Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Φίλε μου το "μυστικό" είναι να προχωρήσεις στην διακοπή, μόνο τότε σου δίνουν τα 22.

Κάθε χρόνο το ίδιο κακόγουστο αστείο,αφου όταν με ρωτάνε γτ θέλετε να διακόψετε πλέον τους λέω γιατί για να μου δώσετε μια πραγματική προσφορά θέλετε να παίξουμε το θεατράκι της δηθεν διακοπής.
Πλεον δεν σε συνδεουν με το τμημα διακοπων και σε καλουν αυτοι? Παλια θυμαμαι να γινοταν εκεινη την στιγμη.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Πλεον δεν σε συνδεουν με το τμημα διακοπων και σε καλουν αυτοι? Παλια θυμαμαι να γινοταν εκεινη την στιγμη.
Ναι ακριβώς και εκείνοι με την σειρά τους σου δίνουν την προσφορά.

Εγώ που δίνω 15 ευρώ μόνο για full pack (λήγει σε ένα μήνα), να μην περιμένω και πολλά εεε?
Να σας πω την αλήθεια τόσα χρόνια πάντα μπλοφάρω για διακοπή και κερδίζω στο τέλος την καλύτερη προσφορά (να φανταστείτε αυτή με τα 15 ευρώ την πήρα αν και είμαι χρόνια συνδρομητής, απλά τους έπαιρνα κάθε μέρα για διακοπή και τους τα είχα κάνει τσουρέκια.)
Τώρα το σκέφτομαι πραγματικά να το σταματήσω μιας και έχω netflix και το έχω ευχαριστηθεί.
ΑΝ μου το αφήσουν 15 θα το συνεχίσω, αλλιώς θα κουνήσω μαντήλι .....

Μου έκαναν μια προσφορά full pack 43,60 (20 το full pack και 23,60 το double play) μαζί με ίντερνετ σταθερό (απεριόριστα αστικά υπεραστικά 150' πραγματικού χρόνου ομιλίας προς κινητά) για 24 μήνες το σταθερο-ιντερνετ και για 12 μήνες το full pack, αν έκανα και το full pack 24 μήνες θα είχα τους 2 πρώτους λογαριασμούς δωρεάν αλλά τους υπόλοιπους 22 μήνες θα πλήρωνα 22 , δεν το έκανα γιατί δεν ξέρω αν θα μεινω ευχαριστημένος από την cosmote TV.
Επίσης επειδή έχω 2 κινητά σε οικογενειακό πρόγραμμα πήρα και 35% έκπτωση σε ένα από τα 2 κινητά και φυσικά διάλεξα το κινητό που πλήρωνε πιο πολλά.
Επίσης μου δώσανε στο κινητό που έλαβε την μεγαλύτερη έκπτωση 1GB επιπελον δεδομένων καθώς και μια δωροεπιταγη 50 από τον Γερμανό και θα φορτίζουν με 120' προς όλους για ένα χρόνο ένα καρτοκινητο που θα τους έλεγα...
Φυσικά εξοπλισμό ίντερνετ και τηλεόρασης μαζί με την εγκατάσταση όλα δωρεάν...
Όλο το πακέτο μου βγαίνει στα 92 /μήνα το ίδιο σχεδόν όταν είχα forthnet/nova 3play αλλά χωρίς full pack και κλήσεις προς κινητά απ' το σταθερό...
Πέρα από αυτές τις βελτιώσεις ελπίζω στην αλλαγή βρόγχου στο ίντερνετ να έχω καλύτερη ταχύτητα απ' ότι είχα με forthnet/nova...

Τελικά έγινε επαφή και ενώ αρχικά μου είπαν ότι είναι 25 τους είπα και εγώ ότι με τόσες υπηρεσίες που έχω πρέπει να γίνει κάτι καλύτερο. Τελικά πήγαμε στα 22 το μήνα για 24 μήνες + δυο μήνες δωρεάν.

Μου έκαναν μια προσφορά full pack 43,60 (20 το full pack και 23,60 το double play) μαζί με ίντερνετ σταθερό (απεριόριστα αστικά υπεραστικά 150' πραγματικού χρόνου ομιλίας προς κινητά) για 24 μήνες το σταθερο-ιντερνετ και για 12 μήνες το full pack, αν έκανα και το full pack 24 μήνες θα είχα τους 2 πρώτους λογαριασμούς δωρεάν αλλά τους υπόλοιπους 22 μήνες θα πλήρωνα 22 , δεν το έκανα γιατί δεν ξέρω αν θα μεινω ευχαριστημένος από την cosmote TV.
Επίσης επειδή έχω 2 κινητά σε οικογενειακό πρόγραμμα πήρα και 35% έκπτωση σε ένα από τα 2 κινητά και φυσικά διάλεξα το κινητό που πλήρωνε πιο πολλά.
Επίσης μου δώσανε στο κινητό που έλαβε την μεγαλύτερη έκπτωση 1GB επιπελον δεδομένων καθώς και μια δωροεπιταγη 50 από τον Γερμανό και θα φορτίζουν με 120' προς όλους για ένα χρόνο ένα καρτοκινητο που θα τους έλεγα...
Φυσικά εξοπλισμό ίντερνετ και τηλεόρασης μαζί με την εγκατάσταση όλα δωρεάν...
Όλο το πακέτο μου βγαίνει στα 92 /μήνα το ίδιο σχεδόν όταν είχα forthnet/nova 3play αλλά χωρίς full pack και κλήσεις προς κινητά απ' το σταθερό...
Πέρα από αυτές τις βελτιώσεις ελπίζω στην αλλαγή βρόγχου στο ίντερνετ να έχω καλύτερη ταχύτητα απ' ότι είχα με forthnet/nova...

Προφανώς ήσουν σε άλλο πάροχο για να τα πετύχεις όλα αυτά.

Τελικά πότε να πάρεις και να ζητήσεις διακοπή στην τηλεόραση με σκοπό να πετύχεις καλύτερη προσφορά;μπερδεύτηκα διαβάζοντας τα τελευταία ποστ του νήματος... 28/8 είχαν ανανεώσει οι δικοί μου τηλέφωνο για 2 χρόνια και τότε έβαλαν και TV με την προσφορά των 22 για ένα χρόνο

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Τελικά πότε να πάρεις και να ζητήσεις διακοπή στην τηλεόραση με σκοπό να πετύχεις καλύτερη προσφορά;μπερδεύτηκα διαβάζοντας τα τελευταία ποστ του νήματος... 28/8 είχαν ανανεώσει οι δικοί μου τηλέφωνο για 2 χρόνια και τότε έβαλαν και TV με την προσφορά των 22 για ένα χρόνο
Εγώ 10 μέρες πρίν είχα πάρει και μου έκαναν προσφορά να μείνω.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ μίλησα σήμερα μαζί τους και μου πρότειναν το full pack στα 25 από τα 22 που δίνω τώρα. Εννοείται πως θα ζητήσω διακοπή αρχές Αυγούστου, λίγες μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο μου. Για να δούμε αν θα θελήσουν να με κρατήσουν

Μόλις πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για ανανέωση και για το full pack από 22 που δίνω τώρα μου δώσανε τιμή τιμοκαταλόγου 28,9. Φυσικά ζήτησα διακοπή, γιατί θεωρώ κοροϊδία να μου ζητάνε 7 ευρώ παραπάνω, ενώ είχανε τις γνωστές απώλειες καναλιών και του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η κοπέλα μου είπε πως σε 3 εργάσιμες θα με καλέσουν για την αποσύνδεση.

Μόλις πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για ανανέωση και για το full pack από 22 που δίνω τώρα μου δώσανε τιμή τιμοκαταλόγου 28,9. Φυσικά ζήτησα διακοπή, γιατί θεωρώ κοροϊδία να μου ζητάνε 7 ευρώ παραπάνω, ενώ είχανε τις γνωστές απώλειες καναλιών και του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η κοπέλα μου είπε πως σε 3 εργάσιμες θα με καλέσουν για την αποσύνδεση.
Θα σε πάρουν λογικά για να στο προσφέρουν στα 25 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν πέφτουν κάτω από τα 25 φέτος

Φίλε ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα δεχτώ με μείωση περιεχομένου να πληρώνω 3 ευρώ παραπάνω. Δεν είναι τα 3 ευρώ το θέμα, απλά νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν. Βέβαια, αν όντως προστεθεί το otesporthd 9 που ακούγεται ότι θα έχει μαχητικά αθλήματα, εκεί θα το ανανεώσω στάνταρ, ειδικά αν γίνει καμιά συμφωνία με ufc...

Εμένα με πήραν τηλέφωνο σήμερα από μόνοι τους και μου έκαναν προσφορά για ένα χρόνο το full pack στα 20 ευρώ τελική τιμή μαζί με φόρους και φπα.
Βέβαια, ξέχασα να ρωτήσω τι θα γίνει με την προγραμματισμένη αύξηση που έχουν στα σκαριά σε λίγο καιρό. Ως τώρα έδινα 15 ευρώ (τελική τιμή) το μήνα και μου είπε πως το καλύτερο που μπορούν να κάνω είναι αυτό, στα 20. Σε καμιά 20ρια μέρες μου λήγει!

Ναι γράψε λάθος all , είμαι σε διαφορά φάσης αυτή την περίοδο και είχα το μυαλό μου ένα χρόνο πίσω! :p
Πάντως μάγκες τρελή αναμονή στο 13888 (κρίμα που κατάντησε έτσι η εταιρεία, παλιά τους έβρισκες κατευθείαν, τώρα μόνο με τάμα), είχα πάρει τις προάλλες και περίμενα τουλάχιστον 50 λεπτά. Αν είναι δυνατόν!

Ναι γράψε λάθος all , είμαι σε διαφορά φάσης αυτή την περίοδο και είχα το μυαλό μου ένα χρόνο πίσω! :p
Πάντως μάγκες τρελή αναμονή στο 13888 (κρίμα που κατάντησε έτσι η εταιρεία, παλιά τους έβρισκες κατευθείαν, τώρα μόνο με τάμα), είχα πάρει τις προάλλες και περίμενα τουλάχιστον 50 λεπτά. Αν είναι δυνατόν!

Μεγάλο θέμα αυτό.Μια από τα ίδια και εδώ,3-4 φορές τη μέρα αναμονή 30+ λεπτά για απλά θέματα.
Κάποτε είχαν βάλει λειτουργία να σε καλεί πίσω όταν βρεθεί διαθέσιμος εξυπηρετητές.Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Φίλε ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα δεχτώ με μείωση περιεχομένου να πληρώνω 3 ευρώ παραπάνω. Δεν είναι τα 3 ευρώ το θέμα, απλά νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν. Βέβαια, αν όντως προστεθεί το otesporthd 9 που ακούγεται ότι θα έχει μαχητικά αθλήματα, εκεί θα το ανανεώσω στάνταρ, ειδικά αν γίνει καμιά συμφωνία με ufc...

Exactly.Γενικότερα "αναπλήρωση" περιεχομένου υπάρχει.Όπως και τότε με τα discovery,που τη θέση τους πήραν τα Viasat.Το ζήτημα είναι κατα πόσο είναι ευχαριστημένος ο καθένας με αυτές της "τράμπες".Προσωπικά δεν...

Δεν ειναι οτι ζητανε περισσοτερα χρηματα, το ονομαζουνε και "προσφορα"
που στην εμπορικη γλωσσα σημαινει ενα προιον σε χαμηλοτερη τιμη απο τα συνηθισμενα.

Εν πασει περιπτωσει, για να μην την παθουμε τα ιδια οπως στα κομενα καναλια,
διαβαστε στο τελος του συμβολαιου στη παραγραφο 12.1 που γραφει
οτι ουτως η αλλως η εταιρεια μπορει να αυξησει οποτε θελει το κοστος της συνδρομης
και να τροποποιησει τους ορους του συμβολαιου.

Μεγάλο θέμα αυτό.Μια από τα ίδια και εδώ,3-4 φορές τη μέρα αναμονή 30+ λεπτά για απλά θέματα.
Κάποτε είχαν βάλει λειτουργία να σε καλεί πίσω όταν βρεθεί διαθέσιμος εξυπηρετητές.Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Υπαρχει ακομα και σε καλουν εκεινοι