Προσφορά Cosmote TV

κατοχος στο cosmote tv με 25 ευρω,ανανεωσα σημερα μετα απο αιτηση διακοπης στα 22 ευρω+δωροεπιταγη 10 ευρω στα on demand καναλια,νομιζω για 2 μηνες αυτο..δεν καναν κατι καλυτερο,ικανοποιημενος ειμαι παντως..

Ποσο καιρο νωριτερα εκανες την αιτηση διακοπης? Εμεινες καθολου χωρις υπηρεσια? Αυτο κυριως με κοφτει εμενα γιατι δε λεει να χασουμε καναν αγωνα CHL. Εμενα ληγει σε 2 μηνες σχεδον το συμβολαιο

Ποσο καιρο νωριτερα εκανες την αιτηση διακοπης? Εμεινες καθολου χωρις υπηρεσια? Αυτο κυριως με κοφτει εμενα γιατι δε λεει να χασουμε καναν αγωνα CHL. Εμενα ληγει σε 2 μηνες σχεδον το συμβολαιο

απλα εληγε το συμβολαιο σε 15 μερες και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου εδιναν τιμες τιμοκαταλογου.εκανα αιτηση διακοπης και μετα απο 1-2 μερες με καλεσαν απο το αντιστοιχο τμημα και μου εκαναν την προσφορα..την δωροεπιταγη ακομα την περιμενω βεβαια,λενε οτι θελει μια εβδομαδα..ειδωμεν!

απλα εληγε το συμβολαιο σε 15 μερες και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου εδιναν τιμες τιμοκαταλογου.εκανα αιτηση διακοπης και μετα απο 1-2 μερες με καλεσαν απο το αντιστοιχο τμημα και μου εκαναν την προσφορα..την δωροεπιταγη ακομα την περιμενω βεβαια,λενε οτι θελει μια εβδομαδα..ειδωμεν!

Καλημερα φιλε μου.
Εκανες την αιτηση διακοπης δλδ 10-15 μερες πριν? Και δεν ειχες καθολου διακοπη της υπηρεσιας, καταλαβα καλα?

Καλησπέρα και απο εμενα...ανανέωσα για 12 μήνες 20 ευρω τελική τιμή μετα απο επικοινωνία με το τμήμα διακοπών για cosmote tv το φουλ πακέτο.

Η Cosmote ένα τηλέφωνο έχει....δεν υπάρχουν εξωτερικοί συνεργάτες....απλά καλείς στο 13888 και λες θέλω να διακόψω και σε καλούν σε τρεις μέρες να σου κάνουν αντιπρόταση....

εχω την τηλεόραση στα 15 και μετα απο αιτημα διακοπης μου εκαναν προσφορα στα 20.
Δεν εδωσα θετικη απαντηση επειδη εχω και το σταθερο+ιντερνετ στα παζαρια , απο 23.5 (σταθερα,6ωρες κινητα+24μβ) μου λενε 34.5 για 2 ωρες κινητα +50μβ ...
πολλα δεν ειναι ?
μου βγαινει 54.5 ευρω για το 3 πλαι όταν απο τηλεφωνο στην nova μου τα δινουν ολα (απεριοριστα κινητα) στα 48.5 (Θελει βεβαια 60 ευρω μεταφορα γραμμης ? 20 η κεραια + 20 το ρουτερ) !!! ουφ δεν μου αρεσει καμια τιμη και εαν τα δω συνολικα αξιζει να μεινω ΟΤΕ

Μου έδωσαν με την ανανέωση 10 ευρώ κουπόνι για να αγοράσω ταινίες από την ταινιοθήκη.
Που εμφανίζεται το ποσό αυτό για να ελέγξω ότι όντως έχει προστεθεί στο λογαριασμό μου;

Μου έδωσαν με την ανανέωση 10 ευρώ κουπόνι για να αγοράσω ταινίες από την ταινιοθήκη.
Που εμφανίζεται το ποσό αυτό για να ελέγξω ότι όντως έχει προστεθεί στο λογαριασμό μου;

περιμενω και εγω απο Δευτερα και καμια πληροφορηση..μου ειχαν πει θα μου το στελναν στο email αλλα τιποτα..

Από προσωπική εμπειρία μετά απο 2 ανανεώσεις με αυτό το περίφημο 10ευρώ, δεν νομίζω να το δίνουν και ποτέ.... την δεύτερη φορά (1 χρόνο σχεδόν πριν) τους το τόνισα πως ποτέ δεν μου ήρθε κάτι την πρώτη φορά και ελπίζω μην γ´νει το ίδιο και με διαβεβαίωσαν πως θα έγινε από λάθος και πως αυτή τη φορά θα μου το έστελναν 100%.... όσο το είδατε το είδα και εγώ. Όχι ότι με πολυένοιαζε κιόλας για να το κυνηγήσω.
Τώρα λήγει σε ενάμιση μήνα και πάμε για τρίτη ανανέωση και πάλι θα μου το πετάξουν σαν τυράκι.. αυτή τη φορά φυσικά θα ζητήσω άλλη μάρκα τυρί.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Από προσωπική εμπειρία μετά απο 2 ανανεώσεις με αυτό το περίφημο 10ευρώ, δεν νομίζω να το δίνουν και ποτέ.... την δεύτερη φορά (1 χρόνο σχεδόν πριν) τους το τόνισα πως ποτέ δεν μου ήρθε κάτι την πρώτη φορά και ελπίζω μην γ´νει το ίδιο και με διαβεβαίωσαν πως θα έγινε από λάθος και πως αυτή τη φορά θα μου το έστελναν 100%.... όσο το είδατε το είδα και εγώ. Όχι ότι με πολυένοιαζε κιόλας για να το κυνηγήσω.
Τώρα λήγει σε ενάμιση μήνα και πάμε για τρίτη ανανέωση και πάλι θα μου το πετάξουν σαν τυράκι.. αυτή τη φορά φυσικά θα ζητήσω άλλη μάρκα τυρί.

Εμένα μου είπαν ότι δεν θα μου σταλεί κάποιο κουπόνι, απλώς θα μου πιστωθεί ένα ποσό 10 για τα cinema on demand. Δηλαδή η διαδικασία θα είναι η ίδια όπως νοικιάζεις τις ταινίες με χρέωση αλλά το ποσό θα αφαιρείται από το πιστωτικό των 10 . Δεν το χρησιμοποίησα τελικά και δεν εξακρίβωσα επομένως αν ισχύουν αυτά που μου είπαν.

καλημέρα σε όλους, εκανα αννανεωση στην COSMOTE και πηρα με τελικη τιμη 48.90 τα : TV FULL PACK 15 ευρω + 50mb + 2 ωρες κινητα στα 33,90.
Στο download πιανω μεση ταχυτητα 5.2mb/s. Στο application εχω 49.9 για download και 4.98 upload .
Την TV στα 15 την πηρα σε συνδιασμο με αναβαθμηση της γραμμης μου απο 24μβ στα 50. Εαν εμενα στα 24μβ θα την πληρωνα 20 ευρω. Επισης για να μου κανυν δωρο στο ON-Demand κατι μου ειπαν ότι θα επρεπε να εχω την tv στα 20 και όχι στα 15 που τελικα την πήρα. Δεχτηκα και παμε παρακατω ... πληροφοριακα εαν αλλαζα θα πηγαινα στην vodafone με 38.10 τελικη τιμή. Ευχαριστω τα παιδια που γραφουν τις προσφορες για να βλεπουμε και εμεις τι τιμης μπορει να δωθουν.

@sotiriadisc εμεινες cosmote τελικα,καλη αποφαση και πολυ καλη τιμη για το πακετο παρολο που ηταν ανεβασμενη απο αυτη της voda σε κρατησε

Ναι, εμεινα επειδη με εχουν βολεψει πολυ οι υπηρεσιες που εχει οπως το tvplus και το replay.
Απο την αλλη ειναι και η ταχυτητα για το σταθερο - πριν τον ΟΤΕ ημουν NOVA και ειχα 16 στα 24 , όταν πηγα ΟΤΕ ανεβηκε στα 24/24 και τωρα με την αλλαγη στα 50 εχω παλι το μεγιστο.
Τελος περιμενω και εγω να δω το android box και τι θα κανει , εχω μια δευτερη tv που κανει χρηση μονο netflix μεσω chromecast , εαν εχω και τα καναλια cosmote εκει θα ειναι πολυ καλα

Καλησπέρα, εάν κάνουμε διακοπή της cosmote tv και ζητήσουμε νέα σύνδεση μετά από κάποιες μέρες θα υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση;

#nikoslts αν έχει λήξει το συμβόλαιο δεν έχεις θέμα...αν είσαι εντός δέσμευσης έχει τέλος διακοπής...βέβαια μπορείς να κάνεις την καινούρια σύνδεση σε άλλο όνομα....

Άρα καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει τέλος επανασύνδεσης ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ

Εγώ πάλι σήμερα έφαγα καλή ταλαιπωρία για το τίποτα. Σε ένα μήνα λήγει και το 3play της nova (50ρι vdsl με full pack) και το cosmote tv και θεωρώντας πως ήρθε η ώρα να κρατήσω το ένα απ τα 2, είπα να κάνω κρούση για προσφορά στην cosmote για να τα πάω όλα εκεί (είχα προσφορά απο nova κάποια στιγμή την γνωστή που έτρεχε στα 39,6)
Η πρώτη εκπρόσωπος επέμενε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε αυτή την οδό/αριθμό... βρε καλή μου έχω απο καμπίνα cosmote vdsl 50ρι ήδη και όχι μόνο αυτό, άλλες διευθύνσεις αν βάλεις που παίρνουν απ την ίδια καμπίνα βγάζουν διαθεσιμότητα, σε εμένα επειδή είμαι σε σύνορο μπερδεύετε το σύστημα σας είναι γνωστό θέμα, δες το πρώτα με μια διερεύνηση... ΟΧΙ δεν μπορώ να κάνω κάτι για εσας (!...) μόνο αν θέλετε 24ρι.. βρε χρυσή μου, κάνε μια διερύνηση, έχω διαθεσιμότητα σου λέω.. ΟΧΙ (με άσχημο τρόπο στυλ "αν σου αρέσει").
Τους "κράζω" (πάντα ευγενικός) στο chat, μου λένε χίλια συγνώμη, θα το διερευνήσουμε και θα σας καλέσουμε αν έχει διαθεσιμότητα με μια συμφέρουσα συνδυαστική προσφορά για εσάς. Με ξαναπαίρνουν "έκανε λάθος η κοπέλα πριν και χίλια συγνώμη, μια χαρά έχετε διαθεσιμότητα".
Άντε λέω ας το αφήσουμε πίσω εκείνο, μια άτυχη στιγμή, ας ακούσω την συμφέρουσα προσφορά λοιπον... και αρχίζει και μου αραδιάζει τις τιμές καταλόγου "32,xx το χαμηλότερο πακέτο στα 50 + 25 η τηλεόραση". Τι λέτε ρε παιδιά 57+; γιαυτό με πήρατε για συμφέρουσα προσφορά? άσε που τι 25, 22 την έχω τώρα την TV! "Α" μου κάνει, τότε μπορώ να σας το αφήσω στα 54,xx παρακάτω δεν μπορεί με τίποτα να πάει.
Τσάμπα η όλη ταλαιπωρία απ το πρωί με το τρελό αλλαλούμ στο 13888.
Ήθελα πραγματικά να πάω Cosmote αλλά με τέτοια τρελή διαφορά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να συνεχίσω στην Nova και πιθανότερο να κόψω και Cosmote TV.
Πως στο καλό πετύχατε κάποιοι να πάρετε το 48 (πιθανόν και στα 48 να πήγαινα και ας ήταν 9 ευρώ πάνω απο Nova) μακάρι να ήξερα :)

Τελικά μετά από αίτημα ακύρωσης μου άφησαν το cinema pack στα 15 (όσο το είχα δηλαδή). Μου έδωσαν και 10 για δύο μήνες για ενοικίαση στο on demand. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό; Πως δουλεύει;