Kαλημερα παιδια. Θα ηθελά να ρωτησω αν καποιος εχει ξανααντιμετωπισει κατι αντιστοιχο με αυτο που αντιμετωπισα εγω προσφατως που ενδιαφερθηκα να γινω πελατης της cosmote στην σταθερη απο φορητοτητα.
Να πω εδω οτι εχω 200ρα οπτικη ινα, συμπληρωσα το τηλεφωνο μου στο site της cosmote ωστε να με παρουν τηλεφωνο να μου κανουν προσφορα. Αφου λοιπον με καλεσαν και μου εκαναν μια προσφορα, αφου συμφωνησα και συμπληρωσα χαρτια, μου εστειλαν μετα απο 2-3 εργασιμες τον νεο εξοπλισμο και ανεμενα επικοινωνια για ραντεβου με τεχνικο της Comsote για να ερθει στο σπιτι για την οπτικη ινα, και αφου περνουσαν οι μερες χωρις να εχω καποια ενημερωση σχεικα με το θεμα της Cosmote tv γιατι το πακετο ηταν triple play, ΚΑΙ ΑΦΟΥ περασαν 15 ημερες και καλεσα την εξυπηρετηση πελατων, ενημερωθηκα οτι η εταιρια ζηταει 100 ευρω εγγυηση για να προχωρησει η αιτηση φορητοτητας! Οταν ρωτησα γιατι με ενημερωσαν οτι αυτο ειναι κατι συστημικο που εμανιζεται σε καποιους υποψηφιους πελατες για την προστασια της εταιριας στην περιπτωση που το 24μηνο του συμβολαιου αποφασισω να αποχωρησω!
Χωρις να εχω καποιο προηγουμενο χρεος προς την Cosmote, χωρις να εχω ληξιπροσθεσμους λογαριασμους, ετσι απλα. Γιατι ετσι τους αρεσει. Και μαλιστα μιλαμε για κοστος που δεν εμφανιζεται πουθενα - δεν φαινεται στο συμβολαιο οπως μου ειπαν - για να το εχω γραμενο - και κατα συνεπεια δεν θα μπορουσα να το διεκδικησω μετα το περας της διετιας.
Εχουν την αισθηση οτι απευθυνονται σε ιθαγενεις οι εκπροσωποι του πρωην εθνικου παροχου τηλεπικοινωνιων; Απαραδεκτη πολιτικη...
Φυσικα και δεν πληρωσα το ποσο και ακυρωσα την αιτηση φορητοτητας.