Προσφορά Cosmote TV

Καλησπερα αρχες Αυγουστου ληγει το συμβολαιο που ειχα ΟΤΕ DP24 αστικα+υπεραστικα δωρεαν +30 λεπτα κινητα και ΟΤΕ tv full pack στα 44 ευρω τον μηνα που το ειχα προσφορα.Μετα απο επικοινωνια που ειχα πριν λιγες μερες για ανανεωση μου ελεγαν τιμες καταλογου και φυσικα δεν δεχτηκα.Χθες μιλησα με το τμημα διακοπων/καταργησεων και μου προτειναν DP24 αστικα+υπεραστικα δωρεαν+30 κινητα στα 26.35 + ΟΤΕ tv full pack στα 22 τον μηνα με τους 2 πρωτους μηνες δωρεαν.Δηλαδη συνολο 48.5 ευρω τον μηνα για 2χρονια δεσμευση.Αξιζει σαν προσφορα ή να περιμενω μεσα ιουλιου να παρω καμια καλυτερη?

Δεν νομίζω να σου κάνουν κάτι καλύτερο. Για νέους συνδρομητές συνήθως προσφορές βγαίνουν Αύγουστο/Σεπτέμβρη.

1.5 μηνα πριν ληξει το συμβολαιο σου κανανε προσφορα?

περιεργο μου φαινεται εγω πχ ειχα παρει μια βδομαδα πριν και μου ειπανε παρτε 1-2 μερες πριν την ληξη του συμβολαιου

Οχι πηρα απλα να ρωτησω ποσο θα παει οταν ληξει και μου ελεγαν 55-58 ευρω και τους ειπα δεν ενδιαφερομαι.Επισης απ'οτι καταλαβα μπορεις να κανεις ανανεωση συμβολαιου και πριν ληξει το προηγουμενο τουλαχιστον αν ειναι για λιγο καιρο.

Aπο οτι θυμαμαι ανανεωση συμβολαιου πριν ληξει κανουνε μονο αν παρεις μεγαλυτερο (ακριβοτερο) προγραμμα αν εχεις πχ 24αρα και θελεις vdsl η economy τηλεφωνια και θελεις απεριοριστα η family pack οτε τv Και θελεις full κλπ

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλησπερα αρχες Αυγουστου ληγει το συμβολαιο που ειχα ΟΤΕ DP24 αστικα+υπεραστικα δωρεαν +30 λεπτα κινητα και ΟΤΕ tv full pack στα 44 ευρω τον μηνα που το ειχα προσφορα.Μετα απο επικοινωνια που ειχα πριν λιγες μερες για ανανεωση μου ελεγαν τιμες καταλογου και φυσικα δεν δεχτηκα.Χθες μιλησα με το τμημα διακοπων/καταργησεων και μου προτειναν DP24 αστικα+υπεραστικα δωρεαν+30 κινητα στα 26.35 + ΟΤΕ tv full pack στα 22 τον μηνα με τους 2 πρωτους μηνες δωρεαν.Δηλαδη συνολο 48.5 ευρω τον μηνα για 2χρονια δεσμευση.Αξιζει σαν προσφορα ή να περιμενω μεσα ιουλιου να παρω καμια καλυτερη?

Πήρες τηλέφωνο και ζήτησες να συνδέσουν με το τμημα διακοπων/καταργησεων και σου έκαναν αυτή την προσφορά ή είχες ζητήσει από προηγούμενη επικοινωνία διακοπή και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Πήρες τηλέφωνο και ζήτησες να συνδέσουν με το τμημα διακοπων/καταργησεων και σου έκαναν αυτή την προσφορά ή είχες ζητήσει από προηγούμενη επικοινωνία διακοπή και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο;

Την 1η φορα που πηρα τηλεφωνο δεν μπορουσαν να με συνδεσουν με το τμημα καταργησεων και μετα απο 2 μερες ξαναπηρα και τους ειπα οτι θελω να με συνδεσετε με το τμημα αυτο γιατι θα αλλαξω εταιρεια αν δεν μου κανετε καλυτερη προσφορα στην ανανεωση

Καλησπερα,εληξε κ εμενα το συμβολαιο μου,ειχα ote tv full pack,24mbps 200' σταθερα κ 30' κινητα κ πληρωνα 55 ευρω το μηνα.Υστερα απο φορητοτητα σε αλλη εταιρεια,δεχτηκα τηλεφωνο απο εξωτερικο συνεργατη με την εξης προσφορα.Το ιδιο προγραμμα στα 44 ευρω συνολο(22+22),με δωρο τα 2 πρωτα παγια για την τηλεοραση κ δωροεπιταγη 40 ευρω απο γερμανο,πως το βλεπετε?

Καλησπερα,εληξε κ εμενα το συμβολαιο μου,ειχα ote tv full pack,24mbps 200' σταθερα κ 30' κινητα κ πληρωνα 55 ευρω το μηνα.Υστερα απο φορητοτητα σε αλλη εταιρεια,δεχτηκα τηλεφωνο απο εξωτερικο συνεργατη με την εξης προσφορα.Το ιδιο προγραμμα στα 44 ευρω συνολο(22+22),με δωρο τα 2 πρωτα παγια για την τηλεοραση κ δωροεπιταγη 40 ευρω απο γερμανο,πως το βλεπετε?

Αν θελεις ζητησε να σου βαλουν αστικα και υπεραστικα δωρεαν στην ιδια τιμη,Νομιζω πηγαινει στα 48.5.Και εγω οπως γραφω παραπανω θα περιμενω τελη ιουλιου να παρω μια καλυτερη προσφορα

Μου ήρθε μήνυμα ότι λήγει το επόμενο διάστημα η προσφορά που είχα , και να πάρω στο 13888 για το νέες προσφορές που υπάρχουν .
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η προσφορά των 22,5 ευρώ λήγει και μπορούν από τα 29 και κάτι , που θα είναι νέα τιμή ,να μου το κατεβάσουν στα 28 ευρώ .
Στην σελίδα της Cosmote βλέπω χαμηλότερες τιμές , για τους νέους συνδρομητές , δεν ξέρω τι παίζει;
Μάλλον θα το σταματήσω , ότι συμπληρωθεί το συμβόλαιο σε ένα μήνα .

Έτσι μου έλεγαν και εμένα μέχρι που έκανα αίτηση φορητότητας...

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα στο 13888 για την ανανέωση της τηλεόρασης και μου λένε 28.5 ευρώ το φουλ παλ.Λέω,ένας γνωστός πήρε τιμη 18 ευρώ. Λεει,
μήπως ήταν άλλο πακέτο,απαντάω, ακριβώς το ίδιο. Μείναμε να με πάρει άλλος για καλύτερη προσφορά
Ο φίλος μου είπε να ζητήσω διακοπή γιατί αλλιώς θα μου πουν κάνα 25αρι δηλαδή τρίχες κατσαρές. Σκέφτομαι αν είναι ανενδοτοι και δεν κατεβαίνουν με τίποτα,να τους πω ότι θα το ξανασκεφτω και ξαναπροσπαθω άλλη φορά.Φορητορητα δεν μπορω να κανω.Καμιά γνώμη?

Έτυχε τις προηγούμενες μέρες και είχα δει αυτήν την προσφορά για τους νέους συνδρομητές , περίμενα να μου έδιναν τουλάχιστον αυτή την προσφορά.
Παρότι ρώτησα λεπτομέρειες για το πως θα κάνω διακοπή σε ένα μήνα που λήγει το συμβόλαιο , δεν τους είδα να συγκινούνται .

Κάτι παρόμοιο μου έτυχε με το τηλέφωνο και internet , και μόνο όταν έκανα αίτηση να πάω σε άλλη εταιρεία μου κάναν καλύτερη τιμή .

Αν κάνουμε διακοπή αφού λήξει το συμβόλαιο και μετά κάνουμε νέα συνδρομή σαν νέοι πελάτες, θα πληρώσουμε κάποιο πόσο για την επανασύνδεση;

Εγώ ζήτησα διακοπή και που είπαν θα με καλέσουν για να μου πουν τις λεπτομέρειες. Από χθες δεν μ έχουν πάρει.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αν κάνουμε διακοπή αφού λήξει το συμβόλαιο και μετά κάνουμε νέα συνδρομή σαν νέοι πελάτες, θα πληρώσουμε κάποιο πόσο για την επανασύνδεση;
Αν ειναι μονο το οτε tv , χωρις να το εχεις συνδυασει με τηλεφωνο και ιντερνετ , δεν νομιζω να εχει καποιο κοστος επιπλεον για επανασυνδεση.