Την 12/09/2017 έχεις δικαίωμα αλλαγή παροχέα χωρίς το πέναλτι
Θά ήθελα να ρωτήσω (και αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει) σχετικά με το εάν υπάρχει κάποιο όφελος/κίνητρο για εξόφληση του λογαριασμού cosmote tv με πάγια εντολή; (στη forthnet λ.χ. αν επιλέξει κάποιος να εξοφλεί τον λογαριασμό του με πάγια εντολή χρέωσης του στην πιστωτική του κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δωρεάν)
Μονο αν έχεις την αντίστοιχη κάρτα Cosmote-Eurobank σου κάνει έκπτωση στο λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Cosmote
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Και σε μένα ήρθαν χτες, με τη διαφορα ότι σε μένα περάστηκαν και στο my κοσμοτέ
Τώρα μένει να δω αν αφαιρεθεί η διαφορα στο ποσο στον επόμενο λογαριασμό γιατί χτες που πλήρωσα ήταν με την παλιά τιμή.
Στο τηλέφωνο μου είπαν να μην ανησυχω γιατί γίνονται όλα αυτοματοποιημένα. Αυτοματοποιημένα είναι της λέω αλλα όταν ήρθα σε εσάς μου είχατε βάλει ημερομηνία ενεργοποίησης δέκα μέρες νωρίτερα από ότι έγινε με συνέπεια 10+ ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό. Οπως επίσης με τον 13 μηνα που τον είχα δωρεάν αλλα μου στείλατε να τον πληρώσω
Τετοια αυτοματοποίηση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.