Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Πήρα σήμερα στο 13888 γιατί 7/9 λήγει το 24μηνο συμβόλαιο για το full pack μέσω δορυφόρου.Τους ρώτησα αν μπορώ να ανανεώσω με το 20ευρω και μου απάντησαν ότι ήταν 22 ευρώ... και έληξε χθες.Η νέα προσφορά για 24μηνο συμβόλαιο ήταν στα 28,90 /μήνα και μάλλον θα διακόψω.
Πιστεύω να στο δώσουν αν κάνεις αίτηση διακοπής

Πήρα σήμερα στο 13888 γιατί 7/9 λήγει το 24μηνο συμβόλαιο για το full pack μέσω δορυφόρου.Τους ρώτησα αν μπορώ να ανανεώσω με το 20ευρω και μου απάντησαν ότι ήταν 22 ευρώ... και έληξε χθες.Η νέα προσφορά για 24μηνο συμβόλαιο ήταν στα 28,90 /μήνα και μάλλον θα διακόψω.

Θα μπορουσες να ανανεωσεις αφου το συμβολαιο σου εληγε σε λιγοτερο απο 3 μηνες και εσυ με την προσφορα των 20(22)

Εγώ είμαι με 50αρι vdsl απεριόριστα και 30 λεπτά κινητά με full pack ote tv και η διετης δέσμευση λήγει στις 28/8.
Τι θα μου δώσουν για νέα δέσμευση ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Θα μπορουσες να ανανεωσεις αφου το συμβολαιο σου εληγε σε λιγοτερο απο 3 μηνες και εσυ με την προσφορα των 20(22)
Για να ανανεώσω δεν αρκεί να το θέλω μόνο εγώ,αλλά να το δίνει και η COSMOTE.Όπως έγραψα παραπάνω,αρνήθηκαν τα 20 ευρώ λέγοντάς μου μάλιστα ότι η προσφορά ήταν 22 ευρώ και μου πρότειναν τα 28,90.

Αρχίζω και απελπίζομαι, από 05/08 η ηλεκτρονική παραγγελία ούτε ένα τηλεφώνημα από το σάιτ της cosmote tv, μόνο το αυτόματο σύστημα μου έστειλε e mail με τον αριθμό παραγγελίας ο4188903 το γράφω μπας και διαβάζουν το φόρουμ και γίνει κάνα θαύμα μέρες που είναι.

Και γιατί δεν τους παιρνεις ενα τηλέφωνο ή έστω να στείλεις ενα e mail;

Καληπερα
Εχι παρει καποιος την προσφορα με τα 22Ε κ να εχει οαραλαβει τον απωκοδικοποιητη?
Εχω κανει την παραγγελεια 4/8 κ ακομα τπτ εγω τους περνω τηλ κ μου λενε οτι θα το κοιταξουν η οτι εχει προβλημα το συστημα τους με το αφμ μου.
Συνηθως ποσο καιρο κανουν να στειλουν την παραγγελια μετα απο αγορα μεσω ιντερνετ?
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Και γιατί δεν τους παιρνεις ενα τηλέφωνο ή έστω να στείλεις ενα e mail;

Η απάντηση του 13888 είναι ότι θα με καλέσουν από το σαιτ της cosmote διότι η παραγγελία έγινε ηλεκτρονικά

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Η απάντηση του 13888 είναι ότι θα με καλέσουν από το σαιτ της cosmote διότι η παραγγελία έγινε ηλεκτρονικά
Μια απο τα ιδια κ σ'εμενα μονο που εμενα με πηραν τηλ.

Καλημέρα παιδία,
Έκανα και εγώ την αίτηση για το full pack στα 22 και μου φέραν χθες και τον δέκτη και το δώρο τον σκληρό δίσκο. Είχα κάνει αίτηση online την προηγούμενη Δευτέρα 7/8 και είχα επιλέξει να επικοινωνήσουν μάζι μου την επομένη ώρα πράγμα που δεν έγινε. Αφού τους έστειλα μύνημα στο chat απο το site της cosmote, με κάλεσαν και κάναμε επιβεβαίωση τηλεφωνικά με την κοπέλα μου μιλούσα στο chat και κλείσαμε ραντεβού για χθες για να έρθει ο εξοπλισμός όπως και έγινε. Τώρα περιμένω τηλεφώνο από τον τεχνίκο για να περάσει για την εγκατάσταση ή είναι ενεργοποιημένο???

Δορυφορική εγκατάσταση στις 9 μοίρες ανατολικά έχεις?

Αν ναι μπορείς να τον ενεργοποιήσεις τον δέκτη με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.

Αν όχι, περιμένεις τον τεχνικό για να κάνει την εγκατάσταση και μετά κάνεις την ενεργοποίηση.

Βασικά έχω ΟΤΕ full pack από την σύνδεση στο σπίτι τον γονιών μου και έχω πάρει τον δέκτη σε εμένα. Αλλά θα το κόψω και θα κρατήσω το νέο με την προσφορά στα 22 γιατί το παλίο ήταν στα 28 και κάτι. Όποτε λογικά μόνο ενεργοποίηση θα θέλει, αλλά έτσι ίσως δεν μου φέρουν το πιάτο. Οπότε καλύτερα λέω να περιμένω τον τεχνικό και μόλις έρθει κόβω και την παλιά σύνδεση. Απλά σε κάνεναν που έβαλε πρόσφατα, επικοινωνούν μάζι σας ή θα πρέπει να τους ψάξω εγώ...???

Βασικά έχω ΟΤΕ full pack από την σύνδεση στο σπίτι τον γονιών μου και έχω πάρει τον δέκτη σε εμένα. Αλλά θα το κόψω και θα κρατήσω το νέο με την προσφορά στα 22 γιατί το παλίο ήταν στα 28 και κάτι. Όποτε λογικά μόνο ενεργοποίηση θα θέλει, αλλά έτσι ίσως δεν μου φέρουν το πιάτο. Οπότε καλύτερα λέω να περιμένω τον τεχνικό και μόλις έρθει κόβω και την παλιά σύνδεση. Απλά σε κάνεναν που έβαλε πρόσφατα, επικοινωνούν μάζι σας ή θα πρέπει να τους ψάξω εγώ...???
Τυχερε!! εγω απο 4/8 κ ακομα περιμενω!!!:mad::mad::mad::mad:

Μη μας λέτε τέτοια
Τηλεφωνικά έκλεισα το full pack στα 22 για τους γονείς την Πέμπτη και είπαν ότι 16 θα παραλάβουμε...

Μη μας λέτε τέτοια
Τηλεφωνικά έκλεισα το full pack στα 22 για τους γονείς την Πέμπτη και είπαν ότι 16 θα παραλάβουμε...
4/8 μεσω ιντερνετ μου ειπαν για 10/8 κ ακομα τπτ μιλαω μεσω τσατ σχεδον καθε μερα κ μου ειπαν τωρα για αυτην την εβδομαδα για να δουμε!!!

Να πω και εγω τα δικα μου. Ειχα παρει πριν 10 μερες και η κοπελα μου είπε για 22 ευρω για 12 μηνες.επειδη θα ελειπα και εληγε σημερα μου ειπε οτι μπορουμε να το κανουμε αυτες τις μερες.παιρνω χθες και μου λενε δεν ισχυει αυτο 29 ευρω,εληξε η προσφορα.τους λεω δεν το δεχομαι θα διακοψω.μου λεν οκ,με συνδεουν αμεσως με τις διακοπες και το διεκοψα.Ουτε να ασχοληθουν,ούτε να τπυς νοιαξει κατι.Αυτα

Πωπω αυτό είναι ήττα!Ετυχες στην περιπτωσηΕγω παντως 2 φορές που ανανεωσα παίζοντας με τη διακοπή, ήμουν έτοιμος να δεχτώ την τιμή τιμοκαταλόγου αν έβλεπα ότι θα το διεκοπταν στην αλήθεια. Εκεί βέβαια είναι τι θέλει ο καθένας,αν επιλέγει με βάση το περιεχόμενο ή την τιμη.