ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Senior Member
Το θέμα είναι το on demand και ότι χάνω το βλέπω όποτε θελω, που δεν το έχει η nova...
Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι λήγει το συμβόλαιο και να ανανεώσω το full pack στα 22 ευρώ, τιμή ιδία με αυτή που είχα. Πήρα στο 13888 και είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω. Με πήραν τηλέφωνο το ίδιο απόγευμα και μου πρότειναν το full pack στα 20 ευρώ. Δέχτηκα και ανανέωσα.
Full pack δορυφορικο χωρις να εχεις τηλεφωνια και ιντερνετ να υποθεσω?
Ναί, μόνο ΟΤΕ TV, τηλέφωνο και ιντερνετ wind.
Σε αίτηση διακοπής μου έδωσαν 20 το full και στα 15 sport ή cinema.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Καλησπέρα,
Με πρόσφατα ανανεωμένο double play 50L, συμβόλαιο tv λήγει στης 14 και με multiroom δεν μου έδιναν με τπτ κάτω από 25. Τους πήρα τώρα τηλέφωνο και τους είπα ρε παιδιά κάντε μου διακοπή αν είναι και στην τελική το ξαναβάζω μέσω στο ίντερνετ στα ίδια λεφτά και παίρνω και τον σκληρό.
Μου ήρθε μήνυμα ότι μέσα σε 3 εργάσιμες θα με πάρουν τηλέφωνο.
Για να δούμε.
Καλημέρα!
Μπορώ να αιτηθώ τηλεφωνικά την διακοπής σύνδεσής μου λόγω λήξης του συμβολαίου μου?
ή
απαιτείται να μεταβώ σε κάποιο υποκατάστημα cosmote-Γερμανός?
Δεν μου έδωσαν καμία αξιόλογη προσφορά, παρά με αύξηση του ήδη παγίου με την προσθήκη κάποιων λεπτών ομιλίας προς κινητά τηλέφωνα?!!!!
Ευχαριστώ!
κατοχος στο cosmote tv με 25 ευρω,ανανεωσα σημερα μετα απο αιτηση διακοπης στα 22 ευρω+δωροεπιταγη 10 ευρω στα on demand καναλια,νομιζω για 2 μηνες αυτο..δεν καναν κατι καλυτερο,ικανοποιημενος ειμαι παντως..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.