Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Ειχα ακούσει ότι παίζει να βγάλουν κάτι αντίστοιχο με το Nova Go. Αν ισχύει αυτό, θα το έβαζα στους δικούς μου και θα έβαζα εγώ το "ΟΤΕ Go"
Αλλά θα μπορεις να βλέπεις πχ ταινία;

Δεν εχω δει όλο του το πακέτο, 3 μέρες τώρα βλέπω του Nova και από αυτά που αξίζουν για μένα ειναι τα Discovery, History και Travel, και τα Nova Cinema.
Στο ΟΤΕ TV εχει καλύτερα αθλητικα (νταξ' χανω τα Ch. League)

35-45 πάει πολύ

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Στα 35 ευρώ μην περιμένεις να βρεις τίποτα.Να είμαστε ρεαλιστές.Ή ανεβαίνεις σε budget ή μένεις ως έχει.

Μια ερώτηση έχω να κάνω,τώρα είμαι λόγο δουλειάς θεσσαλονίκη και πάρω μια καλή προσφορα και μετά πάω σε αλλη Πολη λόγο δουλειάς (σώματα ασφαλειας )πχ αθηνα τι γίνετε? μπορώ να κάνω μεταφορά εκεί που θα πάω? η μονο στην ίδια πολύ μπορείς να το κανεις,ένταξη έχω αλλάξει αρκετά σπίτι έχω κάνει μεταφορά τηλεφώνου κτλ,απλά για αν βάλω ΟΤΕ tv τι γίνετε...Ευχαριστώ εκ τον προτερων.

Απλά μεταφέρεις την εγκατάσταση στο νέο σπίτι. Στην τηλεφωνία, κάνεις μεταφορά γραμμής.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Στα 35 ευρώ μην περιμένεις να βρεις τίποτα.Να είμαστε ρεαλιστές.Ή ανεβαίνεις σε budget ή μένεις ως έχει.

Υπάρχει προσφορά στα 35,85 για 24άρι internet, αστικά-υπεραστικά, OTE TV full pack.

Ειπαμε οτι μιλαμε για οσους ερχονται απο αλλο παροχο,ετσι;Μεγαλη διαφορα απο το αν εισαι ηδη στον ΟΤΕ,οπως εγω...Το εχουν ακριβο,σταθερη και ιντερνετ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Υπάρχει προσφορά στα 35,85 για 24άρι internet, αστικά-υπεραστικά, OTE TV full pack.

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά η τιμή είναι για ένα χρόνο.Εφόσον τον φίλο μας δεν τον ενδιαφέρει το σταθερό τον 2ο χρόνο τι θα κάνει;
Ως προσφορά άλλωστε, όχι ειδική όπως έκαναν σε σένα, 27.90+10.95=39 ευρώ περίπου για ένα χρόνο.Γιατί να μη δώσει 43, εκτός αν ο Δημήτρης σύμφωνα με το 474 μήνυμα βοηθήσει κι έτσι να του έρθει ακόμα καλύτερα;

Γενικά πάντως οι προσφορά του ΟΤΕ για -50% στην τηλεόραση για κάθε φορητότητα δεν μου πολυκάθεται.Τον 2ο χρόνο το κόστος ανεβαίνει πολύ.

οποιος θελει τηλεφωνια-ιντερνετ και οτε tv ενα 45 περιπου στο νερο παλικαρια πρεπει να το δωσει!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά η τιμή είναι για ένα χρόνο.Εφόσον τον φίλο μας δεν τον ενδιαφέρει το σταθερό τον 2ο χρόνο τι θα κάνει;
Ως προσφορά άλλωστε, όχι ειδική όπως έκαναν σε σένα, 27.90+10.95=39 ευρώ περίπου για ένα χρόνο.Γιατί να μη δώσει 43, εκτός αν ο Δημήτρης σύμφωνα με το 474 μήνυμα βοηθήσει κι έτσι να του έρθει ακόμα καλύτερα;

Γενικά πάντως οι προσφορά του ΟΤΕ για -50% στην τηλεόραση για κάθε φορητότητα δεν μου πολυκάθεται.Τον 2ο χρόνο το κόστος ανεβαίνει πολύ.

Κάνεις αίτηση διακοπής μετά τον 1ο χρόνο και την κρατάς.

Σε όσους έκαναν τους έδωσαν πάλι -50%.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Παιδες, δεν με ενδιαφερουν οι κλήσεις γιατί έχω το φοιτητικό What's Up.
Internet και με 4MBps καλύπτομαι γιατί δουλεύω με στατικές σελίδες μόνο.

Αν μπορει να το βάλει πχ η μητέρα μου και να μου το μοιράζει στο μέλλον με την υπηρεσία τύπου Nova Go, το ίδιο μου κάνει.
Απλά θα πρέπει να κινηθώ σύντομα, γιατι έχω πει στη HOL από 23-24 να προωθήσουν την αίτηση.

Forthnet/ Nova δεν θεωρώ ότι αξίζει, λόγω αθλητικού πακέτου.

Εχω κάνει διακοπή στο δορυφορικό otetv μετά την λήξη του χρόνου
Αν το ενεργοποιήσω πάλι θα δεσμευτώ με συμβόλαιο ή για όσους μηνες θέλω....αοριστου ?

λογικα με συμβολαιο..δε νομιζω να ισχυει αοριστου στη δορυφορικη...δεν ειναι 2play

Καλημέρα, σε χθεσινή επικοινωνία με ΟΤΕ (13888) μου είπαν για double play 29.90ευρώ και αν συνδυαστεί και o οτε tv πάει στα 10,90ευρώ (τιμές για ένα χρόνο) συν 31,23ευρώ για φορητότητα, συν 50ευρώ για εγκατάσταση (πιάτο, δέκτης, router δωρεάν).

αναφέρεσαι σε νέα σύνδεση; γιατί σε μεταφορά από άλλον πάροχο βγαίνει στα 35,8ε/μήνα + 31,23ε η φορητότητα. πάντως το 50αρι της εγκατάστασης μπορείς να το γλυτώσεις.

Nαι, σε νέα σύνδεση αναφέρομαι και μόλις της είπα για το 35,8ε και όχι 41, μου είπε ότι δεν το γνωρίζει και ίσως είναι για online σύνδεση.
Το άλλο 50άρι πως το γλυτώνεις?

Επεξεργασία:
Λάθος, ήθελα να πω για μεταφορά από άλλο πάροχο.

εγώ είμαι στην cyta και επικοινώνησα χτες με τον οτε dp + ote tv (3pl δηλαδη) αλλά όχι απεριόριστα σταθερά (210' σε σταθερά + 30' κινητά) στα 35,8ε. ίσως τα 41 ειναι για απεριόριστα σταθερά. το 50αρι το αποφεύγεις κάνοντας ο ίδιος την εγκατάσταση.εύκολη είναι.

Κατάλαβα. Η τιμή που αναφέρεις είναι για 24αρι internet;