Προσφορά Cosmote TV

Όχι φίλε μου πήρα στο 13888 και έκανα ανανέωση χωρίς να ζητήσω διακοπή έγινε ανανέωση αμέσως στα 22 ευρώ όσο είχα και πέρυσι!!!

Ειναι να ανανεωσω και εγω ote tv Απριλιο και ηδη μου εστειλαν προσφορα. 12 ευρω οπως ειχα και 15gb σε 5 συνδεσεις που εχω στο cosmote one. Προτιμησα ομως το δωρο 2 παγιων που δινουν απο το site δειτε το δηλαδη 24 ευρω εκπτωση στο χρονο μιας και τα GB δεν χρειαζονται.

Εγω σε πρωτη επικοινωνια χθες μου ειπαν στο chat οτι πλεον δεν υπαρχει το πακετο με 22 ευρω κ η καλυτερη προσφορα ειναι 25 ευρω …την οποια δε δεχτηκα!

Εγω σε πρωτη επικοινωνια χθες μου ειπαν στο chat οτι πλεον δεν υπαρχει το πακετο με 22 ευρω κ η καλυτερη προσφορα ειναι 25 ευρω …την οποια δε δεχτηκα!
Ναι έτσι είναι και στο site και δίνουν δωρο extender. Το cinema πάλι καλα έχει 12 δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αθλητικό κομμάτι οπότε ανανεώνω χωρίς να περνω για διακοπή.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μένα μου είπαν 25 ευρώ το φουλ , με ένα παγιο δώρο. Οποτε βγαίνει 23.Τους είπα οχι και είπα για αίτημα διακοπής. Μήπως να τους παρω και να τους πω ότι το δέχομαι? Για ένα ευρώ διαφορά? Τι λέτε να κάνω?

Και μένα μου είπαν 25 ευρώ το φουλ , με ένα παγιο δώρο. Οποτε βγαίνει 23.Τους είπα οχι και είπα για αίτημα διακοπής. Μήπως να τους παρω και να τους πω ότι το δέχομαι? Για ένα ευρώ διαφορά? Τι λέτε να κάνω?
Update. Τους ξαναπηρα και ακυρωσα το αίτημα διακοπής. Λέω, ολόκληρη φασαρία για ένα ευρω. (Υπάρχουν και κάτι GB για 1 μήνα) . Λέω να το δεχτώ. Βέβαια είναι ρίσκο γιατί του χρόνου δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Μάλλον θα το δεχτώ.

Τα 25 που λες είναι για δορυφορικό η ott?κι εμένα μου έχει βγάλει προσφορά στο app το full με 25 (έχω το sports με 19).Με 22 θα το σκεφτόμουν να το κάνω full.

Εφοσον βλεπετε παιδια πολυ αθλητικα και τα 23 μια χαρα τιμη ειναι. Εγω βλεπω full replay tv καθημερινα και βλεπουμε ταυτοχρονα 3 σπιτια με τις 10 συσκευες και εχει βολεψει απειρα. Απλα ολοι ειμαστε ταινιοφιλοι με ποδοσφαιρικα δεν το εχουμε. Εχουν ανεβει τα δικαιωματα οποτε τα 23 μου ακουγονται τιμια προσφορα.

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Τα 25 που λες είναι για δορυφορικό η ott?κι εμένα μου έχει βγάλει προσφορά στο app το full με 25 (έχω το sports με 19).Με 22 θα το σκεφτόμουν να το κάνω full.
Για δορυφορικο φουλ

Εφοσον βλεπετε παιδια πολυ αθλητικα και τα 23 μια χαρα τιμη ειναι. Εγω βλεπω full replay tv καθημερινα και βλεπουμε ταυτοχρονα 3 σπιτια με τις 10 συσκευες και εχει βολεψει απειρα. Απλα ολοι ειμαστε ταινιοφιλοι με ποδοσφαιρικα δεν το εχουμε. Εχουν ανεβει τα δικαιωματα οποτε τα 23 μου ακουγονται τιμια προσφορα.
Είχα συνηθίσει το 22 τόσα χρόνια.Θα το δεχτώ τελικά και του χρόνου θα κάνω διαπραγμάτευση και σε σταθερό ιντερνετ. Περισυ μετά από αίτημα διακοπής μου το άφησαν 22 και επειδή δεν πηγαιναν πιο κάτω μου έκοψαν και κάποια ευρώ από το double play.

Με πηραν απο το τμήμα διακοπών να με ρωτήσουν γιατί θέλω να διακοψω.Ευκολα ανανεωσα με την ίδια τιμή το φουλ, 22 ευρώ.

• Like
Reactions: digeo21
Θέλω να κάνω συνδρομη μόνο για το sports pack και να βλέπω αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. Τι μπορω να κάνω;

Θέλω να κάνω συνδρομη μόνο για το sports pack και να βλέπω αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές. Τι μπορω να κάνω;
Μόνο δορυφορικό, θα βλέπεις μία από δορυφόρο και μία από streaming, 2 συσκευές ταυτόχρονα streaming με μία συνδρομή δεν γίνεται

• Like
Reactions: gdaskal
Μόνο δορυφορικό, θα βλέπεις μία από δορυφόρο και μία από streaming, 2 συσκευές ταυτόχρονα streaming με μία συνδρομή δεν γίνεται
Aυτο ισχυει μονο για συγκεκριμενα αθλητικα προγραμματα η γενικως; Δηλαδη δυο τηλεορασεις στο ιδιο σπιτι με OTT δεν μπροουν να βλεπουν streaming με μια συνδρομη πχ ο ενας αθλητικα ο αλλος ντοκιμαντερ;

Aυτο ισχυει μονο για συγκεκριμενα αθλητικα προγραμματα η γενικως; Δηλαδη δυο τηλεορασεις στο ιδιο σπιτι με OTT δεν μπροουν να βλεπουν streaming με μια συνδρομη πχ ο ενας αθλητικα ο αλλος ντοκιμαντερ;
Με streaming για μη αθλητικά μπορείς μέχρι 3 αν δεν κάνω λάθος, σίγουρα είναι 2 τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει

Αυτό που μου αρέσει στον περιορισμό είναι ότι είναι ωραία σχεδιασμένο, δηλαδή βλέπω στην τηλεόραση (Android TV) Sports 1 ή στο PC στο cosmotetvott.gr και πατάω στο κινητό να δω Sports 1 και με κόβει, μόλις πατήσω το κουμπί στην τηλεόραση ή στο PC να κλείσει, σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορώ να πατήσω να δω στο κινητό, δεν έχει το παραμικρό delay

• Like
Reactions: pan_de_sypr
Με streaming για μη αθλητικά μπορείς μέχρι 3 αν δεν κάνω λάθος, σίγουρα είναι 2 τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει

Αυτό που μου αρέσει στον περιορισμό είναι ότι είναι ωραία σχεδιασμένο, δηλαδή βλέπω στην τηλεόραση (Android TV) Sports 1 ή στο PC στο cosmotetvott.gr και πατάω στο κινητό να δω Sports 1 και με κόβει, μόλις πατήσω το κουμπί στην τηλεόραση ή στο PC να κλείσει, σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορώ να πατήσω να δω στο κινητό, δεν έχει το παραμικρό delay
Κανονικά θα έπρεπε να επιτρέπει τουλάχιστον σε 2 συσκευές τα αθλητικά γιατί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των έξτρα συσκευών

Κανονικά θα έπρεπε να επιτρέπει τουλάχιστον σε 2 συσκευές τα αθλητικά γιατί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των έξτρα συσκευών
Ιδεατα ναι. Αλλα φυσικα και υπαρχει λογος υπαρξης των εξτρα συσκευων οπως και να εχει.
Πχ εχω μια τηλεοραση με box της cosmote στο οποιο βλεπω ενα αθλητικο γεγονος και θελει το παιδι μου στην 2η τηλεοραση στην εφαρμογη της cosmote tv σε android να δουν καποιο παιδικο προγραμμα.
Ενα πολυ απλο σεναριο στο οποιο η υπαρξη των πολλαπλων οθονων ως εχουν σημερα εχουν αξια…

• Like
Reactions: angelalex
Μπορείς.....χωρίς αγορά για έξτρα συσκευές... Αθλητικά δεν μπορείς ταυτόχρονα σε δύο οθόνες.... Μόνο όσοι έχουν δορυφορικό.