Το προγραμμα το 50αρι Large σου εκαναν προσφορα και στο εδωσαν στα 29,90?Τηλεόραση πιο κάτω από 20 δεν έδιναν.
Το καλοκαίρι τελείωνε το συμβόλαιο στο τηλέφωνο.
Μου έδωσε από τώρα προσφορά για το τηλέφωνο.
Οπότε όλα μαζί βγαίνουν 49.90 τον μήνα.
Ναι αυτό το πρόγραμμα είναι.Το προγραμμα το 50αρι Large σου εκαναν προσφορα και στο εδωσαν στα 29,90?
Το βλεπω 31,90 στο site γι'αυτο σε ρωταω.
Την προσφορα την πηρες απο το site η στην εδωσαν αυτοι τηλεφωνικως?Ναι αυτό το πρόγραμμα είναι.
Πριν πλήρωνα 32,20 με 120 λεπτά σε κινητά Ελλάδας και τώρα έχουν βάλει 120 λεπτά προς κινητά Ελλάδας και προς διεθνή (σταθερά & κινητά) 29 χωρών.
Έκανα αίτημα για κατάργηση της τηλεόρασης.Την προσφορα την πηρες απο το site η στην εδωσαν αυτοι τηλεφωνικως?
Ναι το διαβασα αυτο....για το προγραμμα το 50αρι που εχεις στα 29,90 σε ρωταω.Έκανα αίτημα για κατάργηση της τηλεόρασης.
Με πήραν μέσα στην ημέρα τηλέφωνο για την κατάργηση της τηλεόρασης και από εκεί έγινε η προσφορά.
Πάνω στην κουβέντα για την τιμή του δορυφορικού και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.Ναι το διαβασα αυτο....για το προγραμμα το 50αρι που εχεις στα 29,90 σε ρωταω.
Απο το 13888 η απο αλλο σταθερο?Πάνω στην κουβέντα για την τιμή του δορυφορικού και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.
Φτάσαμε στο σταθερό και μπορούσε να μου δώσει προσφορά από τώρα αντί για το καλοκαίρι
που έληγε το συμβόλαιο.
13888 πρωί για κατάργηση.Απο το 13888 η απο αλλο σταθερο?
Eγινε φιλε μου ευχαριστω.13888 πρωί για κατάργηση.
Μεσημέρι 13888 για προσφορά από το τμήμα καταργήσεων.
2106513888 & 2106331371Παρακαλώ λοιπόν να με ενημερώσει κάποιος που τυχόν γνωρίζει, εάν υπάρχει κάποιος αριθμός σταθερού τηλεφώνου για το τμήμα ανανεώσεων/ διακοπών συμβολαίων της Cosmote TV (όχι δηλαδή ο πενταψήφιος αριθμός, που ούτε καν ξέρω τι θα με χρεώσουν αν τον καλέσω από το δίκτυο της Forthnet όπου έχω το σταθερό μου) ή αν το αίτημα διακοπής μπορεί να αποσταλεί και με ηλεκτρονικό τρόπο (μέσω της ιστοσελίδας τους ή της εφαρμογής τους στο κινητό κλπ).
Τα +2,75 ευρώ, μπορεί να ακούγονται "λίγα", στην πραγματικότητα όμως είναι σαν να σε υποχρεώνουν να πληρώσεις ένα έξτρα "καπέλο" +2 (σχεδόν) μήνες το έτος (2,75Χ 12=33). Και το κάνουν αυτό, ενώ έχουν έχουν υποβαθμίσει το πρόγραμμα τους και ο "μέσος" πελάτης τους έχει να δει έστω κι 1 σεντς αύξηση από το 2008. Αυτό είναι το εκνευριστικό! Εξάλλου, όταν η nova μου δίνει το full pack + ίντερνετ + απεριόριστα σταθερά/κινητά, με 40,45 ευρώ , που στην πραγματικότητα είναι 37,34 ευρώ/ μήνα (καθόσον ο 13ος μήνας είναι δωρεάν αν πληρώνεις με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα), θεωρώ υπερβολικό αυτοί να ζητούν 22,75 μόνο για το full pack.Μου φαίνεται η φασαρία ειναι για 2 ευρώ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.