Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Περισσότερο για το replay TV το έχω και τα ντοκιμαντέρ δεν είμαι μόνος στο σπίτι εγώ κατεβάζω αλλά δουλεύω και cosmote go στο κινητο αρκετά. Προφανώς αν δεν μου έδιναν το χρόνο ομιλίας θα το έκοβα αλλά τώρα μου βγαίνει 9 ευρώ το μήνα. Δεν τα λες και πολλά.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο για τα αθλητικά εν μέρει αξίζει.μάθε τους να βλέπουν ότι θέλουν, όχι ότι τους πασάρει ο οτες.εύκολο είναι

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μόνο για τα αθλητικά εν μέρει αξίζει.μάθε τους να βλέπουν ότι θέλουν, όχι ότι τους πασάρει ο οτες.εύκολο είναι

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αθλητικά δεν βλέπω καθόλου. Το έχω προσπαθήσει με Android box terrarium κτλ αλλά μάταια. Δεν βαριέσαι όπως είπα είναι 130 ευρώ το χρόνο. 280 δίνουμε εφκα κάθε μήνα. Χαλάλι τα ντοκιμαντέρ που έχει δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Δεν τα βγάζω πέρα με αυτούς!Πήρα γιά διακοπή ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο μου λένε πάρε 10 ημέρες πριν λήξει,ξαναπαίρνω σήμερα,8 μέρες πριν λήξει,μου λένε να μην το κόψω γιατί μενουν 8 ημέρες και θα χρεωθώ 6 ευρό και να ξαναπάρω στις 19 του μήνα,την επόμενη από τη λήξη του συμβολαιου δηλαδή.Θα πάρω τότε,τι άλλο να κανω;χαχαχα.
Άστο να πάει αορίστου πάρε στο 13888 και ζήτα διακοπή. Θα σε πάρουν από το τμήμα διακοπής για προσφορά.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μίλησα σήμερα με το τμήμα διακοπών cosmote tv.Ζήτησα διακοπή,με ρώτησαν τον λόγο που θέλω να διακόψω και μου πρότειναν full pack με 22 γιά ένα χρόνο.
Μιλησες πρωτα με εκπροσωπο και μετα του ειπες οτι θελεις να μιλησεις με το τμημα διακοπων?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μιλησες πρωτα με εκπροσωπο και μετα του ειπες οτι θελεις να μιλησεις με το τμημα διακοπων?
Χθες μίλησα με εκπρόσωπο,κατέγραψε το αίτημα μου γιά διακοπή και σήμερα με πήραν από το τμήμα διακοπών.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Τι τιμή σου είχαν προτείνει πριν τα 22 ;
Τίποτα δεν μου είχαν προτείνει πριν.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλησπέρα εχω πάρει την προσφορά των 22 περσι.

Στο 13888 μου λενε ότι για ανανέωση 28.90 δηλαδή 7 ευρώ πάνω , πάνε καλά;

Εσεις τι τιμή πήρατε για να ανανεώσετε; Στο κατάστημα παίζει να υπάρχει άλλη προσφορά;

Πλην του αιτήματος διακοπής υπάρχει αλλος τροπος να πάρω έστω την προσφορά των 25 ;

Για ένα χρόνο ήταν η προσφορα που πήρες? Γιατί και εγώ την ίδια προσφορα πήρα αλλα ήταν για δυο χρονια

Έχει πάρει κανεις προσφορά οτετν 22 χωρίς να έχει cosmote σταθερό ή κινητό?
Εγώ πήρα για διακοπή επειδή τελειώνει το συμβόλαιο την αλλη βδομάδα και μου έκανε προσφορά 25 το full pack... Εκανα παζάρια αλλά δεν..
Της είπα είναι ακριβή αυτή η τιμή απο άποψη ταινιών που είναι μέτριας ποιότητας αλλά και απο άποψη εικόνας που δεν είναι πραγματικό HD...
Μου λέει αυτή την προσφορά έχουν τώρα αργότερα δεν ξέρει...
Αξίζει τώρα να ανανεωσω με 25 ? Ή να μείνω στο sports pack?
Δεν είναι λίγο υπερβολικό το 25αρι??
Της είπα βελτιωστε τις ταινίες και την εικόνα και μετα ανεβαστε τις τιμες...
Αλλά τι να πει, λες και ευθύνεται αυτή?
Να πουλησει θέλει..
Τελ πάντων εγώ σκέφτομαι ή να διακοψω οριστικά ή να ανανεωσω το σπορτ πακ..
Εσείς που έχετε σινεμα πακ αξίζει το κόπο να βάλω ή όχι? Αφού δεν έχει τίποτα το φοβερό ρε γαμωτο...

Στο κομμάτι κινηματογράφος πονούσε και πάντα θα πονάει ο ΟΤΕ. Έριξε λίγο ασπιρίνη με το disney και το Paramount studio αλλά δυστυχώς είναι πάααρα πολύ πίσω απο τη ΝΟΒΑ. (Μιλάω πάντα για νόμιμους τρόπους). Εξαρτάται και τι βλέπεις. Κοινωνικά δράματα και κομεντί και αρκετή κουλτούρα (που δεν είναι κακό, σε εμένα δεν αρέσει) και που και που κάποιο δυνατό τίτλο ανά 10 μέρες περίπου, με τον ΟΤΕ είσαι κομπλέ. Αλλά εγώ που θέλω και τις αμερικανιές μου και τις ταινίες δράσης με γνωστούς ηθοποιούς και δοκιμασμένες συνταγές ευκολόπιοτες (μπαμπάς χάνει κόρη-οικογένεια-γυναίκα και τα βάζει με μια αρμαθιά έτσι γιατί το θέλει αλλά και τον βοηθάει ο κλασσικός σπασίκλας προγραμματιστής με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας) σε βλέπω για ΝΟΒΑ. Όσο και να μη θέλω να το παραδεχτώ, πίστεψα πως με την έναρξη της συνεργασίας ΟΤΕ με τα 2 παραπάνω στούντιο κάτι θα άλλαζε αλλά εις μάτην. Υπάρχουν ταινίες να δεις δεν λέω αλλά όπως και να το κάνουμε η ΝΟΒΑ τόσο στο κομμάτι marketing όσο και στο κομμάτι συμφωνίες με στούντιο, το ´χει και με το παραπάνω. Τι εννοώ: Υπήρξε ταινία που βλέποντας τη διαφήμισή της στη ΝΟΒΑ την είδα και μου έκανε το "κλικ" και την επόμενη χρονιά που την είχε ο ΟΤΕ, λόγω δικαιωμάτων, πραγματικά έπεσα απο τα σύννεφα με τον τρόπο που την πλάσαρε σαν πρεμιέρα. Λίγο τα χρώματα, λίγο η μουσική επένδυση απο το κλιπάκι της ΝΟΒΑ λιγο κρασί λίγο θάλασσα (όχι και το αγόρι μου...:flipout:) καταλήγω στο συμπέρασμα πως η εμπειρία τόσων ετών της ΝΟΒΑ στο κομμάτι διαφήμιση και πλασαρίσματος υπηρεσιών ή γενικά προβολής της, ειναι αρκετά μπροστά. Ο ΟΤΕ έχει επενδύσει στο αθλητικό κομμάτι αρκετά χρήματα και του βγήκε αλλά προφανώς και ηθελημένα έχει μείνει εκεί και σαν επιδόρπιο έχει βάλει και τις ταινίες χωρίς όμως να πιστεύει και ο ίδιος πως θα του αποφέρουν κάτι τοις παραπάνω. Αυτό φαίνεται άλλωστε όταν και ο ίδιος ο ΟΤΕ με τη στάση του και όχι επιτηδευμένα σνομπάρει το κινηματογραφικό κομμάτι ουσιαστικά μη προβάλλοντας το ή απλά προβάλλοντας εις διπλούν και εις τριπλούν το αθλητικό κομμάτι του. Αυτά τα σεντονάτα και από εμένα.

Κοίτα φίλε μου αν δεν ζουσαμε στην εποχή του ίντερνετ μάλλον θα δεχομουν ποιο εύκολα να πάρω και το σινεμα πακ... Σχεδόν οποια ταινία θέλω μπορω να τη δω σήμερα...
Ποιος ο λογος να πληρώνω τον ΟΤΕ για κάτι μέτριο που προσφέρει??
Όχι το θεωρώ κοροϊδία με αυτα τα λεφτά... Γιαυτό βάζω το σπορτ πακ που με ενδιαφέρει περισσότερο..

Πίεσε τους λίγο στο τηλέφωνο, πέστους ότι θες να παραμείνεις έστω με τα 25 ευρώ της προσφοράς που τρέχει τώρα, αλλιώς θα το κόψεις και θα κανεις νέα σύνδεση, και για να μην μπαίνουμε πέστους σε αυτή την διαδικασία δώστε μου την προσφορα να τελειώνουμε
Αν σου πουν όχι τότε η μονη λύση είναι να το κόψεις και να κανεις νέα σύνδεση

Και μην ψάχνεις τι προσφορες δίνουν σε άλλους, η πολιτική τους είναι λίγο περίεργη, σε άλλους λένε 18 σε άλλους 28, Αν εγώ παράδειγμα ανανέωσα στα 22 δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και εσύ την ίδια τιμή

Σε μενα το εδωσαν 22 ευρω και οταν εκανα νεα συνδεση τηλ.ιντερνετ μου το πηγαν 15 ευρω...οτι να ναι...

Εδώ εμένα ο ίδιος ο εκπρόσωπος μου είπε να πάρω την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο και αν δεν μου κάνουν προσφορά να το κόψω και μετά να το ξανά βάλω με την προσφορά που τρέχει! Ότι να ναι...

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Εδώ εμένα ο ίδιος ο εκπρόσωπος μου είπε να πάρω την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο και αν δεν μου κάνουν προσφορά να το κόψω και μετά να το ξανά βάλω με την προσφορά που τρέχει! Ότι να ναι...

Πέρσι κάνοντας αυτή την διαδικασία πήρα την ίδια τιμή (22 Ευρώ) και δώρο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο Maxtor 500Gb της προσφοράς που έτρεχε τότε.. Απλά έπρεπε να πάω 2 φορές στον Γερμανό για να αφήσω τον παλαιό δέκτη και να πάρω τον νέο μαζί με τον δισκο..

Οι άνθρωποι στ0 13888 ειναι ασχετοι τελείως.

Να σας πω όλη την ιστορία:
Ειχα πάρει περσι την προσφορα στα 22 , η οποία λήγει.
Πάω χθες στον Γερμανό, μπαίνουν στην καρτέλα μου και μου λενε ότι μπορώ να ανανεωσω στην τρέχουσα προσφορά στα 25 . Επειδή με ξέρουν τα παιδιά, μου λενε παρε στο 13888 γκρινιαξε μηπως πάρεις την ίδια τιμη 22 .
Γυρνάω γραφείο παίρνω στο 13888 και μου λέει το παλικάρι, μπορείτε να ανανεώστετε στην προνομιακή τιμή 28.90 .
Του λεω τι έγινε στον Γερμανό και μου λεει ειναι λάθος του συστήματος, δεν με αφηνει να προχωρήσω στα 25
Του λεώ ότι δεν γινεται να πάω από τα 22 στα 28,90 . Μου λεει λυπάμαι δεν μπορώ να κανω τιποτα, τιμολογιακή πολιτική.
Μα είναι τιμή τιμοκαταλόγου απαντώ.
Οχι μου λεει ειναι 31,90 (μετά που το κοίταξα, επιβεβαιωσα οτι ειναι 28.90 )

Του λεω μα την προσφορα των 25 μπορω να την πάρω ειτε αλλαζοντας όνομα είτε κάνοντας ολογοημερη διακοπή και επανασυνδεση.
Δεν μπορω να σας δωσω το πακετα στα 25
Μα άλλοι το πήραν , καταχωρίστε ένα αίτημα.
Δε γινεται, θα απορριφθεί, το έκανα και σε άλλους.

Σημερα πήγα στον Γερμανό, μια χαρα ισχυαν τα 25 και έκανα το αίτημα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Φίλε μου το "μυστικό" είναι να προχωρήσεις στην διακοπή, μόνο τότε σου δίνουν τα 22.

Κάθε χρόνο το ίδιο κακόγουστο αστείο,αφου όταν με ρωτάνε γτ θέλετε να διακόψετε πλέον τους λέω γιατί για να μου δώσετε μια πραγματική προσφορά θέλετε να παίξουμε το θεατράκι της δηθεν διακοπής.
Οι άνθρωποι στ0 13888 ειναι ασχετοι τελείως.

Να σας πω όλη την ιστορία:
Ειχα πάρει περσι την προσφορα στα 22 , η οποία λήγει.
Πάω χθες στον Γερμανό, μπαίνουν στην καρτέλα μου και μου λενε ότι μπορώ να ανανεωσω στην τρέχουσα προσφορά στα 25 . Επειδή με ξέρουν τα παιδιά, μου λενε παρε στο 13888 γκρινιαξε μηπως πάρεις την ίδια τιμη 22 .
Γυρνάω γραφείο παίρνω στο 13888 και μου λέει το παλικάρι, μπορείτε να ανανεώστετε στην προνομιακή τιμή 28.90 .
Του λεω τι έγινε στον Γερμανό και μου λεει ειναι λάθος του συστήματος, δεν με αφηνει να προχωρήσω στα 25
Του λεώ ότι δεν γινεται να πάω από τα 22 στα 28,90 . Μου λεει λυπάμαι δεν μπορώ να κανω τιποτα, τιμολογιακή πολιτική.
Μα είναι τιμή τιμοκαταλόγου απαντώ.
Οχι μου λεει ειναι 31,90 (μετά που το κοίταξα, επιβεβαιωσα οτι ειναι 28.90 )

Του λεω μα την προσφορα των 25 μπορω να την πάρω ειτε αλλαζοντας όνομα είτε κάνοντας ολογοημερη διακοπή και επανασυνδεση.
Δεν μπορω να σας δωσω το πακετα στα 25
Μα άλλοι το πήραν , καταχωρίστε ένα αίτημα.
Δε γινεται, θα απορριφθεί, το έκανα και σε άλλους.

Σημερα πήγα στον Γερμανό, μια χαρα ισχυαν τα 25 και έκανα το αίτημα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.