Προσφορά Cosmote TV

εκανα αιτημα να με παρει το τμημα διακοπων ληγει 22/8 το συμβολαιο τι περιθωριο εχω για διαπραγματευση τι επιλογες υπαρχουν?
αιτημα που εκανες διοτι εμενα εχει ληξει απο σημερα , και στο 13888 δεν το σηκωνουν ποτε.

Εμένα λήγει 4/9 το συμβόλαιο, μέσω Cosmote app στο chat φυσικά μου δίνουν για ανανέωση το full pack μέσω δορυφόρου στην ίδια τιμή που έχω τώρα με Novasports (28€) χωρίς κάποια άλλη έκπτωση. Άντε πάλι να κάνουμε αίτημα διακοπής, να κάνουμε παζάρια με τον υπάλληλο για να πάρουμε κάτι καλό...

Εμένα λήγει 4/9 το συμβόλαιο, μέσω Cosmote app στο chat φυσικά μου δίνουν για ανανέωση το full pack μέσω δορυφόρου στην ίδια τιμή που έχω τώρα με Novasports (28€) χωρίς κάποια άλλη έκπτωση. Άντε πάλι να κάνουμε αίτημα διακοπής, να κάνουμε παζάρια με τον υπάλληλο για να πάρουμε κάτι καλό...
Λογικά να σου δώσει κανένα πάγιο δώρο στην ίδια τιμή

Λογικό θα ήταν να υπήρχε μια σταθερή τιμή για όλους και όχι ανάλογα με το φεγγάρι να σου δίνουν προσφορές που καμία σχέση δεν έχουν πχ με τον χρόνο παραμονής στην εταιρία κ.α.

Λογικό θα ήταν να υπήρχε μια σταθερή τιμή για όλους και όχι ανάλογα με το φεγγάρι να σου δίνουν προσφορές που καμία σχέση δεν έχουν πχ με τον χρόνο παραμονής στην εταιρία κ.α.
Εμενα μου εδωσαν το φουλ δορυφορικο, μαζι με Nova , στα 25 ευρω χωριϛ καποια αλλη παροχη. Οτι κατσει δηλαδη και ποσο εχειϛ διαθεση για παζαρια με τα οποια δεν ασχοληθηκα.

Όσα χρόνια είμαι στην cosmote αλλά και σε άλλες εταιρίες σταθερή τιμή για όλους ποτέ δεν πέτυχα.αλλοι πλήρωναν κάτι περισσότερο άλλοι κάτι λιγότερο.δεν υπάρχει το προνόμιο της αφοσίωσης τον χρόνο παραμονής που λες και εσύ…είναι θέμα marketing και τι γραμμή θα έχουν την δεδομένη χρονική στιγμή για τις τιμές…

Εμένα ανάνέωση με 28 ευρώ από την εφαρμογή αλλά επειδή περίμενα ως το τέλος μου κάνανε και ένα πάγιο δώρο. Οπότε τίμή 25,6/ μήνα για 12μηνη δέσμευση. Φαντάζομαι το όριο είναι τα 25 ευρώ, δεν έχω ακούσει για κάτι πιο κάτω, δεν ξέρω μόνο για τα συνδυαστικά πακέτα double play τι παιζει

Ανανέωση το δορυφορικό full pack με nova στα 25€ και εγώ μετά από αίτημα διακοπής.
εσεις που ανανεωσατε σας ηρθε mail με το καινουργιο συμβολαιο?το εκανα εδω κ 2 μερες και δεν εχει ερθει ακομα τιποτα και στο application δειχνει ακομα την παλια συμβαση.
Η καινοτομία είναι ότι υπογράφηκε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο κατευθείαν, μετά από μήνυμα που στάλθηκε στο κινητό και υπήρχε και διαθέσιμη η σύμβαση. Επίσης είναι διαθέσιμη η σύμβαση βλέπω και στο app, καλή προσθήκη.IMG_20250826_175852.jpg

Ανανέωση το δορυφορικό full pack με nova στα 25€ και εγώ μετά από αίτημα διακοπής.

Η καινοτομία είναι ότι υπογράφηκε ηλεκτρονικά το συμβόλαιο κατευθείαν, μετά από μήνυμα που στάλθηκε στο κινητό και υπήρχε και διαθέσιμη η σύμβαση. Επίσης είναι διαθέσιμη η σύμβαση βλέπω και στο app, καλή προσθήκη.View attachment 256700
Δώρο πάγιο δεν πήρες;δίνουν 2 αυτό το διάστημα

Όχι δεν μου έδωσε, δεν πίεσα όμως για κάτι παραπάνω.
Αν είχες δηλώσει πρόθεση ακύρωσης τουλάχιστον ένα θα στο έδιναν και με λίγο πίεση δίνουν και 2 πάγια…θα το ξέρεις για την επόμενη φορά…

Αν είχες δηλώσει πρόθεση ακύρωσης τουλάχιστον ένα θα στο έδιναν και με λίγο πίεση δίνουν και 2 πάγια…θα το ξέρεις για την επόμενη φορά…
Έκανα αίτημα πρόθεσης ακύρωσης.

Δώρο πάγιο δεν πήρες;δίνουν 2 αυτό το διάστημα
Βλέπω ότι για νέες συνδέσεις δίνουν όντως 2 πάγια. Μέσω εφαρμογής μου δίνει προσφορά ανανέωσης για συμβόλαιο cinema που λήγει σε λίγες μέρες, μόνο δώρο GB.
Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και στην εφαρμογή προσφορά δωρεάν παγίων για ανανέωση ή πάω για διακοπή και νέα σύνδεση;

Βλέπω ότι για νέες συνδέσεις δίνουν όντως 2 πάγια. Μέσω εφαρμογής μου δίνει προσφορά ανανέωσης για συμβόλαιο cinema που λήγει σε λίγες μέρες, μόνο δώρο GB.
Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και στην εφαρμογή προσφορά δωρεάν παγίων για ανανέωση ή πάω για διακοπή και νέα σύνδεση;
Αίτηση ακύρωσης και βλέπεις…εγώ ανανέωση έκανα αλλά σε φουλ πακέτο.η εφαρμογή δίνει πολύ λίγα πράγματα πάντα…πρέπει να το παζαρεψεις γνώμη μου…

• Like
Reactions: regbulk
Ξέρουμε αν τρέχει κάποια προσφορά για φορητότητα από NOVA, τηλέφωνο, internet και δορυφορική τηλεόραση;

Cosmote tv full pack ιντερνετικό με 2 πάγια δώρο και 25€ το μήνα είναι οκ ; Επίσης θα μπορώ να βλέπω σε 2 οθόνες αθλητικά ταυτόχρονα ; Ή eon είναι καλύτερη και φθηνότερη μήπως ;

• Like
Reactions: kkoum and angelalex
Cosmote tv full pack ιντερνετικό με 2 πάγια δώρο και 25€ το μήνα είναι οκ ; Επίσης θα μπορώ να βλέπω σε 2 οθόνες αθλητικά ταυτόχρονα ; Ή eon είναι καλύτερη και φθηνότερη μήπως ;
Ναι πολύ καλό είναι εγώ πληρώνω 28 χωρίς δωρεάν πάγια

• Like
Reactions: Teo010 and Greg29M