vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,226
Εμένα μου έκαναν πρόταση για ανανέωση μετά από αίτημα φυγής στην HOL ως εξής: Internet 24, αστικά-υπεραστικά 4,5 ώρες, 30 λεπτά κινητά συμβόλαιο 2 χρόνια και ΟΤΕ TV full pack 1 χρόνο μόνο 31,80 ευρώ/μήνα. Σε περίπτωση αύξησης της TV μέσα στο 1 χρόνο μπορώ να λύσω την σύμβαση και στην TV και στο τηλέφωνο. Τελικά μάλλον θα παραμείνω.
Τι εννοεις ,αστικά-υπεραστικά 4,5 ώρες ;
Ακριβώς και με δωρεάν αναγνώριση κλήσης.
Ο ΟΤΕ θα σε καλεσει μολις δει το αιτημα φορητοτητας για προσφορα, αν την δεχτεις τοτε παιρνεις τηλεφωνο στη wind και τους λες οτι τελικα δεν θελεις.
hol Που γίνεται και μέσω internet... στις άλλες θα πρέπει να έρθει courier κτλ...vdsl 30 + ote tv full απο 44 τον μηνα το πηγαν σε φιλο μου 62 μετα την ληξη της συμβασης και δεν του κανουν ανανεωση. Που να κανει φορητοτητα για να τσιμπησει προσφορα απο ΟΤΕ?
Η Hol δίνει vdsl, φαντάζομαι από το καφάο, αυτό καλήτερα ρώτησε το, έχω την εντύπωση ότι μισθώνει την γραμμή από τον οτε... εγώ πάντως έτσι κατάφερα να παραμείνω στον οτε, να πάρω vdsl 50 γραμμή over isdn (Που είχα από παλιά) και να διατηρήσω και το οτε tv.οκ. ειναι σιγουρο πως παιρνουν απο οτε για αντιπροσφορα?
η hol δινει vdsl απο καφαο?
60 ευρω το μηνα για δυο χρονια με απεριοριστα σταθερα κ 6 ωρες κινητα. 160 ευρω δωροεπιταγη απο γερμανο. Το οτε tv ειναι για ενα χρονο. Η γραμμη ειναι isdnμε ποσα λεφτα σε εκανε ο οτε ολα αυτα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.