Προσφορά Cosmote TV

Σήμερα το πρωί αίτημα για διακοπή.
Τηλέφωνο το μεσημέρι full pack στα 20 ευρώ το ίδιο μου είχανε στείλει με μήνυμα.
Πιο κάτω δεν πάνε.
600 mb κάθε μήνα για 12 μήνες σε καρτοκινητό.
Συνδυαστικά με COSMOTE DP50 L_24 μήνες 29,90.
Όταν λες συνδιαστικα με το dp50 L τι εννοείς ακριβώς φίλε μου? Ξεχωριστές υπηρεσίες φαντάζομαι και όχι 3 play αφού το 3Play η cosmote το συνδυάζει μόνο με πακέτα ott απ 'οτι έχω δει και όχι με sat!

Τηλεόραση πιο κάτω από 20 δεν έδιναν.
Το καλοκαίρι τελείωνε το συμβόλαιο στο τηλέφωνο.
Μου έδωσε από τώρα προσφορά για το τηλέφωνο.
Οπότε όλα μαζί βγαίνουν 49.90 τον μήνα.

Τηλεόραση πιο κάτω από 20 δεν έδιναν.
Το καλοκαίρι τελείωνε το συμβόλαιο στο τηλέφωνο.
Μου έδωσε από τώρα προσφορά για το τηλέφωνο.
Οπότε όλα μαζί βγαίνουν 49.90 τον μήνα.
Το προγραμμα το 50αρι Large σου εκαναν προσφορα και στο εδωσαν στα 29,90?
Το βλεπω 31,90 στο site γι'αυτο σε ρωταω.

Kι εμένα σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου έκαναν πρόταση για 22,75 ευρώ το Full Pack (το συμβόλαιο μου λήγει τέλη Μαίου), χωρίς φυσικά να συμπεριλαμβάνεται το τέλος δορυφορικής τηλεόρασης, το οποίο σύντομα θα επανέλθει και τότε θα πάμε στα 25+ , από τα 20 ευρώ (συν τέλος δορυφορικής, μόλις επανέλθει) που είναι σήμερα. Ουσιαστικά δηλαδή μου ζήτησαν αύξηση 13,7%!!! Τους είπα: "Είσαστε με τα καλά σας; Σε άλλη χώρα ζείτε; Εγώ, κι όχι μόνο εγώ αλλά σχεδόν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, έχουμε να πάρουμε αύξηση εδώ και 12 χρόνια, από το 2009 δηλαδή και στην καλύτερη περίπτωση θα πάρουμε κάποια ελάχιστη αύξηση (μιλάμε για 1-2% maximum) από το 2023 ! Με ποια λογική λοιπόν εσείς μου ζητάτε 13,7% αύξηση; ". Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ την παραμικρή αύξηση, από τη στιγμή μάλιστα που και το πρόγραμμα τους έχει συρρικνωθεί αρκετά, και αρχές Μαίου, αν δεν έχει υπάρξει μέχρι τότε κάποια λογική αντιπρόταση τους, θα στείλω κι αίτημα διακοπής.

Παρακαλώ λοιπόν να με ενημερώσει κάποιος που τυχόν γνωρίζει, εάν υπάρχει κάποιος αριθμός σταθερού τηλεφώνου για το τμήμα ανανεώσεων/ διακοπών συμβολαίων της Cosmote TV (όχι δηλαδή ο πενταψήφιος αριθμός, που ούτε καν ξέρω τι θα με χρεώσουν αν τον καλέσω από το δίκτυο της Forthnet όπου έχω το σταθερό μου) ή αν το αίτημα διακοπής μπορεί να αποσταλεί και με ηλεκτρονικό τρόπο (μέσω της ιστοσελίδας τους ή της εφαρμογής τους στο κινητό κλπ).

Last edited:
Το προγραμμα το 50αρι Large σου εκαναν προσφορα και στο εδωσαν στα 29,90?
Το βλεπω 31,90 στο site γι'αυτο σε ρωταω.
Ναι αυτό το πρόγραμμα είναι.
Πριν πλήρωνα 32,20 με 120 λεπτά σε κινητά Ελλάδας και τώρα έχουν βάλει 120 λεπτά προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή (σταθερά & κινητά) 29 χωρών.

Ναι αυτό το πρόγραμμα είναι.
Πριν πλήρωνα 32,20 με 120 λεπτά σε κινητά Ελλάδας και τώρα έχουν βάλει 120 λεπτά προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή (σταθερά & κινητά) 29 χωρών.
Την προσφορα την πηρες απο το site η στην εδωσαν αυτοι τηλεφωνικως?

Την προσφορα την πηρες απο το site η στην εδωσαν αυτοι τηλεφωνικως?
Έκανα αίτημα για κατάργηση της τηλεόρασης.
Με πήραν μέσα στην ημέρα τηλέφωνο για την κατάργηση της τηλεόρασης και από εκεί έγινε η προσφορά.

Έκανα αίτημα για κατάργηση της τηλεόρασης.
Με πήραν μέσα στην ημέρα τηλέφωνο για την κατάργηση της τηλεόρασης και από εκεί έγινε η προσφορά.
Ναι το διαβασα αυτο....για το προγραμμα το 50αρι που εχεις στα 29,90 σε ρωταω.

Ναι το διαβασα αυτο....για το προγραμμα το 50αρι που εχεις στα 29,90 σε ρωταω.
Πάνω στην κουβέντα για την τιμή του δορυφορικού και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.
Φτάσαμε στο σταθερό και μπορούσε να μου δώσει προσφορά από τώρα αντί για το καλοκαίρι
που έληγε το συμβόλαιο.

Πάνω στην κουβέντα για την τιμή του δορυφορικού και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.
Φτάσαμε στο σταθερό και μπορούσε να μου δώσει προσφορά από τώρα αντί για το καλοκαίρι
που έληγε το συμβόλαιο.
Απο το 13888 η απο αλλο σταθερο?

Παρακαλώ λοιπόν να με ενημερώσει κάποιος που τυχόν γνωρίζει, εάν υπάρχει κάποιος αριθμός σταθερού τηλεφώνου για το τμήμα ανανεώσεων/ διακοπών συμβολαίων της Cosmote TV (όχι δηλαδή ο πενταψήφιος αριθμός, που ούτε καν ξέρω τι θα με χρεώσουν αν τον καλέσω από το δίκτυο της Forthnet όπου έχω το σταθερό μου) ή αν το αίτημα διακοπής μπορεί να αποσταλεί και με ηλεκτρονικό τρόπο (μέσω της ιστοσελίδας τους ή της εφαρμογής τους στο κινητό κλπ).
2106513888 & 2106331371

Μόλις με πηραν απο το 13888 και μου είπαν για 22.75 και 25 από Οκτώβριο που γυρίζουν τα τέλη. Είπα το γνωστό περι διοργανώσεων που έχασαν κλπ. Όποτε η κοπέλα ειπε πως μπορώ να τους καλέσω σε 1 μήνα που λήγει,για να ζητήσω διακοπή. Τι κάνω σ αυτήν την περιπτωση με το δεδομενο ότι ΔΕΝ θελω να διακόψω? Μου φαίνεται η φασαρία ειναι για 2 ευρώ?

Τελικά 22,75 προσφέρουν το full pack;Τέλη του μήνα λήγει το συμβόλαιο και δεν ξέρω τι να κάνω...

Μετά από χρόνια και εγώ cosmote tv χθες έγινε η διακοπή 22,75 +φόρους σε λίγο καιρό νομίζω δεν άξιζε .

Έχω sports pack μέσω δορυφόρου στα 13,50 (δηλ. στα 15 για τους μήνες που ίσχυε και ο φόρος συνδρομητικής) το οποίο λήγει σε λίγες ημέρες. Πήρα στο 13888 για να δω αν θα ανανεώσω και μου έκαναν προσφορά(;) 19,90 το sports ή 22,75 το full. Οι τιμές αυτές φυσικά από Σεπτέμβριο όπου θα επανέλθει ο φόρος θα πάνε ακόμα πιο πάνω. Τους είπα ότι μιλάμε για τεράστια αύξηση και ότι μου προσφέρουν για το sports τιμή μεγαλύτερη και από αυτή που έχει τώρα το site (18,18) και η απάντησή της ήταν να μη με μπερδεύουν οι τιμές του site και ότι αυτές είναι για νέους πελάτες. Ζήτησα διακοπή. Μετά από λίγο με πήραν από το 11888 και μου πρότειναν 18,18 του sports ή 20 το full, δηλ. πήγαν στις τιμές του site. Εννοείται ότι δεν την δέχτηκα αφού μόλις επανέλθει και ο φόρος το sports θα πάει στα 20, δηλ. 5 ευρώ πάνω από την τιμή που έχω, ενώ από Σεπτέμβριο δεν θα έχουν και το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουν με αυτή την τακτική θα χάσουν πολλούς πελάτες.

Εγώ την έκανα εδώ και δύο μήνες,όταν είδαν και τον αποκωδικοποιητή που γύρισα πίσω έτρεξε ένα δάκρυ από τον υπάλληλο.

Επί τρία (3) χρόνια, ανανέωνα συνέχεια την COSMOTE TV κατά την ετήσια λήξη της συνδρομής.

Η προσφορά ήταν πλέον 13,5 € και έβαζαν κάθε μήνα 120' λεπτά ομιλίας σε καρτοκινητό Cosmote. Όλα μια χαρά... :)

Σήμερα, μετά την λήξη του συμβολαίου, η υπάλληλος ήταν ανένδοτη 18,18 € και "κομμένα" τα 120' προς το κινητό...

Προφανώς διέκοψα την συνδρομή, επειδή η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, αλλά και επειδή έχοντας την NOVA στα 37,22 € (Full TV + 50 Mpps + απεριόριστη τηλεφωνία σε κινητά και σταθερά) + NETFLIX (σχεδόν δωρεάν :) ) ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΩ στις απαιτήσεις της COSMOTE που κρατά τσαμπουκαλίστικη στάση.

Επειδή ο τσαμπουκάς με "σπαθί και μαχαίρι" θα κοπούν... :)

• Like
Reactions: nemesi54