Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα στην παρεα! Εμενα προταση μου κανανε με vdsl30+απεριοριστα σταθερα-υπεραστικα+οτε τβ full pack στα 47.8 τον μηνα. Αξιζει η οχι?

Αν σου έδιναν 50άρι VDSL θα έλεγα ναι.
Γενικά το VDSL το έχουν πανάκριβο στον ΟΤΕ.

50αρι εχω στην hol και με απεριοριστες κλησεις πληρωνω 32 ευρω μαζι με την εκπτωση του κινητου λογω vodafone. Πιστευω κατω απο 48 ευρω δεν πεφτω αν θελω και δορυφορικη.

η τιμη ειναι για 6 μηνες μετα παει στα 51 και κατι.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

και τον 2ο χρόνο τι θα κάνεις;Θα πληρώνεις 70+ ευρώ τον μήνα ή θα ξαναφύγεις και θα ξαναπληρώνεις τέλη επανασύνδεσης (στο νέο πάροχο), γιατί πρέπει να συνυπολίσουμε κι αυτό.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αυτά κάνει ο ΟΤΕ και δεν μπορείς να κάνεις πρόγραμμα. nos21 οι 6 μήνες θα περάσουν γρήγορα. Υπολόγισε τι θα πληρώνεις μετά τους 6 μήνες.

Το ξερω οτι καπως ετσι θα πηγαινε! Δυσκολο εως απιθανο ειναι μαζι με δορυφορικη να πληρωσεις κατω απο 50αρικο μαζι με vdsl εννοειτε.

Last edited by a moderator:

Καλησπέρα και από μένα και καλο πάσχα με υγεία να έχουμε,Μια ερώτηση να κάνω,αν γνωρίζει κάποιος την στρατηγική του ΟΤΕ tv θα βγάλει το καλοκαίρι κάτι κάποια καλή δυνατή προσφορα? γνωρίζει κάποιος κάτι?

Δεν ξέρω τι προσφορες έκανε στο παρελθόν..Ευχαριστώ.

Τώρα που πιάνει καλοκαίρι και θα σταματήσουν τα πρωταθλήματα, όλο και κάποια καλή προσφορά θα δούμε (ελπίζω και από τις δύο εταιρίες). Απλά θέλει υπομονή

Πιο χαμηλά από 10,95 OTE TV full pack αν πας ΟΤΕ από άλλο πάροχο δεν θα δώσουν.
Γιατί το επόμενο βήμα είναι να το δίνουν δωρεάν :)

Οντως χαμηλοτερα δεν παιζει για κανεναν λογο τον οτε τv!

Με 10ευρες συνδρομες 1εκ. Πρεπει να μαζευψει μπας και βγαλει κανα κερδος

Δεν είναι όλες 10ευρες.

Μόνο όσοι είναι καινούριοι από άλλη εταιρεία και όσοι έκαναν αίτημα διακοπής το έχουν.

Και οι υπολοιποιμετα τα 12μηνα ζηταν προσφορα. Γενικα εχω την αισθηση οτι η μειοψηφιας δινει 21.90

Kοίτα δεν είναι δείγμα των συνδρομητών το forum.
Αυτό κάνουν οι περισσότεροι εδώ που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω.

Υπάρχουν και κάποιοι που δίνουν 27 επειδή δεν έχουν ΟΤΕ.

Όπως και να έχει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσοι πληρώνουν πόσο.

Καλησπέρα.
Εχω internet με τη Cyta και σε 3-4 μέρες λήγει το συμβόλαιό μου.
Σκεφτόμουν για HOL με το πακέτο της τηλεόρασης (16+8=24). Λένε κάποιοι ότι αν το διακόψεις στο δίνουν και δωρεάν. Αν θα πιάσει δεν ξέρω.
Τηλέφωνα δεν κάνω μιας και έχω 1500' προς όλους από το κινητό μου.

Σκεφτόμουν και τη λύση του ΟΤΕ TV. Με 4-8 Mbps ειμαι καλυμμένος αλλά 35-40 δεν μπορώ με τίποτα να δώσω και για κανέναν λόγο.
16 στη HOL και 10-15 για ΟΤΕ TV είναι κάτι το εφικτό.

Εχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση;
Επίσης υπάρχει και η εναλλακτική να παραμείνω στη Cyta, όπου σας ασημένιος πελάτης θα δίνω 2 λιγότερα, δηλαδη 17 για το 8άρι και 14 για το 4άρι και να κουμπώσω εκεί το ΟΤΕ TV.

Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα.Cacofonix κοιτα το Οτετιβι το θελεις για φουλ πακετο η το απλο ; Αν βαλεις αλλο παροχο απο τον οτε και παρεις το απλο πακετο του οτετιβι κατω απο 18,63 (Family Pack) δεν πεφτεις. Συνοψιζοντας 16 + 18,63 = 34,63.Θα σε συμβουλευα οτι πακετο παρεις να ειναι αποκλειστικα μεσω δορυφορου και οχι μεσω ευρυζωνικης συνδεσης.Αν δεν μπορεις να πληρωνεις τοσα τοτε αστο και οταν τα βρεις το κανεις.Μην κανεις βιαστικες και βεβιασμενες κινησεις γιατι στο τελος την λυπητερη εσυ θα την πληρωσεις.

Last edited by a moderator: