Toν σεπτεμβρη τελειωνει τον συμβολαιο μου σε οτε internet/τηλεφωνο/οτε tv στα
110 το διμηνο.Τι πρεπει να κανω για να κερδισω καλυτερες τιμες;
θα σου βγαίνουν όλα στα 42ε/ μήνα αν πας στον ΟΤΕ (μαζί με tv κτλ άλλα που θέλεις). Τώρα όπως είσαι πληρώνεις 51,37ε/μήνα....
το κόστος φορητότητας όποτε και αν αλλάξεις πάροχο θα το πληρώσεις (νομίζω δλδ). Αν τα βάλουμε τα 31ε σε διάστημα ενός έτους βγαίνουν +2,59ε/ μήνα άρα αν πας στον οτε θα σου έρχεται 42+2,59=44,59ε/μήνα άρα και πάλι κερδισμένος....
ακόμη και τα 30ε του πέναλτυ να προσθέσεις (30/12=2,5ε ανα μήνα) φτάνεις 47ε/μήνα... άρα και πάλι κερδισμένος
στα υπολόγισα όλα ανα μήνα για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Αυτό διότι, μας φαίνεται κάπως όταν καλούμαστε να πληρώσουμε εφάπαξ κάποια ποσά όμως αν τα αναλύσεις θα δείς ότι αν το κάνεις τώρα θα έχεις κέρδος 4+ε/μήνα ενώ αν περιμένεις να ληξει ο χρόνος συμβολαίου με τον νυν πάροχο (ώστε να γλυτώσεις το πέναλτυ) θα έχεις κέρδος 6,8ε/μήνα
το καλύτερο...αναμονή και τότε ίσως έχει καλύτερες προσφορές!Φιλε Μιχαλη για να μεταβω στον Οτε θα πρεπει να δωσω εντελει 160 ευρω με το πεναλτυ απο τον αλλο παροχο.Θα περιμενω να ληξει το συμβολαιο τον Αυγουστο και βλεπω.Για τωρα τα οικονομικα μου για να δωσω ατακα και επιτοπου αυτα τα χρηματα δεν τα εχω οποτε βολευομαι με το 50 που δινω καθε μηνα και βλεπουμε.Αν η κατασταση χειροτερεψει υπαρχει και το xbmc.:2thumb22sup:
πηρα προσφορα απο οτε :Full pack 10,95 ευρω + 4 ευρω (Pvr) + 25.90 ευρω τηλ/ιντερνετ(24 economy) +1,23 ευρω (αναγνωριση κλησεων) =42,08
Βαλε το πεναλτθ 111.5 / 12 = 9.29
οποτε συνολο 42.08 + 9.29 = 51.37 οποτε σαν αλλαγη δεν αξιζει ...
και δεν ξερω τελος μεταφορας εαν υπαρχει η οχι ξεχασα να το ρωτησω ! ...
με βλεπω να μενω εκει που ειμαι
καλημέρα,
εχω το πληρες πακετο της νοβα + 720 λεπτα κινητα + 24μβιτ ιντερνετ + σταθερα + HD .... στα 49.90 γι απαντα .
..
εαν το σταματησω σημερα εχει πεναλτυ 111.50 ευρω ...
εαν ερθω στον ΟΤΕ με την τιβι το πληρες πακετο ποσο θα ειναι καθε μηνα αντισοιχο πακετο με το δικο μου ? αξιζει η μεταβαση ? ποια η γνωμη σας ?
*** να συμπληρωσω εχω ηδη πιατο και εγκατασταση ετοιμη στον οτε μια που ειχα το ote tv ποιο παλια
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ μην αλλάξεις αυτό το πακέτο, μακάρι να το είχα κάνει και εγώ πέρσι που το προσέφεραν.. το πολύ να προσθέσεις ένα Οτε sport pack για να βλέπεις όλα ξένα πρωταθλήματα , την Αεκ κλπ ... με τίποτα δεν κόβεις το πακετο σου, μην ακούς ότι σου λενε εδω και μην ρωτάς τέτοια πράγματα σε φορουμ και κυρίως στις κατηγορίες ανταγωνίστριας εταιρίας.καλημέρα,
εχω το πληρες πακετο της νοβα + 720 λεπτα κινητα + 24μβιτ ιντερνετ + σταθερα + HD .... στα 49.90 γι απαντα ...
εαν το σταματησω σημερα εχει πεναλτυ 111.50 ευρω ...
εαν ερθω στον ΟΤΕ με την τιβι το πληρες πακετο ποσο θα ειναι καθε μηνα αντισοιχο πακετο με το δικο μου ? αξιζει η μεταβαση ? ποια η γνωμη σας ?
*** να συμπληρωσω εχω ηδη πιατο και εγκατασταση ετοιμη στον οτε μια που ειχα το ote tv ποιο παλια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.