Προσφορά Cosmote TV

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας!
Ηi... μπορείς να καλέσεις και στο 6971013888 αντί για το 13888... επίσης με αίτημα διακοπής είναι πολύ πιθανό να πάρεις καλύτερη τιμή...σε συνδέουν σε τμήμα προσφορών/διακοπών με άλλες τιμές...εγώ έτσι ειχα πάρει προ καιρού την τιμή των 20€ για το full pack...που πλέον πάει στα 22 με την επαναφορά του φόρου...
Το κακό είναι πως στην Cosmote έχω μόνο τηλεόραση και όχι κάποια άλλη υπηρεσία και ίσως είναι δύσκολο να μου κάνουν καλύτερη αντιπροσφορά.
Βέβαια δεν χάνω κάτι. Αν τελικώς δεν μου δώσουν καλύτερη τιμή το διακόπτω, και αν μετέπειτα θελήσω το ενεργοποιώ ξανά. Τουλάχιστον να εξαντλήσω τις πιθανότητες...

Last edited:
  • Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Καλό απόγευμα. Έχω το cosmote double play fiberspeed 100xl & tv full pack στα 61.63€ το μήνα. Λήγει 31αυγ. Σηκώνει παζάρι? Ευχαριστώ

Καλό απόγευμα. Έχω το cosmote double play fiberspeed 100xl & tv full pack στα 61.63€ το μήνα. Λήγει 31αυγ. Σηκώνει παζάρι? Ευχαριστώ
55.18 ευρώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα. Αλλά απαιτεί μετατροπή δορυφορικού (αν έχεις δορυφορικό) σε ott και διετή ανανέωση

Τελικά προχώρησα σε ανανέωση στα 19.03 ευρώ (με φόρο συνδρομητικής) με υποβάθμιση από full pack σε sports pack ott tv για 12 μήνες. Δε με απασχολούν τα cinema ιδιαίτερα και 25 ευρώ πήγαινε πολύ.

Τελικά προχώρησα σε ανανέωση στα 19.03 ευρώ (με φόρο συνδρομητικής) με υποβάθμιση από full pack σε sports pack ott tv για 12 μήνες. Δε με απασχολούν τα cinema ιδιαίτερα και 25 ευρώ πήγαινε πολύ.
Καλησπέρα είχες οττ ή δορυφορικό;

55.18 ευρώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα. Αλλά απαιτεί μετατροπή δορυφορικού (αν έχεις δορυφορικό) σε ott και διετή ανανέωση
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς τη μετατροπή την έκανα πριν 2 χρόνια

στην σελιδα της mycosmote υπαρχει προσφορα για ανανεωση το δορυφορικο full pack στα 20 ευρω τελικη τιμη,μαλιστα περιλαμβανει τελη συνδρομητων οπως λεει.Πληρωνω 20 ευρω χωρις το τελος ως τωρα..

στην σελιδα της mycosmote υπαρχει προσφορα για ανανεωση το δορυφορικο full pack στα 20 ευρω τελικη τιμη,μαλιστα περιλαμβανει τελη συνδρομητων οπως λεει.Πληρωνω 20 ευρω χωρις το τελος ως τωρα..
Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δίνουν λιγότερο το δορυφορικο από το ott tv.περιεργο πάντως να περιλαμβάνει και τέλος συνδρομητικής, απορροφάει δηλαδή το έξτρα κόστος?

Εμένα πάντως πήγε 22€ με το τέλος από τον Ιούλιο από 20 που το είχα τα τελευταία χρόνια......

Μήπως είναι μεμονωμένη προσφορά για εσένα; Γιατί δεν βρίσκω και αντίστοιχο στο mycosmote.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως είναι μεμονωμένη προσφορά για εσένα; Γιατί δεν βρίσκω και αντίστοιχο στο mycosmote.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό πρέπει να είναι ούτε σε μένα έχει προσφορά

• Like
Reactions: newlynx
Επικοινωνια με 13888 για τιμη ανανεωσης. Τους ανεφερα οτι μου ηρθε sms για την ανανεωση (24,45 δηλαδη 26,90 με φορο, τιμη καταλογου) και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Ζηταω να καταχωρηθει αιτημα διακοπης, με σκοπο αν δεν παραμεινει ιδια η τιμη να το κοψω.
Με παιρνουν απο το τμημα διακοπων να ρωτησουν γιατι θελω να διακοψω τη συνδεση και πολυ απλα τους λεω οτι δεν βρισκω το λογο να πληρωνω 7 ευρω το μηνα παραπανω.
Μου το ανανεωσε στην ιδια τιμη, 20 ευρω μαζι με το φορο και με 2 ωρες σε καρτοκινητο.

• Like
Reactions: kkoum
Δεύτερος που αναφέρει ανανέωση στα ίδια χρήματα μαζί με το φόρο.Θετικο ότι επιλέγουν σε κάποιους να απορροφήσουν την πρόσθετη επιβάρυνση.κριμα που έχω μόνο ott tv και δε μπορώ να πιέσω για καλύτερη τιμή.

Συγνωμη, αλλα με τον τροπο που το εγραψα ισως σε μπερδεψα. Πληρωνα μεχρι τωρα 18,18 ευρω για το sports pack. Ο τελευταιος λογαριασμος βγηκε μαζι με το φορο και ηταν 20 ευρω, για αυτο εγραψα στν ιδια τιμη.
Κανονικα μπαινει ο φορος, δεν απορροφησαν τιποτα.

Επανερχομαι και διευκρινιζω οτι οντως προκειται για "προσωπικη" προσφορα,αυτο που υποπτευομαι ειναι οτι λεει 20 ευρω,διπλα εχει το i που "διευκρινιζει" οτι περιλαμβανει φπα 24% και τελος συνδρομητων,αλλα απλα δεν το εχουν ανανεωσει ,δηλαδη δεν συμπεριλαμβανει την τελευταια αυξηση..Το συμβολαιο μου ληγει σε ενα μηνα και πληρωνω 20 ευρω,λογικα θα παει 22 απο αυτο τον μηνα..Σε καθε περιπτωση θελει διευκρινηση ΑΝ καλυπτουν και το αυξημενο τελος συνδρομητων..

Δεν καλύπτουν τον φόρο, όπως και δεν τον κάλυπταν πριν την αναστολή του. Οσοι έχουν την τιμή 20 ευρώ θα πάνε με τον φόρο στα 22.

και σε εμενα με 18.18 για δορυφορικο sport σε ενα μηνα λήγει και ζητησα προσφορα αλλα μου ειπαν οτι την συγκεκριμενη στιγμη η προσφορα ειναι 26 ευρω!!!
Τους ειπα για διακοπη και μου ειπαν να περιμενω μεχρι να ληξει (5/8) και θα ερθει και μηνυμα αλλα και να τους παρω τηλ 1-2 μερες πριν για να το ξανασυζητήσουμε ...ίδωμεν

Έληξε χθες το συμβόλαιο μου (Δορυφορικό Sports Pack).

Κάλεσα πριν λίγο και τους είπα πως επιθυμώ διακοπή καθώς είναι πολύ μεγάλη η αύξηση που μου προτείνουνε.
Πλήρωνα 21,3€/μήνα και πλέον μου το πάνε στα 27€/μήνα! Κατανοώ πως υπάρχει μία πρόσθετη επιβάρυνση 2€ λόγω του τέλους συνδρομητικής αλλά και πάλι είναι πολλά τα χρήματα.
Κατέγραψαν το αίτημα μου και μου είπαν πως θα με καλέσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών από άλλο τμήμα ώστε να επιβεβαιώσω την διακοπή ή όχι.
Αν επιμείνω στην διακοπή, θα πρέπει να επιστρέψω τον δορυφορικό δέκτη σε κατάστημα Γερμανός ή Cosmote.

Λέτε από το τμήμα που θα με καλέσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών, να μου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά?