Τελικα σημερα το πρωι μετα απο τοσες μερες που προσπαθουσα να μιλησω με καποιον απο την COSMOTE τα καταφερα και μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο και εκανα την ανανεωση του δορυφορικου μου πακετου!!!
Εμενα και με διακοπή και οτι και να είπα μου το άφησαν 22.75 το ΟΤΤ και είπα ναι. Όταν το είχα πρώτο βάλει πριν 1 χρόνο μου το είχαν δώσει 28 οπότε είναι καλύτερη αυτή η προσφορά σε σχέση με τα 28 που πλήρωνα μέχρι τώρα
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Το ξερω αυτό λέω και ήταν και κάθετοι σε καλύτερη προσφορά επειδή δεν έχω σταθερό και ίντερνετ cosmote.22.75 είναι για όλους το οττ δε σου κάνανε και καμμιά τρελή προσφορα
Τα ίδια και χειρότερα εδώ. Πάνω από 3 ημέρες προσπαθώ. Chat, αναμονή μισή ώρα, απαντούν ότι είναι όλοι απασχολημένοι. 13888 αναμονή 1,5 ώρα λέει. Ξανά 13888 αφήνω μήνυμα για call back, με παίρνει το 13888 μετά από 1-2 ώρες, λέει περιμένετε να μιλήσετε με εκπρόσωπό μας και μετά ακούω "όλοι οι εκπρόσωποί μας είναι απασχολημένοι, καλέστε αργότερα". Τραγικό εντελώς να σε καλούν αυτοί για να σου πουν μετά ότι είναι όλοι απασχολημένοι. Άραγε υπάρχει κάποιος άλλος αριθμός επικοινωνίας;Καλησπερα,και καλο μηνα σε ολους,αν μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω. Εδω και 3 μερες προσπαθω να μιλησω με καποιον απο COSMOTE για να κανω ανανεωση στο cosmote tv δορυφορικο full pack αυριο 2/12 ληγει το συμβολαιο μου και θελω να κανω την ανανεωση,σημερα 2 φορες που καλεσα στο 13888 με ειχαν και τις 2 φορες πανω απο 1 ωρα στην αναμονη ,δοκιμασα στο chat και στο FB ακομα περιμενω να μου απαντησουν τα ιδια και με Email , στο My Cosmote δεν βλεπω να υπαρχει η επιλογη για online ανανεωση του δορυφορικου πακετου , γνωριζει καποιος να μου πει τι να κανω? Ευχαριστω πολυ!!
Ξέρετε κανένα 10ψηφιο αντί για το13888 γιατί το 2106513888 δεν λειτουργεί πια;;
Για δοκιμασε το +306971013888 και πες μας .
Tι εννοεις? Εμενα εγινε κανονικα η κληση αλλα με ειχαν σε αναμονη. Δεν ξερω αν το αφηνα θα μου απαντουσανΔεν ανταποκρίθηκε το τηλέφωνο.
Tι εννοεις? Εμενα εγινε κανονικα η κληση αλλα με ειχαν σε αναμονη. Δεν ξερω αν το αφηνα θα μου απαντουσαν
Που το διαβασες αυτος μπορεις να δωσεις link?Λήγει το συμβόλαιο μου και απ ότι ακούω έχασε Bundesliga & LA Liga.
Το ψιλό σκέφτομαι τώρα,περίεργος είμαι τι προσφορά θα κάνουν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για να λέμε την αλήθεια πληροφορίες είναι τίποτα επίσημο δεν υπάρχει ακόμαΠου το διαβασες αυτος μπορεις να δωσεις link?
Και τι θα γινει τωρα θα το κλεισει το μαγαζι?
ok το βρηκα εδω https://dailymedia.com.gr/media/8385/ap0kleistiko-meta-tin-ispania-kai-nea-vomva-sta-tileoptika-apo-ti-nova.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.