Προσφορά Cosmote TV

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μάλλον αστειεύεται ο φίλος πιο πάνω. 50% της ετήσιας συνδρομής δωρεάν είναι όντως μεγάλη προσφορά. Δεν γνωρίζω μόνο τι δέσμευση υπάρχει για μετά το 6μηνο, 6μηνη ή 12μηνη; Το 2ο υποθέτω. Οπότε έτσι έχει μια λογική γιατί δεσμεύεσαι πρακτικά για 18 μήνες, έστω κ αν πληρώνεις τους 12.

Το OTE TV μιση τιμη (11 ευρω/μηνα) σε περιπτωση που ερθει πελατης στον ΟΤΕ απο αλλη εταιρια ειναι με δεσμευση 12 μηνων.

Επισης σταματαει η προσφορα με τα Basic προγραμματα του ΟΤΕ (χωρις ομιλια) οποτε οποιος θελει θα πρεπει να δει για προγραμματα με ομιλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν κάνω λάθος, θα αλλάξει η τιμή για όλους και αν δεν θες, έχεις 1 μήνα για να σπάσεις το συμβόλαιο σου χωρίς ρήτρα. Η αξία της ελευθερίας του πελάτη είναι σχετικότατη και εξαρτάται από την ανάγκη της κάθε εταιρίας.

Τωρα συμφωνουμε.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Η προσφορά που δίνει ο ΟΤΕ είναι 25.90 για 24 γραμμή απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και 30 προς κινητά για δύο χρόνια και full pack στα 10.95 για ένα χρόνο συν κάποιες εκπτώσεις αν έχεις κινητό cosmote.Όλα αυτά βέβαια αφού κάνεις αίτηση φορητότητας γιατί αν δεν κάνεις αίτηση για τα ίδια η καλύτερη προσφορά που μου κάνανε ήταν 51 και κάτι αν δεν κάνω λάθος.

αν μου είχαν δώσει αυτή τη τιμή θα είχα μείνει και εγώ αλλά όπως μου είπε στο τηλέφωνο την τιμή αυτή τη δίνουν μόνο όταν είσαι σε άλλη εταιρεία ενώ εμένα απλά προσπαθούσαν να με κρατήσουν!

εγω αυτή τη λογηκη δεν μπορω να την καταλαβω αντι να σε κρατησουν σε διωχνουν με τον τροπο τους......βεβαια αν υπηρχαν κανα δυο εταιριες ακομη θα σκεπτόντουσαν διαφορετικα αυτά κανουν τα μονοπωλια......

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

αν μου είχαν δώσει αυτή τη τιμή θα είχα μείνει και εγώ αλλά όπως μου είπε στο τηλέφωνο την τιμή αυτή τη δίνουν μόνο όταν είσαι σε άλλη εταιρεία ενώ εμένα απλά προσπαθούσαν να με κρατήσουν!
Έχω γράψει εδώ την περίπτωσή μου. Αν δε θέλαμε τις 6 ώρες προς κινητά, μπορούσαμε να πάρουμε τα 30 λεπτά στην τιμή που ανέφερε παραπάνω ο harkonto.

εγω αυτή τη λογικη δεν μπορω να την καταλαβω αντι να σε κρατησουν σε διωχνουν με τον τροπο τους......βεβαια αν υπηρχαν κανα δυο εταιρειες ακομη θα σκεπτόντουσαν διαφορετικα αυτά κανουν τα μονοπωλια......
Πέτρο, έτσι γίνεται χρόνια τώρα στην κινητή. Ούτε σε εμένα είναι αρεστή η διαδικασία αυτή αλλά μόνο έτσι τελικά μπορείς να βγεις κερδισμένος (που είναι και το ζητούμενο).

Οτι θέλουν λένε στους πελάτες τους.Την προσφορα που έγραψα παραπάνω την δέχτηκα ενω ήμουν ήδη πελάτης του οτε και έκανα αίτηση φορητότητας στη hol.Plus ότι μου έκαναν 10 ευρώ έκπτωση κάθε μήνα στο κινητό.

Eιμαι πανω απο 30 χρονια στον οτε και απο το 2012 στο οτε τv με δυο δορυφορικα πακετα Εληξε το συμβολαιο για το τηλ.και το ιντερνετ που ειχα με 32,90 το μηνα και πηρα τηλ.στον οτε για ανεωση με μια καλυτερη τιμη η απαντηση τους ηταν 29.90 τον μηνα με 24 μηνες συμβολαιο δηλ.36 ευρω λιγοτερα απ οτι πληρωνα μεχρι τωρα, και το οτε τv 6μηνες στη μιση τιμη.Μετα απο αυτο κανω αιτηση φορητοτητας στη hol με 19ευρο το μηνα δηλ. 262ευρω παρακατω, μπορειτε να μου πειτε τι θα κανει ο οτε με τα δορυφορικα που εχω

Φαντάζομαι οτι θα πληρώνεις την τιμή που αντιστοιχεί για μη πελάτες οτε

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Eιμαι πανω απο 30 χρονια στον οτε και απο το 2012 στο οτε τv με δυο δορυφορικα πακετα Εληξε το συμβολαιο για το τηλ.και το ιντερνετ που ειχα με 32,90 το μηνα και πηρα τηλ.στον οτε για ανεωση με μια καλυτερη τιμη η απαντηση τους ηταν 29.90 τον μηνα με 24 μηνες συμβολαιο δηλ.36 ευρω λιγοτερα απ οτι πληρωνα μεχρι τωρα, και το οτε τv 6μηνες στη μιση τιμη.Μετα απο αυτο κανω αιτηση φορητοτητας στη hol με 19ευρο το μηνα δηλ. 262ευρω παρακατω, μπορειτε να μου πειτε τι θα κανει ο οτε με τα δορυφορικα που εχω

Θα σου κάνει συμβόλαιο για 12 μήνες με τιμή εκτός ΟΤΕ και ίσως σου κάνει δώρο κανά μήνα ή μισή τιμή για 6 μήνες ανάλογα με το πως θα σε εκτιμήσει...

Παιδια καλησπερα . Σημερα πηρα τηλ για διακοπη οτε τβ .Μου εκαναν την προσφορα 11 1ο εξαμηνο 22 το δευτερο αλλα αρνηθηκα.
(Εχω ακομα 3 μηνες συμβολαιο για το τηλεφωνο ιντερνετ. θα περιμενω εκει την προσφορα για ολο μαζι το πακετο.)

Η ερωτηση μου , στο τηλ μου ειπαν οτι τον αποκοδικοποιητη δεν χρειαζεται να τον επιστρεψω
αρα λογικα θα μου τον χρεωσαν στους λογαριασμους. το θεμα ειναι οτι αμα δεν χρησιμοποιω οτε τβ (μεσω ιντερνετ) τι να τον κανω?
Δεν μπορω να τον επιστρεψω και να μου αφαιρεσουν το ποσο απο τους επομενους λογαριασμους?
με το ετσι θελω σου πουλαν εναν αχρηστο αποκοδικοποιητη ?

Από πότε είσαι συνδρομητής; Πριν περίπου 2 χρόνια στον έδιναν ως δώρο, δεν πλήρωνες κάτι. Έπειτα τον δίνουν ως χρησιδάνειο. Εκτός κι αν αναφέρεσαι στον pvr που κάποτε τον χρέωναν 49 ευρώ.

Μετα απο 2 χρονια ο αποκωδικοποιητης ανηκει σε εσενα για αυτο δεν τον επιστρεφεις.
Περιπτωση χρεωσης υπαρχει μονο σε περιπτωση που πρεπει να το γυρισεις και δεν τον επιστρεψεις εντος 10 εργασιμων ημερων απο την ημερομηνια διακοπης.

ακούστε να γελάσετε τι μου είπαν από οτε 13888 μετά από τηλεφώνημα που τους έκανα είμαι συνδρομητής οτε 24 internet αστικά-υπεραστικά και 360 σε κινητά + οτε tv full το συμβόλαιο μου λήγει 18/1/15 το tv το έχω 2 χρονια οποτε το κόβω αποτε θέλω χωρίς να επιστέψω τον αποκωδικοποιητή πληρώνω 122 euro το δίμηνο. Τους είπα ότι έχω δεχτεί προσφορα από hol 17euro λόγο κινητού vodafon οποτε 34euro για 24internet/αστικά-υπεραστικά/300 κινητά το μηνα και σκέφτομαι να κάνω το full tv σε sports οποτε 34+50 σαν εξωτερικός συνδρομητής=84 euro ακούστε προσφορα που μου κάνει 24/αστικά-υπεραστικά/360 κινητά 33,5 και 21,9 το tv σύνολο 55,4 και δώρο την αναγνώριση κλήσεων για 24μήνες κερδίζω το αστρονομικό ποσο τον 11,2 euro από αυτό που πληρώνω με τις ίδιες παροχές δεν θέλει να κάνω μια φορητότητα στη hol να δω τι θα μου πουν μετά

Last edited:

έχω ΟΤΕ TV.internet κ τηλεφωνια είχα forthnet.Mε πήραν ομως απ τον ΟΤΕ κ μου έκαναν προσφορα 35 ευρω όλα μαζί.Και ενω μου είχαν στείλει τα συμβόλαια τα ειχα υπογραψει κ τα χα στειλει πίσω με φωτοτυπιες κτλ χαρτια που θέλανε,περνουσαν οι μερες κ δεν γινόταν τίποτα.Τους κάλεσα κ μου είπαν ότι έχει ακυρωθεί το αίτημα φορητότητας.Λέω γιατι?Γιατί είχατε κάνει λάθος τα χαρτια...χμ,Μου είπε βεβαια κ αυτος οτι θα επρεπε να σας εχουν πάρει τηλ να σας ενημερωσουν.Τεσπα θα διαβιβάσει το αιτημα μου πάλι.
Πιστευω ομως πως απο μονοι τους το ακυρωσαν γιατι η τιμη ηταν πολυ καλή κ πλεον δεν δινουν τοσο χαμηλα ΟΛΑ ΜΑΖΙ.Απο βδομαδα θα με ξαναπαρουν κ κατι μου λεει οτι θα μου πουν κατα πολυ μεγαλυτερο ποσο....ειδωμεν

ακούστε να γελάσετε τι μου είπαν από οτε 13888 μετά από τηλεφώνημα που τους έκανα είμαι συνδρομητής οτε 24 internet αστικά-υπεραστικά και 360 σε κινητά + οτε tv full το συμβόλαιο μου λήγει 18/1/15 το tv το έχω 2 χρονια οποτε το κόβω αποτε θέλω χωρίς να επιστέψω τον αποκωδικοποιητή πληρώνω 122 euro το δίμηνο. Τους είπα ότι έχω δεχτεί προσφορα από hol 17euro λόγο κινητού vodafon οποτε 34euro για 24internet/αστικά-υπεραστικά/300 κινητά το μηνα και σκέφτομαι να κάνω το full tv σε sports οποτε 34+50 σαν εξωτερικός συνδρομητής=84 euro ακούστε προσφορα που μου κάνει 24/αστικά-υπεραστικά/360 κινητά 33,5 και 21,9 το tv σύνολο 55,4 και δώρο την αναγνώριση κλήσεων για 24μήνες κερδίζω το αστρονομικό ποσο τον 11,2 euro από αυτό που πληρώνω με τις ίδιες παροχές δεν θέλει να κάνω μια φορητότητα στη hol να δω τι θα μου πουν μετά

Χωρίς να θέλω να σου την πω, αλλά επειδή ένα φεγγάρι έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο παρόχου ίντερνετ, ανήκεις στην κατήγορία σκύλος που γαυγίζει, δεν δαγκώνει. Αν δεν κάνεις φορητότητα δεν πρόκειται ποτέ να σε υπολογίσουν. Αλλά δεν σε βλέπω να κάνεις :)