Κι εμένα sat full pack με Νόβα 25 € (22 το είχα) , 1 πάγιο δώρο και 15 γιγα στα κινητά . Μετά εξαφανίστηκε η προσφορά και εμφανίστηκε πάλι χωρίς το πάγιο δώρο! Λήγει Νοέμβριο. Περιμένω , τελευταία στιγμή θα ανανεώσω.Καλημέρα & καλή εβδομάδα! Εμένα μου ήρθε ανανέωση στο app ενώ λήγει Οκτώβριο το full pack με nova στα 28€ (όσο το είχα) και με δώρο 15GB. Σε όσους ήρθε στα 25€ είναι με νοβα;
σε βαζουν σε τιμη καταλογου που δεν συμφερει με τιποταΕρωτηση ,και εγω εχω το πακετο μαζι με Νοβα με 22 ευρω,αν δεν ανανεωσω αλλα ουτε το κοψω τι γινεται?Γιατι στο συμβολαιο που εχω δεν γραφει για αλλη τιμη μετα το τελος της διαρκειας συμβολαιου
ανανεωσα πριν λιγο με την ιδια προσφορα δεν πιεσα για παρακατω γιατι την βρηκα πολυ καληΜολις με πηραν απο cosmote μετα απο αιτημα διακοπης κ μου δωσανε το full pack(+ nova) 25 ευρω και 2 μηνες δωρο.
Οντως αρκετα καλα. Συμβολαιο 12 η 24 μηνες? Υπαρχει και σταθερο η κινητο cosmote?ανανεωσα πριν λιγο με την ιδια προσφορα δεν πιεσα για παρακατω γιατι την βρηκα πολυ καλη
12μηνο υπαρχιε σταθερο ναι αν εκαναν 24μηνο θα το εκαναΟντως αρκετα καλα. Συμβολαιο 12 η 24 μηνες? Υπαρχει και σταθερο η κινητο cosmote?
28 χωρις τα νοβα ειναι. δεν συμφερει γιατι και γω 28 εχω με τα νοβα και ληγει και μου δινουν τωρα 28 χωρις νοβα.Σε εσάς που σας δίνουν με 25 το μήνα το είχατε και πριν; Γιατί εγώ που έδινα 28 μου δίνουν με την ίδια τιμή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.