Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα, λήγει το double play που έχω στην κοσμοτε και επικοινώνησα για συνδυαστικό πακέτο με full pack. Η προσφορά που μου έδωσαν ήταν χώρια για double play και χώρια για τηλεόραση σε αρχικές τιμές. Επισης μου είπαν ότι τα συνδυαστικά πακέτα του σιτε είναι μόνο για νέους πελάτες. Είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι πως πήρατε καλύτερη προσφορά;
Αρχικά μπορείς να επικοινωνήσεις και μια δεύτερη φορά. Συμβαίνει συχνά από διαφορετικούς υπαλλήλους να παίρνεις διαφορετικά δεδομένα . Συνήθως πάντως δεν κάνουν συνδυαστικό πακέτο με το δορυφορικό με το επιχείρημα ότι το double play είναι διετές ενώ το δορυφορικό μονοετές συμβόλαιο. Τουλάχιστον αυτό μου είχαν αναφέρει στο παρελθόν . Γενικά πάντως εκεί στην cosmote δείχνουν προκλητικά υποτιμητική συμπεριφορά προς τους υφιστάμενους συνδρομητές . Αυτό για παράδειγμα που σου είπαν είναι απαράδεκτο. Μόνο αν τους απειλήσει κάποιος με διακοπή λογικευονται

Αρχικά μπορείς να επικοινωνήσεις και μια δεύτερη φορά. Συμβαίνει συχνά από διαφορετικούς υπαλλήλους να παίρνεις διαφορετικά δεδομένα . Συνήθως πάντως δεν κάνουν συνδυαστικό πακέτο με το δορυφορικό με το επιχείρημα ότι το double play είναι διετές ενώ το δορυφορικό μονοετές συμβόλαιο. Τουλάχιστον αυτό μου είχαν αναφέρει στο παρελθόν . Γενικά πάντως εκεί στην cosmote δείχνουν προκλητικά υποτιμητική συμπεριφορά προς τους υφιστάμενους συνδρομητές . Αυτό για παράδειγμα που σου είπαν είναι απαράδεκτο. Μόνο αν τους απειλήσει κάποιος με διακοπή λογικευονται
Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια, ευχαριστώ πολύ!

Μεχρι πριν λιγο καιρο γινοτανε κανονικα
Τωρα που το τσεκαρα το σαιτ που βαλανε τις "ματζεντες" αλλαξανε τα πραγματα (προς το χειροτερο)

Πχ πριν ειχε προγραμμα συνδιαστικο με full pack double play απο ταχυτητα 50
Τωρα ειναι απο 100 κ πανω

Επισης πριν μπορουσες να παραγγειλεις το συνδιαστικο απ το σαιτ ακομα και αν ησουν ηδη πελατης

Τωρα το αλλαξανε και εχει την επιλογη "ενδιαφερομαι" για να σε παρουν εκεινοι τηλεφωνο αρα λογικα το κανανε για νεους πελατες

Ματζεντιες...

Μεχρι πριν λιγο καιρο γινοτανε κανονικα
Τωρα που το τσεκαρα το σαιτ που βαλανε τις "ματζεντες" αλλαξανε τα πραγματα (προς το χειροτερο)

Πχ πριν ειχε προγραμμα συνδιαστικο με full pack double play απο ταχυτητα 50
Τωρα ειναι απο 100 κ πανω

Επισης πριν μπορουσες να παραγγειλεις το συνδιαστικο απ το σαιτ ακομα και αν ησουν ηδη πελατης

Τωρα το αλλαξανε και εχει την επιλογη "ενδιαφερομαι" για να σε παρουν εκεινοι τηλεφωνο αρα λογικα το κανανε για νεους πελατες

Ματζεντιες...
Εγω παντωϛ που εχω παρα πολλα χρονια ιντερνετ, σταθερο και κινητο και δορυφορικο full pack οσο και αν προσπαθησα ποτε δεν πηρα συνδυαστικο πλην των 1000 λεπτων που εδινε το cosmote one μεταξυ των αριθμων που εχω. Ανεκαθεν ετσι ηταν λοιπον.

• Like
Reactions: AntonisTz
Οι τιμές που μου δίνουν είναι 33,90€ για 100αρα double play και 31€ full pack. Υπάρχει έκπτωση 15% στο dp αν μπεις στο ματζεντα. Δηλαδή τρίχες…

Εγω παντωϛ που εχω παρα πολλα χρονια ιντερνετ, σταθερο και κινητο και δορυφορικο full pack οσο και αν προσπαθησα ποτε δεν πηρα συνδυαστικο πλην των 1000 λεπτων που εδινε το cosmote one μεταξυ των αριθμων που εχω. Ανεκαθεν ετσι ηταν λοιπον.

εγω το αντιθετο παντα επαιρνα τις τιμες απο το σαιτ με παραγγελια απο εκει ασχετα αν στο τηλεφωνο(που ειναι αλλο τμημα ελεγαν δεν ειναι για μενα οι τιμες)

Και δεν νομιζω να γινοταν μονο σε εμενα αυτο απο την στιγμη που σου εδινε το δικαιωμα το σαιτ να το παργγειλεις το προχωρουσαν