Προσφορά Cosmote TV

Έχω κάνει παραγγελία από 2/9 μέσω cosmote eshop για cinema, μου έχει έρθει το αρχικό email επιβεβαίωσης αλλά έκτοτε δεν έχω καμία εξέλιξη. Από το c.c. λένε ότι θα το κοιτάξουν και στην καρτέλα παραγγελίες δεν εμφανίζεται η παραγγελία μου. Αργεί τόσο πολύ;

Το ίδιο k με μένα 1/9 παραγγελια μου ήρθε mail επιβεβαίωσης k έκτοτε τίποτα. Μάλλον τα κονόμησαν k δεν θέλουν άλλους πελάτες

@

AKISKDG

Μου επιβεβαίωσαν μόλις τώρα ότι όλα είναι ΟΚ με τα δύο καρτοκινητά και ΔΕΝ υφίσταται καμία υποχρέωση για 24 μήνες... Θα δείξει :)
Εκαναν λάθος... Σου εξήγησα σε προηγούμενη ανάρτηση τι ισχύει τελικά... Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση

Μηπως αντιστοιχα κανουν ατυπη επεκταση του υπολοιπου εφοσον βαζουν εκεινοι λεπτα και GB; Γιατι και στην περιπτωση μου δεν πιανεται ως τυπικη ανανεωση χρονου αλλα η ημερομηνια ληξης ανανεωνεται. Σαν εναλλακτικη θα μπορουσατε να τους προτεινετε να βαζουν 10 ευρω καρτα που ειναι δοκιμασμενη λυση....
Ακριβώς αυτό σας είπα... Δεν ισχύει η αρχική προσφορά ωρίς καθόλου ανανέωση, πρέπει να μπαίνουν και χρήματα αλλιώς θα κοπεί το νούμερο ... Γιαυτό συμφώνησα να βάζουν 10€ κάθε μήνα, αλλά το πακετο των 1000λεπτων και 3gb δεν μπορούσε να μένει σε 2 νούμερα. Η θα έμενε σε ένα ή θα έσπαγε σε 2 όπως και αποφάσισα τελικα

Ακριβώς αυτό σας είπα... Δεν ισχύει η αρχική προσφορά ωρίς καθόλου ανανέωση, πρέπει να μπαίνουν και χρήματα αλλιώς θα κοπεί το νούμερο ... Γιαυτό συμφώνησα να βάζουν 10€ κάθε μήνα, αλλά το πακετο των 1000λεπτων και 3gb δεν μπορούσε να μένει σε 2 νούμερα. Η θα έμενε σε ένα ή θα έσπαγε σε 2 όπως και αποφάσισα τελικα
Και εμένα με έκαναν προσφορά και την δέχτηκα σταθερό ίντερνετ και σε δύο καρτοκινητά 1000 λεπτά και 3 gb για 24 μήνες. Και μάλιστα η κοπέλα που με έκανε την προσφορά με είπε δεν θα βάζω κάρτα ανανέωσης για 24 μήνες. Τεσπά αν τελικά πρέπει να βάζω έχω δύο επιλογές. Βάζω κάθε μήνα 13 ευρώ και όταν χρειάζομαι απεριόριστα ίντερνετ για ένα μήνα η δύο το καλοκαίρι θα το αγοράζω από το υπόλοιπο που θα έχω η να βάζω από Γερμανό κάθε 3 μήνες 8 ευρώ ανανέωση.

Σωστη η απορια σου...και εγω καθε χρονο απο το 2018 που εχω το δορυφορικο τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...
Στο μεταξύ είναι η ετήσια υποβολή διακοπής και μετά εννοείται κρατάς παλιά τιμή και έξτρα δώρα. Ποντάρουν στο ότι πολύς κόσμος βαριέται να κάνει τη διαδικασία αλλά γενικά άποψη μου είναι ότι έπρεπε να υπάρχει κοινή τιμολογιακή πολιτική παλιών και καινούριων με ή χωρίς απειλή διακοπής.

Εκαναν λάθος... Σου εξήγησα σε προηγούμενη ανάρτηση τι ισχύει τελικά... Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση
Καλησπέρα.
Πως διαπίστωσες ότι δεν ίσχυε η υποχρέωση των 1.000' / 3 GB που σου υποσχέθηκαν?
Πέρασε μήνας από την παροχή των υπηρεσιών?

Οι 6 μήνες δώρο ισχύουν αν πας από άλλο πάροχο σε Cosmote και τηλέφωνο-Ίντερνετ και tv?
Και 6 μήνες φτάνει δώρο το πάγιο μόνο για την tv?
Για τους 6 μήνες ειναι το πάγιο δωρεάν για το δορυφορικό.αν το εχεις ξεχωριστά απο το τηλεφωνο το συμβολαιο.για την τηλεφωνία ειναι 2 μήνες που ειναι ιντερνετικό το cosmote tv που η τιμή ειναι ενιαία με το τηλεφωνο.

Σήμερα αποδέχθηκα την προσφορά και προχώρησα και εγώ....

Σήμερα μου είπαν ότι μετά από εσωτερικό ψάξιμο, εφόσον μπαινουν τα 1000' και 3gb στα δύο καρτοκινητα, ΔΕΝ θα έχω υποχρεωση να βάζω χρόνο ομιλίας για να τα κρατάω ενεργά.

Κρατάω μικρό καλάθι γιατί ξέρω πόσο άχρηστοι είναι, αλλά μεταξύ μας θα την έπαιρνα την προσφορά ακόμα και με την υποχρέωση να βάζουν κάρτα κάθε 2 μήνες. Ενώ έτσι αφού το εγγυήθηκαν στη δική τους ηχογραφημένη κλήση, αν δεν ισχύει και έχω διάθεση μπορώ να τους κυνήγια και εγώ όπως εσύ @AKISKDG για κάτι παραπάνω.
Άρα υπομονή και βλεπουμε

• Like
Reactions: AKISKDG
Εχω λαβει και εγω την συγκριμενη προσφορα για τα τηλ των Γονιων μου!
Μετα απο 3-4 τηλεφωνικες επικοινωνιες (με ηχογραφηση με την συγκεκριμενη κυρια παντα) μου επιβεβαιωσε Ολες τις φορες ..οτι ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΜΙΑ επιπλεον υποχρεωση για να διατηρηθουν τα νουμερα μεσω Ανανεωσεων....

Μαλιστα για να λαβω και σαφεστερη απαντηση (και ηχογραφημενη) ανεφερα οτι σε καταστημα Nova (που ειναι τωρα το σταθερο και τα κινητα- εγιναν φορητοτητα Cote) πηγα να πληρωσω το λογαριασμο , τους ανεφερα την προσφορα της Cote και μου ειπαν οτι ετσι λενε και οτι θα πρεπει να βαζετε χρηματα καθε 2-3 μηνες...
Η Απαντηση ηταν ξανα η ιδια ...οτι Οχι δεν θα χρειαστει για δυο χρονια οποιαδηποτε ανανεωση για να ειναι ζωντανα τα νουμερα!!

Θεωρω σημαντικο οτι οπως και στο παρελθον που εχω δεχτει προσφορα απο τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ της Cote ..παντα ηταν σωστη!!

Οι Λοβητουρες γινονται σχεδον παντα απο μεταπωλητες!!

Σε οποιον ενεργοποιηθει το πακετο ας μοιραστει μαζι μας την εμπειρια του.....

• Like
Καλησπέρα.
Πως διαπίστωσες ότι δεν ίσχυε η υποχρέωση των 1.000' / 3 GB που σου υποσχέθηκαν?
Πέρασε μήνας από την παροχή των υπηρεσιών?
Μιλήσαμε μαζί τηλεφωνικά. Τα εξήγησα νωρίτερα ότι η υποχρέωση ισχύει κανονικά αλλά θα πρέπει να βάζω κάθε τρίμηνο ποσό και εγώ για να διατηρηθεί ο αριθμός ενεργός. Για να το αποφύγω συμφωνήσαμε η υποχρέωση του ΟΤΕ να σπάσει στα 2 κινητά και να μου βάζουν αυτοί αυτόματα 10€ τον μήνα και στα 2 νούμερα

Σήμερα αποδέχθηκα την προσφορά και προχώρησα και εγώ....

Σήμερα μου είπαν ότι μετά από εσωτερικό ψάξιμο, εφόσον μπαινουν τα 1000' και 3gb στα δύο καρτοκινητα, ΔΕΝ θα έχω υποχρεωση να βάζω χρόνο ομιλίας για να τα κρατάω ενεργά.

Κρατάω μικρό καλάθι γιατί ξέρω πόσο άχρηστοι είναι, αλλά μεταξύ μας θα την έπαιρνα την προσφορά ακόμα και με την υποχρέωση να βάζουν κάρτα κάθε 2 μήνες. Ενώ έτσι αφού το εγγυήθηκαν στη δική τους ηχογραφημένη κλήση, αν δεν ισχύει και έχω διάθεση μπορώ να τους κυνήγια και εγώ όπως εσύ @AKISKDG για κάτι παραπάνω.
Άρα υπομονή και βλεπουμε
Αν δεν ισχύσει φυσικά και θα απαιτήσεις αυτά που έχουμε πει

Εχω λαβει και εγω την συγκριμενη προσφορα για τα τηλ των Γονιων μου!
Μετα απο 3-4 τηλεφωνικες επικοινωνιες (με ηχογραφηση με την συγκεκριμενη κυρια παντα) μου επιβεβαιωσε Ολες τις φορες ..οτι ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΜΙΑ επιπλεον υποχρεωση για να διατηρηθουν τα νουμερα μεσω Ανανεωσεων....

Μαλιστα για να λαβω και σαφεστερη απαντηση (και ηχογραφημενη) ανεφερα οτι σε καταστημα Nova (που ειναι τωρα το σταθερο και τα κινητα- εγιναν φορητοτητα Cote) πηγα να πληρωσω το λογαριασμο , τους ανεφερα την προσφορα της Cote και μου ειπαν οτι ετσι λενε και οτι θα πρεπει να βαζετε χρηματα καθε 2-3 μηνες...
Η Απαντηση ηταν ξανα η ιδια ...οτι Οχι δεν θα χρειαστει για δυο χρονια οποιαδηποτε ανανεωση για να ειναι ζωντανα τα νουμερα!!

Θεωρω σημαντικο οτι οπως και στο παρελθον που εχω δεχτει προσφορα απο τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ της Cote ..παντα ηταν σωστη!!

Οι Λοβητουρες γινονται σχεδον παντα απο μεταπωλητες!!

Σε οποιον ενεργοποιηθει το πακετο ας μοιραστει μαζι μας την εμπειρια του.....
Μακάρι να είναι έτσι και να μην έχεις κανένα θέμα... Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται... Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα ισχύσει τελικά

Μακάρι να είναι έτσι και να μην έχεις κανένα θέμα... Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται... Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα ισχύσει τελικά
Για να επιβεβαιωσουμε και ορισμενα πραγματα με τους υπολοιπους εγω μιλησα τουλαχιστον 3-4 φορες οπως ανεφερα με μια κα Τζη....@

Για να επιβεβαιωσουμε και ορισμενα πραγματα με τους υπολοιπους εγω μιλησα τουλαχιστον 3-4 φορες οπως ανεφερα με μια κα Τζη....@
Εγώ με 4 διαφορετικα άτομα σε ένα μήνα, όλοι μου είπαν τα ίδια εκτός από την τελευταία φορά που με κάλεσαν από τα κεντρικά και έγιναν όλα όσα είπαμε σχετικά

Εγώ με 4 διαφορετικα άτομα σε ένα μήνα, όλοι μου είπαν τα ίδια εκτός από την τελευταία φορά που με κάλεσαν από τα κεντρικά και έγιναν όλα όσα είπαμε σχετικά
Γραφω αναλυτικα την προσφορα για να επιβεβαιωσουμε καταρχας αν προκειται για την ιδια:

Η προσφορά αφορα κατοχους καρτοκινητων Cote και σταθερου σε αλλη εταιρια...

αναλογα την ταχυτητα που θα επιλεξετε διαμορφωνεται η τελικη τιμη:

και περιλαμβανει..

50 mbps αστικα 500' κινητα 28.90
100 mbps αστκα απεριοστικα κινητα 31.90
και ανεβαινει αναλογα την ταχυτητα

2 κινητα με 1000' προς ολους 1000 μεταξυ τους λογω Cosmote One 3gb χωρις υποχρεωση ανανεωσεων καθε μηνα

2 παγια δωρο
32€ εκπτωση σε εναν απο τους 3 πρωτους λογαριασμους

100€ Δωροεπιταγη απο τον Γερμανο

Διαρκεια 24 μηνες!

Μιλαμε για την ιδια προσφορα ?

Ερωτηση ...εχει ενεργοποιηθει το προγραμμα σου και το ανακαλυψες?

πως σε καλεσαν απο τα κεντρικα και σου ειπαν αυτα που αναφερεις ..εκανες παραπονο?

με τα 4 ατομα ειχες μιλησει πριν το κλεισεις??

Εδω επισης ο φιλος επιβεβαιωνει οτι χει κατι αντιστοιχο ενα χρονο χωρις υποχρεωση μηνιαιων ανανεωσεων....

Ειναι ιδιες ολες οι περιπτώσεις....?

αναλογες προσφορες?
ed9735a41a099a5526816c23df979238.jpg

Εδω επισης ο φιλος επιβεβαιωνει οτι χει κατι αντιστοιχο ενα χρονο χωρις υποχρεωση μηνιαιων ανανεωσεων....

Ειναι ιδιες ολες οι περιπτώσεις....?

αναλογες προσφορες?
ed9735a41a099a5526816c23df979238.jpg
Αν πάρεις προσφορά 1000'/3GB + 10 ευρώ το μήνα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση. Αν πάρεις προσφορά 1000' + 3GB το μήνα τότε χρειάζεται κανονικά ανανέωση για να μην μπει φραγή.

• Like
Αν πάρεις προσφορά 1000'/3GB + 10 ευρώ το μήνα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση. Αν πάρεις προσφορά 1000' + 3GB το μήνα τότε χρειάζεται κανονικά ανανέωση για να μην μπει φραγή.
Με αυτα που ανεφερα (συνεχομενα τηλ για επιβεβαιωση) θεωρω οτι ..ισως πλεον μπανουν σε ολους τα 10€ για να μην υπαρχει υποχρεωση ανανεωσων

τα δια αναφερονται και στο insomnia...

Σε ολους διαβαζω οτι μπαινουν 10€ αυτοματα και γινεται καθε μηνα ανανεωση,....

Θα μπουν και μέσα αν βάζουν 10ευρω κάθε μήνα. Στα 2 χρόνια έχεις 480 ευρω κάρτα σε 2 κινητά ενώ έχεις ήδη γλιτώσει ένα πακέτο 11.5 το μήνα αφού σε βάζουν λεπτά συν δεδομένα κάθε μήνα. Δηλαδή 552 ευρω για 2 νούμερα συν 480 η κάρτα σε 2 κινητά. Μιλάμε για 1032 ευρώ στα 2 χρόνια. Με 32 το μήνα που θέλουν το συμβόλαιο είναι 768 ευρώ σε 2 χρόνια. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ. Να τρέξουμε να το κάνουμε όλοι αν είναι αφού θα έχουμε ένα κέρδος 270 ευρώ στα 2 χρόνια και θα έχουμε και δωρεάν ίντερνετ συν σταθερό.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk