Προσφορά Cosmote TV

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Υπάρχει και το 2106513888 που δε χρεώνει αν έχεις αστικά υπεραστικά δωρεάν.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εχω μια απορία κύριοι αν έχετε καμία καλή ιδέα δεκτή: εχω full pack ote tv χωρίς σύνδεση ΟΤΕ κ εχω κ αποκωδικοποιητή pvr κ πληρώνω αρκετά κάθε δίμηνο, γύρω στο 60αρι οποτε επειδή δε βγαίνω τους πήρα τηλ για μια καλύτερη προσφορά( μπορώ να το κόψω οποτε θέλω) κ οτι σκέφτομαι να το κόψω είπα..
Μου πρότεινε μονο το σινεμα ΠΑΚ η το σπορτ ΠΑΚ για κάποια μείωση τιμής αλλα εγω θέλω φουλ ΠΑΚ κ χωρίς σύνδεση ΟΤΕ να κάνει μείωση τιμής.. Να το κόψω μήπως το ξανασκεφτούν? Εσείς τι θα κάνατε?

Εγω πήρα για διακοπή τον Ιούλιο (έχω το πακέτο που έχεις και εσύ χωρίς τον PVR δέκτη.) Και όταν επέμενα να το διακόψουν γιατί επικαλέστηκα οικονομικούς λόγους μου πρότειναν να μου δώσουν 3 μήνες δωρεάν αν ανανεώσω για ενα χρόνο. Και φυσικά ανανέωσα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν λιγο: τηλεφωνο (4ωρες +30´κινητα+απο 5 σε δυο καρτοκινητα) + 24αρι ιντερνετ (αυτα για 2 χρονια) + ΟΤΕτβ (1 χρονο) = 31 /μηνα...
και πεισθηκα να ξαναγυρισω! Μαλλον καλα ε; (πληρωνα...56 /μηνα!)

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Πριν λιγο: τηλεφωνο (4ωρες +30´κινητα+απο 5 σε δυο καρτοκινητα) + 24αρι ιντερνετ (αυτα για 2 χρονια) + ΟΤΕτβ (1 χρονο) = 31 /μηνα...
και πεισθηκα να ξαναγυρισω! Μαλλον καλα ε; (πληρωνα...56 /μηνα!)

Τελειωνε το συμβολαιο κι εκανες αιτημα φορητοτητας και σε πηραν πισω;Γιατι εγω ειμαι 60-61 το μηνα...Αν και δε σου εδωσαν απεριοριστα,που για μενα ειναι απαραιτητο.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Στην τιβι ειχε τελειωσει και εκανα αιτημα διακοπης και στο τηλεφωνο τελειωνε σε ενα μηνα και εκανα αιτηση στη ΗOL. Φυσικα ολα αυτα εγιναν με σκοπο να παρω φθηνοτερη τιμη συνολικα, αν και καταργωντας την τιβι δεν θα με πολυενοιαζε (τα αθλητικα τα βλεπω και δορυφορικα)

Ακουγεται για αλλαγη τιμης στη προσφορα "μιση τιμη OTE TV" απο μερα σε μερα, οποτε οποιος θελει να το κανει ας παει και αυριο!

Οποιος παει αυριο να κανει το αιτημα φορητοτητας δεν εχει να χασει κατι, ενδεχομενως θα εχει και δυνατοτητα επιλογης στη μιση τιμη και στη νεα προσφορα για την τηλεοραση.

Ειλικρινά προσπαθώ να σε καταλάβω μα είναι αδύνατο. Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις τα γραφόμενα σου, καλό είναι να μην το γράφεις .

Γιατι να μην τα γραφω;
Γραφω πιο πανω οτι αλλαζει η προσφορα του OTE TV σε φορητοτητα κατα πασα πιθανοτητα απο μερα σε μερα στο topic "Προσφορα ΟΤΕ".
Γιατι να μην το πω;
Περισσοτερες πληροφοριες προφανως και δεν μπορουν να αναφερθουν ακομα.

Αλλαγη προσφορας OTE TV για νεους πελατες απο αιτημα φορητοτητας για Σταθερο+OTE TV
17,90 / μηνα το full pack με 24μηνη δεσμευση.
Δωρο πιατο + εγκατασταση

Αν ισχύει, μιλάμε για έμμεση αύξηση τιμής :
Στα 2 χρόνια με τις υπάρχουσες συνθήκες : 10.95 * 12=131,4 ευρώ τον 1ο χρόνο και 21.90 * 12= 262,8, άρα σε 2 χρόνια.... 262,8 +131,4=394,2 .
Αν είναι 17,90......17,90*24=429,6

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Από το καλοκαίρι και μετά λογικά δε θα ισχύουν τα 21,90 . Νομίζω πως τα 17,90 κλειστά για δύο χρόνια είναι πολύ καλά.

Σεραφείμ, μέχρι το καλοκαίρι έχει ο Θεός. Τώρα όμως δεν είναι αυτό αύξηση;
Αν ανέβει η τιμή μπορεί και να είναι, τώρα όμως;

Στα 2 χρόνια με τις υπάρχουσες συνθήκες : 10.95 * 12=131,4 ευρώ τον 1ο χρόνο και 21.90 * 12= 262,8, άρα σε 2 χρόνια.... 262,8 +131,4=394,2 .

Πραγματικά ώρες ώρες χαζεύω με τους υπολογισμού σου !!! :a0210:
Χαρά στην υπομονή σου !!!

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Από το καλοκαίρι και μετά λογικά δε θα ισχύουν τα 21,90 . Νομίζω πως τα 17,90 κλειστά για δύο χρόνια είναι πολύ καλά.

Καλά ακούγεται, αλλά το ερώτημα είναι: Οταν κάνει αυξήσεις ο ΟΤΕ θα τις κάνει στις τιμές του καταλόγου ή θα αυξήσει όλες τις συνδρομές κατα 3 πχ και όποιου δεν του αρέσει θα μπορεί να κόψει το συμβόλαιο του?
Δεν ξέρω τι γράφουν τα συμβόλαια μέσα, αν γράφουν τιμή θα ισχύει, αλλά αν γράφουν πακέτο και ποσοστό έκπτωσης τότε όλα είναι ανοικτά.

Στο συγκεκριμενο δεν υπολογιζεις και την δωρεαν εγκατασταση + πιατο αξιας 100 ευρω.
Απλα η διαφορα ειναι οτι για καποιο χρονικο διαστημα δινοταν το παραπανω και στην τιμη των 11 ευρω για 12 μηνες δεσμευση.
Με 131 ευρω δηλαδη ειχες 12 μηνες full pack και πιατο+εγκατασταση, αλλα λογικο ηταν να ανεβει καποια στιγμη.

Ορίστε και τα δυο χρόνια otetv! Το μόνο που μένει τώρα, είναι η προσφορά "για πάντα", όποτε θα λήξει μια και καλή ο ανταγωνισμός