Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Κρίμα. Θα μπορούσε να πάρει τρεις μήνες δώρο και την εγκατάσταση να την έκανε όποιος γούσταρε. Και αν είναι από την περιοχή σου ,υπάρχουν πωλητές που θα του το έκαναν.
Ας ελπίσουμε να χαρεί το προϊόν.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγω πριν 15 ημερες πηρα το 2 δωρεαν συν 12 πληρωτεους, συνολο 14 μηνες. Το 3+9 το δινουν ειδικα σε καποιες πειρπτωσεις η γενικοτερα σε ολους?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Στην περιοχή μου ο Γερμανός έδινε 2 μήνες δωρεάν ενώ ένα μαγαζί που κάνει εγκαταστάσεις και είναι συμβεβλημένος δίνει 3 μήνες.

Δημητρη πηρες το π.μ.;

Last edited by a moderator:
Re: Προσφορά ΟΤΕ

παιδια ξερει κανεις αν θα εχουμε καποια καινουργια προσφορα μεσα στον σεπτεμβριο ειμαι στην forthnet και τελειωνει το συμβολαιο στα μεσα του μηνα

αν πας απο forthnet εχεις 6 μηνες δωρεαν το ΟΤΕ TV

Last edited by a moderator:

ξερει μηπως να μου πει καπιος αν μπορω να ενεργοποιησω παλια συνδεση οτε τβ με την προσφορα που μου ειχαν κανει τοτε
τους πρωτους εξι μηνες να πληρωσω το 50% και τους υπολοιπους το 100% της τιμης

Καλημέρα παιδιά εγώ έχω μια σύνδεση και κλείνω χρόνο θέλω να βάλω μιά επιπλέον για το υπνοδωμάτιο και έχω και ότε double play για να δω αν παίζει καμια προσφορά να πάω στον γερμανό η να τους πάρω στο 13888 αλλιώς εγω θα τους ζητήσω διακοπή και αν μου προτείνουν τότε κάτι καλός αλλιώς θα βλέπουμε μόνο τα κανονικά!

Θα σου πρότεινα να κάνεις αίτηση για διακοπή.Περισσότερες πιθανότητες έχεις να σου δώσουν κάποια προσφορά έτσι, παρά να πάρεις τηλ. στο 13888.

Η διακοπή από το 13888 δεν γίνεται; 13888 και 1-1-1 αν θυμάμαι καλά...

Απο σημερα, χαρις στον Δημ. Μανωλακο με την προσφορα των 9+3 (ευχαριστιες), εγινα ...ΟΤΕτιβιανος!