Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV
Μάλιστα σε ανάλογη περίπτωση, σήμερα μετά από αίτημα διακοπής για cosmote cinema από τα 15 ευρώ που το άφησε στα 13 ευρώ. Συνδυαστικά με vdsl 50αρα,απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 120λ σε κινητα τελικη τιμή 29,90. Α! Και με λίγη πίεση ακόμη μου έδωσε σε καρτοκινητο cosmote κάθε μήνα 120 λεπτά δωρεάν σε όλους και 600mb ίντερνετ, οτι πρεπει για το μικρό! Άρα... το συμπέρασμα είναι λίγη πίεση και αίτημα διακοπής!
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε για αστείο τέτοια τιμή! Θα τους πεις ότι θέλεις να καταχορυσουν αίτημα διακοπής και θα σε καλέσουν εντός 3 ημερών για καλύτερη προσφορά.Καλησπέρα στις 9/12 λήγει το συμβόλαιο μου για cosmote tv ott full pack και μέχρι πρότινος πλήρωνα 25.5 ευρώ και μου έκαναν πρόταση στα 22.75 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει βέβαια να το ανανεώσω, παρότι θέλω να συνεχίσω
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Μάλιστα σε ανάλογη περίπτωση, σήμερα μετά από αίτημα διακοπής για cosmote cinema από τα 15 ευρώ που το άφησε στα 13 ευρώ. Συνδυαστικά με vdsl 50αρα,απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 120λ σε κινητα τελικη τιμή 29,90. Α! Και με λίγη πίεση ακόμη μου έδωσε σε καρτοκινητο cosmote κάθε μήνα 120 λεπτά δωρεάν σε όλους και 600mb ίντερνετ, οτι πρεπει για το μικρό! Άρα... το συμπέρασμα είναι λίγη πίεση και αίτημα διακοπής!

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk