Προσφορά Cosmote TV

Το 15ευρω προσφορά υπάρχει στο full pack αλλά σε συγγενείς αυτών που δουλεύουν στον ote ! (έχω γνωστό που ανανέωσε στα 15 και το λέω)
Θεωρώ αδύνατο να πάρει κάποιος άλλος από εμάς κάτι καλύτερο από το 20ρικο.
Νομίζω πως η καλύτερη προσφορά (full pack) που παίζει τώρα (και θέλει προσπάθεια για να την πάρεις), είναι τα 22 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια (και δώρο οι 2 πρώτοι μήνες).
Είναι ίδια περίπου σαν και αυτή με το 20ρικο, αλλά τουλάχιστον είσαι ξένοιαστος για 2 χρόνια, δεν έχεις άγχος μην αυξηθεί η τιμή με τυχόν εμπλουτισμό προγράμματος ή αύξηση φορολογίας και το βασικότερο γλυτώνεις για ένα χρόνο παραπάνω αυτό το χαζό και βαρετό κομμάτι της διαπραγμάτευσης της τιμής με τηλεφωνήματα, αναμονές, φωνές, νεύρα, παζάρια, κτλ κτλ

Kαλα ξενοιαστος δεν εισαι
οταν ειχε γινει αυξηση τιμης οσοι ειχανε συμβολαια ηδη με μικροτερη τιμη απλα τους δοθηκε ευκαιρια να διακοψουνε
οχι να συνεχισουνε μεχρι το τελος του συμβολαιου τους με την προσφορα που ειχανε παρει προ αυξησης

Αν έχεις και τηλεφωνία μπορεί να πάρεις αυτές τις τιμές έστω και με δυσκολία
Σκέτο Cosmote TV full pack στα 15 Ευρώ δεν παίζει πλέον εκτός αν είσαι υπάλληλος στην εταιρεία.

Αλήθεια VDSL καμπίνες άρχισαν να εγκαθίστανται στο νησί ;
Συγγενής δεν είμαι.
Ναι εδώ και αρκετό καιρό μέσα στη χώρα του νησιού. Δηλαδή σε ακτίνα 2-3 από το λιμάνι-κέντρο. Στο σπίτι μου υποστηρίζει μέχρι vdsl 30 αλλά νομίζω ότι παίρνω vdsl από το κτίριο του ΟΤΕ που βρίσκεται στο 1 χιλιόμετρο και όχι από την καμπίνα που έχω τώρα το adsl.

Αν δε σε πάρουν,πάρε τους εσύ και ρώτησε τους για προσφορά.

Μπαααααα.....Για να ειμαι ειλικρινης, μετα το καζο με την διακοπη των καναλιων,
δεν διατιθεμαι να ανανεωσω ακομα και για την φθηνοτερη προσφορα.
Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ξεφορτωθω χωρις παρατραγουδα την συνδρομη.

Συμφωνω απολυτα!!
Εκμεταλευονται το ιδιοκτητο δικτυο κ τον μοναδικο παροχο σε πολλες περιοχες της επαρχιας..αλλα αλλη κουβεντα αυτη
Το πρόβλημα στον ΟΤΕ είναι η υψηλή τιμή σταθερου-ίντερνετ...

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειμαι συνδρομητης double play και καλεσα το 13888 για το φουλ πακ της κοσμοτε και μου προτειναν 22 ευρω για εναν χρονο με δωρεαν κεραια και εγκατασταση!!

Μόλις κάλεσα και εγώ για διακοπή περιμένω σε 7μερες να με καλέσουν για επιβεβαιώσει ,το καλύτερο μου είπαν είναι στα 25 ευρώ για να δούμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο αλλιώς θα τους κουνήσω το μαντήλι

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλημέρα.Αν ξερει κάποιος πόσες μέρες πιο μπροστά μπορείς να κάνεις διακοπή? Εμενα λήγει 11/8....

Καλημέρα.Αν ξερει κάποιος πόσες μέρες πιο μπροστά μπορείς να κάνεις διακοπή? Εμενα λήγει 11/8....
Μία ημέρα πρίν καλείς και δηλώνεις πρόθεση διακοπής,σε 2-3 μέρες σε καλούν από το τμήμα διακοπων κ σου κάνουν προσφορά.Αν δε θες τη προσφορά και επιμένεις στη διακοπή τότε στο κόβουν μέσα σε μισή ώρα.

H στάνταρ τιμή ειναι 25 Ευρώ για ένα χρόνο σε όσους δεν έχουν Double Play. Εκεί είτε παίζεις το χαρτί της διακοπής είτε ανανεώνεις.
Εγώ θα το σταματήσω αν δεν μου δώσουν καλύτερη τιμή και ίσως κάνουμε νέα σύνδεση αργότερα, εξάλλου τον Αύγουστο δεν είμαστε εδώ οπότε κερδίζουμε ένα μήνα.

Πάντως ρεαλιστικά, τιμές κάτω από 22 Ευρώ για Full Pack (χωρίς άλλο προϊόν στον ΟΤΕ) πολύ δύσκολα δίνονται

Δεν νομιζω να εχει σχεση αν εχεις douple play για το αν θα παρεις καλυτερη τιμη μπορει και το αντιθετο αν εισαι σε αλλη εταιρια να σου δωσουνε και καλυτερη τιμη

Για cinema pack, χωρίς να έχω σταθερό cosmote, τι παίζει αυτή την περίοδο σαν προσφορά για ανανέωση συμβολαίου που λήγει;

Παντως απορια το εχω αυτοι που πηρανε για 24 μηνες τι λεει το συμβολαιο γιατι δεν εχω δει φορμα συμβολαιου cosmote tv με πανω απο 12 μηνες σας στειλανε 2 12 μηνα?

Μόλις κάλεσα και εγώ για διακοπή περιμένω σε 7μερες να με καλέσουν για επιβεβαιώσει ,το καλύτερο μου είπαν είναι στα 25 ευρώ για να δούμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο αλλιώς θα τους κουνήσω το μαντήλι

Σήμερα με κάλεσαν και μου έδωσαν ξανά 22ευρω για ένα χρόνο το full back όποτε συνεχίζουμε για 12 μήνες .

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Σήμερα με κάλεσαν και μου έδωσαν ξανά 22ευρω για ένα χρόνο το full back όποτε συνεχίζουμε για 12 μήνες .

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Έχεις comsote doyble play και κινητό/κινητά cosmote?
Ρωτάω για να δούμε αν ισχύει το ότι εχεις κι άλλες υπηρεσίες στον ίδιο πάροχο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Έχεις comsote doyble play και κινητό/κινητά cosmote?
Ρωτάω για να δούμε αν ισχύει το ότι εχεις κι άλλες υπηρεσίες στον ίδιο πάροχο...

Ναι έχω double play χωρίς κινητά αλλά το tv το έχω ξεχωριστά από το σταθερό (έρχονται διαφορετικοί λογαριασμοί ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Με πήραν για ανανέωση και μου είπαν 25 eur ενώ πλήρωνα 22.Τους είπα ότι ξέρω ότι μπορείτε να μου το δώσετε στα 22 αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους.
Πήρα για να κάνω διακοπή και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο από το σταθερό cosmote που έχω.Τους λέω ότι αυτό είναι στο εξοχικό και δεν μπορώ να σας πάρω από εκεί.
Η απάντηση που πήρα είναι είτε από το σταθερό είτε από κατάστημα η διακοπή. #$$@%@#$@$#
Θα τα φάνε τα μπινελίκια από κοντά αύριο αφού με τραβάνε σε κατάστημα.

Εγώ έκανα αίτηση για διακοπή την Κυριακή. Με πήρανε εχτές, με ρωτήσανε το γιατί; τους απάντησα ότι μετά την απώλεια των δισκοβερι δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω παραπάνω. Αμέσως μου απάντησε ότι για μένα θα μου δώσουνε πάλι για 22 ευρώ για 12 μήνες