55.18 ευρώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα. Αλλά απαιτεί μετατροπή δορυφορικού (αν έχεις δορυφορικό) σε ott και διετή ανανέωσηΚαλό απόγευμα. Έχω το cosmote double play fiberspeed 100xl & tv full pack στα 61.63€ το μήνα. Λήγει 31αυγ. Σηκώνει παζάρι? Ευχαριστώ
Καλησπέρα είχες οττ ή δορυφορικό;Τελικά προχώρησα σε ανανέωση στα 19.03 ευρώ (με φόρο συνδρομητικής) με υποβάθμιση από full pack σε sports pack ott tv για 12 μήνες. Δε με απασχολούν τα cinema ιδιαίτερα και 25 ευρώ πήγαινε πολύ.
Κανέναν πλέον μετά και τον ερχομό του Disney+.Δε με απασχολούν τα cinema
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς τη μετατροπή την έκανα πριν 2 χρόνια55.18 ευρώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα. Αλλά απαιτεί μετατροπή δορυφορικού (αν έχεις δορυφορικό) σε ott και διετή ανανέωση
ottΚαλησπέρα είχες οττ ή δορυφορικό;
Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δίνουν λιγότερο το δορυφορικο από το ott tv.περιεργο πάντως να περιλαμβάνει και τέλος συνδρομητικής, απορροφάει δηλαδή το έξτρα κόστος?στην σελιδα της mycosmote υπαρχει προσφορα για ανανεωση το δορυφορικο full pack στα 20 ευρω τελικη τιμη,μαλιστα περιλαμβανει τελη συνδρομητων οπως λεει.Πληρωνω 20 ευρω χωρις το τελος ως τωρα..
Μήπως είναι μεμονωμένη προσφορά για εσένα; Γιατί δεν βρίσκω και αντίστοιχο στο mycosmote.στην σελιδα της mycosmote υπαρχει προσφορα για ανανεωση το δορυφορικο full pack στα 20 ευρω τελικη τιμη,μαλιστα περιλαμβανει τελη συνδρομητων οπως λεει.Πληρωνω 20 ευρω χωρις το τελος ως τωρα..
Αυτό πρέπει να είναι ούτε σε μένα έχει προσφοράΜήπως είναι μεμονωμένη προσφορά για εσένα; Γιατί δεν βρίσκω και αντίστοιχο στο mycosmote.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνηθωϛ ετσι γινεται. Αυτο εκαναν και σε εμενα οταν εληγε το συμβολαιο του κινητου και μου εδωσαν πολυ καλυτερη προσφορα. Η τηλεοραση ληγει Οκτωβρη οποτε ενημερωσε μαϛ για τιϛ εξελιξειϛ να ξερουμε τι μαϛ περιμενει.Έληξε χθες το συμβόλαιο μου (Δορυφορικό Sports Pack).
Κάλεσα πριν λίγο και τους είπα πως επιθυμώ διακοπή καθώς είναι πολύ μεγάλη η αύξηση που μου προτείνουνε.
Πλήρωνα 21,3€/μήνα και πλέον μου το πάνε στα 27€/μήνα! Κατανοώ πως υπάρχει μία πρόσθετη επιβάρυνση 2€ λόγω του τέλους συνδρομητικής αλλά και πάλι είναι πολλά τα χρήματα.
Κατέγραψαν το αίτημα μου και μου είπαν πως θα με καλέσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών από άλλο τμήμα ώστε να επιβεβαιώσω την διακοπή ή όχι.
Αν επιμείνω στην διακοπή, θα πρέπει να επιστρέψω τον δορυφορικό δέκτη σε κατάστημα Γερμανός ή Cosmote.
Λέτε από το τμήμα που θα με καλέσουν εντός 3 εργάσιμων ημερών, να μου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.