Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να δωθεί σε 2 συνδρομητικά .Με την formula ήταν τυχερή η cosmote που την χτύπησε η ΕΡΤ κι όχι ηNova. Θα είχε μεγάλη απώλεια συνδρομητών σε αντίστοιχη περίπτωση.
Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμενα εγινε αντιπροσφορα ?! στα ιδια! Μου εγινε προσφορα αναεωσης στα 22,75 (κ τους ειπα πως θα αυξηθει μολις μπει ξανα το τελος) κ ετσι ζητησα να το κοψουν, μου εκαναν 2!!! προσφορες εκ νεου και οι 2 στα 22,75ε οποτε τους χαιρέτησαΑυτή τη στιγμή έχω το full pack με 20 (ήταν 22 με το τέλος συνδρομητικής) και μου πρότειναν ανανέωση με 22,75 (που από Οκτώβρη που είναι κανονικά να επανέλθει το τέλος θα γίνει 25 !). Είμαι 7 χρόνια συνδρομητής και πάντα με καλούσαν να μου δώσουν την ίδια τιμή, πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενώ χάνουν περιεχόμενο πάνε πιο επιθετικά, και μάλιστα στην αρχή προσπαθούσαν να με πείσουν ότι 22 είχα και 22κάτι μου το δίνουν!
Σκέφτομαι να ζητήσω διακοπή να δω τι θα γίνει αλλά επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ, έχω απορία έχει συμβεί σε κανέναν να το κόψουν χωρίς να πάρουν για αντιπροσφορά;
εμενα εγινε αντιπροσφορα ?! στα ιδια! Μου εγινε προσφορα αναεωσης στα 22,75 (κ τους ειπα πως θα αυξηθει μολις μπει ξανα το τελος) κ ετσι ζητησα να το κοψουν, μου εκαναν 2!!! προσφορες εκ νεου και οι 2 στα 22,75ε οποτε τους χαιρέτησα
Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμενα εγινε αντιπροσφορα ?! στα ιδια! Μου εγινε προσφορα αναεωσης στα 22,75 (κ τους ειπα πως θα αυξηθει μολις μπει ξανα το τελος) κ ετσι ζητησα να το κοψουν, μου εκαναν 2!!! προσφορες εκ νεου και οι 2 στα 22,75ε οποτε τους χαιρέτησα
Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα 20 ευρω τα εδιναν και με το τελος συνδρομητικης μεσα ετσι δεν ειναι?Διακοπή.
Τα 20 ευρω είναι ταβάνι πια για το full πακέτο.
Καλα ναι, εγω νομιζα οτι ακουσα λαθος... ελεγα δεν μπορει... ε τελικα καταλαβα οτι το εννουν και ειπα γεια σας. Το περιεργο ειναι που "παλευα" κανα 10ημερο να το διακοψω ενω ειχε ληξει η δεσμευση.Μάλιστα... Μου αρέσει που μπήκαν και στον κόπο να κάνουν δύο ... ίδιες προσφορές. Ναι κι εγώ διακοπή θα ζητήσω, απλά θα το καθυστερήσω όσο μπορώ μήπως αλλάξει τίποτα... Εν τω μεταξύ βλέπω αυτή τη στιγμή το 22,75 είναι η τιμή που το δίνουν και στο site για νέο συνδρομητή.
Φίλε μου το ίδιο ακριβώς έγινε και με εμένα σήμερα που με πήρανε τηλέφωνο για ανανέωση. Τους είπα ότι δεν μπορούν να με ζητάνε 25 € τη στιγμή που έχουνε χάσει Αθλητικές διοργανώσεις που με ενδιαφέρανε άλλωστε. Αλλά κάθε χρόνο τα γνωστά καραγκιοζιλίκια της Cosmote. Πιθανότατα πάω για διακοπήΑπάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV
Αυτή τη στιγμή έχω το full pack με 20 (ήταν 22 με το τέλος συνδρομητικής) και μου πρότειναν ανανέωση με 22,75 (που από Οκτώβρη που είναι κανονικά να επανέλθει το τέλος θα γίνει 25 !). Είμαι 7 χρόνια συνδρομητής και πάντα με καλούσαν να μου δώσουν την ίδια τιμή, πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενώ χάνουν περιεχόμενο πάνε πιο επιθετικά, και μάλιστα στην αρχή προσπαθούσαν να με πείσουν ότι 22 είχα και 22κάτι μου το δίνουν!
Σκέφτομαι να ζητήσω διακοπή να δω τι θα γίνει αλλά επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ, έχω απορία έχει συμβεί σε κανέναν να το κόψουν χωρίς να πάρουν για αντιπροσφορά;
Δεν ειναι λογικη αυτη. Ο Οτε ζητα τα ιδια λεφτα ενω εχει χασει 2 μεγαλα πρωταθληματα. Αρα αν δεν παρει το Ιταλικο με αυτη την λογικη να ζηταει 25€ ?20€ είναι σούπερ τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι η Νόβα το δίνει από 28€ και επάνω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.