Καλησπερα αρχες Αυγουστου ληγει το συμβολαιο που ειχα ΟΤΕ DP24 αστικα+υπεραστικα δωρεαν +30 λεπτα κινητα και ΟΤΕ tv full pack στα 44 ευρω τον μηνα που το ειχα προσφορα.Μετα απο επικοινωνια που ειχα πριν λιγες μερες για ανανεωση μου ελεγαν τιμες καταλογου και φυσικα δεν δεχτηκα.Χθες μιλησα με το τμημα διακοπων/καταργησεων και μου προτειναν DP24 αστικα+υπεραστικα δωρεαν+30 κινητα στα 26.35 + ΟΤΕ tv full pack στα 22 τον μηνα με τους 2 πρωτους μηνες δωρεαν.Δηλαδη συνολο 48.5 ευρω τον μηνα για 2χρονια δεσμευση.Αξιζει σαν προσφορα ή να περιμενω μεσα ιουλιου να παρω καμια καλυτερη?
Πήρες τηλέφωνο και ζήτησες να συνδέσουν με το τμημα διακοπων/καταργησεων και σου έκαναν αυτή την προσφορά ή είχες ζητήσει από προηγούμενη επικοινωνία διακοπή και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο;
Καλησπερα,εληξε κ εμενα το συμβολαιο μου,ειχα ote tv full pack,24mbps 200' σταθερα κ 30' κινητα κ πληρωνα 55 ευρω το μηνα.Υστερα απο φορητοτητα σε αλλη εταιρεια,δεχτηκα τηλεφωνο απο εξωτερικο συνεργατη με την εξης προσφορα.Το ιδιο προγραμμα στα 44 ευρω συνολο(22+22),με δωρο τα 2 πρωτα παγια για την τηλεοραση κ δωροεπιταγη 40 ευρω απο γερμανο,πως το βλεπετε?
Προφανως δεν είναι για όσους ζητούν ανανέωση.Δεν υπαρχει "προσφορα" το φουλ για 25.9 (απο 27.90) ? το λεει στο site
Αν ειναι μονο το οτε tv , χωρις να το εχεις συνδυασει με τηλεφωνο και ιντερνετ , δεν νομιζω να εχει καποιο κοστος επιπλεον για επανασυνδεση.Αν κάνουμε διακοπή αφού λήξει το συμβόλαιο και μετά κάνουμε νέα συνδρομή σαν νέοι πελάτες, θα πληρώσουμε κάποιο πόσο για την επανασύνδεση;
Μόνο τηλεόραση έχω. Άρα με συμφέρει να κάνω διακοπή και να κάνω νέο συμβόλαιοΑν ειναι μονο το οτε tv , χωρις να το εχεις συνδυασει με τηλεφωνο και ιντερνετ , δεν νομιζω να εχει καποιο κοστος επιπλεον για επανασυνδεση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.