solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Αφού στο άφησαν 22+22 και με τους 2 μήνες ενώ το είχες απορρίψει ούτε του παπά.Τελικά πρώτα ή φορητορητα και μετα η διακοπή.
Όπως είπα εγώ δίνω 37.50 και τη θεώρησα καλή προσφορά. Στα 36.50 ακόμα καλύτερα. Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσεις την ταχύτητα. Γιατί αν σε φτάνουν τα 24 δεν έχει νόημα να ανέβεις.Χθες που ειχα ενημερωσει για την προσφορα δεν με ξανακαλεσαν.Με πηρανε σημερα τηλεφωνο και αντι για 33,50 που μου ειπαν την πρωτη φορα τωρα μου ειπανε για 34,90 + 5% συνολο στα 36,65.
Τωρα πληρωνω 31,65 οποτε ειναι 5 ευρω παραπανω για 50 VDSL.
Ειπα ποσες φορες ν'ακουσουν την συνομιλια που ειχαμε γιατι νομιζανε οτι τους ελεγα ψεματα ενω ειμαι σιγουρος 100% οτι μου ειπανε 33,50 και οτι η διαφορα θα ειναι 2 ευρω παραπανω.
Δεν ξερω αν η τιμη ειναι καταλογου κι αν αξιζει να το κανω αλλα για 5 ευρω τωρα το σκεφτομαι γιατι και η ανανεωση ειναι για 2 χρονια.
Ειναι καλη η τιμη αυτη?
Αν δεν κάνεις φορητότητα δύσκολο. Εγώ είχα τηέφωνια που έληγε τώρα στα 22 και ote tv που έληγε Ιανουαρίο 2018. με τιμή 28.5. Με πήραν γύρω στο Μαιο πρώτη φορά για ανανεώση δε δεχτηκα. Με πήραν πάλι πριν 2 εβδομαδες περίπου τηλεφωνία ίδια τιμή και ote tv στα 22 με 2 μηνες δωρο. Δέχτηκα, αλλά μετα δίαβασα εδώ για δωροεπιταγή είπα να κάνω υπαναχωρήση. Μετά από 1 με 2 μερες με πήραν και απλά δέχτηκαν την διακοπή. Τελικά ξαναπήρα και ειπα να το αφφήσουν με την τιμή που μου ειχαν πει δηλαδή 22 και 22.Για αυτό λεω δωροεπιταγή με φορητότητα.Πριν 2 χρόνια στην προηγούμενη ανανέωση μου έδωσαν δωροεπιταγή 120 μετά απο φορητότητα.
Μίλησα εγώ πριν από λίγο. Ρώτησα πότε λήγει η δέσμευσή μου και πότε μπορώ να διακόψω και δεν μου μίλησε καν γιά προσφορά!Έχει μιλήσει κάποιος σχετικά πρόσφατα με το τμήμα καταργήσεων ώστε να πάρει καλύτερη προσφορά για το Cosmote TV; Η καλύτερη προσφορά που δίνουν από το τμήμα καταργήσεων είναι στα 22 για 24 μήνες με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν;
Όχι δε Μίλησα. Ξέρω πως γίνεται, έτσι είχα πάρει προσφορά πριν 2 χρόνια 19.90 και 5 σε δύο κινητά για ένα χρόνο. Εγώ Ρώτησα για τη δέσμευση γιατί πραγματικά δεν ήξερα πότε λήγει (έχει λήξει απο πέρυσι) και κατάλαβα ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους πλεον.Μεσα στη βδομάδα θα πάρω γιά διακοπή και θα σας πω τα αποτελέσματα.Μίλησες με το τμήμα καταργήσεων; Όταν παίρνεις το 13888 και ζητάς διακοπή ο υπάλληλος με τον οποίο μιλάς δεν είναι από το τμήμα καταργήσεων, σε συνδέει με το τμήμα καταργήσεων αφού ζήτησες διακοπή και εκεί σου κάνουν καλύτερη προσφορά
Μίλησα εγώ πριν από λίγο. Ρώτησα πότε λήγει η δέσμευσή μου και πότε μπορώ να διακόψω και δεν μου μίλησε καν γιά προσφορά!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 18 γιά ενα χρόνο είναι σίγουρο; Μόνο έτσι με ενδιαφερει να συνεχίσω.Δυστυχώς πρέπει να ακούγεται κάποιος πολύ πειστικός ότι θα διακόψει.Ή όπως εγώ που το χειριστηκα διαφορετικά χωρίς να πω τη λέξη διακοπη.Είναι λίγο περίπλοκο.Πάντως σου δίνουν και 18 ευρώ για ένα χρόνο.
Δυστυχώς πρέπει να ακούγεται κάποιος πολύ πειστικός ότι θα διακόψει.Ή όπως εγώ που το χειριστηκα διαφορετικά χωρίς να πω τη λέξη διακοπη.Είναι λίγο περίπλοκο.Πάντως σου δίνουν και 18 ευρώ για ένα χρόνο.
Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.
Όταν διακόπτεις επιστρέφεις εξοπλισμό η όχι;Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.
Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.
Αν διαβάσεις στους όρους (αν θυμάμαι καλά) λέει ότι μπορείς να κάνεις αίτηση διακοπής 1 μήνα νωρίτερα.Εμένα λήγει στις 29 Ιουλίου .
Όταν τους πήρα τηλέφωνο και δεν μου έδωσαν καλή προσφορά , τους είπα ότι θα το διακόψω , μου είπαν από τις 29 Ιουλίου μπορώ χωρίς πρόστιμα .
Περιμένω να πάει 30 Ιουλίου να πάω να το διακόψω .
Πως το χειρίστηκες; Tι ακριβώς τους είπες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.