Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πηρα αλλα εφαγα ακυρο πανηγυρικο!!! Μου ειπαν οτι για να κανουν προσφορα πρεπει να μεταφερω την γραμμη.

Εγω που εχω μονο οτε tv κανα χρονο χωρις να χω την γραμμη μου εκει λετε να τους παρω τηλ να μου κανουν καμμια προσφορα για νατο κρατησω η οχι?

Αίτηση διακοπής καλύτερα.

θα δοκιμασω και αυτο και βλεπουμε μετα!
Η μεταφορά γραμμής συμφέρει πλέον. βγαίνουν όλα μαζι στα 36ε/μήνα + 38ε εφάπαξ κατα την μεταφορά άρα 39ε/μηνα.

Η μεταφορά γραμμής συμφέρει πλέον. βγαίνουν όλα μαζι στα 36ε/μήνα + 38ε εφάπαξ κατα την μεταφορά άρα 39ε/μηνα.
Τι εννοεις ολα μαζι βγαινουν 39 ευρω?

Εγω εχω 1 μηνα ΟΤΕ ΤV και πληρωνω 32.90+21.90 (για το πρωτο εξαμηνο) και 36.90+21.90 (για το δευτερο).Σταθερο-ιντερνετ και OTE TV full pack.Και μπορει να εχω και 8-9 χρονια conn-x. Θα επρεπε να δινουν καλυτερες προσφορες στους χρονια πελατες.Πολλοι μου λενε οτι δινω πολλα,στο συνολο και καθομαι και απανταω οτι το σταθερο-ιντερνετ ειναι πιο ακριβο απο αλλες εταιριες.
Να περασει κανα διμηνο να τους πω,μηπως μπορουν να κατεβασουν λιγο το συνολο; Οταν λεμε για αιτηση διακοπης,εννοουμε μετα το περας του ενος χρονου συμβολαιου;Πως πηγαινει;

Last edited:

μετα την λήξη του ενός χρόνου συμβολαίου πήγε στα 27ε/μήνα.σήμερα επικοινώνησα με οτε,με προ'ωθησαν στο τμήμα διακοπών (όχι καλοκαιρινών) όπου δέχτηκα προσφορά για 50% στους πρώτους 6 κ 27 στους επόμενους 6, οπότε μου βγαινει στα 20,25ε/μήνα αν το κρατήσω για ολόκληρο το χρόνο. μου είπε πως διακόπτω όποτε θέλω...:BDGBGDB55:

μετα την λήξη του ενός χρόνου συμβολαίου πήγε στα 27ε/μήνα.σήμερα επικοινώνησα με οτε,με προ'ωθησαν στο τμήμα διακοπών (όχι καλοκαιρινών) όπου δέχτηκα προσφορά για 50% στους πρώτους 6 κ 27 στους επόμενους 6, οπότε μου βγαινει στα 20,25ε/μήνα αν το κρατήσω για ολόκληρο το χρόνο. μου είπε πως διακόπτω όποτε θέλω...:BDGBGDB55:

Εννοεις 27,με ή χωρις OTE TV;

Τι εννοεις ολα μαζι βγαινουν 39 ευρω?

Αν πούμε ότι τα 38 ευρώ της μεταφοράς διαιρεθούν με το 12μηνο της σύμβασης βγαίνει σαν να είχες να πληρώνεις 39ε/μήνα (36κανονικά + 3 απο τα 38 της μεταφορας της γραμμης)

Εννοεις 27,με ή χωρις OTE TV;
πάντα μιλάω για τα 27ε που κοστίζει το οτε τβ σε μη συνδρομητές

Εγω εχω 1 μηνα ΟΤΕ ΤV και πληρωνω
32.90+21.90 (για το πρωτο εξαμηνο) και 36.90+21.90 (για το δευτερο).Σταθερο-ιντερνετ και OTE TV full pack.Και μπορει να εχω και 8-9 χρονια conn-x. Θα επρεπε να δινουν καλυτερες προσφορες στους χρονια πελατες.Πολλοι μου λενε οτι δινω πολλα,στο συνολο και καθομαι και απανταω οτι το σταθερο-ιντερνετ ειναι πιο ακριβο απο αλλες εταιριες.
Να περασει κανα διμηνο να τους πω,μηπως μπορουν να κατεβασουν λιγο το συνολο; Οταν λεμε για αιτηση διακοπης,εννοουμε μετα το περας του ενος χρονου συμβολαιου;Πως πηγαινει;

εμένα μου τα έδιναν όλα αυτά στα 36ε/μήνα αλλά αν από τον πάροχο μου πήγαινα στον οτε...

Last edited:

Και μενα μου εγινε σημερα μια παρομοια πρσφορα.25,90 ιντερνετ/τηλεφωνια και 10,95 οτετιβι για τον πρωτο χρνο.Τρωγω ενα πεναλτυ απο τον αλλο παροχο 24 ευρω πληρωνω και 31 ευρω στον οτε λογω μτφ.ΣΑν προσφορα ειναι πολυ καλη.

Εμενα μου κανανε προσφορα 48 ευρω χωρις αναγνωριση κλησεις με vdsl 30 και απεριοριστα σταθερα για τους πρωτους 6 μηνες συν οτε tv full pack και μετα 53 ευρω . Και ολα αυτα αν σλλαξω τον παροχο που εχω τωρα. Κατι καλυτερο δεν παιζει ειδικα με vdsl που θελω εγω.

To παραπανω προγραμμα το ακυρωσα λογω της προσφορας απο την hol με vdsl 50 απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα συν 60 λεπτα σε κινητα 26 ευρω! Εκανα και το οτε tv με αθλητικα και βγαινει ενα 50ρικο το μηνα. Γλιτωσα και τα εξοδα μεταφορας της γραμμης!

Αν υποθεσουμε οτι στο εξαμηνο,τους λεω,οτι κοβω το σταθερο και το ιντερνετ και κραταω το OTE TV full pack,τι συνεπειες εχω;

Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Οτε προς διευκρινηση για φορητοτητα απο τον παροχο που ειμαι και μεταφορα στον Οτε εχουμε και λεμε τα εξης:
Κοστος Φορητοτητας:31 ευρω
Πακετο ετησιας προσφορας: Full pack 10,95 ευρω + 4 ευρω (Pvr) + 25.90 ευρω τηλ/ιντερνετ(24 economy) +1,23 ευρω (αναγνωριση κλησεων) * 2 =84,16.
Συνολο:115,16
Και ολα αυτα τον επομενο μηνα.Το πεναλτυ που θα μου επιβληθει απο τον αλλο παροχο θα ειναι κοντα στα 30 ευρω.Τα λεω ολα αυτα γιατι πληρωνω καθε μηνα για Οτετιβι και τηλ/ιντερνετ 31,38+20.Θα ηθελα την γνωμη σας.Φιλικα.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ανά μήνα:10.95+25.90+1.23=38.08, να τα κάνουμε 38, στρογγυλά-στρογγυλά.Τα τέλη ενεργοποίησης είναι 36,08, τα 31 είναι χωρίς ΦΠΑ.Άρα τον μήνα (αναλογικά), ας προσθέσουμε 36/12=3 ευρώ.Σε αυτά υπολογίζουμε και τα 30 ως τέλη αποσύνδεσης από το νυν πάροχο, δηλαδή άλλα 2,5.Σούμα:

38+3+2,5=43,5 ευρώ.Και η τιμή είναι για τον πρώτο χρόνο, μετά εκτοξεύεται!

Η διαφορά δηλαδή είναι 8 ευρώ/μήνα, 96 ευρώ τον χρόνο.Δες τις ανάγκες σου σε τηλεφωνία και πράξε ανάλογα.

Του οτε λες η της hol? :p
της hol :)

Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Οτε προς διευκρινηση για φορητοτητα απο τον παροχο που ειμαι και μεταφορα στον Οτε εχουμε και λεμε τα εξης:
Κοστος Φορητοτητας:31 ευρω
Πακετο ετησιας προσφορας: Full pack 10,95 ευρω + 4 ευρω (Pvr) + 25.90 ευρω τηλ/ιντερνετ(24 economy) +1,23 ευρω (αναγνωριση κλησεων) * 2 =84,16.
Συνολο:115,16
Και ολα αυτα τον επομενο μηνα.Το πεναλτυ που θα μου επιβληθει απο τον αλλο παροχο θα ειναι κοντα στα 30 ευρω.Τα λεω ολα αυτα γιατι πληρωνω καθε μηνα για Οτετιβι και τηλ/ιντερνετ 31,38+20.Θα ηθελα την γνωμη σας.Φιλικα.

θα σου βγαίνουν όλα στα 42ε/ μήνα αν πας στον ΟΤΕ (μαζί με tv κτλ άλλα που θέλεις). Τώρα όπως είσαι πληρώνεις 51,37ε/μήνα....

το κόστος φορητότητας όποτε και αν αλλάξεις πάροχο θα το πληρώσεις (νομίζω δλδ). Αν τα βάλουμε τα 31ε σε διάστημα ενός έτους βγαίνουν +2,59ε/ μήνα άρα αν πας στον οτε θα σου έρχεται 42+2,59=44,59ε/μήνα άρα και πάλι κερδισμένος....

ακόμη και τα 30ε του πέναλτυ να προσθέσεις (30/12=2,5ε ανα μήνα) φτάνεις 47ε/μήνα... άρα και πάλι κερδισμένος

στα υπολόγισα όλα ανα μήνα για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Αυτό διότι, μας φαίνεται κάπως όταν καλούμαστε να πληρώσουμε εφάπαξ κάποια ποσά όμως αν τα αναλύσεις θα δείς ότι αν το κάνεις τώρα θα έχεις κέρδος 4+ε/μήνα ενώ αν περιμένεις να ληξει ο χρόνος συμβολαίου με τον νυν πάροχο (ώστε να γλυτώσεις το πέναλτυ) θα έχεις κέρδος 6,8ε/μήνα

Last edited:

Εχει κρατησει κανεις τηλεφωνο επικοινωνιας με το εξερχομενο τμημα του οτε?(οχι το 13888) το τμημα που σε παιρνουν για προσφορες δηλαδη.

Toν σεπτεμβρη τελειωνει τον συμβολαιο μου σε οτε internet/τηλεφωνο/οτε tv στα
110 το διμηνο.Τι πρεπει να κανω για να κερδισω καλυτερες τιμες;