Πολυ ευχαριστο! Τελικα βρηκες ακρη!!Μετά από πολλές συζητήσεις, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει λάθος και τελικά ισχύει η προσφορά που μου είχαν κάνει αρχικά, γαι τα 1.000λεπτα και 3gb σε 2 κινητά για 2 χρόνια χωρίς καμία υποχρέωση ανανέωσης. Θα ήθελα να ευχαριστώ δημόσια τον @anergos13, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του σχετικά, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα το είχα ψάξει και δεν είχε λυθεί....
Ναι , δεν μπορεί να αλλάξει αυτό.Η περιοχή σου υποστηρίζει μέχρι 24αρι?
Εμένα για 24αρα με δορυφορικό full pack μου είχαν πει 56,8 το μήνα και για 24αρα με full pack ott 54,9 το μήνα. Εντωμεταξύ η 50αρα με full pack ott βγαίνει 51,9 το μήνα.Καλησπέρα , για μεταφορά αριθμού στον ΟΤΕ με ίντερνετ 24αρι και δορυφορική με όλα τα αθλητικά ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να πάρω; Στο τηλέφωνο που προαναφέρεται μπορώ να καλέσω απευθείας;
Μην μπερδεύεις την τηλεοπτική συνδρομή,Καλημέρα σας,
Έχω το full πακέτο δορυφορικό στα 22 ευρώ και λήγει τέλος του Οκτωβρίου. Στο mycosmote μου εμφανίζει προσφορά ανανέωσης δορυφορικό 25ευρώ, αν βάλεις +3 ευρώ τα Novasports θα πάει 28. Έχει πάρει κανείς καλύτερη προσφορά με αίτημα διακοπής τελευταία. Πρόσφατα έβαλα οπτική ίνα 100Mpbs στο σπίτι στα 31,90 (σε διαφορετικό ΑΦΜ). Στο site έχει τιμή 55,90 μαζί με Full Cosmote +Νovasports. Άρα η διαφορά είναι 24 ευρώ. Αξίζει να αφήσω το δορυφορικό για θέαση μέσω Intertet;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.