Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Την 12/09/2017 έχεις δικαίωμα αλλαγή παροχέα χωρίς το πέναλτι

χμμ μαλιστα,κα ιαμα αλλαξω παροχο τελη αυγουστου,ποσο πεναλτυ θα εχω ? περιπου

http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/oroi_Nova_SA_NGN16_30122016.pdf ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2
ΕπιβαλλόΒϴενο Ποσό για τη διακοπή Υπηρεσιών Nova Τηλεόρασης εντός χρονικής περιόδου
δέσΒϴευσης Βϴε υπαιτιότητα του ΣυνδροΒϴητή
I. Για την διακοπή των υπηρεσιών Family Pack, Cinema Pack, Sports Pack & Full Pack, για υπηρεσίες 12Βϴηνης, 18Βϴηνης ή 24Βϴηνης
δέσΒϴευσης σύΒϴφωνα Βϴε τον πίνακα 1:
ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Nova Family Pack 60,00
(+ 6 τέλος συνδροΒϴητικής τηλεόρασης)
Nova Cinema Pack 80,00
(+ 8 τέλος συνδροΒϴητικής τηλεόρασης)
Nova Sports Pack 100,00
(+ 10 τέλος συνδροΒϴητικής τηλεόρασης)
Nova Full Pack 120,00
(+ 12 τέλος συνδροΒϴητικής τηλεόρασης)
ΙΙ. Εάν ο ΣυνδροΒϴητής έχει λάβει προσφορά επιδότησης εξοπλισΒϴού NovaBox ή NovaBox+ ή ειδική προσφορά, Βϴε ελάχιστη διάρκεια 18
Βϴηνών ή 24 Βϴηνών, τότε σε περίπτωση καταγγελίας της παρούσας από τον ΣυνδροΒϴητή αναφορικά Βϴε την παροχή της υπηρεσίας, χωρίς
υπαιτιότητα της εταιρείας ή σε περίπτωση καταγγελίας της παρούσας από την εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του ΣυνδροΒϴητή, πριν την
συΒϴπλήρωση των 18 ή 24 Βϴηνών αντίστοιχα, από την ηΒϴεροΒϴηνία της ενεργοποίησης της υπηρεσίας, ο ΣυνδροΒϴητής οφείλει να καταβάλει
επιπρόσθετο ποσό που θα ορίζεται στον εκάστοτε τιΒϴοκατάλογο της προσφοράς.
II. Για τις Βϴεταβάσεις σε υπηρεσία κατωτέρου επιπέδου από αυτήν που είχε Βϴέχρι τη χρονική στιγΒϴή της Βϴετάβασης/Βϴετατροπής, ο
ΣυνδροΒϴητής οφείλει να καταβάλει στις εταιρείες ποσό που ισούται Βϴε τη διαφορά των 2 επιβαλλόΒϴενων ποσών αποδέσΒϴευσης, όταν αυτή
έχει θετικό πρόσηΒϴο.
Ειδικά για την περίπτωση που ο συνδροΒϴητής έχει επιλέξει να λαΒϴβάνει και υπηρεσίες Multiview επιβάλλεται πρόσθετο οφειλόΒϴενο ποσό
50 (+5 τέλος συνδροΒϴητικής τηλεόρασης).
Η Βϴετάβαση από τις υπηρεσίες Nova Standalone σε υπηρεσίες Nova3play βˆ†ΕΝ επιφέρει χρέωση υποβάθΒϴισης αλλά ανανέωση της
δέσΒϴευσης.

Καταρχάς επιβεβαιώνω κι εγώ την τεράστια αναμονή στο 13888.
Έχω cyta και cosmote tv (το οποίο είναι αορίστου εδώ και 2 έτη). Με κάλεσαν να μου δώσουν προσφορά για φορητότητα της γραμμής μου με ταυτόχρονη προσφορά σε ανανέωση cosmote tv. Την αποδέχτηκα αλλά δεν υπάρχει (υποστηρίζουν) δυνατότητα να κρατήσω το υφiστάμενο συμβόλαιο cosmote tv αλλά θα πρέπει να το διακόψω (να παραδώσω αποκωδικοποιητή κτλ) και να ξανασυνδεθώ με νέο αποκωδικοποιητή (+ δωρεάν πιάτο).
Επειδή μου είναι άχρηστο το πιάτο, επέμενα να μου αλλάξουν απλώς την τιμολόγηση στο υφιστάμενο πακέτο μου, αλλά αυτοί ανένδοτοι ότι δεν γίνεται.
Μετά από πολλά χρόνια αποχής από τον ΟΤΕ, επιστρέφω στο χάος ασυνεννοησίας...
Εγώ πάντως εκτιμώ ότι αυτό που ζητάω είναι εφικτό, απλώς ο κάθε υπάλληλος (συμβασιούχος χωρίς επαγγελματισμό) ενδιαφέρεται μόνο για να πιάσει πελάτη και να κλείσει το νέο συμβόλαιο, χωρίς να μπει στον κόπο να συνεννοηθεί με άλλο τμήμα να δει εαν μπορεί να γίνει και αλλιώς η δουλειά.

Τελικά όσοι έχουν family pack μπορουν να πάνε στο full με 20 αλλά χωρίς τον σκληρό δισκο.

Καλημέρα σε όλους! Είμαι υφιστάμενος συνδρομητής (το συμβόλαιο έληγε τέλη Αυγούστου) και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το 13888 έλαβα την προσφορά στα 22 ευρώ τελική τιμή. Ο συνολικός χρόνος της συνδιάλεξης ήταν περίπου 15 λεπτά και έλαβα αμέσως το νέο συμβόλαιο στο email μου. Επειδή έχω δέκτη με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, υποθέτω ότι θα πληρώνω επιπλέον το τέλος των 3 ευρώ, αν και δεν αναγράφεται στο συμβόλαιο που μου έστειλαν.

Καλημερα,εχω ολο το συνδυαστικο του οτε και πληρωνω 49 ευρω.Τον αλλο μηνα ληγει το συμβολαιο και η προσφορα που μου κανανε για να μεινω,ειναι στα ιδια χρηματα,στο οποιο δεν μπορω να ανταπεξελθω πια.Ετσι αποφασισα να κρατησω το double play στα 27 ευρω και να διακοψω την tv.Υπαρχει καποια διαδικασια για επιστροφη αποκωδικοποιητη και πιατου κ αν ναι ποια ειναι αυτη?

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μόλις μου ήρθαν με mail και τα 2 συμβόλαια. (πριν 3 μέρες μου είχαν λήξει και τα 2)
Εντάξει, κανένα παράπονο εννοείτε, ειδικά βλέποντας κάτι σχόλια ότι έχουν περάσει και μήνες και ακόμα περιμένουν.
(βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να έχει ακούσει λάθος το mail ο πωλητής. Σκεφτείτε ότι μερικά mail είναι με πολλούς χαρακτήρες ή αριθμούς, οπότε είναι ανθρώπινο να γίνει κάποια παρανόηση ακόμα και από μας τους ίδιους στο spelling. Όσοι περιμένετε ακόμα, ας πάρετε τηλέφωνο να επιβεβαιώσετε το mail)
Υ.γ. Στο mycosmote ωστόσο γράφει ακόμα τα παλιά συμβόλαια!

Και σε μένα ήρθαν χτες, με τη διαφορα ότι σε μένα περάστηκαν και στο my κοσμοτέ

Τώρα μένει να δω αν αφαιρεθεί η διαφορα στο ποσο στον επόμενο λογαριασμό γιατί χτες που πλήρωσα ήταν με την παλιά τιμή.

Στο τηλέφωνο μου είπαν να μην ανησυχω γιατί γίνονται όλα αυτοματοποιημένα. Αυτοματοποιημένα είναι της λέω αλλα όταν ήρθα σε εσάς μου είχατε βάλει ημερομηνία ενεργοποίησης δέκα μέρες νωρίτερα από ότι έγινε με συνέπεια 10+ ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό. Οπως επίσης με τον 13 μηνα που τον είχα δωρεάν αλλα μου στείλατε να τον πληρώσω

Τετοια αυτοματοποίηση...

Και σε εμένα σήμερα ήρθε το email με τα συμβόλαια. Σε όσους αργούν να έρθουν, πιθανόν να έχουν σταλεί σε άλλο email όπως είπε ο φίλος προηγουμένως. Εμένα όταν με ρώτησε η υπάλληλος το email μου, της απάντησα ότι το έχει στα στοιχεία μου και να ψάξει να το βρει. Όταν μου είπε ότι πρέπει να ανοίξει την καρτέλα με τα στοιχεία μου, της είπα κάντε το, θα περιμένω, γιατί στο προφορικό θα γίνει κάποιο λάθος και θα πάει αλλού το email

Θά ήθελα να ρωτήσω (και αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει) σχετικά με το εάν υπάρχει κάποιο όφελος/κίνητρο για εξόφληση του λογαριασμού cosmote tv με πάγια εντολή; (στη forthnet λ.χ. αν επιλέξει κάποιος να εξοφλεί τον λογαριασμό του με πάγια εντολή χρέωσης του στην πιστωτική του κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δωρεάν)

Έχω ξεχασμένους τους γονείς μου σε πρόγραμμα καρμανιόλα με μόνο τηλεφωνία (αστικά υπεραστικά + 150 κινητά) 62 το δίμηνο
Τι μπορώ να πάρω σαν καλύτερη δυνατή προσφορά με αυτά τα δεδομένα στην τηλεφωνία και με το full pack μέσα;

Θά ήθελα να ρωτήσω (και αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει) σχετικά με το εάν υπάρχει κάποιο όφελος/κίνητρο για εξόφληση του λογαριασμού cosmote tv με πάγια εντολή; (στη forthnet λ.χ. αν επιλέξει κάποιος να εξοφλεί τον λογαριασμό του με πάγια εντολή χρέωσης του στην πιστωτική του κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δωρεάν)

Μονο αν έχεις την αντίστοιχη κάρτα Cosmote-Eurobank σου κάνει έκπτωση στο λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Cosmote

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μονο αν έχεις την αντίστοιχη κάρτα Cosmote-Eurobank σου κάνει έκπτωση στο λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Cosmote

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

οκ! ευχαριστώ για την απάντηση

Τα μηνύματα που στέλνει κανείς μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας της cosmote, τα βλέπει κανείς; Δεν μου έχουν απαντήσει εδώ και δύο ημέρες για μια απλή επιβεβαίωση ότι έχει καταχωρηθεί το αίτημα μου για διακοπή της tv.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Και σε μένα ήρθαν χτες, με τη διαφορα ότι σε μένα περάστηκαν και στο my κοσμοτέ

Τώρα μένει να δω αν αφαιρεθεί η διαφορα στο ποσο στον επόμενο λογαριασμό γιατί χτες που πλήρωσα ήταν με την παλιά τιμή.

Στο τηλέφωνο μου είπαν να μην ανησυχω γιατί γίνονται όλα αυτοματοποιημένα. Αυτοματοποιημένα είναι της λέω αλλα όταν ήρθα σε εσάς μου είχατε βάλει ημερομηνία ενεργοποίησης δέκα μέρες νωρίτερα από ότι έγινε με συνέπεια 10+ ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό. Οπως επίσης με τον 13 μηνα που τον είχα δωρεάν αλλα μου στείλατε να τον πληρώσω

Τετοια αυτοματοποίηση...

Eμενα στο Mycosmote παντα λαθος γραφει το συμβολαιο του ote tv

Πριν απο ενα μήνα έκανα διακοπή της παλιάς αφού είχε λήξει και μου έδιναν ακριβότερη ανανέωση κι έκανα νέα σύνδεση τότε τρέχουσα με 21,9 sports pack. Τώρα βλέπω full pack με 20 !!! Μας δουλεύουν! Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να το κάνω full pack στα 20 ;

Πήρα σήμερα στο 13888 γιατί 7/9 λήγει το 24μηνο συμβόλαιο για το full pack μέσω δορυφόρου.Τους ρώτησα αν μπορώ να ανανεώσω με το 20ευρω και μου απάντησαν ότι ήταν 22 ευρώ... και έληξε χθες.Η νέα προσφορά για 24μηνο συμβόλαιο ήταν στα 28,90 /μήνα και μάλλον θα διακόψω.