Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Έχω μια απορία, που πιστεύω πολλοί θα την έχουν... Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μου λύσει την απορία:

Επειδή σε λίγες μέρες κλεινω χρόνο στον ΟΤΕ (triple play) και λήγει η προσφορά, τους πήρα τηλέφωνο αν υπάρχει κάποια νέα για να μην πάω σε άλλο πάροχο. Φυσικά και μου είπαν πως δεν υπάρχει κι έτσι έκανα on line αίτηση για WIND double play. Αυριο θα περάσει το courier για να υπογράψω για την WIND.
Επειδή έμαθα πως ακόμα κάνουν την προσφορά με τα 35,90 για double play + OTE TV Full pack, και υπάρχει περίπτωση μόλις δουν πως έχω κάνει αίτηση φορητότητας να με πάρουν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και να μου κάνουν την προσφορά για να μείνω, ξέρει κανείς αν υπάρχει νομικό πρόβλημα με την WIND σε περίπτωση που τελικά επιλέψω να μείνω στον ΟΤΕ, από τη στιγμή που θα έχω υπογράψει ήδη (μέσω του courier) στην WIND?
Μπορεί ο ΟΤΕ να απορρίψει την αίτηση φορητότητας προς τη wind, λέγοντας απλά πως άλλαξα γνώμη; ή μήπως τότε θα έχω κυρώσεις από την WIND, αφού θα έχω υπογράψει;

Κάτι που μπορώ να φανταστώ, είναι πως το αιτιολογικό απόρριψης της αίτησης φορητότητας από τον παλιό πάροχο θα πρέπει να είναι διαφορετικό, π.χ., λάθος στοιχεία ταυτότητας, ή λάθος αναγραφή ονόματος, κλπ, γιατί αλλιώς θεωρώ παρακινδυνευμένο (για τον πελάτη) να λέει απλά πως ο πελάτης άλλαξε γνώμη, από τη στιγμή που θα έχει υπογραφεί συμβόλαιο με άλλη εταιρία. Αυτό βέβαια προϋποθέτει πως όντως έχει λάθος η αίτηση φορητότητας. Όταν όμως όλα είναι σωστά και δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιολογηθεί το λάθος στα στοιχεία πελάτη πως μπορεί ο πάροχος να απορρίψει την αίτηση, χωρίς να εκθέσει τον πελάτη του; Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Νομικο προβλημα δεν υπαρχει , εσυ εισαι ο χρηστης της γραμμης , οτι θες την κανεις.
Ο ΟΤΕ θα σε καλεσει μολις δει το αιτημα φορητοτητας για προσφορα, αν την δεχτεις τοτε παιρνεις τηλεφωνο στη wind και τους λες οτι τελικα δεν θελεις.
Εχει ληξει το συμβολαιο σου;
Γιατι αν δεν εχει ληξει εχεις ποινη και δεν θα σε κανει προσφορα ο ΟΤΕ

Δεν έχει λήξει ακόμα, λήγει σε 10 μέρες περίπου, αλλά είπα στη WIND να μην προχωρήσουν σε αλλαγή πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και το σημείωσαν. Έτσι κι αλλιώς μου είπαν πως θέλουν ισως και παραπάνω από 10 μέρες μέχρι να γίνει η αλλαγή στη γραμμή.

Εμένα μου έκαναν πρόταση για ανανέωση μετά από αίτημα φυγής στην HOL ως εξής: Internet 24, αστικά-υπεραστικά 4,5 ώρες, 30 λεπτά κινητά συμβόλαιο 2 χρόνια και ΟΤΕ TV full pack 1 χρόνο μόνο 31,80 ευρώ/μήνα. Σε περίπτωση αύξησης της TV μέσα στο 1 χρόνο μπορώ να λύσω την σύμβαση και στην TV και στο τηλέφωνο. Τελικά μάλλον θα παραμείνω.

Εμένα μου έκαναν πρόταση για ανανέωση μετά από αίτημα φυγής στην HOL ως εξής: Internet 24, αστικά-υπεραστικά 4,5 ώρες, 30 λεπτά κινητά συμβόλαιο 2 χρόνια και ΟΤΕ TV full pack 1 χρόνο μόνο 31,80 ευρώ/μήνα. Σε περίπτωση αύξησης της TV μέσα στο 1 χρόνο μπορώ να λύσω την σύμβαση και στην TV και στο τηλέφωνο. Τελικά μάλλον θα παραμείνω.

Τι εννοεις ,αστικά-υπεραστικά 4,5 ώρες ;

Ο ΟΤΕ θα σε καλεσει μολις δει το αιτημα φορητοτητας για προσφορα, αν την δεχτεις τοτε παιρνεις τηλεφωνο στη wind και τους λες οτι τελικα δεν θελεις.

Από την εμπειρία μου, εάν σε πάρει ο ΟΤΕ και δεχτείς την προσφορά τους, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με την WIND. Θα σε καλέσουν αυτοί και θα σε ρωτήσουν εάν σε πήρε ο ΟΤΕ τηλ και γιατί δεν έφυγες τελικά. Κάποια ποινή δεν θα έχεις από την μεριά της WIND, απλά θα ακυρωθεί η αίτηση.

Εμένα μου ζήτησαν να στείλω μαιλ ακύρωσης της μεταφοράς στην HOL και δήλωση παραμονής στον ΟΤΕ. Μάλιστα αυτό το μαιλ να το κοινοποιήσω και στον ΟΤΕ, ενώ θα πρέπει να επισυνάψω και αντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητας.

Πηγα σημερα οτε για μεταφορα απο hol 2play κ μου δινουν με 25.90 "240λεπτα σταθερα + 30 προς κινητα ως 24mbps κ 11 full tv "μπορω λετε να πιεσω για απεριοριστα σταθερα η πλεον δε τα δινουν σε αυτη τη τιμη;;

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

ίσως να μην έχεις καταλάβει καλά, γιατί εμένα με παρόμοια υπάρχουσα υποδομή, η προσφορά που μου έγινε και αποδέχτηκα ήταν η εξής (μάλιστα χθες υπέγραψα και το συμβόλαιο που μου έστειλαν με courier):
έχω forthnet 2play και Nova start pack
και μου πρότειναν
απεριόριστα αστικά και υπεραστικά
30 λεπτά σε κινητά
24άρι internet
OTE TV full packet
με δωρεάν εξοπλισμό και δωρεάν εγκατάσταση
25 ευρώ το 2play + 11 ευρώ η OTE TV = Σύνολο 36 ευρώ
Το Συμβόλαιο έχει διάρκεια για το μεν 2play 2 έτη και για την TV 1 έτος

Εςυ τα εγραψες πιο σωςτα...το ιδιο μου ειπαν απλα με 240 σταθερα κ εγω ειμαι hol...

παιδια εχει πετυχει κανεις καλυτερη τιμη η εκπτωση σε κινητο, απο το 27,50 για σκετο ote tv?

vdsl 30 + ote tv full απο 44 τον μηνα το πηγαν σε φιλο μου 62 μετα την ληξη της συμβασης και δεν του κανουν ανανεωση. Που να κανει φορητοτητα για να τσιμπησει προσφορα απο ΟΤΕ?

vdsl 30 + ote tv full απο 44 τον μηνα το πηγαν σε φιλο μου 62 μετα την ληξη της συμβασης και δεν του κανουν ανανεωση. Που να κανει φορητοτητα για να τσιμπησει προσφορα απο ΟΤΕ?
hol Που γίνεται και μέσω internet... στις άλλες θα πρέπει να έρθει courier κτλ...

οκ. ειναι σιγουρο πως παιρνουν απο οτε για αντιπροσφορα?
η hol δινει vdsl απο καφαο? βλεπω παει στα 32Ε το vdsl50 + απεριοριστα + 300 κινητα

Last edited:

οκ. ειναι σιγουρο πως παιρνουν απο οτε για αντιπροσφορα?
η hol δινει vdsl απο καφαο?
Η Hol δίνει vdsl, φαντάζομαι από το καφάο, αυτό καλήτερα ρώτησε το, έχω την εντύπωση ότι μισθώνει την γραμμή από τον οτε... εγώ πάντως έτσι κατάφερα να παραμείνω στον οτε, να πάρω vdsl 50 γραμμή over isdn (Που είχα από παλιά) και να διατηρήσω και το οτε tv.

με ποσα λεφτα σε εκανε ο οτε ολα αυτα?
60 ευρω το μηνα για δυο χρονια με απεριοριστα σταθερα κ 6 ωρες κινητα. 160 ευρω δωροεπιταγη απο γερμανο. Το οτε tv ειναι για ενα χρονο. Η γραμμη ειναι isdn