Προσφορά Cosmote TV

ληγει το συμβολαιο μου 20/8 και ψαχνομαι απο τωρα να δω τι προσφορες παιζουν. αυτη που ανφερθηκε πιο πανω με τα 25 και 2 παγια δωρο ειναι λουκουμι

Εμένα έληξε κι επειδή δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα, έκανα ηλεκτρονικά καταγγελία σύμβασης στην παρακάτω σελίδα . Περίμενω να με πάρουν τηλέφωνο, λογικά μέσα σε 3 μέρες νομίζω.

Από το app κι εμένα μου έδιναν 25€ το μήνα και 15gb σε κινητά. Προφανώς και θελω κάτι καλύτερο

Σε εσάς που σας δίνουν με 25 το μήνα το είχατε και πριν; Γιατί εγώ που έδινα 28 μου δίνουν με την ίδια τιμή

Εγώ 22 έδινα ως τώρα. να δούμε τι θα μου πούνε. Δεν έχω ξανακάνει ηλεκτρονικά την αίτηση διακοπής, αλλά φαντάζομαι το ίδιο ειναι με το τηλεφωνικό. Περιμενω

Σημερινή προσφορα μέσω app, με ανανέωση συμβολαίου στα 25 ευρώ δώρο ένα παγιο και 15gb για ένα μήνα σέ κάθε κινητό, τήν θεωρώ πολυ καλή..

• Like
Reactions: chrsv7
Και εμένα με ήρθε προσφορά ανανέωση συμβολαίου στα 25 ευρώ δώρο ένα παγιο και 15gb έχω το full pack με nova.Τελικα τα 25 ευρώ είναι μαζί με nova η μάλλον καλό είναι να γίνει επικοινωνία πριν την ανανέωση?

Καλημέρα & καλή εβδομάδα! Εμένα μου ήρθε ανανέωση στο app ενώ λήγει Οκτώβριο το full pack με nova στα 28€ (όσο το είχα) και με δώρο 15GB. Σε όσους ήρθε στα 25€ είναι με νοβα;

Καλημέρα & καλή εβδομάδα! Εμένα μου ήρθε ανανέωση στο app ενώ λήγει Οκτώβριο το full pack με nova στα 28€ (όσο το είχα) και με δώρο 15GB. Σε όσους ήρθε στα 25€ είναι με νοβα;
Κι εμένα sat full pack με Νόβα 25 € (22 το είχα) , 1 πάγιο δώρο και 15 γιγα στα κινητά . Μετά εξαφανίστηκε η προσφορά και εμφανίστηκε πάλι χωρίς το πάγιο δώρο! Λήγει Νοέμβριο. Περιμένω , τελευταία στιγμή θα ανανεώσω.

εκανα αιτημα να με παρει το τμημα διακοπων ληγει 22/8 το συμβολαιο τι περιθωριο εχω για διαπραγματευση τι επιλογες υπαρχουν?

Ερωτηση ,και εγω εχω το πακετο μαζι με Νοβα με 22 ευρω,αν δεν ανανεωσω αλλα ουτε το κοψω τι γινεται?Γιατι στο συμβολαιο που εχω δεν γραφει για αλλη τιμη μετα το τελος της διαρκειας συμβολαιου

Ερωτηση ,και εγω εχω το πακετο μαζι με Νοβα με 22 ευρω,αν δεν ανανεωσω αλλα ουτε το κοψω τι γινεται?Γιατι στο συμβολαιο που εχω δεν γραφει για αλλη τιμη μετα το τελος της διαρκειας συμβολαιου
σε βαζουν σε τιμη καταλογου που δεν συμφερει με τιποτα

Μολις με πηραν απο cosmote μετα απο αιτημα διακοπης κ μου δωσανε το full pack(+ nova) 25 ευρω και 2 μηνες δωρο.
ανανεωσα πριν λιγο με την ιδια προσφορα δεν πιεσα για παρακατω γιατι την βρηκα πολυ καλη

ανανεωσα πριν λιγο με την ιδια προσφορα δεν πιεσα για παρακατω γιατι την βρηκα πολυ καλη
Οντως αρκετα καλα. Συμβολαιο 12 η 24 μηνες? Υπαρχει και σταθερο η κινητο cosmote?

Καλησπέρα και από εμένα.η ερώτηση για το cosmote tv με κάλυψαν ότι δίνουν 2 πάγια δώρο αυτή την περίοδο και 25 ευρώ πάγιο για το φουλ.γνωμη μου τίμιο αν και πέρυσι τέτοια εποχή έδινα και 4-6 πάγια με την ένωση στα αθλητικα από cosmote-nova.αν έχουμε και σταθερό που λήγει και κινητό αν έχει κάνει κάποιος πρόσφατα ανανέωση ξέρουμε τι δίνει σε ενδεχωμενη διακοπή-φορητότητα;

εσεις που ανανεωσατε σας ηρθε mail με το καινουργιο συμβολαιο?το εκανα εδω κ 2 μερες και δεν εχει ερθει ακομα τιποτα και στο application δειχνει ακομα την παλια συμβαση.

Σε εσάς που σας δίνουν με 25 το μήνα το είχατε και πριν; Γιατί εγώ που έδινα 28 μου δίνουν με την ίδια τιμή
28 χωρις τα νοβα ειναι. δεν συμφερει γιατι και γω 28 εχω με τα νοβα και ληγει και μου δινουν τωρα 28 χωρις νοβα.