Προσφορά Cosmote TV

Έχω cinema pack που λήγει τέλη Σεπτέμβρη στα 17,50.
Ζήτησα προσφορά ανανέωσης και μου έδωσαν την τιμή του καταλόγου 19,90.
Έκανα αίτηση διακοπής αλλά μου είπαν ότι είναι νωρίς και πρέπει να την κάνω 3 μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου (αλλά η επιβεβαίωση της διακοπής θα πάρει άλλες 3 μέρες από τη στιγμή της αίτησης).

Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι λήγει το συμβόλαιο και να ανανεώσω το full pack στα 22 ευρώ, τιμή ιδία με αυτή που είχα. Πήρα στο 13888 και είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω. Με πήραν τηλέφωνο το ίδιο απόγευμα και μου πρότειναν το full pack στα 20 ευρώ. Δέχτηκα και ανανέωσα.

Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι λήγει το συμβόλαιο και να ανανεώσω το full pack στα 22 ευρώ, τιμή ιδία με αυτή που είχα. Πήρα στο 13888 και είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω. Με πήραν τηλέφωνο το ίδιο απόγευμα και μου πρότειναν το full pack στα 20 ευρώ. Δέχτηκα και ανανέωσα.

Full pack δορυφορικο χωρις να εχεις τηλεφωνια και ιντερνετ να υποθεσω?

Μιας και είχα ποστάρει μνμ στο οποίο έγραφα ότι δέχθηκα προσφορά για full pack με 22 ευρω τελική τιμή και έκπτωση 5 ευρω από το κινητό,εχθές έλαβα τον λογαριασμό ο οποίος έχει:
21,33 ευρώ πάγιο
2,13 ευρώ τέλος συνδρομητικής και
ΦΠΑ
Σύνολο που ξεπερνάει τα 29 ευρω,μείον τα 5 ευρω του κινητού,24 ευρω!!!
Μίλαγα σχεδόν μισή ώρα με το chat της Cosmote και αισθάνθηκα ότι μιλούσα με Κινεζομάγαζο.
Μου είπαν ότι μετά από έλεγχο που έκαναν,είδαν ότι ισχύει η προσφορά.Μα,τους λέω,πως ισχύει αφού φτάνω τα 29 ευρω?
Μου απαντούσαν συνεχεια οτι ισχύει η προσφορά.
Μετά μου είπαν ότι έχω επιβαρυνθεί ένα ποσό για το διάστημα 13-22 Αυγούστου που δεν ήμουν συνδρομητής και θα ζητήσουν να αντιλογισθεί.Αμέσως μετά όμως μου έγραψαν ότι στον λογαριασμό προκαταβάλλω την συνδρομή του επόμενου μήνα...
Αφού κουράστηκα,τους ζήτησα να περάσουν αίτημα ακύρωσης της συνδρομής για να ησυχάσω.
Το παρόν θα το ποστάρω και στο thread με τα παράπονα.

Καλησπέρα

Εχω το πακέτο VDSL 50 L και TV full packet το οποίο ανανέωσα πριν 1 μήνα στα 22 ευρώ. Το ιντερνετ λήγει τον άλλο μηνα και 2 χρόνια το ειχα στα 32.4 .Υπάρχει κάποια καλύτερη τιμή που μπορώ να το παρώ το ίδιο πακέτο? Διαφορετικά πάω νόβα 100αρι με 29.90 για 2 χρονια! Το δοκίμασε κανενάς?

Είχα προσφορά στα 22 το full pack,το συμβόλαιο μου ήταν στις τελευταίες μέρες της δέσμευσης.
Πήρα τηλέφωνο εγω για διακοπή και μου δώσανε τις παραπάνω προσφορές.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Καλησπέρα,
Με πρόσφατα ανανεωμένο double play 50L, συμβόλαιο tv λήγει στης 14 και με multiroom δεν μου έδιναν με τπτ κάτω από 25. Τους πήρα τώρα τηλέφωνο και τους είπα ρε παιδιά κάντε μου διακοπή αν είναι και στην τελική το ξαναβάζω μέσω στο ίντερνετ στα ίδια λεφτά και παίρνω και τον σκληρό.

Μου ήρθε μήνυμα ότι μέσα σε 3 εργάσιμες θα με πάρουν τηλέφωνο.
Για να δούμε.

Καλησπέρα,
Με πρόσφατα ανανεωμένο double play 50L, συμβόλαιο tv λήγει στης 14 και με multiroom δεν μου έδιναν με τπτ κάτω από 25. Τους πήρα τώρα τηλέφωνο και τους είπα ρε παιδιά κάντε μου διακοπή αν είναι και στην τελική το ξαναβάζω μέσω στο ίντερνετ στα ίδια λεφτά και παίρνω και τον σκληρό.

Μου ήρθε μήνυμα ότι μέσα σε 3 εργάσιμες θα με πάρουν τηλέφωνο.
Για να δούμε.

22 τελικά !

στα 100Mbps FTTH double play πόσο κοστίζει περίπου;

το δίκτυο παίζει πολύ καλά να υποθέσω ε;

Καλημέρα!

Μπορώ να αιτηθώ τηλεφωνικά την διακοπής σύνδεσής μου λόγω λήξης του συμβολαίου μου?
ή
απαιτείται να μεταβώ σε κάποιο υποκατάστημα cosmote-Γερμανός?
Δεν μου έδωσαν καμία αξιόλογη προσφορά, παρά με αύξηση του ήδη παγίου με την προσθήκη κάποιων λεπτών ομιλίας προς κινητά τηλέφωνα?!!!!

Ευχαριστώ!

σε κατάστημα cosmote, Γερμανός θα πας ούτως ή άλλως γιατί θα πρέπει να παραδώσεις τον δέκτη αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται να ενημερώσεις προηγουμένως την cosmote στο τηλέφωνο

Καλημέρα!

Μπορώ να αιτηθώ τηλεφωνικά την διακοπής σύνδεσής μου λόγω λήξης του συμβολαίου μου?
ή
απαιτείται να μεταβώ σε κάποιο υποκατάστημα cosmote-Γερμανός?
Δεν μου έδωσαν καμία αξιόλογη προσφορά, παρά με αύξηση του ήδη παγίου με την προσθήκη κάποιων λεπτών ομιλίας προς κινητά τηλέφωνα?!!!!

Ευχαριστώ!

Εαν μπορεις να μας πεις τι προταση σου εκαναν ?
Ειμαι και εγω σε φαση που κοιταζω τι υπαρχει , τωρα πληρωνω 38.5 και εχω σταθερα+κινητα+πληρες τηλεόραση στα 24μβ - σε ερωτηση μου ειπαν 34,99 για τηλεφωνο + 50μβ ιντερνετ (120 λεπτα κινητα) + 20 την τηλεόραση το πληρες , δηλαδη 55 ευρω απο 38.5 που δινω ( θα εχω παραπανω 50μβ αντι 24, αλλα 2 ωρες κινητα εκει που τωρα εχω ωρες σαν προσφορα) ..

ουτε εμενα με καλυπτει η προσφορα αυτη.

κατοχος στο cosmote tv με 25 ευρω,ανανεωσα σημερα μετα απο αιτηση διακοπης στα 22 ευρω+δωροεπιταγη 10 ευρω στα on demand καναλια,νομιζω για 2 μηνες αυτο..δεν καναν κατι καλυτερο,ικανοποιημενος ειμαι παντως..