Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Toν σεπτεμβρη τελειωνει τον συμβολαιο μου σε οτε internet/τηλεφωνο/οτε tv στα
110 το διμηνο.Τι πρεπει να κανω για να κερδισω καλυτερες τιμες;

Αίτηση διακοπής

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μου είχαν κάνει προσφορά πριν κανά δυο μήνες προσφορά στα 31 ευρώ για double play και ΟΤΕ tv αλλά τότε δεν είχα δεχτεί που πρέπει να πάρω τηλ τώρα για να την ενεργοποιησω

Re: Προσφορά ΟΤΕ

θα σου βγαίνουν όλα στα 42ε/ μήνα αν πας στον ΟΤΕ (μαζί με tv κτλ άλλα που θέλεις). Τώρα όπως είσαι πληρώνεις 51,37ε/μήνα....

το κόστος φορητότητας όποτε και αν αλλάξεις πάροχο θα το πληρώσεις (νομίζω δλδ). Αν τα βάλουμε τα 31ε σε διάστημα ενός έτους βγαίνουν +2,59ε/ μήνα άρα αν πας στον οτε θα σου έρχεται 42+2,59=44,59ε/μήνα άρα και πάλι κερδισμένος....

ακόμη και τα 30ε του πέναλτυ να προσθέσεις (30/12=2,5ε ανα μήνα) φτάνεις 47ε/μήνα... άρα και πάλι κερδισμένος

στα υπολόγισα όλα ανα μήνα για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Αυτό διότι, μας φαίνεται κάπως όταν καλούμαστε να πληρώσουμε εφάπαξ κάποια ποσά όμως αν τα αναλύσεις θα δείς ότι αν το κάνεις τώρα θα έχεις κέρδος 4+ε/μήνα ενώ αν περιμένεις να ληξει ο χρόνος συμβολαίου με τον νυν πάροχο (ώστε να γλυτώσεις το πέναλτυ) θα έχεις κέρδος 6,8ε/μήνα

Φιλε Μιχαλη για να μεταβω στον Οτε θα πρεπει να δωσω εντελει 160 ευρω με το πεναλτυ απο τον αλλο παροχο.Θα περιμενω να ληξει το συμβολαιο τον Αυγουστο και βλεπω.Για τωρα τα οικονομικα μου για να δωσω ατακα και επιτοπου αυτα τα χρηματα δεν τα εχω οποτε βολευομαι με το 50 που δινω καθε μηνα και βλεπουμε.Αν η κατασταση χειροτερεψει υπαρχει και το xbmc.:2thumb22sup:

δίνω στο full pack 27 ευρώ,μου κάνουν προσφορα κ για τηλ απεριόριστα κ ιντερνετ 24αρα +7 ευρώ ο μήνας.Για ένα χρόνο.
Μετά αφου θα είμαι πελτάτης του οτε θα πέσει ο οτεtv στα 21 ευρώ κ βλέπουμε τι συμφωνία θα κάνουμε για τηλ/ιντερνετ.

+36 ευρώ τα τέλη ενεργοποίησης, αναλογικά βγαίνει +3 ευρώ ανά μήνα.Αν είσαι συνειδητοποιημένος πως του χρόνου μπορεί να μην γίνει ίδια προσφορά, καν' το.40 ευρώ τον μήνα με αναγνώριση κλήσεων θα σου έρχεται.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ώπα ξέχασα τα τέλη ενεργοποίησης.
αυτό λέω να το διαπραγματευτώ :idea:

Φιλε Μιχαλη για να μεταβω στον Οτε θα πρεπει να δωσω εντελει 160 ευρω με το πεναλτυ απο τον αλλο παροχο.Θα περιμενω να ληξει το συμβολαιο τον Αυγουστο και βλεπω.Για τωρα τα οικονομικα μου για να δωσω ατακα και επιτοπου αυτα τα χρηματα δεν τα εχω οποτε βολευομαι με το 50 που δινω καθε μηνα και βλεπουμε.Αν η κατασταση χειροτερεψει υπαρχει και το xbmc.:2thumb22sup:
το καλύτερο...αναμονή και τότε ίσως έχει καλύτερες προσφορές!

Επαιζε πριν καιρο προσφορα για νεα συνδρομη αν θυμαμαι το πρωτο 6μηνο μιση τιμη το full pack, χωρις πιατο και εγκατασταση, το ειχε γραψει φιλος που δουλευε την προσφορα απο τον οτε, αν παιζει καποια παρομοια προσφορα ας μας γραψει παλι ο φιλος.

καλημέρα,
εχω το πληρες πακετο της νοβα + 720 λεπτα κινητα + 24μβιτ ιντερνετ + σταθερα + HD .... στα 49.90 γι απαντα ...
εαν το σταματησω σημερα εχει πεναλτυ 111.50 ευρω ...
εαν ερθω στον ΟΤΕ με την τιβι το πληρες πακετο ποσο θα ειναι καθε μηνα αντισοιχο πακετο με το δικο μου ? αξιζει η μεταβαση ? ποια η γνωμη σας ?

*** να συμπληρωσω εχω ηδη πιατο και εγκατασταση ετοιμη στον οτε μια που ειχα το ote tv ποιο παλια

Last edited:

πηρα προσφορα απο οτε :Full pack 10,95 ευρω + 4 ευρω (Pvr) + 25.90 ευρω τηλ/ιντερνετ(24 economy) +1,23 ευρω (αναγνωριση κλησεων) =42,08
Βαλε το πεναλτθ 111.5 / 12 = 9.29

οποτε συνολο 42.08 + 9.29 = 51.37 οποτε σαν αλλαγη δεν αξιζει ...
και δεν ξερω τελος μεταφορας εαν υπαρχει η οχι ξεχασα να το ρωτησω ! ...
με βλεπω να μενω εκει που ειμαι

Καλά εκεί στον ΟΤΕ ότι να ναι εν έτη 2014 να πληρώνουμε αναγνώριση κλήσεων ???

πηρα προσφορα απο οτε :Full pack 10,95 ευρω + 4 ευρω (Pvr) + 25.90 ευρω τηλ/ιντερνετ(24 economy) +1,23 ευρω (αναγνωριση κλησεων) =42,08
Βαλε το πεναλτθ 111.5 / 12 = 9.29

οποτε συνολο 42.08 + 9.29 = 51.37 οποτε σαν αλλαγη δεν αξιζει ...
και δεν ξερω τελος μεταφορας εαν υπαρχει η οχι ξεχασα να το ρωτησω ! ...
με βλεπω να μενω εκει που ειμαι

Μια απο τα ιδια και εγω αν διαβασεις προηγουμενο post,160 ευρω για να μεταβω στον Οτε απο εκει που ειμαι με το πεναλτυ απο τον παροχο που ειμαι ασε που με πηρε ο παροχος μου και μου κατεβασε το προγραμμα μου 3,50 ευρω πιο κατω.

Ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία Nova 3Play είναι 12 μήνες. Εάν κάποιος πελάτης διακόψει την υπηρεσία Nova 3Play πριν τους 12 μήνες θα χρεωθεί κλιμακωτό τέλος διακοπής ανάλογα με το μήνα παραμονής στην υπηρεσία.
0-6 μηνες - 130
7 μηνες - 111,43
8 μηνες - 92.68
9 μηνες - 74,29
10 μηνες - 55,17
11 μηνες - 37,14
12 μηνες - 18,57

εαν κανω υποβαθμηση πακετου στην νοβα ειναι 50 ευρω πεναλτυ !

οποτε μενω εδω που ειμαι και δεν κανω καμια αλλη σκεψη για αλλαγη

παιδιά πάνω στο 6μηνο σκέφτεστε να φύγετε από την ΝΟΒΑ; πως και έτσι;

καλημέρα,
εχω το πληρες πακετο της νοβα + 720 λεπτα κινητα + 24μβιτ ιντερνετ + σταθερα + HD .... στα 49.90 γι απαντα .
..
εαν ερθω στον ΟΤΕ με την τιβι το πληρες πακετο ποσο θα ειναι καθε μηνα αντισοιχο πακετο με το δικο μου ? αξιζει η μεταβαση ? ποια η γνωμη σας ?

*** να συμπληρωσω εχω ηδη πιατο και εγκατασταση ετοιμη στον οτε μια που ειχα το ote tv ποιο παλια

Εμενα μου φαινεται μια χαρα το προγραμμα που εχεις με καλα λεφτα! Εκτος αν δεν σε ενδιαφερουν οι ταινιες και τα ποδοσφαιρα-μπασκετ που εχει το νοβα! Αυτο ειναι αλλο " καπελο "! Με προστιμο παντως 111.50 ευρω δεν αξιζει καν να κανεις κινηση να πας οτε.

καλημερα, δεν εχω καποιο "προβλημα" ωστε να φυγω στους 6 μηνες .. το δορυφορικο το εχω τωρα εδω και 3 χρονια απλα το νεο συμβολαιο εγινε πριν 6 μηνες ... απλα κοιταζω και τι επιλογες εχω στην αλλη μερια :) ακουω και κατι για σκετη τηλεφωνια/ιντερνετ στα 20 ευρω και κανω διαφορες πονειρες σκεψεις ..σαν τιμη τα 50 ευρω για αυτα που εχω ειναι οτι καλυτερο εχει δωθει σε προσφορα (τουλαχιστον αναμεσα στους γνωστους μου)

Παιδιά, άκουσα πρόσφατα ότι έχει βγει νόμος που απαγορεύει στους παρόχους την υποχρεωτική δέσμευση για πάνω από έξι μήνες. Στο ίντερνετ δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Ίσως εσείς που θέλετε να κάνετε διακοπή να το ψάχνατε λίγο με ινστιτούτο καταναλωτών.

καλημέρα,
εχω το πληρες πακετο της νοβα + 720 λεπτα κινητα + 24μβιτ ιντερνετ + σταθερα + HD .... στα 49.90 γι απαντα ...

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ μην αλλάξεις αυτό το πακέτο, μακάρι να το είχα κάνει και εγώ πέρσι που το προσέφεραν.. το πολύ να προσθέσεις ένα Οτε sport pack για να βλέπεις όλα ξένα πρωταθλήματα , την Αεκ κλπ ... με τίποτα δεν κόβεις το πακετο σου, μην ακούς ότι σου λενε εδω και μην ρωτάς τέτοια πράγματα σε φορουμ και κυρίως στις κατηγορίες ανταγωνίστριας εταιρίας.

ΥΓ
Με την ευκαιρία , θέλει φίλος να βαλει Οτε tv, έχει νοβα σήμερα και οτε τηλέφωνο- dsl ... του είπα η υπάρχουσα προσφορα είναι 50 ευρω δωροεπιταγή, και θα πάει υποθέτω στο ανάλογο πακέτο των 56 ευρώ κανονικά ( με την λίγο μειωμένη τιμή τους πρώτους 6 μηνες) .
Και θα αναλάβει μόνος την εγκατάσταση, μιας και θέλει 2πλο lnb ? η να ζητήσει κάτι εκει ?
ευχαριστώ,