Προσφορά Cosmote TV

Λοιπον μετα απο νεα επικοινωνια με Cote και συζητηση με την συγκεκριμενη κυρια που μιλαω και μετα απο πιεστικες ερωτησεις με ολες τις λεπτομέρειες (περι Ανανεωσεων, 1000 λεπτων ,3gb κλπ)
Μου ξεκαθαρισε παρααα πολλες φορες οτι Πλεον δεν υφίσταται θεμα (το προηγουμενο διαστημα μου επιβεβαιωσε οτι υπηρχε το προβλημα) και οτι για τα 1000λ Και τα 3gb δεν απαιτειται ΚΑΜΙΑ ανανεωση για 2 χρονια !!

Κατα την συνοψη της προσφορας το επανελαβε ρητα και φυσικα ηχογραφηθηκε...

Ετσι προχωρησα και στην συναψη του συμβολαιου...

Αν θελει καποιος φιλος στη διαθεση του το ονομα της συγκεκριμενης κυριας.....

Μετά από πολλές συζητήσεις, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει λάθος και τελικά ισχύει η προσφορά που μου είχαν κάνει αρχικά, γαι τα 1.000λεπτα και 3gb σε 2 κινητά για 2 χρόνια χωρίς καμία υποχρέωση ανανέωσης. Θα ήθελα να ευχαριστώ δημόσια τον @anergos13, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του σχετικά, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα το είχα ψάξει και δεν είχε λυθεί....

Μετά από πολλές συζητήσεις, διαπιστώθηκε ότι είχαν κάνει λάθος και τελικά ισχύει η προσφορά που μου είχαν κάνει αρχικά, γαι τα 1.000λεπτα και 3gb σε 2 κινητά για 2 χρόνια χωρίς καμία υποχρέωση ανανέωσης. Θα ήθελα να ευχαριστώ δημόσια τον @anergos13, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του σχετικά, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα το είχα ψάξει και δεν είχε λυθεί....
Πολυ ευχαριστο! Τελικα βρηκες ακρη!!

Και εγω να πω με την σειρα μου ενα Ευχαριστω στον φιλο @panbet που ενημερωσε για την προσφορα !!

• Like
Reactions: panbet and AKISKDG
Μάλιστα… Καλές οι προσφορές αλλά ας δούμε τις… παρενέργειες

Και εγώ λοιπόν πελάτης Cosmote από 12-9-2024 (πριν λίγες μέρες δηλαδή) αφού αποχώρησα από NOVA (με "πέναλτυ") λόγω των γνωστών επιθετικών πακέτων της Cosmote ( δύο πάγια δώρο, 1.000΄ + 3GB προς δύο κινητά κλπ…κλπ)

ΧΘΕΣ (16-9-2024) μπήκα στους λογαριασμούς μου, στο MY COSMOTE (αφού διατηρώ εταιρικά κινητά εκεί) και διαπίστωσα ότι η Cosmote με έχει χρεώσει ήδη 111,29 € στον πρώτο λογαριασμό (μηνιαίος, λήγει 14-10-2024) !!!!!!

Σε επικοινωνία με το τμήμα προσφορών με ενημέρωσαν ότι:

• «είναι μάλλον τα τέλη φορητότητας και έτσι ο πρώτος λογαριασμός έρχεται πάντα αυξημένος»
  • Δηλαδή με παρακαλούσατε να έρθω στην εταιρία σας και τώρα με ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ που ήρθα, χρεώνοντάς με και τέλη φορητότητας!!!!!
Άκρα του τάφου σιωπή.

Θα σας ενημερώσει η κυρία Χ.Ε που κάνατε το συμβόλαιο….

Η κυρία Χ.Ε με πήρε λίγες ώρες μετά…

• « Ίσως έγινε κάτι λάθος από μέρους μου, ΔΕΝ υπάρχου τέλη φορητότητας, μήπως είναι διμηνιαίος ο λογαριασμός, θα το προωθήσω.......» !!!!!
  • Είναι μηνιαίος αφού λήγει μετά ένα μήνα (δηλαδή στις 14-10-2024) . Τι ακριβώς με χρεώσατε;;;;
  • Δεν γνωρίζω, πρέπει να το ψάξω!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

Εγώ πάντως δεν είχα παρενέργειες στον 1ο λογαριασμό, καθώς μπήκαν τέλη φορητότητας (με είχαν ενημερώσει άλλωστε), αλλά μπήκε και μεγαλύτερο πιστωτικό, ως ανταμοιβή νέο συμβολαίου (και σε αυτο είχα ενημερωθεί)... Συνολικά ήταν γύρω στα 60€ καθώς είχε και 5 μέρες του Αυγούστου μεσα

Καλησπέρα , για μεταφορά αριθμού στον ΟΤΕ με ίντερνετ 24αρι και δορυφορική με όλα τα αθλητικά ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να πάρω; Στο τηλέφωνο που προαναφέρεται μπορώ να καλέσω απευθείας;

Καλησπέρα , για μεταφορά αριθμού στον ΟΤΕ με ίντερνετ 24αρι και δορυφορική με όλα τα αθλητικά ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να πάρω; Στο τηλέφωνο που προαναφέρεται μπορώ να καλέσω απευθείας;
Εμένα για 24αρα με δορυφορικό full pack μου είχαν πει 56,8 το μήνα και για 24αρα με full pack ott 54,9 το μήνα. Εντωμεταξύ η 50αρα με full pack ott βγαίνει 51,9 το μήνα.

Εχω 50ρα με 500λ προς κινητα και full Cosmote Tv στα 51,17€

Ειχα δει απο τις 23/08 οτι στις προσφορες εμφανίστηκε..η ανανεωση του συμβολαιου με τα καναλια της Νοβα και μεταβολη των λεπτων σε κινητα σε Απεριοριστα (αχρηστο λογω κινητων ) και τιμη σχεδον 7€ πανω 56.90€

Στο τηλ φίλου που ειχε το ιδιο προγραμμα απο 48.9 η ανανεωση με νοβα μεσα ηταν σωστα +3€...

Μπαινω προχθες στο chat μιλαω με μια δυο κοπελες...

Η πρωτη να λεει τα δικα της δεν γινεται κατι αλλο κλπ η νεα τιμη ειναι 56.90€...

Γίνομαι πιεστικος και με παραπεμπει σε μια δευτερη...

Μου προτεινει 55.90 € με 100ρα...

Της εξηγω οτι ειχα βαλει στο παρελθον (οντως) δεν πηγε καλα (μακρια η καμπινα) και δεν μπαινω ξανα σε διαδικασια....

Επισης της αναφερω οτι δεν χρειαζομαι τα απεριοριστα κινητα ....και 500λ ειμαι ΟΚ...

Της αναφερω και το εδικο +7€ ενω αλλοι συνδρομητες θα πληρωσουν αυτο που διαφημισαν ...δλδ το 3ευρω...

Μου ειπε οτι θα κανει αιτημα για να αλλαξει η τιμη και ΘΑ με παρουν τηλ..για την ανανεωση....

Φιδια..αραγε...η Αλήθεια!!!

Εμένα μου έκανα σήμερα προσφορά 100αρα με όλα απεριόριστα και cosmote TV full pack τελική τιμή στα 55ευρω για 24μηνο συμβόλαιο και 2 πάγια δώρο.
Πως τη βλέπετε την προσφορά?

Καλημέρα σας,
Έχω το full πακέτο δορυφορικό στα 22 ευρώ και λήγει τέλος του Οκτωβρίου. Στο mycosmote μου εμφανίζει προσφορά ανανέωσης δορυφορικό 25ευρώ, αν βάλεις +3 ευρώ τα Novasports θα πάει 28. Έχει πάρει κανείς καλύτερη προσφορά με αίτημα διακοπής τελευταία. Πρόσφατα έβαλα οπτική ίνα 100Mpbs στο σπίτι στα 31,90 (σε διαφορετικό ΑΦΜ). Στο site έχει τιμή 55,90 μαζί με Full Cosmote +Νovasports. Άρα η διαφορά είναι 24 ευρώ. Αξίζει να αφήσω το δορυφορικό για θέαση μέσω Intertet;

Νομιζω οτι η προσφορα των 25ευρω που σου δινει συμπεριλαμβανει και τα novasports, δλδ θα ειναι συνολικα 25 και οχι 28. Τσεκαρε το μαζι τους!

Καλημέρα σας,
Έχω το full πακέτο δορυφορικό στα 22 ευρώ και λήγει τέλος του Οκτωβρίου. Στο mycosmote μου εμφανίζει προσφορά ανανέωσης δορυφορικό 25ευρώ, αν βάλεις +3 ευρώ τα Novasports θα πάει 28. Έχει πάρει κανείς καλύτερη προσφορά με αίτημα διακοπής τελευταία. Πρόσφατα έβαλα οπτική ίνα 100Mpbs στο σπίτι στα 31,90 (σε διαφορετικό ΑΦΜ). Στο site έχει τιμή 55,90 μαζί με Full Cosmote +Νovasports. Άρα η διαφορά είναι 24 ευρώ. Αξίζει να αφήσω το δορυφορικό για θέαση μέσω Intertet;
Μην μπερδεύεις την τηλεοπτική συνδρομή,
με την τηλεφωνική σύνδεση!
Ανέφερες, 22€ την τωρινή σου (τηλεοπτική) συνδρομή, με την ανανέωση (το διευκρινίζεις ΜΕ τα
NovaSports) 25 "+" 3€ (=28€, όπως σωστά έγραψες)!
Αν όντως ισχύει, είναι η καλύτερη προσφορά,
για "Cosmote Sat" συνδρομητή!
Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη!
"Χτύπα" την!!!
Απλώς, τσέκαρέ την,
για να σιγουρευτείς!

* ΔΕΝ είμαι κι ούτε ήμουν
ποτέ συνδρομητής της Cosmote SAT TV!!!
Αυτό θα έκανα και αφού πρώτα θα έκανα έρευνα αγοράς, για παρόμοια τιμή,
από το αντίστοιχο,
ανταγωνιστικό πακέτο!

** Δηλαδή, ακόμη και αν υπήρχε προσφορά από την Nova, με το ίδιο περιεχόμενο "+", τ' αθλητικά της Cosmote,
στα 25+ €, δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου,
διότι μ' αρέσει η σταθερότητα, εκτός κι αν
κάποια στιγμή, αλλάξουν τα δεδομένα στην συμφωνία
μεταξύ των Cosmote+Nova!!!
Εκεί, θα πρέπει να προσέξεις,
την δυνατότητα να κρατήσεις την συνδρομή,
στα "25€" (στην περίπτωση που αφαιρεθούν τ' αθλητικά της Nova), με κάποια επικοινωνία με την Cosmote!

Λήγει η συνδρομή μου στην δορυφορική..Η τιμή που είχα ήταν 22 ευρώ. Στον Γερμανό εμφανίζει ανανέωση με 32 ευρώ (μαζί με τα novasports).
Στην εφαρμογή μου δίνει ανανέωση με 25, χωρίς να αναφέρει αν είναι μέσα τα novasports.

Attachments

• Screenshot_20241003_200348_COSMOTE.jpg
    Screenshot_20241003_200348_COSMOTE.jpg
    693.8 KB · Views: 67
  • Like
Reactions: neoktistos