Προσφορά Cosmote TV

Αφού στο άφησαν 22+22 και με τους 2 μήνες ενώ το είχες απορρίψει ούτε του παπά.Τελικά πρώτα ή φορητορητα και μετα η διακοπή.

Χθες που ειχα ενημερωσει για την προσφορα δεν με ξανακαλεσαν.Με πηρανε σημερα τηλεφωνο και αντι για 33,50 που μου ειπαν την πρωτη φορα τωρα μου ειπανε για 34,90 + 5% συνολο στα 36,65.
Τωρα πληρωνω 31,65 οποτε ειναι 5 ευρω παραπανω για 50 VDSL.

Ειπα ποσες φορες ν'ακουσουν την συνομιλια που ειχαμε γιατι νομιζανε οτι τους ελεγα ψεματα ενω ειμαι σιγουρος 100% οτι μου ειπανε 33,50 και οτι η διαφορα θα ειναι 2 ευρω παραπανω.
Δεν ξερω αν η τιμη ειναι καταλογου κι αν αξιζει να το κανω αλλα για 5 ευρω τωρα το σκεφτομαι γιατι και η ανανεωση ειναι για 2 χρονια.
Ειναι καλη η τιμη αυτη?

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Χθες που ειχα ενημερωσει για την προσφορα δεν με ξανακαλεσαν.Με πηρανε σημερα τηλεφωνο και αντι για 33,50 που μου ειπαν την πρωτη φορα τωρα μου ειπανε για 34,90 + 5% συνολο στα 36,65.
Τωρα πληρωνω 31,65 οποτε ειναι 5 ευρω παραπανω για 50 VDSL.

Ειπα ποσες φορες ν'ακουσουν την συνομιλια που ειχαμε γιατι νομιζανε οτι τους ελεγα ψεματα ενω ειμαι σιγουρος 100% οτι μου ειπανε 33,50 και οτι η διαφορα θα ειναι 2 ευρω παραπανω.
Δεν ξερω αν η τιμη ειναι καταλογου κι αν αξιζει να το κανω αλλα για 5 ευρω τωρα το σκεφτομαι γιατι και η ανανεωση ειναι για 2 χρονια.
Ειναι καλη η τιμη αυτη?
Όπως είπα εγώ δίνω 37.50 και τη θεώρησα καλή προσφορά. Στα 36.50 ακόμα καλύτερα. Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσεις την ταχύτητα. Γιατί αν σε φτάνουν τα 24 δεν έχει νόημα να ανέβεις.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Αν δεν κάνεις φορητότητα δύσκολο. Εγώ είχα τηέφωνια που έληγε τώρα στα 22 και ote tv που έληγε Ιανουαρίο 2018. με τιμή 28.5. Με πήραν γύρω στο Μαιο πρώτη φορά για ανανεώση δε δεχτηκα. Με πήραν πάλι πριν 2 εβδομαδες περίπου τηλεφωνία ίδια τιμή και ote tv στα 22 με 2 μηνες δωρο. Δέχτηκα, αλλά μετα δίαβασα εδώ για δωροεπιταγή είπα να κάνω υπαναχωρήση. Μετά από 1 με 2 μερες με πήραν και απλά δέχτηκαν την διακοπή. Τελικά ξαναπήρα και ειπα να το αφφήσουν με την τιμή που μου ειχαν πει δηλαδή 22 και 22.Για αυτό λεω δωροεπιταγή με φορητότητα.Πριν 2 χρόνια στην προηγούμενη ανανέωση μου έδωσαν δωροεπιταγή 120 μετά απο φορητότητα.

Πετρο το εχεις τερματισει και μπραβο σου. Δεν θυμαμαι να εχει ξαναειπωθει αλλα μας δινεις μια σημαντικη πληροφορια. Οτι ακομα και να φτανουμε στο σημειο που δεχονται τη διακοπη μπορουμε να το αναιρεσουμε. Αρα στη διαπραγματευση εχουμε τον τελικο λογο.

Last edited:

Έχει μιλήσει κάποιος σχετικά πρόσφατα με το τμήμα καταργήσεων ώστε να πάρει καλύτερη προσφορά για το Cosmote TV; Η καλύτερη προσφορά που δίνουν από το τμήμα καταργήσεων είναι στα 22 για 24 μήνες με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Έχει μιλήσει κάποιος σχετικά πρόσφατα με το τμήμα καταργήσεων ώστε να πάρει καλύτερη προσφορά για το Cosmote TV; Η καλύτερη προσφορά που δίνουν από το τμήμα καταργήσεων είναι στα 22 για 24 μήνες με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν;
Μίλησα εγώ πριν από λίγο. Ρώτησα πότε λήγει η δέσμευσή μου και πότε μπορώ να διακόψω και δεν μου μίλησε καν γιά προσφορά!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μίλησες με το τμήμα καταργήσεων; Όταν παίρνεις το 13888 και ζητάς διακοπή ο υπάλληλος με τον οποίο μιλάς δεν είναι από το τμήμα καταργήσεων, σε συνδέει με το τμήμα καταργήσεων αφού ζήτησες διακοπή και εκεί σου κάνουν καλύτερη προσφορά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μίλησες με το τμήμα καταργήσεων; Όταν παίρνεις το 13888 και ζητάς διακοπή ο υπάλληλος με τον οποίο μιλάς δεν είναι από το τμήμα καταργήσεων, σε συνδέει με το τμήμα καταργήσεων αφού ζήτησες διακοπή και εκεί σου κάνουν καλύτερη προσφορά
Όχι δε Μίλησα. Ξέρω πως γίνεται, έτσι είχα πάρει προσφορά πριν 2 χρόνια 19.90 και 5 σε δύο κινητά για ένα χρόνο. Εγώ Ρώτησα για τη δέσμευση γιατί πραγματικά δεν ήξερα πότε λήγει (έχει λήξει απο πέρυσι) και κατάλαβα ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους πλεον.Μεσα στη βδομάδα θα πάρω γιά διακοπή και θα σας πω τα αποτελέσματα.

Μίλησα εγώ πριν από λίγο. Ρώτησα πότε λήγει η δέσμευσή μου και πότε μπορώ να διακόψω και δεν μου μίλησε καν γιά προσφορά!

Δυστυχώς πρέπει να ακούγεται κάποιος πολύ πειστικός ότι θα διακόψει.Ή όπως εγώ που το χειριστηκα διαφορετικά χωρίς να πω τη λέξη διακοπη.Είναι λίγο περίπλοκο.Πάντως σου δίνουν και 18 ευρώ για ένα χρόνο.

Δυστυχώς πρέπει να ακούγεται κάποιος πολύ πειστικός ότι θα διακόψει.Ή όπως εγώ που το χειριστηκα διαφορετικά χωρίς να πω τη λέξη διακοπη.Είναι λίγο περίπλοκο.Πάντως σου δίνουν και 18 ευρώ για ένα χρόνο.
Το 18 γιά ενα χρόνο είναι σίγουρο; Μόνο έτσι με ενδιαφερει να συνεχίσω.

Πως το χειρίστηκες; Tι ακριβώς τους είπες;

Ισχύει το ότι ακόμη και αν δεν έχει λήξει η 24μηνη δέσμευση, μπορούμε να την κάνουμε για άλλο πάροχο; To cosmote tv το έχω ήδη σε family αορίστου με 10,90 ενώ το σταθερό (VDSL50+απερ. κλήσεις σταθερά και 30' κινητά) με ~36.
Όμως έχω λάβει τηλεφωνικά προσφορές από άλλους παρόχους πολύ καλύτερες για το VDSL50. Όλοι μου λένε ότι εφόσον δεν έχω πάρει συσκευή ή δωροεπιταγή ως επιδότηση, παρά μόνο έκπτωση στο λογαριασμό, μπόρώ να διακόψω χωρίς ποινή. Ακόμη κι αν το συμβόλαιο λέει ότι έχω ποινή.
Αυτό που θα ήθελα είναι ένα φτηνό vdsl50 και ένα πάροχο για ταινίες/σειρές τύπου netflix. Εκτός και αν η Cosmote μου έδινε το cinema μαζί με vdsl μέχρι 40 . Που δεν το βλέπω.

Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.

Εγώ είχα πάρει για 2 χρόνια οτε tv που έληγε στις 24 Αυγούστου και προχτές που ρώτησα μου είπαν οτι μπορώ να διακόψω χωρίς πέναλτι και διέκοψα.

Άραγε ισχύει το ίδιο και για το VDSL?

Όταν διακόπτεις επιστρέφεις εξοπλισμό η όχι;

Εμένα λήγει στις 29 Ιουλίου .
Όταν τους πήρα τηλέφωνο και δεν μου έδωσαν καλή προσφορά , τους είπα ότι θα το διακόψω , μου είπαν από τις 29 Ιουλίου μπορώ χωρίς πρόστιμα .
Περιμένω να πάει 30 Ιουλίου να πάω να το διακόψω .

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Εμένα λήγει στις 29 Ιουλίου .
Όταν τους πήρα τηλέφωνο και δεν μου έδωσαν καλή προσφορά , τους είπα ότι θα το διακόψω , μου είπαν από τις 29 Ιουλίου μπορώ χωρίς πρόστιμα .
Περιμένω να πάει 30 Ιουλίου να πάω να το διακόψω .
Αν διαβάσεις στους όρους (αν θυμάμαι καλά) λέει ότι μπορείς να κάνεις αίτηση διακοπής 1 μήνα νωρίτερα.

Πως το χειρίστηκες; Tι ακριβώς τους είπες;

Την αλήθεια. ""Ένας κολλητός με ακριβώς το ίδιο πακέτο ανανέωσε την περασμένη βδομάδα.Γιατί αυτός πήρε 18 ευρώ κι εμένα μου λέτε 28.5 και ότι δε γίνεται πιο κάτω.Θέλω μια πειστική εξήγηση."" Δεν ήξερε βέβαια πως να απαντήσει οποτε είπε θα με πάρουν για κάτι καλύτερο.