Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Με 42,80 λοιπον εχεις για δυο χρόνια ΟΤΕ dp 24 απεριόριστα και δωρεάν εξοπλισμό κι εγκατάσταση ενω η Forthnet δίνει στα 49,90 το αντίστοιχο πακέτο με υποδεέστερο περιεχόμενο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν ισχύει, μιλάμε για έμμεση αύξηση τιμής :
Στα 2 χρόνια με τις υπάρχουσες συνθήκες : 10.95 * 12=131,4 ευρώ τον 1ο χρόνο και 21.90 * 12= 262,8, άρα σε 2 χρόνια.... 262,8 +131,4=394,2 .
Αν είναι 17,90......17,90*24=429,6

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Άρα σε 24 μήνες προκύπτει μεσοσταθμική αύξηση περίπου 1,5 ευρώ το μήνα.Συγκρίνοντας πάντα τις 2 αυτές προσφορές.

Με 42,80 λοιπον εχεις για δυο χρόνια ΟΤΕ dp 24 απεριόριστα και δωρεάν εξοπλισμό κι εγκατάσταση ενω η Forthnet δίνει στα 49,90 το αντίστοιχο πακέτο με υποδεέστερο περιεχόμενο.
Υποδεέστερο για κάποιους γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το λες λίγο.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Υποδεέστερο για κάποιους γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το λες λίγο.

Σωστα - ανυπαρκτο το λες, μα ευτυχως που εγινε λιγο "μπερδεμα" φετος με τον ΠΑΟΚ και απεκτησαν ενδιαφερον 4-5 αγωνες στην...καφετερια!

Προσφορά ΟΤΕ

Χωρίς να θέλω να τρολαρο το παιχνίδι Ολυμπιακός-παοκ το είδαν 2,5 εκατομμύρια θεατές. Μόνο Λiγο δεν το λες το ελληνικό πρωτάθλημα

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ.
Σκεφτόμουν να πάω Νοβα οπώς έχω γράψει και στο άλλο θέμα. Όμως λογω ελλειψης χαλκού (!) αδυνατω την παρούσα στιγμη. ΟΤΕ ίντερνετ κ τηλέφωνο αναγκαστικά μέχρι να φύγει κάποιος .
Οπότε τους παίρνω τηλ. Για να ζητησω καλύτερη Προσφορα, μαζί με τηλεοραση για να μην πάω στην Νοβα, ζητάω την προσφορα που δινουν σε συνδρομητές αλλων εταιριών. Μου λένε αποκλειεται. Κανονικά είναι 62 αν θες αν δεν θες εμμεσως πλην σαφως. Νταβατζιλικι. Αν πάω για μια μέρα σε αλλη εταιρία και σας πάρω τηλ. Να μου δώσετε την καλη Προσφορα θα μου την δώσετε; ναι μου λέει ο τύπος ξερα. Πόλυ προσέχετε τους συνδρομητές σας τους Λεώ, πιο πολύ σας ενδιαφέρει αν πάρετε απο αλλη εταιρία παρα να χάσετε τους δικούς σας. Και κλείνουμε την επαφη. Όχι μονο 35 να μου δώσουν αύριο το φουλ, αλλά 25 πάλι δεν τους τα δίνω. Καλύτερα αλλου και να μην τους ξαναδώ στα ματια μου. Μηδέν σεβασμο. Ποτε ξανα

Σε καταλαβαινω φιλε,ειναι πολυ σπαστικο.Εγω ομως επειδη θελω οπωσδηποτε ΟΤΕTV,θα κανω αιτημα φορητοτητας,για καμια προσφορα.

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ.
Σκεφτόμουν να πάω Νοβα οπώς έχω γράψει και στο άλλο θέμα. Όμως λογω ελλειψης χαλκού (!) αδυνατω την παρούσα στιγμη. ΟΤΕ ίντερνετ κ τηλέφωνο αναγκαστικά μέχρι να φύγει κάποιος .
Οπότε τους παίρνω τηλ. Για να ζητησω καλύτερη Προσφορα, μαζί με τηλεοραση για να μην πάω στην Νοβα, ζητάω την προσφορα που δινουν σε συνδρομητές αλλων εταιριών. Μου λένε αποκλειεται. Κανονικά είναι 62 αν θες αν δεν θες εμμεσως πλην σαφως. Νταβατζιλικι. Αν πάω για μια μέρα σε αλλη εταιρία και σας πάρω τηλ. Να μου δώσετε την καλη Προσφορα θα μου την δώσετε; ναι μου λέει ο τύπος ξερα. Πόλυ προσέχετε τους συνδρομητές σας τους Λεώ, πιο πολύ σας ενδιαφέρει αν πάρετε απο αλλη εταιρία παρα να χάσετε τους δικούς σας. Και κλείνουμε την επαφη. Όχι μονο 35 να μου δώσουν αύριο το φουλ, αλλά 25 πάλι δεν τους τα δίνω. Καλύτερα αλλου και να μην τους ξαναδώ στα ματια μου. Μηδέν σεβασμο. Ποτε ξανα

Δυστηχως ολες οι εταιρειες ετσι λειτουργουνε..κ στα κινητα κ στο ιντερνετ κ στη τηλεοραση...μονο οταν εισαι σε αλλη εταιρεια παιρνεις καλη προσφορα....οποτε προσοχη παντα στο χρονο δεσμευσης...

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ.

Όλοι τους το ίδιο είναι.
Αν μπορούσες να κάνεις φορητότητα και έκανες αίτηση να δεις πως θα σε έπαιρναν τηλ. αμέσως να σου κάνουν προσφορά ....

Μου το είπε στεγνά. Αν ήμουν σε αλλη εταιρία θα ηταν αλλη Προσφορα, (αύτη που του είπα εγώ στο τηλ)
Σιχαμενοι. Απλα σιχαμενοι. Θα εκανα σήμερα κιολας αίτηση στην cyta αλλά χθες που Μίλησα στο τηλ μου είπε οτι στην περιοχη μου έχει μάξιμουμ 8mbps. Επειδή λόγω παιδίου θέλω και τηλεοραση (παιδικά) δεν ξέρω αν κολλάει και δεν μπορείς να δεις. Αυτοι δίνουν την τηλεόραση μέσω του ιντερνέτ. Προς τιμήν της η κοπελα μου είπε να βάλω τηλ+ιντερνέτ και αν είμαι ευχαριστημένος βάζω μετα την τιβι. Άλλα ελα ντε που την θέλω απαραίτητα; οποτε άκυροι και αυτοι. Δηλαδή ρε παιδία, Ελλάδα του 2014 και δεν μας έχουν ανάγκη αυτοι; εξαρτημένοι είμαστε εμείς να τους έχουμε αναγκη για τέτοιες παροχές;

Oταν κανεις αιτημα φορητοτητας για σταθερο-ιντερνετ σε αλλη εταιρια,μπορεις να ακυρωσεις ανα πασα στιγμη την αιτηση,ωστε να συνεχισεις με την προσφορα που σου εδωσε ο ΟΤΕ;

Ναι απο όσο γνωρίζω το συμβολαιο ισχυει οτάν ερθει ο τεχνικός και σου παραδώσει εξοπλισμό (υπογραφεις εκεί) απο εκείνη την μερα ξεκινάει να μετράει.

Σε ολες τις εταιριες υπαρχει διαφορετικος τιμοκαταλογος για τους υπαρχων πελατες , τους νεους πελατες και τους πελατες που φευγουν.
Με οποιον υπαλληλο και να μιλησεις δεν μπορει να σε δωσει τιμη απο αλλη κατηγορια απο αυτην που εισαι.
Καταλαβαινω οτι ειναι ηλιθιο να πρεπει να φυγεις για να παρεις καλη τιμη αλλα μονο ετσι μπορεις.
Τουλαχιστον μονο ετσι ειναι καλυμμενος με την Επιτροπη Ανταγωνισμου ο ΟΤΕ και η καθε εταιρια για την τιμη που σε προσφερουν για να σε κερδισουν πισω.

Ναι απο όσο γνωρίζω το συμβολαιο ισχυει οτάν ερθει ο τεχνικός και σου παραδώσει εξοπλισμό (υπογραφεις εκεί) απο εκείνη την μερα ξεκινάει να μετράει.

Aρα,κανω αιτημα,μου δινουν μια προσφορα και μετα παω στους αλλους και λεω οτι δεν ενδιαφερομαι πια,χωρις να εχω καποια δεσμευση ή κυρωση,ετσι;

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ.

Επρεπε να του πεις ευχαριστω για την πληροφορια, θα ενημερωσω τους χιλιαδες συμφορουμιτες μου.

Aρα,κανω αιτημα,μου δινουν μια προσφορα και μετα παω στους αλλους και λεω οτι δεν ενδιαφερομαι πια,χωρις να εχω καποια δεσμευση ή κυρωση,ετσι;

Πηγαινεις σε αλλη, κανεις αιτηση εκει, αυτοι τη στελνουν στον ΟΤΕ, σε παιρνει ο ΟΤΕ τηλεφωνο και σου δινει προσφορα, την...δεχεσαι και στελνεις με φαξ, σχετικο αιτημα στην αλλη οτι μετανοιωσες (σου λενε απο τον ΟΤΕ τι να γραψεις) και...αυτα!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πηγαινεις σε αλλη, κανεις αιτηση εκει, αυτοι τη στελνουν στον ΟΤΕ, σε παιρνει ο ΟΤΕ τηλεφωνο και σου δινει προσφορα, την...δεχεσαι και στελνεις με φαξ, σχετικο αιτημα στην αλλη οτι μετανοιωσες (σου λενε απο τον ΟΤΕ τι να γραψεις) και...αυτα!

Ευχαριστω!