Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Πες μου μια εταιρία που δεν έχει δικαίωμα, με βάση το συμβόλαιο που υπογράφουμε, να αυξήσει τις τιμές για όσο καιρό δεσμευόμαστε.

Εξαρτάτε από το ποιος είναι ο τσομπάνης... στη προκειμένη περίπτωση νοιώθω πρόβατο πάντως:BDBDG54:

Δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς που μας καίει άμεσα (τελειώνω 20 Νοεμβρίου συνδρομή με fortnet)
35,85 2play + otetv full pack για 2 χρόνια συμβόλαιο.

Για την ακρίβεια 2play (απεριόριστα σταθερά και 30' κινητά) 24,90 (24μηνη δέσμευση) και ΟΤΕtv full pack 10,95 (12μηνη δέσμευση)
31 και κάτι ψιλά τέλη φορητότητας και δωρεάν εξοπλισμός και εγκατάσταση για το ΟΤΕtv.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Υπάρχει καμία για σκετο οτε tv χωρίς τηλεφωνία? είτε με προπληρωμη η δώρο επιταγή?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Θα παρακαλέσω όποια προσφορά υπάρχει προωθητική η μη, για ΟΤΕ tv να αναρτηθεί επίσημα στο νήμα. Αυτό με το pm δεν το καταλαβαίνω.

Γιώργο, δίχως ίχνος παρεξήγησης, ο Δημήτρης έχει γράψει σχετικά στο post 455 του παρόντος θέματος.

Προσφατα ανανεωσα για ενα ετος ote tv σκετο (full pack), με το πρωτο εξαμηνο στα 13 κατι Ε και το υπολοιπο κανονικα στα 27,38 (οπως δηλαδη και περσυ με την προσφορα που κανανε)

Nαι...προκειται βεβαια για ανανεωση και αφου ζητησα να συνδεθω με το τμημα διακοπων (ελληνικα πραγματα δηλαδη :P )

Για την ακρίβεια 2play (απεριόριστα σταθερά και 30' κινητά) 24,90 (24μηνη δέσμευση) και ΟΤΕtv full pack 10,95 (12μηνη δέσμευση)
31 και κάτι ψιλά τέλη φορητότητας και δωρεάν εξοπλισμός και εγκατάσταση για το ΟΤΕtv.

Και σε ενα φιλο εκαναν παρομοια προσφορα.Μαλιστα εκανε γκαφα,γιατι του την εκαναν τηλεφωνικα και τους ειπε να τον ξαναπαρουν.Αυτος βιαστηκε και πηγε σε Γερμανο,και υπεγραψε συμβολαιο λιγο πιο ακριβα.Τελικα,τους επεισε,καταφερε και την ακυρωσε και πηρε την προσφορα οπως ηταν απο το 13888!

Πήγα σήμερα να ρωτήσω και σε ΟΤΕ shop και σε Γερμανό για την προσφορά των 36 . Και οι δυο μου είπαν οτι σταμάτησε και πλέον για 24άρι, απεριόριστα και full tv η προσφορά είναι στα 41 . 29,90 τηλέφωνο ίντερνετ και 10,90 τηλεοραση. Ξέρετε κάτι γι'αυτό; Πού θα μπορουσα να βρω την παλιά προσφορά;

Last edited:

Είχαμε double play 24 απεριόριστα με 4 ώρες σε κινητά το μήνα. Τιμή 40,90 + 1 αναγνώριση κλήσης > 41,90 το μήνα.

Κάναμε αίτηση φορητότητας προς forthnet και μας έγινε η παρακάτω προσφορά που δεχθήκαμε:

1. 24άρι internet, 6 ώρες σε κινητά το μήνα, απεριόριστα σταθερά και δωρεάν αναγνώριση κλήσης > 29,90 το μήνα (διετής δέσμευση)

2. [Προαιρετικά] ΟΤΕ TV full > 10,95 το μήνα με δωρεάν εξοπλισμό και εγκατάσταση (που στην περίπτωσή μας δε χρειαστήκαμε) και ετήσια δέσμευση

3. Για 12 μήνες πίστωση 5 μηνιαίως σε δύο καρτοκινητά cosmote και

4. Δωροεπιταγή 40 για κατάστημα "Γερμανός"

Βασικός στόχος ήταν να μειωθεί ο λογαριασμός τηλεφώνου, πράγμα που έγινε. Πριν γίνει η αίτηση φορητότητας, αν και ζητήσαμε καλύτερες τιμές, δε μας δόθηκαν.

Σε περιπτωση πρόωρης αποχωρησης ισχυει η ποινη πληρωμης ή οχι; η cyta παντως λεει "οχι" πλεον!

Σε περιπτωση πρόωρης αποχωρησης ισχυει η ποινη πληρωμης ή οχι; η cyta παντως λεει "οχι" πλεον!
Εμένα μου είπαν όντως όχι αλλά αν επιστρέψεις ΟΤΕ τα πληρώνεις

καλημέρα ένα δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι εφοσον σε εχουν συνδρομητη δεν σου κανουν μια καλη προσσφορα από την αρχη ;
μολις κανεις αιτησση για φορητοτητα τοτε σε θυμουντε και παιρνεις πολύ καλητερη προσφορα για να σε κρατησουν.....
αυτό δεν είναι μια μεγαλη κοροιδια απέναντι στους πελατες τους; εγω αυτό καταλαβαινω θεωρο ότι παιζουν με τη νοημοσυνη μας

εταιρείες είναι και όχι φιλαν8ρωπικά ιδρύματα, ότι θέλουν κάνουν και αν δεν έχουν κέρδος τότε δεν έχει νόημα

αν θες να βλέπεις τα ίδια κανάλια με μικρότερο κόστος οργανωθείτε να κάνουμε δικό μας provider...αλλά κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο!!!!