Προσφορά Cosmote TV

Το απλό πακέτο το βρίσκεις νόμιμα με 5 ευρώ το μήνα άρα δε θα είναι προσφορά αν είναι αυτό.
Συγνώμη 25+3€ Novasports δεν δίνουν οι περισσότεροι για το full pack; Με 3€ ακόμα να έχεις netflix έστω το απλό πακέτο δεν είναι καλό; * Δεν μπορείς να συγκρίνεις την προσφορά του ΟΤΕ με πλάγιο τρόπο απόκτησης του netflix.

Συγνώμη 25+3€ Novasports δεν δίνουν οι περισσότεροι για το full pack; Με 3€ ακόμα να έχεις netflix έστω το απλό πακέτο δεν είναι καλό; * Δεν μπορείς να συγκρίνεις την προσφορά του ΟΤΕ με πλάγιο τρόπο απόκτησης του netflix.
Ναι όντως τώρα δίνω 28 ευρώ τον μήνα για το πακέτο μαζί με τα νόβα αλλά το θέμα είναι ότι το σταθερό έγινε εκ των υστέρων και μου έρχεται λογαριασμός σταθερό και τηλεόραση 59.90 ευρώ τον μήνα.
Νομίζω είναι πολλά και βάλε και 3 ευρώ επιπλέον στο καινούργιο συμβόλαιο

• Like
Reactions: AntonisTz
Ναι όντως τώρα δίνω 28 ευρώ τον μήνα για το πακέτο μαζί με τα νόβα αλλά το θέμα είναι ότι το σταθερό έγινε εκ των υστέρων και μου έρχεται λογαριασμός σταθερό και τηλεόραση 59.90 ευρώ τον μήνα.
Νομίζω είναι πολλά και βάλε και 3 ευρώ επιπλέον στο καινούργιο συμβόλαιο
Σήμερα που άνοιξα το app στο τηλέφωνο μου είχε φύγει η προσφορά που σας ανέφερα χθες και στην θέση της ήταν άλλη για 12 μήνο συμβόλαιο στα 28 ευρώ το φουλ πακέτο και δώρο 15 gb στα κινητά για ένα μήνα.
Μετά εμφανίστηκε η προηγούμενη προσφορά όλα τα ίδια αλλά από 31 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες πήγε στα 36,99 ευρώ τον μήνα.

Καλησπέρα σε όλους, μετά από ''αιτημα" διακοπής η προσφορα που πηρα είναι, 25 ευρώ full pack δορυφορικό με nova και το boxaki που ειχα το κρατάω δωρεαν, επιπλέον, 2 παγια δωρο και επιπλέον 10 ευρώ καθε πρωτη του μήνα στην ανανέωση που θα κάνω σε καρτοκινητο στο ονομα μου! ;););)😎😎😎

Έχω cinema pack στα 12ε και μου εμφάνισε προσφορά ανανέωσης στα 12ε μαζί με το netflix standard. τιμή site λέει 17,99 και νομίζω ότι θα αυξηθεί 2ε από τον Ιούνιο. και με τα νέα προνόμια του magenta/cosmote one, δίνει και 5ε κάθε μήνα για ενοικίαση ταινιών, και έκπτωση στο σταθερό (δε θυμάμαι πόσο, νομίζω 2ε επειδή δεν είμαι σε ίνα). not bad

Ύστερα από αίτημα διακοπής πήρα την παρακάτω προσφορά 25 για full pack μαζί με nova με 2 πάγια δώρα για 12 μήνες και επιπλέον στο καρτοκινητό 120 λεπτά και 1.2GB

Να φανταστώ ότι όλες αυτές οι προσφορές είναι όταν υπάρχει σταθερό σε κοτε. Αν δεν υπάρχει σταθερό εκεί απλά ένα καρτοκινητο σε κοτε τι προσφορά δίνει για tv;

Να φανταστώ ότι όλες αυτές οι προσφορές είναι όταν υπάρχει σταθερό σε κοτε. Αν δεν υπάρχει σταθερό εκεί απλά ένα καρτοκινητο σε κοτε τι προσφορά δίνει για tv;
ναι έχω και σταθερό

Φίλος θέλει να βάλει Cosmote fiber 300 και streaming tv. Είναι στη nova και λήγει το συμβόλαιο του.
Μέσω του magenta one του βγαίνει 53 ευρώ.
Με ρώτησε αν μπορεί να βάλει μέσα και το whatsup καρτοκινητό του.
Είδα στο νήμα ότι έδιναν με το cosmote one και σε καρτοκινητό είτε 1000 λεπτα και 3gb είτε 1000 λεπτά και 10€ είτε 3gb και 10€.
Ισχύει και σήμερα, να του πω να το ζητήσει; Ποια διαδικασία να ακολουθήσει για να το ζητήσει;

Λογικά αν το ζητήσει τώρα, τηλεφωνικά το δίνουν, θα του δώσουν 120’ και 10€ κάρτα κάθε μήνα

• Like
Reactions: voys
Λοιπόν μετα απο αίτημα διακοπής μου πρόσφεραν 25€ φουλ πακ για ενα χρονο και δωρο τους 2 μηνες με 1 gigabyte στο κινητο.
Μιλαμε για δορυφορική σύνδεση.

Σήμερα που άνοιξα το app στο τηλέφωνο μου είχε φύγει η προσφορά που σας ανέφερα χθες και στην θέση της ήταν άλλη για 12 μήνο συμβόλαιο στα 28 ευρώ το φουλ πακέτο και δώρο 15 gb στα κινητά για ένα μήνα.
Μετά εμφανίστηκε η προηγούμενη προσφορά όλα τα ίδια αλλά από 31 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες πήγε στα 36,99 ευρώ τον μήνα.

Ναι το έβγαλε μια σε εμένα. Όποιος δεν έχει cosmote tv μάλλον το βγάζει!

c2df4122cdeecec2166ec995fee0b82a.jpg

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω cinema pack στα 12ε και μου εμφάνισε προσφορά ανανέωσης στα 12ε μαζί με το netflix standard. τιμή site λέει 17,99 και νομίζω ότι θα αυξηθεί 2ε από τον Ιούνιο. και με τα νέα προνόμια του magenta/cosmote one, δίνει και 5ε κάθε μήνα για ενοικίαση ταινιών, και έκπτωση στο σταθερό (δε θυμάμαι πόσο, νομίζω 2ε επειδή δεν είμαι σε ίνα). not bad
bad τελικά. με ενημέρωσαν ότι στα 12€ δεν περιλαμβάνεται το netflix. τα υπόλοιπα ισχύουν όπως τα είπα……….

Μου πέταξε ειδοποίηση το Cosmote app για ανανέωση ενώ έχω συμβόλαιο μέχρι 4 Σεπτέμβρη. Εντάξει ελπίζω σε καλύτερες προσφορές μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. 😄Screenshot_2025-06-06-13-13-59-309_gr.cosmote.myaccount.widget-edit.jpg

Μου πέταξε ειδοποίηση το Cosmote app για ανανέωση ενώ έχω συμβόλαιο μέχρι 4 Σεπτέμβρη. Εντάξει ελπίζω σε καλύτερες προσφορές μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. 😄View attachment 253496
Και μένα το ίδιο.....θα περιμένω..... (Ελπίζω στην τιμή πάντως να είναι και τα Novasports....μην κάνουν καμιά ντρίμπλα...)