Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ πάντως συνιστώ προσοχή στην μπλόφα. Πρέπει να είσαστε πάντοτε προετοιμασμένοι για το μικρό ενδεχόμενο να μην πάρετε αντιπροσφορά, οπότε καλό είναι να είσαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι από την προσφορά της άλλης εταιρείας που επιλέξατε για μπλόφα. Σας μιλάω εκ πείρας, καθώς έκανα ακριβώς αυτό, αλλά δυστυχώς ο ΟΤΕ δεν με πήρε ποτέ για αντιπροσφορά και σα να μην έφτανε αυτό, 3 ημέρες μόλις μετά την τηλεφωνική μου παραγγελία στη HOL εκείνη μου είχε στείλει τον courier με τον εξοπλισμό και το συμβόλαιο σπίτι!

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Παλι πιο οικονομικα δεν σου ηρθε εναντι του ΟΤΕ; Εγω παντως και αντιπροσφορα να μην ερχοταν, θα εκοβα την ΟΤΕτβ και θα κρατουσα το τηλεφωνο της HOL (20 ) - για τα αθλητικα υπαρχουν κι αλλοι...δορυφοροι! Η HOL μου εστειλε μονο συμβολαιο σπιτι, οχι εξοπλισμο!

Εγώ πάντως συνιστώ προσοχή στην μπλόφα. Πρέπει να είσαστε πάντοτε προετοιμασμένοι για το μικρό ενδεχόμενο να μην πάρετε αντιπροσφορά, οπότε καλό είναι να είσαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι από την προσφορά της άλλης εταιρείας που επιλέξατε για μπλόφα. Σας μιλάω εκ πείρας, καθώς έκανα ακριβώς αυτό, αλλά δυστυχώς ο ΟΤΕ δεν με πήρε ποτέ για αντιπροσφορά και σα να μην έφτανε αυτό, 3 ημέρες μόλις μετά την τηλεφωνική μου παραγγελία στη HOL εκείνη μου είχε στείλει τον courier με τον εξοπλισμό και το συμβόλαιο σπίτι!

Tωρα με βαζεις σε σκεψεις...Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι δεν το εχω καταλαβει.Αιτημα φορητοτητας σημαινει μονο σταθερο-ιντενετ;Δηλαδη μπορει να γινει η μπλοφα μονο σ'αυτα τα δυο ή πρεπει να βαλω και το OTETV (θελω οπωσδηποτε την τηλεοραση) για να τους πεισω;Αλλιως, θα το καταλαβουν;

Εγω εκανα ταυτοχρονα: αιτημα καταργησης τιβι (περασα τον χρονο) και τηλεφ./ιντερνετ!

Επειδή μόλις χθές ολοκλήρωσα και εγώ αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρία με σκοπό καλύτερη τιμολόγηση απο πλευράς ΟΤΕ να αναφέρω τη δικιά μου εμπειρία. Έχω οτε σταθερό+ίντερνετ+otetv full pack. Επίσης 2 κινητά σε cosmote. Μετά απο αίτηση φορητότητας σε HOL με πήρανε στο κινητό την επόμενη μέρα απο ΟΤΕ και μου δώσανε τις εξής τιμές. 24,90 ευρώ για σταθερά απεριόριστα+30 λεπτά σε κινητά+24άρι ίντερνετ+αναγνώριση κλήσεων κτλ(το κλασσικό πακέτο δλδ) για 2 χρόνια. Όσον αφορά το otetv το 11 ευρώ για 1 χρόνο ΔΕΝ ισχύει πια. Τουλάχιστο έτσι ισχυρίστηκαν άρα κρατήστε μια μικρή επιφύλαξη μήπως και έπεσα στην περίπτωση. Αυτό που μου πρότειναν είναι 17,90 ευρώ για 2 χρόνια συμβόλαιο otetv. Επίσης για τα 2 κινητά σε cosmote μου προσέφεραν μηνιαία έκπτωση 5 ευρώ στο καθένα ή +5 ευρώ υπόλοιπο να τα αξιοποιήσεις όπως θές αν είναι καρτοκινητά, αυτό το δώρο θα έχει ισχύει για 1 χρόνο. Τέλος αντ' αυτού θα μπορούσα να επιλέξω 70-80 ευρώ δώροεπιταγή απο κατάστημα Γερμανός.

Εν τέλει ανανέωσα για 2 χρόνια και σε σταθερό/ίντερνετ και σε otetv για επίσης 2 χρόνια. 24,90+17,90 = 42,80. Πήρα και τα 5 ευρώ/μήνα δώρο ανα καρτοκινητό cosmote που έχω για ένα έτος. Γενικά το deal δεν ήταν κακό και νομίζω είμαι ικανοποιημένος. Για κάμποσο καιρό πληρώναμε 97+ ευρώ το μήνα σε ΟΤΕ για double play-ote tv και 2 κινητά που τα είχα σε συμβόλαια με πενιχρές παρόχες. Μιλάμε για τουλάχιστο 500 ευρώ/έτος οικονομία με καλύτερες παροχές(είχαμε και παλαιά ασύμφορα προγράμματα σε σταθερό-κινητή). Είχα την εσφαλμένη εντύπωση οτι ο συνταξιούχος πατέρας μου που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο θέμα και κοκορευόταν οτι έπαιρνε καλές εκπτώσεις είχε πετύχει καλές τιμές. Αμ δε.. ενημέρωση πάνω απ'όλα! Ευχαριστώ :)

υγ. Ξέχασα να αναφέρω οτι δεν ήμουν κοντά σε λήξη οποιουδήποτε συμβολαίου και παρόλα αυτά ο ΟΤΕ με πήρε για αντιπροσφορά. Επίσης ψαχτείτε και για καρτοκινητή.. συμφέρει.

Πηγαινεις σε αλλη, κανεις αιτηση εκει, αυτοι τη στελνουν στον ΟΤΕ, σε παιρνει ο ΟΤΕ τηλεφωνο και σου δινει προσφορα, την...δεχεσαι και στελνεις με φαξ, σχετικο αιτημα στην αλλη οτι μετανοιωσες (σου λενε απο τον ΟΤΕ τι να γραψεις) και...αυτα!

Θέλει λίγο Προσοχή!
Αν σε καλέσουνε από τον ΟΤΕ και δε σε βρούνε χάνετε χρόνος και η αίτηση προχωράει ποια ποιο γρήγορα απ' ότι παλιά, με αποτέλεσμα να φύγει η γραμμή σου. (είμαι παθών)

Συμφωνώ και να μη ξεχνάμε και τα τέλη σύνδεσης που είναι 36 ευρώ.

Είμαι να παραγγείλω Online την προσφορά με τα 27,38 για μη πελάτες οτε. Δίνει δώρο τον 13ο & 14ο μήνα και η κεραία δωρεάν. Υπάρχει καμία άλλη προσφορά που να συμφέρει? Δεν θέλω να βάλω τηλέφωνο οτε.

Η εμπειρία η δική μου είναι ότι ανανέωσα στον οτέ, με τη διαδικασία να κάνω αίτηση φορητότητας σε αλλο πάροχο, με τα εξής: απεριοριστα σταθερά (αστικά-υπεραστικά) , 6 ωρες σε κινητά, 24αρι ιντερνετ και αναγνώριση κλήσης 24,90 με 2 χρόνια δέσμευση.Επίσης full pack tv 10,95 για 1 έτος δέσμευση καθώς και έκπτωση 10 ευρώ στο παγιο του κινητού για 1 χρόνο και επιπλέον 15% στο πάγιο του κινητού λόγω ύπαρξης συμβολαίου σταθερής τηλεφωνίας.

Εχω κι αλλες ερωτησεις,για οποιον μπορει να απαντησει.Aν δεν παρει ο ΟΤΕ για προσφορα ή να σε ρωτησει γιατι θες να φυγεις,σημαινει οτι ο ΟΤΕ σε αφηνει να πας στον καινουριο παροχο,γιαυτο το κουριερ ηρθε τοσο γρηγορα;Ο ΟΤΕ ειπε τη HOL,παρε αυτον πελατη,δεν τον θελω;
Δεν υποτιθεται οτι σε ρωτανε γιατι θες να φυγεις,για να προχωρησει η διαδικασια;Εγω που ειμαι ας πουμε εκτος καλυψης δικτυου FORTHNET,οικονομικα θα ερθει κατι λιγοτερο απο τις τιμες καταλογου ΟΤΕ.Αλλα το κανω για την αντιπροσφορα.
Μπορει ο ΟΤΕ να συγκρινει τις τιμες του αλλου παροχου και να καταλαβει τη μπλοφα;

Ελπιζω να μην ζαλισα κανεναν!

Δεν νομιζω να εχει σημασια οτι ηρθε το courier.

Υπαρχει απο τον νομο 14 μερες προθεσμια οπου
ο πελατης νομιμως μπορει να ανακαλεσει οτι υπεγραψε σε παροχο.
Καπου θα πρεπει να το γραφει και η συμβαση σου. (υπαναχωρηση)

Δεν νομιζω να εχει σημασια οτι ηρθε το courier.

Υπαρχει απο τον νομο 14 μερες προθεσμια οπου
ο πελατης νομιμως μπορει να ανακαλεσει οτι υπεγραψε σε παροχο.
Καπου θα πρεπει να το γραφει και η συμβαση σου. (υπαναχωρηση)

Λογικο.

Η εμπειρία η δική μου είναι ότι ανανέωσα στον οτέ, με τη διαδικασία να κάνω αίτηση φορητότητας σε αλλο πάροχο, με τα εξής: απεριοριστα σταθερά (αστικά-υπεραστικά) , 6 ωρες σε κινητά, 24αρι ιντερνετ και αναγνώριση κλήσης 24,90 με 2 χρόνια δέσμευση.Επίσης full pack tv 10,95 για 1 έτος δέσμευση καθώς και έκπτωση 10 ευρώ στο παγιο του κινητού για 1 χρόνο και επιπλέον 15% στο πάγιο του κινητού λόγω ύπαρξης συμβολαίου σταθερής τηλεφωνίας.

Πότε το έκανες αυτό μπορείς να μας πείς ? 24,90 αφορούν 30λεπτά προς κινητά. Για 6 ώρες είναι +5 ευρώ. Επίσης για το 10,95 και 1 έτος δέσμευση εμένα μου είπαν οτι δεν ισχύει πια. Γι' αυτό η απορία μου πότε έκανες την ανανέωση. Ευχαριστώ

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μετά απο 20+ μέρες, ακόμα δεν έχω αλλάξει στον ΟΤΕ, αν και η γραμμή έχει παραχωρηθεί από τις 2 του μηνός, ελλείψει πόρτας ίντερνετ. Σήμερα τους έδωσα προθεσμία ως το Σάββατο. Για να δούμε... Μπορώ να πιέσω με άλλο τρόπο;

Αν δεν υπάρχει ζεύγος δεν μπορείς να κάνεις κάτι, παρά μόνο να περιμένεις μέχρι κάποιος γείτονας να διακόψει ή να μπουν νέα ζεύγη (χλωμό έως απίθανο).

Είχα πάρει τη προσφορα με την φορητοτητα στα 34 εύρο όλα μαζί.δυστηχως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλα και δεν θα μπορέσω να πληρώνω αυτα τα λεφτα.περασαν σχεδόν 2 μήνες.μπορω να γυρίσω πίσω στην hop; Δεν με απασχολεί αλά και να δώσω οτι εξοπλισμό έχω του ΟΤΕ .ευχαρηστω.

Πότε το έκανες αυτό μπορείς να μας πείς ? 24,90 αφορούν 30λεπτά προς κινητά. Για 6 ώρες είναι +5 ευρώ. Επίσης για το 10,95 και 1 έτος δέσμευση εμένα μου είπαν οτι δεν ισχύει πια. Γι' αυτό η απορία μου πότε έκανες την ανανέωση. Ευχαριστώ
Πριν 10 ημέρες! Είναι ακριβώς έτσι, 6 ώρες προς κινητά στα 24.90, με 2 χρόνια δέσμευση.

Παίδες επειδή κι εγώ μίλησα χτες για αρκετή ώρα με άνθρωπο από τον OTE (αν και από σπόντα, αφού πήρε στο πατρικό μου κι έτυχε να βρίσκομαι εκεί), επέμεινα λίγο στις ερωτήσεις περί διαφοροποίησης των τιμών και απ' ό,τι κατάλαβα είναι οριστικό. Δεν υπάρχουν πλέον τα 10,95 ευρώ για ένα χρόνο, πλέον ισχύει το 17,90 ευρώ για 2 χρόνια συμβόλαιο. Απ' ό,τι μου είπε ο άνθρωπος, αυτός (ίσως και όλοι οι άλλοι στο τμήμα του, δε μπορώ να το ξέρω) ενημερώθηκε για την αλλαγή πριν λίγες μέρες και πλέον αυτήν την τιμή πουλάνε. Επίσης επέμεινα λίγο στο αν θα είναι τύπου "κλειστό" το συμβόλαιο, δηλαδή αν θα παραμείνει αμετάβλητη η τιμή των 17,90 no matter what κι ο τύπος μου απαντούσε ότι ναι, δεν θα αλλάξει για τα 2 αυτά χρόνια.

Στο τελευταίο έχετε εσείς κάποια πληροφόρηση; Το ρωτάτε βασικά όταν σας παίρνουν τηλέφωνο για προσφορά; Για να δούμε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα των υπαλλήλων ή απλά κάποιοι από μας τυχαίνουμε πάνω σε άσχετους ή πονηρούς-ψεύτες υπαλλήλους... Γιατί ok, μπορεί να μου φάνηκε σοβαρός ο άνθρωπος που μιλούσα (δε μου φάνηκε δηλαδή από τον τρόπο του να έλεγε πίπες), αλλά μπορεί απλά να ήταν λίγο άσχετος και να μην ήξερε. Είναι σοβαρό και πρέπει να εξακριβωθεί αυτό, γιατί εκεί, στα μικρά γράμματα πατάνε οι εταιρίες και σε ξεζουμίζουν χωρίς να το καταλάβεις.

Στην τελική τόσοι έχουν βάλει ΟΤΕ TV, έχει κάτσει κανείς να διαβάσει το συμβόλαιο ΟΛΟ να μας πει ακριβώς τι λέει για τη μεταβλητή ή μη τιμή; Απευθύνομαι κυρίως στους νέους συνδρομητές που έβαλαν ΟΤΕ TV με τις τελευταίες τιμές των 10,95 και -κυρίως τους latest- 17,90.

Είχα πάρει τη προσφορα με την φορητοτητα στα 34 εύρο όλα μαζί.δυστηχως τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλα και δεν θα μπορέσω να πληρώνω αυτα τα λεφτα.περασαν σχεδόν 2 μήνες.μπορω να γυρίσω πίσω στην hop; Δεν με απασχολεί αλά και να δώσω οτι εξοπλισμό έχω του ΟΤΕ .ευχαρηστω.

Κάποιος;;

Σημερα το πρωι προσφορα σε συναδελφο μου για να μην παει forthnet. 35.90 για 2 χρονια το σταθερο και 1 χρονο το TV ανανεωση συμβολαιου. Οte tv full (εξοπλισμος και περαστικα δωρεαν)+24adsl+αστικα απεριορ+30 λεπτα προς κινητα+20% εκπτωση στο λογαριασμο cosmote (απο 25 ->20 ).

Last edited:

Σημερα το πρωι προσφορα σε συναδελφο μου για να μην παει forthnet. 35.90 για 2 χρονια το σταθερο και 1 χρονο το TV ανανεωση συμβολαιου. Οte tv full (εξοπλισμος και περαστικα δωρεαν)+24adsl+αστικα απεριορ+30 λεπτα προς κινητα+20% εκπτωση στο λογαριασμο cosmote (απο 25 ->20 ).

Εκανε αιτημα φορητοτητας και μπλοφαρε ή δεν τον ενδιεφερε αν χασει τον ΟΤΕΤV;