Και εγώ ανανέωσα με 22 με αίτημα διακοπής. Αλλά όταν μου είπαν 25 και το πρωτο παγιο δώρο αλλά προτιμησα το 22αρι για ευνόητους λόγους.Οι περισσοτεροι που πληρωναμε 22 ευρω μονο με αιτημα διακοπης καταφεραμε να ανανεωσουμε ξανα στην ιδια τιμη
Ειναι μονοδρομος πλεον.Με οποιοδηποτε αλλο κι αν μιλησα το 25 ευρω μαζι με καποια εξτρα GB σε κινητο ηταν το καλυτερο που μου δινανε
Λάθος που αναφερεσαι μόνο στον ΟΤΕ! Το ίδιο ισχύει σε όλες τις εταιρίες!Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανανεώνετε χωρίς αίτημα διακοπής. Βαθιά μέσα μου με θίγει σαν πελάτη να μην υπάρχει σταθερή τιμολογιακή πολιτική, αλλά δεν θα αλλάξουμε εμεις τον ΟΤΕ. Βρίσκει και τα κάνει, οπότε απλά με ένα αίτημα διακοπής για οικονομικούς λόγους θα πάρετε ό,τι καλύτερο γίνεται. Απλά τους βγήκε το θέμα με την Super League...
Εσυ ομωϛ γιατι θιγεσαι απο την καταγραφη μιαϛ πραγματικοτηταϛ? Οσο για τιϛ αλλεϛ εταιριεϛ, επειδη εχω και ΕΟΝ και Vodafone, εκτοϛ απο Cosmote, δυστυχωϛ οι τιμεϛ ειναι φιξ και δε σηκωνουν παζαρια, τουλαχιστον οσον αφορα εμενα.Λάθος που αναφερεσαι μόνο στον ΟΤΕ! Το ίδιο ισχύει σε όλες τις εταιρίες!
Μια βόλτα από τα αντίστοιχα φορουμ θα σε πείσει.
Οπότε μην θιγεσαι προσωπικά σαν πελάτης γιατί δεν θα αλλάξουμε καμία ιδιωτική εταιρία!
Απο το αποτελεσμα εννοειται οτι κανενας δε θιγεται, μακαρι να το εκαναν και οι αλλοι παροχοι. Απο οτι καταλαβα στο μελος που εκανε το σχολιο η διαδικασια του ανατολιτικου παζαριου δεν του αρεσει και το οτι δεν υπαρχει ιση αντιμετωπιση σε ολους τους συνδρομητες. Αφου μπορουν να το δινουν στα 22 ευρω γιατι να μην το κανουν σε ολους αλλα να σε βαζουν σε διαδικασια να παρακαλας η να απειλεις με διακοπη της υπηρεσιας.Με όλο τον σεβασμό στις προηγούμενες αναφορές, κανείς δεν θίγεται όταν έχει πετύχει καλύτερη οικονομική προσφορά συν τα δωράκια στην κινητή.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρτο χθες με 22€ και άσε τα πειράματα...μετά θα είναι αργά.Τελειωνει και εμενα το συμβολαιο μου αρχες Ιουλιου Sports Pack δορυφορικο στα 20 ευρω. Με καλεσαν για ανανεωση στα 24 ευρω οπου και αρνηθηκα. Μετα απο 5 λεπτα με ξανακαλεσαν και μου προσφεραν το Full Pack στα 22, επειδη ειμαι παλιος πελατης και μπλα μπλα, οπου και παλι αρνηθηκα γιατι δε βλέπω ταινιες. Τους ειπα να μιλησουμε αρχες του μηνα για τα 22 Full Pack (ισως ανανεωσω στη τιμη αυτη οκ) , απαντησε οτι δε ξερει αν μπορει να το δωσει τοτε και το κλεισαμε.
Νομιζω 20 Sports ή 22 Full ειναι απ τις καλυτερες προσφορες που παιζουν.
Αν τελικα κλείσεις με 22 ευρω που όντως ειναι πολυ καλη πρόσφορα ζήτησε και σε καρτοκινητο giga δωρεάν καθε μήνα και αν μπορείς να πάρεις και δωρεάν κάρτα αν δίνουν ακομα…Τελειωνει και εμενα το συμβολαιο μου αρχες Ιουλιου Sports Pack δορυφορικο στα 20 ευρω. Με καλεσαν για ανανεωση στα 24 ευρω οπου και αρνηθηκα. Μετα απο 5 λεπτα με ξανακαλεσαν και μου προσφεραν το Full Pack στα 22, επειδη ειμαι παλιος πελατης και μπλα μπλα, οπου και παλι αρνηθηκα γιατι δε βλέπω ταινιες. Τους ειπα να μιλησουμε αρχες του μηνα για τα 22 Full Pack (ισως ανανεωσω στη τιμη αυτη οκ) , απαντησε οτι δε ξερει αν μπορει να το δωσει τοτε και το κλεισαμε.
Νομιζω 20 Sports ή 22 Full ειναι απ τις καλυτερες προσφορες που παιζουν.
Και εγω το ιδιο. Βεβαια ακομα περιμενω να δωσουν το δωρεαν μηνα και η κατασταση μου θυμιζει την περσινη ανανεωση που τον εδωσαν μετα απο 3 μηνεϛ και συνεχειϛ κλησειϛ οπου ο εναϛ τα εριχνε στον αλλο, ολοι ελεγαν οτι εχω δικιο αλλα φωϛ δεν εβλεπα. Μαλλον το εχουν κανει συστημα. Σχετικο ασχετο μου ηρθε προσφορα για ανανεωση στο ιδιο προγραμμα που ειμαι, στη σταθερη και το ιντερνετ, με αυξηση γυρω στα 2 €. Θα περιμενω μεχρι Σεπτεμβρη που ληγει το συμβολαιο και αν δεν πετυχω καλυτερη τιμη, θα τουϛ εγκαταλειψω μετα απο 30 χρονια. Θα δω πωϛ θα πηγαινει το νεο ασυρματο προγραμμα τηϛ NOVA, αφου δεν υπαρχει αλλοϛ παροχοϛ στο χωριο, και μαλλον θα στραφω προϛ εκει. Απο οτι ειδα η περιοχη μου καλυπτεται με 5g . Πολυ περισσοτερεϛ παροχεϛ και τιμη απο 4 ωϛ 10 ευρω λιγοτερα.Εκανα και εγώ ανανεωση στα 25 ευρώ foul pack δορυφορος με ένα μήνα δωρεάν πάγιο
Ανανέωση με δωρεάν μήνα πως κάνατε; Γιατί κι εμένα έχει λήξει και με παίρνουν να ανανεώσω χωρίς δωρεάν μήνα αλλά εννοείται αρνούμαι....Εκανα και εγώ ανανεωση στα 25 ευρώ foul pack δορυφορος με ένα μήνα δωρεάν πάγιο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.