Εγώ πάλι σήμερα έφαγα καλή ταλαιπωρία για το τίποτα. Σε ένα μήνα λήγει και το 3play της nova (50ρι vdsl με full pack) και το cosmote tv και θεωρώντας πως ήρθε η ώρα να κρατήσω το ένα απ τα 2, είπα να κάνω κρούση για προσφορά στην cosmote για να τα πάω όλα εκεί (είχα προσφορά απο nova κάποια στιγμή την γνωστή που έτρεχε στα 39,6)
Η πρώτη εκπρόσωπος επέμενε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε αυτή την οδό/αριθμό... βρε καλή μου έχω απο καμπίνα cosmote vdsl 50ρι ήδη και όχι μόνο αυτό, άλλες διευθύνσεις αν βάλεις που παίρνουν απ την ίδια καμπίνα βγάζουν διαθεσιμότητα, σε εμένα επειδή είμαι σε σύνορο μπερδεύετε το σύστημα σας είναι γνωστό θέμα, δες το πρώτα με μια διερεύνηση... ΟΧΙ δεν μπορώ να κάνω κάτι για εσας (!...) μόνο αν θέλετε 24ρι.. βρε χρυσή μου, κάνε μια διερύνηση, έχω διαθεσιμότητα σου λέω.. ΟΧΙ (με άσχημο τρόπο στυλ "αν σου αρέσει").
Τους "κράζω" (πάντα ευγενικός) στο chat, μου λένε χίλια συγνώμη, θα το διερευνήσουμε και θα σας καλέσουμε αν έχει διαθεσιμότητα με μια συμφέρουσα συνδυαστική προσφορά για εσάς. Με ξαναπαίρνουν "έκανε λάθος η κοπέλα πριν και χίλια συγνώμη, μια χαρά έχετε διαθεσιμότητα".
Άντε λέω ας το αφήσουμε πίσω εκείνο, μια άτυχη στιγμή, ας ακούσω την συμφέρουσα προσφορά λοιπον... και αρχίζει και μου αραδιάζει τις τιμές καταλόγου "32,xx το χαμηλότερο πακέτο στα 50 + 25 η τηλεόραση". Τι λέτε ρε παιδιά 57+; γιαυτό με πήρατε για συμφέρουσα προσφορά? άσε που τι 25, 22 την έχω τώρα την TV! "Α" μου κάνει, τότε μπορώ να σας το αφήσω στα 54,xx παρακάτω δεν μπορεί με τίποτα να πάει.
Τσάμπα η όλη ταλαιπωρία απ το πρωί με το τρελό αλλαλούμ στο 13888.
Ήθελα πραγματικά να πάω Cosmote αλλά με τέτοια τρελή διαφορά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να συνεχίσω στην Nova και πιθανότερο να κόψω και Cosmote TV.
Πως στο καλό πετύχατε κάποιοι να πάρετε το 48 (πιθανόν και στα 48 να πήγαινα και ας ήταν 9 ευρώ πάνω απο Nova) μακάρι να ήξερα
