Ακριβώς αυτό σας είπα... Δεν ισχύει η αρχική προσφορά ωρίς καθόλου ανανέωση, πρέπει να μπαίνουν και χρήματα αλλιώς θα κοπεί το νούμερο ... Γιαυτό συμφώνησα να βάζουν 10€ κάθε μήνα, αλλά το πακετο των 1000λεπτων και 3gb δεν μπορούσε να μένει σε 2 νούμερα. Η θα έμενε σε ένα ή θα έσπαγε σε 2 όπως και αποφάσισα τελικαΜηπως αντιστοιχα κανουν ατυπη επεκταση του υπολοιπου εφοσον βαζουν εκεινοι λεπτα και GB; Γιατι και στην περιπτωση μου δεν πιανεται ως τυπικη ανανεωση χρονου αλλα η ημερομηνια ληξης ανανεωνεται. Σαν εναλλακτικη θα μπορουσατε να τους προτεινετε να βαζουν 10 ευρω καρτα που ειναι δοκιμασμενη λυση....
Και εμένα με έκαναν προσφορά και την δέχτηκα σταθερό ίντερνετ και σε δύο καρτοκινητά 1000 λεπτά και 3 gb για 24 μήνες. Και μάλιστα η κοπέλα που με έκανε την προσφορά με είπε δεν θα βάζω κάρτα ανανέωσης για 24 μήνες. Τεσπά αν τελικά πρέπει να βάζω έχω δύο επιλογές. Βάζω κάθε μήνα 13 ευρώ και όταν χρειάζομαι απεριόριστα ίντερνετ για ένα μήνα η δύο το καλοκαίρι θα το αγοράζω από το υπόλοιπο που θα έχω η να βάζω από Γερμανό κάθε 3 μήνες 8 ευρώ ανανέωση.Ακριβώς αυτό σας είπα... Δεν ισχύει η αρχική προσφορά ωρίς καθόλου ανανέωση, πρέπει να μπαίνουν και χρήματα αλλιώς θα κοπεί το νούμερο ... Γιαυτό συμφώνησα να βάζουν 10€ κάθε μήνα, αλλά το πακετο των 1000λεπτων και 3gb δεν μπορούσε να μένει σε 2 νούμερα. Η θα έμενε σε ένα ή θα έσπαγε σε 2 όπως και αποφάσισα τελικα
Στο μεταξύ είναι η ετήσια υποβολή διακοπής και μετά εννοείται κρατάς παλιά τιμή και έξτρα δώρα. Ποντάρουν στο ότι πολύς κόσμος βαριέται να κάνει τη διαδικασία αλλά γενικά άποψη μου είναι ότι έπρεπε να υπάρχει κοινή τιμολογιακή πολιτική παλιών και καινούριων με ή χωρίς απειλή διακοπής.Σωστη η απορια σου...και εγω καθε χρονο απο το 2018 που εχω το δορυφορικο τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου...
Καλησπέρα.Εκαναν λάθος... Σου εξήγησα σε προηγούμενη ανάρτηση τι ισχύει τελικά... Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση
Για τους 6 μήνες ειναι το πάγιο δωρεάν για το δορυφορικό.αν το εχεις ξεχωριστά απο το τηλεφωνο το συμβολαιο.για την τηλεφωνία ειναι 2 μήνες που ειναι ιντερνετικό το cosmote tv που η τιμή ειναι ενιαία με το τηλεφωνο.Οι 6 μήνες δώρο ισχύουν αν πας από άλλο πάροχο σε Cosmote και τηλέφωνο-Ίντερνετ και tv?
Και 6 μήνες φτάνει δώρο το πάγιο μόνο για την tv?
Μιλήσαμε μαζί τηλεφωνικά. Τα εξήγησα νωρίτερα ότι η υποχρέωση ισχύει κανονικά αλλά θα πρέπει να βάζω κάθε τρίμηνο ποσό και εγώ για να διατηρηθεί ο αριθμός ενεργός. Για να το αποφύγω συμφωνήσαμε η υποχρέωση του ΟΤΕ να σπάσει στα 2 κινητά και να μου βάζουν αυτοί αυτόματα 10€ τον μήνα και στα 2 νούμεραΚαλησπέρα.
Πως διαπίστωσες ότι δεν ίσχυε η υποχρέωση των 1.000' / 3 GB που σου υποσχέθηκαν?
Πέρασε μήνας από την παροχή των υπηρεσιών?
Αν δεν ισχύσει φυσικά και θα απαιτήσεις αυτά που έχουμε πειΣήμερα αποδέχθηκα την προσφορά και προχώρησα και εγώ....
Σήμερα μου είπαν ότι μετά από εσωτερικό ψάξιμο, εφόσον μπαινουν τα 1000' και 3gb στα δύο καρτοκινητα, ΔΕΝ θα έχω υποχρεωση να βάζω χρόνο ομιλίας για να τα κρατάω ενεργά.
Κρατάω μικρό καλάθι γιατί ξέρω πόσο άχρηστοι είναι, αλλά μεταξύ μας θα την έπαιρνα την προσφορά ακόμα και με την υποχρέωση να βάζουν κάρτα κάθε 2 μήνες. Ενώ έτσι αφού το εγγυήθηκαν στη δική τους ηχογραφημένη κλήση, αν δεν ισχύει και έχω διάθεση μπορώ να τους κυνήγια και εγώ όπως εσύ @AKISKDG για κάτι παραπάνω.
Άρα υπομονή και βλεπουμε
Μακάρι να είναι έτσι και να μην έχεις κανένα θέμα... Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται... Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα ισχύσει τελικάΕχω λαβει και εγω την συγκριμενη προσφορα για τα τηλ των Γονιων μου!
Μετα απο 3-4 τηλεφωνικες επικοινωνιες (με ηχογραφηση με την συγκεκριμενη κυρια παντα) μου επιβεβαιωσε Ολες τις φορες ..οτι ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΜΙΑ επιπλεον υποχρεωση για να διατηρηθουν τα νουμερα μεσω Ανανεωσεων....
Μαλιστα για να λαβω και σαφεστερη απαντηση (και ηχογραφημενη) ανεφερα οτι σε καταστημα Nova (που ειναι τωρα το σταθερο και τα κινητα- εγιναν φορητοτητα Cote) πηγα να πληρωσω το λογαριασμο , τους ανεφερα την προσφορα της Cote και μου ειπαν οτι ετσι λενε και οτι θα πρεπει να βαζετε χρηματα καθε 2-3 μηνες...
Η Απαντηση ηταν ξανα η ιδια ...οτι Οχι δεν θα χρειαστει για δυο χρονια οποιαδηποτε ανανεωση για να ειναι ζωντανα τα νουμερα!!
Θεωρω σημαντικο οτι οπως και στο παρελθον που εχω δεχτει προσφορα απο τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ της Cote ..παντα ηταν σωστη!!
Οι Λοβητουρες γινονται σχεδον παντα απο μεταπωλητες!!
Σε οποιον ενεργοποιηθει το πακετο ας μοιραστει μαζι μας την εμπειρια του.....
Για να επιβεβαιωσουμε και ορισμενα πραγματα με τους υπολοιπους εγω μιλησα τουλαχιστον 3-4 φορες οπως ανεφερα με μια κα Τζη....@Μακάρι να είναι έτσι και να μην έχεις κανένα θέμα... Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται... Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα ισχύσει τελικά
Εγώ με 4 διαφορετικα άτομα σε ένα μήνα, όλοι μου είπαν τα ίδια εκτός από την τελευταία φορά που με κάλεσαν από τα κεντρικά και έγιναν όλα όσα είπαμε σχετικάΓια να επιβεβαιωσουμε και ορισμενα πραγματα με τους υπολοιπους εγω μιλησα τουλαχιστον 3-4 φορες οπως ανεφερα με μια κα Τζη....@
Γραφω αναλυτικα την προσφορα για να επιβεβαιωσουμε καταρχας αν προκειται για την ιδια:Εγώ με 4 διαφορετικα άτομα σε ένα μήνα, όλοι μου είπαν τα ίδια εκτός από την τελευταία φορά που με κάλεσαν από τα κεντρικά και έγιναν όλα όσα είπαμε σχετικά
Αν πάρεις προσφορά 1000'/3GB + 10 ευρώ το μήνα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση. Αν πάρεις προσφορά 1000' + 3GB το μήνα τότε χρειάζεται κανονικά ανανέωση για να μην μπει φραγή.Εδω επισης ο φιλος επιβεβαιωνει οτι χει κατι αντιστοιχο ενα χρονο χωρις υποχρεωση μηνιαιων ανανεωσεων....
Ειναι ιδιες ολες οι περιπτώσεις....?
αναλογες προσφορες?
![]()
Με αυτα που ανεφερα (συνεχομενα τηλ για επιβεβαιωση) θεωρω οτι ..ισως πλεον μπανουν σε ολους τα 10€ για να μην υπαρχει υποχρεωση ανανεωσωνΑν πάρεις προσφορά 1000'/3GB + 10 ευρώ το μήνα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση. Αν πάρεις προσφορά 1000' + 3GB το μήνα τότε χρειάζεται κανονικά ανανέωση για να μην μπει φραγή.
www.insomnia.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.