Re: Προσφορά ΟΤΕ
Στον ΟΤΕ Ιλιου δεν ξερω τι ακριβως εχει γινει αλλα υπαρχουν παρα πολλα σημαδια διαλυσης .
Εγω δεν ειχα καθολου ιντερνετ σε νεα τηλεφωνικη συνδεση που την ειχα κανει απο τον Ιουλιο , αλλα πριν απο 2+ εβδομαδες καταφερα να εγκατασταθω στο νεο επαγγελματικο μου χωρο τοτε ειδα οτι δεν συγχρονιζει το router και τοτε δηλωσα για πρωτη φορα βλαβη .Μπορει δηλαδη η βλαβη να υφισταται απο την αρχη της συνδεσης και να μην το ειχα παρει ειδηση ..
Μετα απο αλεπαλληλες οχλησεις μου τηλεφωνικες αλλα και προσωπικες στον τοπικο ΟΤΕ και μετα απο διαφορετικες αιτιολογιες στο γιατι δεν εχω ιντερνετ(την μια για καλωδιωση που χρειαζεται εργολαβος να την φτιαξει και δεν ξερουν ποτες , την αλλη για καμμενο "οριο" απο κεραυνο κ.λ.π) και η τηλεφωνικη μου γραμμη παρουσιαζει βομβο, αναγκασθηκα να παω στο τοπικο τεχνικο τμημα αυτοπροσωπως . Το αποτελεσμα ηταν να στειλουν αμεσως τεχνικο .
Η βλαβη πλεον ειναι στο "οριο" οπως μου ειπαν το οποιο αντικατασταθηκε με αλλο το οποιο ομως μου δινει ιντερνετ 4mbps και αυτο γιατι δεν εχουν διαθεσιμα "οριο" για 24mbps και περιμενουν να φερουν !!!!!!!
Εννοειται οτι στον ΟΤΕ δεν προσπαθησαν καθολου να μου βρουν λυση στο προβλημα μεχρι να αποκατασταθει η βλαβη , δινοντας μου π.χ μια συνδεση μεσω 3G , μιας και μιλαμε για επαγγελματικο χωρο που η λειτουργια του εξαρταται απο το internet ! και που βρισκεται 100 μετρα μακρυα στον ιδιο δρομο με αυτον που ειναι το καταστημα του ΟΤΕ Ιλιου .
Τι να πω, για αλλη μια φορα ειμαι εντελως απογοητευμενος που ζω σε αυτη την χωρα .
Μακαρι να μπορουσα να φυγω .. :-(
υ.γ μπορω να φυγω απο τον ΟΤΕ μιας και εγω εχω κανει αιτηση για συνδεση σε προγραμμα εως 24mbps και οχι 4 που μου δινουν?