Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

καλημέρα ένα δεν μπορω να καταλαβω ,γιατι εφοσον σε εχουν συνδρομητη δεν σου κανουν μια καλη προσσφορα από την αρχη ;
μολις κανεις αιτησση για φορητοτητα τοτε σε θυμουντε και παιρνεις πολύ καλητερη προσφορα για να σε κρατησουν.....
αυτό δεν είναι μια μεγαλη κοροιδια απέναντι στους πελατες τους; εγω αυτό καταλαβαινω θεωρο ότι παιζουν με τη νοημοσυνη μας

Φίλε Πέτρο καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου αλλά αυτό που αναφέρεις με την φορητότητα είναι πάγια τακτική όλων των παρόχων.

Θα μπορούσαν να έχουν ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών και να τους παρέχουν κάποια έκπτωση μετά από ορισμένα χρόνια παραμονής στο δίκτυό τους. Και οι εταιρείες θα είχαν σταθερούς πελάτες και εμείς θα αποφεύγαμε όλη την ταλαιπωρία με φορητότητες κ.λπ.

Φιλε μου και ενα τετοιο προγραμμα να ειχαν θα περιμενες καποια χρονια να γινεις παλιος πελατης η θα ηθελες μια καλη προσφορα καθε χρονο; Εγω το δευτερο που στην τελικη ενα τηλεφωνο το χρονο ειναι.

ειδα και εγω που ειμουν πελατης τους για πανω από 30 χρονια περιπου την αντιμετοπηση τους....μου δεινανε μονο 2 μηνες επιπλέον το conex tv ....
για αυτό και γω την κοπανησα ,όταν ειδα σε φυλο μου από φορτνετ 6 μηνες τη μιση τιμη στη τηλεωραση και το τηλεφωνο λιγοτερα από τη πληρωνα....
από εδώ και περα από δικτιο σε δυκτιο οποιος δεινει τα περισσοτερα θα σεβομε τα χρηματα μου.......
μην νομιζετε ότι και οι αλλοι είναι καλητεροι ...αυτό το ξερουν...

Και εγώ πήρα την τελευταία προσφορά και μάλιστα η κοπέλα στο τρίτο τηλεφώνημα με διαβεβαίωσε πως μπορώ να αιτηθώ δεύτερο αποκωδικοποιητή σε προσφορά με 21 περίπου επιβάρυνση και θα μπορώ να βλέπω σε οποιαδήποτε τηλεόραση ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Κάτι μου βρωμάει σε αυτό αφού όλοι λένε πως δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει παρόμοια κατάσταση... Έτσι και δεν δουλέψει σε δεύτερη τηλεόραση το σύστημα Ή έρθει ο λογαριασμός παραπάνω απο 37 το μέγιστο θα τα ακυρώσω όλα αφού γίνει της κακομοίρας στο 13888 που θα καλέσω.... Τους φοβάμαι πολύ απο παλαιότερες δυσάρεστες εμπειρίες, ελπίζω να έχουν αλλάξει...

πως μπορώ να αιτηθώ δεύτερο αποκωδικοποιητή σε προσφορά με 21 περίπου επιβάρυνση

Προφανώς τον μήνα και μιλάμε για 2η συνδρομή αλλιώς ΔΕΝ υπάρχει αυτό που σου είπε.

Με 21 επιβάρυνση για την αγορά του δεύτερου αποκοδικοποιητή μόνο παιδιά, όχι μηνιαία στον λογαριασμό. Μου το εξήγησε. Όντως όμως θα δουλέψει αυτό?

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν παίζει αυτό παιδιά με τίποτα....
Δεύτερη συνδρομή σίγουρα είναι. Γιατί αν κάνουν κάτι τέτοιο θα έχουμε ουρές έξω από τα καταστήματα.

Ξαναπήρα τηλέφωνο να σιγουρευτώ αλλά μου είπαν θα με πάρουν πίσω. Η κοπέλα μου ειχε πει ότι είναι για την αγορά του αποκωδικοποιητή τα 21 αλλά κάτι μου βρωμούσε. Καλά έκανα και το έψαξα εδώ! Αύριο θα ξανακαλέσω πρίν υπογράψω.

Ναι όντως παιδιά έχετε δίκιο και ευχαριστώ για την επεξήγηση. Θα είναι δεύτερη συνδρομή και το έξτρα κόστος κάθε μήνα στον λογαριασμό! Ευτυχώς που έχω φτιάξει και ένα OYUA με XBMC!! Το μόνο που δεν μπορώ να του βρώ είναι το MotorVision channel!

Τα περισσότερα! Τώρα τα Livestream δουλεύουν απο το Cliq! addon και όχι απο το Mashup. Δεν ξέρω αν τα φτιάξανε...
Θέλω το Motorvision channel :bigcry:

Μου κάνανε σήμερα προσφορά φουλ triple play απεριόριστα σταθερά 30' κινητά στα 42 περίπου το μήνα για 24 μήνες

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το ΟΤΕ τβ είναι μόνο για 12 μήνες και το double play μου έρχεται στα 30 ευρώ για 24 μήνες!

Όλοι οι άλλοι το δίνουν στα 25 περίπου

Εσείς τι λέτε;

Μου κάνανε σήμερα προσφορά φουλ triple play απεριόριστα σταθερά 30' κινητά στα 42 περίπου το μήνα για 24 μήνες

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το ΟΤΕ τβ είναι μόνο για 12 μήνες και το double play μου έρχεται στα 30 ευρώ για 24 μήνες!

Όλοι οι άλλοι το δίνουν στα 25 περίπου

Εσείς τι λέτε;

Κοιτα το αθροιστικα.Οι αλλοι δεν θα εχουν τοσες διοργανωσεις στο τηλεοπτικο κομματι.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τα πράγματα στην σταθερή έχουν αλλάξει κατά πολύ, μιας και όλοι μας πάνε σε 2 χρόνια συμβόλαιο.
Έστω λοιπόν πως σταθερό-ίντερνετ έχεις από άλλη εταιρία. Πάνω κάτω παρόμοιο πρόγραμμα με αυτό που σου έδωσαν (με παραπάνω χρόνο σε κινητά) κοστίζει 20-25 έυρώ, για χάριν ευκολίας ας πάμε κάπου στη μέση 22,5 ευρώ. Βάζοντας και τον otetv μας κάνει περίπου 50 ευρώ τον μήνα (22,5+27,38 ευρώ) για 2 χρόνια, άρα μιλάμε για 50*24=1200 ευρώ στα 2 χρόνια.
Έστω επιλέγεις οτε σε όλα. Τον πρώτο χρόνο θα πληρώσεις 42*12=500 ευρώ περίπου και τον δεύτερο (30+22)*12=624 περίπου. Άρα σε 2 χρόνια θα πληρώσεις 500+624=1124 ευρώ περίπου.

ευχαριστώ για την (πολύ καλή) ανάλυση!

και φορθνετ να πάω μία από τα ίδια δηλαδή 18*45=810 + 6*50 = 1100

η προσφορα που κανουν ειναι 24,90+10,95=35,85 για αυτα που αναφερεις...μην δεχτεις ακριβοτερη τιμη

εμενα προσωπικα ενω ειχα διαβασει στο φορουμ οτι δινουν την τιμη αυτη και τους το ζητησα τηλεφωνικα 3 φορες και αλλη μια στο καταστημα του οτε μου το αρνηθηκαν...σημερα που τους πηγε ομως η αιτηση απο τη forthnet με πηραν τηλεφωνο για να μου δωσουν αυτη την τιμη την οποια φυσικα αρνηθηκα για λογους αξιοπρεπειας και μονο

και μη σκεφτεις οτι ειναι μικρη η διαφορα απο τα 42 που σου ειπαν, σε ενα χρονο ειναι σχεδον 75 ευρω