Συγγενής δεν είμαι.Αν έχεις και τηλεφωνία μπορεί να πάρεις αυτές τις τιμές έστω και με δυσκολία
Σκέτο Cosmote TV full pack στα 15 Ευρώ δεν παίζει πλέον εκτός αν είσαι υπάλληλος στην εταιρεία.
Αλήθεια VDSL καμπίνες άρχισαν να εγκαθίστανται στο νησί ;
Αν δε σε πάρουν,πάρε τους εσύ και ρώτησε τους για προσφορά.
Το πρόβλημα στον ΟΤΕ είναι η υψηλή τιμή σταθερου-ίντερνετ...

Μία ημέρα πρίν καλείς και δηλώνεις πρόθεση διακοπής,σε 2-3 μέρες σε καλούν από το τμήμα διακοπων κ σου κάνουν προσφορά.Αν δε θες τη προσφορά και επιμένεις στη διακοπή τότε στο κόβουν μέσα σε μισή ώρα.Καλημέρα.Αν ξερει κάποιος πόσες μέρες πιο μπροστά μπορείς να κάνεις διακοπή? Εμενα λήγει 11/8....
Μόλις κάλεσα και εγώ για διακοπή περιμένω σε 7μερες να με καλέσουν για επιβεβαιώσει ,το καλύτερο μου είπαν είναι στα 25 ευρώ για να δούμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο αλλιώς θα τους κουνήσω το μαντήλι
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έχεις comsote doyble play και κινητό/κινητά cosmote?Σήμερα με κάλεσαν και μου έδωσαν ξανά 22ευρω για ένα χρόνο το full back όποτε συνεχίζουμε για 12 μήνες .
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Έχεις comsote doyble play και κινητό/κινητά cosmote?
Ρωτάω για να δούμε αν ισχύει το ότι εχεις κι άλλες υπηρεσίες στον ίδιο πάροχο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.