Προσφορά Cosmote TV

Έκανα αίτημα ακύρωσης αφού μιλησα με την εξυπηρέτηση για να μου δώσουν προσφορά. Με πήραν μετά απο 2 μέρες κ μου έδωσαν τη παραπάνω προσφορά.
Δεν υπάρχει ήδη σύνδεση....μίλησα για νέα σύνδεση από την αρχή....Εδώ τι προσφορά υπάρχει?

Έχοντας δορυφορικό full (σκέτο χωρίς σταθερό) έληξε το συμβόλαιο μου που ήταν στα 22€ (χωρίς nova sports). Ενώ στο mycosmote μου έβγαζε προσφορά να ανανεώσω στην ίδια τιμη πήρα να ζητήσω μια διευκρίνιση για το αν το boxακι και το πακέτο extra συσκευών που έχω ως δώρα από τοτε που καταργήθηκε το cosmote tv go, θα εξακολουθούν να είναι δωρεάν. Η απάντηση ήταν ναι αλλά μέχρι 31-12-25, μετά άγνωστο αν συνεχίσει να τα παρέχει ως δώρο η cosmote στην περίπτωση μας (κατάργηση cosmote tv go). Το ξανασκεφτηκα και ξαναπήρα ζητώντας διακοπή, θα ενημερώσω για οποιοδήποτε πρόταση μου κάνουν. Προσοχή πάντως στα δωρα όσοι ανανεώνετε online.

Λοιπόν, μου έγινε αντιπρόταση ως εξής. Καταρχήν μιας και ισχυρίστηκα οικονομικούς λόγους μου προτάθηκε cinema pack στα 15€. Για το full που είμαι τώρα χωρίς nova sports δεν βγάζει προσφορά γιατί είναι πακέτο προς κατάργηση. Εφόσον δηλαδή δεν είχα κάνει ανανεωση και ζήτησα διακοπή στην ουσία αρνήθηκα την παράταση του ειδικού αυτού πακέτου classic όπως το λένε. Στο ρεζουμε, full pack με nova sports για ενα χρόνο στα 25€ με ένα πάγιο δωρο και ταυτόχρονα ανανέωση για ένα χρόνο τα ηδη δωρεάν boxακι και πακέτο Extra συσκευών. Αποδέχτηκα και τα λέμε του χρόνου τέτοιο καιρό έλεγα να τους πω. Πάντως ζήτησα μήπως υπάρχει κάνα δώρο σε καρτοκινητο αλλά μου είπαν όχι, anyway.

Kαλημερα παιδια. Θα ηθελά να ρωτησω αν καποιος εχει ξανααντιμετωπισει κατι αντιστοιχο με αυτο που αντιμετωπισα εγω προσφατως που ενδιαφερθηκα να γινω πελατης της cosmote στην σταθερη απο φορητοτητα.

Να πω εδω οτι εχω 200ρα οπτικη ινα, συμπληρωσα το τηλεφωνο μου στο site της cosmote ωστε να με παρουν τηλεφωνο να μου κανουν προσφορα. Αφου λοιπον με καλεσαν και μου εκαναν μια προσφορα, αφου συμφωνησα και συμπληρωσα χαρτια, μου εστειλαν μετα απο 2-3 εργασιμες τον νεο εξοπλισμο και ανεμενα επικοινωνια για ραντεβου με τεχνικο της Comsote για να ερθει στο σπιτι για την οπτικη ινα, και αφου περνουσαν οι μερες χωρις να εχω καποια ενημερωση σχεικα με το θεμα της Cosmote tv γιατι το πακετο ηταν triple play, ΚΑΙ ΑΦΟΥ περασαν 15 ημερες και καλεσα την εξυπηρετηση πελατων, ενημερωθηκα οτι η εταιρια ζηταει 100 ευρω εγγυηση για να προχωρησει η αιτηση φορητοτητας! Οταν ρωτησα γιατι με ενημερωσαν οτι αυτο ειναι κατι συστημικο που εμανιζεται σε καποιους υποψηφιους πελατες για την προστασια της εταιριας στην περιπτωση που το 24μηνο του συμβολαιου αποφασισω να αποχωρησω!
Χωρις να εχω καποιο προηγουμενο χρεος προς την Cosmote, χωρις να εχω ληξιπροσθεσμους λογαριασμους, ετσι απλα. Γιατι ετσι τους αρεσει. Και μαλιστα μιλαμε για κοστος που δεν εμφανιζεται πουθενα - δεν φαινεται στο συμβολαιο οπως μου ειπαν - για να το εχω γραμενο - και κατα συνεπεια δεν θα μπορουσα να το διεκδικησω μετα το περας της διετιας.

Εχουν την αισθηση οτι απευθυνονται σε ιθαγενεις οι εκπροσωποι του πρωην εθνικου παροχου τηλεπικοινωνιων; Απαραδεκτη πολιτικη...
Φυσικα και δεν πληρωσα το ποσο και ακυρωσα την αιτηση φορητοτητας.

Καλησπέρα. Έχω Cosmote TV OTT full (μόνη της, χωρίς σταθερό) που λήγει σύντομα. Το app μου κάνει προσφορά 31 ευρώ για 2 χρόνια συν κάποια GB σε κινητό που δεν με ενδιαφέρουν. Τι προσφορά μπορώ να πετύχω μετά από ακύρωση;

25 ευρώ συν κάποια Gb σε κινητά Cosmote στο ίδιο ΑΦΜ ή ένα μήνα δώρο . Εγώ βέβαια έχω και σταθερό στην Cosmote , δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό .

• Like
Reactions: Buf1
Να ενημερώσω ότι μετά από αίτημα διακοπής,, μου πρόσφεραν 28 Ευρώ τον μήνα για 12 μήνες χωρίς κάποιο δώρο.

• Wow
Reactions: AntonisTz
Να ενημερώσω ότι μετά από αίτημα διακοπής,, μου πρόσφεραν 28 Ευρώ τον μήνα για 12 μήνες χωρίς κάποιο δώρο.
Με Novasports να φανταστώ.

Καλησπέρα... καλύτερη προσφορά για δορυφορικό είτε sports pack ή και full pack ακόμη που παίζει αυτή τη στιγμή ;;

Καλησπέρα.
Μου ήρθε προσφορά στο app για το cosmote tv διετές συμβόλαιο full pack μαζί με netflix 31 ευρώ τον μήνα.
Πώς το βλέπετε?
Πολύ καλό, μαζί και τα Novasports;