tiniakos
AVClub Fanatic
Αν είναι το 4Κ πακέτο ναιΚαλησπέρα.
Μου ήρθε προσφορά στο app για το cosmote tv διετές συμβόλαιο full pack μαζί με netflix 31 ευρώ τον μήνα.
Πώς το βλέπετε
Αν είναι το 4Κ πακέτο ναιΚαλησπέρα.
Μου ήρθε προσφορά στο app για το cosmote tv διετές συμβόλαιο full pack μαζί με netflix 31 ευρώ τον μήνα.
Πώς το βλέπετε
Συγνώμη 25+3€ Novasports δεν δίνουν οι περισσότεροι για το full pack; Με 3€ ακόμα να έχεις netflix έστω το απλό πακέτο δεν είναι καλό; * Δεν μπορείς να συγκρίνεις την προσφορά του ΟΤΕ με πλάγιο τρόπο απόκτησης του netflix.Το απλό πακέτο το βρίσκεις νόμιμα με 5 ευρώ το μήνα άρα δε θα είναι προσφορά αν είναι αυτό.
Ναι όντως τώρα δίνω 28 ευρώ τον μήνα για το πακέτο μαζί με τα νόβα αλλά το θέμα είναι ότι το σταθερό έγινε εκ των υστέρων και μου έρχεται λογαριασμός σταθερό και τηλεόραση 59.90 ευρώ τον μήνα.Συγνώμη 25+3€ Novasports δεν δίνουν οι περισσότεροι για το full pack; Με 3€ ακόμα να έχεις netflix έστω το απλό πακέτο δεν είναι καλό; * Δεν μπορείς να συγκρίνεις την προσφορά του ΟΤΕ με πλάγιο τρόπο απόκτησης του netflix.
Σήμερα που άνοιξα το app στο τηλέφωνο μου είχε φύγει η προσφορά που σας ανέφερα χθες και στην θέση της ήταν άλλη για 12 μήνο συμβόλαιο στα 28 ευρώ το φουλ πακέτο και δώρο 15 gb στα κινητά για ένα μήνα.Ναι όντως τώρα δίνω 28 ευρώ τον μήνα για το πακέτο μαζί με τα νόβα αλλά το θέμα είναι ότι το σταθερό έγινε εκ των υστέρων και μου έρχεται λογαριασμός σταθερό και τηλεόραση 59.90 ευρώ τον μήνα.
Νομίζω είναι πολλά και βάλε και 3 ευρώ επιπλέον στο καινούργιο συμβόλαιο
ναι έχω και σταθερόΝα φανταστώ ότι όλες αυτές οι προσφορές είναι όταν υπάρχει σταθερό σε κοτε. Αν δεν υπάρχει σταθερό εκεί απλά ένα καρτοκινητο σε κοτε τι προσφορά δίνει για tv;
Σήμερα που άνοιξα το app στο τηλέφωνο μου είχε φύγει η προσφορά που σας ανέφερα χθες και στην θέση της ήταν άλλη για 12 μήνο συμβόλαιο στα 28 ευρώ το φουλ πακέτο και δώρο 15 gb στα κινητά για ένα μήνα.
Μετά εμφανίστηκε η προηγούμενη προσφορά όλα τα ίδια αλλά από 31 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες πήγε στα 36,99 ευρώ τον μήνα.
bad τελικά. με ενημέρωσαν ότι στα 12€ δεν περιλαμβάνεται το netflix. τα υπόλοιπα ισχύουν όπως τα είπα……….Έχω cinema pack στα 12ε και μου εμφάνισε προσφορά ανανέωσης στα 12ε μαζί με το netflix standard. τιμή site λέει 17,99 και νομίζω ότι θα αυξηθεί 2ε από τον Ιούνιο. και με τα νέα προνόμια του magenta/cosmote one, δίνει και 5ε κάθε μήνα για ενοικίαση ταινιών, και έκπτωση στο σταθερό (δε θυμάμαι πόσο, νομίζω 2ε επειδή δεν είμαι σε ίνα). not bad
Και μένα το ίδιο.....θα περιμένω..... (Ελπίζω στην τιμή πάντως να είναι και τα Novasports....μην κάνουν καμιά ντρίμπλα...)Μου πέταξε ειδοποίηση το Cosmote app για ανανέωση ενώ έχω συμβόλαιο μέχρι 4 Σεπτέμβρη. Εντάξει ελπίζω σε καλύτερες προσφορές μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.View attachment 253496
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.