Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Touristasgr , παιρνεις τηλ στο 13888 και κανεις καταγγελια, αν δεν βγαλεις ακρη καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Δεν γινεται να εχουμε 2014 και να μην υπαρχουν πορτες. ας βρουνε καπως.

Εφοσον λες οτι εκανες φορητοτητα δεν ειχες ιντερνετ τωρα;

Μέχρι να βρεθεί πόρτα, η φορητότητα δε θα γίνει μου είπαν. Εγώ είμαι ακόμα στον παλιό πάροχο. Πάλι καλά που το σκέφτηκαν πάντως.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Στον ΟΤΕ Ιλιου δεν ξερω τι ακριβως εχει γινει αλλα υπαρχουν παρα πολλα σημαδια διαλυσης .

Εγω δεν ειχα καθολου ιντερνετ σε νεα τηλεφωνικη συνδεση που την ειχα κανει απο τον Ιουλιο , αλλα πριν απο 2+ εβδομαδες καταφερα να εγκατασταθω στο νεο επαγγελματικο μου χωρο τοτε ειδα οτι δεν συγχρονιζει το router και τοτε δηλωσα για πρωτη φορα βλαβη .Μπορει δηλαδη η βλαβη να υφισταται απο την αρχη της συνδεσης και να μην το ειχα παρει ειδηση ..

Μετα απο αλεπαλληλες οχλησεις μου τηλεφωνικες αλλα και προσωπικες στον τοπικο ΟΤΕ και μετα απο διαφορετικες αιτιολογιες στο γιατι δεν εχω ιντερνετ(την μια για καλωδιωση που χρειαζεται εργολαβος να την φτιαξει και δεν ξερουν ποτες , την αλλη για καμμενο "οριο" απο κεραυνο κ.λ.π) και η τηλεφωνικη μου γραμμη παρουσιαζει βομβο, αναγκασθηκα να παω στο τοπικο τεχνικο τμημα αυτοπροσωπως . Το αποτελεσμα ηταν να στειλουν αμεσως τεχνικο .
Η βλαβη πλεον ειναι στο "οριο" οπως μου ειπαν το οποιο αντικατασταθηκε με αλλο το οποιο ομως μου δινει ιντερνετ 4mbps και αυτο γιατι δεν εχουν διαθεσιμα "οριο" για 24mbps και περιμενουν να φερουν !!!!!!!

Εννοειται οτι στον ΟΤΕ δεν προσπαθησαν καθολου να μου βρουν λυση στο προβλημα μεχρι να αποκατασταθει η βλαβη , δινοντας μου π.χ μια συνδεση μεσω 3G , μιας και μιλαμε για επαγγελματικο χωρο που η λειτουργια του εξαρταται απο το internet ! και που βρισκεται 100 μετρα μακρυα στον ιδιο δρομο με αυτον που ειναι το καταστημα του ΟΤΕ Ιλιου .

Τι να πω, για αλλη μια φορα ειμαι εντελως απογοητευμενος που ζω σε αυτη την χωρα .
Μακαρι να μπορουσα να φυγω .. :-(

υ.γ μπορω να φυγω απο τον ΟΤΕ μιας και εγω εχω κανει αιτηση για συνδεση σε προγραμμα εως 24mbps και οχι 4 που μου δινουν?

Γελασα,που με πηραν απο το 13888 και μου προτειναν την ''καταπληκτικη'' προσφορα επειδη ειμαι παλιος πελατης,να μου δωσουν 6 ωρες σε κινητα και δωρεαν αναγνωριση κλησης συν το 24αρι (πιανω μεχρι 8),περιπου 40 ευρω για 18 μηνες.Χωρια ο ΟΤΕΤV.Της ειπα διαφορα για τη δυσαρεσκεια με τους πελατες δυο ταχυτητων (οχι βεβαια οτι μου απαντησε).Πρεπει να μας περνανε για ηλιθιους.Τους ειπα οταν τελειωσει το δευτερο εξαμηνο,θα κρατησω μονο τον ΟΤΕΤV.
Το κακο ειναι οτι και οι αλλες εταιριες εχουν μικρη οικονομικη διαφορα με το υπαρχον πακετο.

Last edited by a moderator:

Γειτονας εκανε φορητοτητα για HOL τον πηραν απο τον ΟΤΕ και του δινουν: 24αρι ιντερνετ + 4 ωρες σταθερα+30λ κινητα+ 2 καρτες των 5 για καρτοκινητα, με...ποσο;

20 /μ!!!!

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Σε spoiler έπρεπε να το βάλεις.... ζαλάδα προκαλεί.... Τιναξαν την μπανκα!
Για otetv του έδωσαν κάτι; Η δέσμευση για πόσο καιρό;

Στη hol δίνω 19 με 4 ώρες κινητά και απεριόριστα αστικά υπεραστικά. Τώρα για τις τιμές του οτε, καλή είναι η προσφορά.

Για ΟΤΕτβ δεν ενδιαφερεται (να ακυρωσω την δικη μου και να την παρω;;;), μαλλον για 2 χρονια δεν ξερω,

Να ρωτησω,οταν λεμε οτι κανουμε αιτημα φορητοτητας,εννοουμε μονο σταθερο και ιντερνετ,ετσι;Ο ΟΤΕTV,ειναι ανεξαρτητο, ασχετα,οτι στις προσφορες σου λενε συνολικα ενα ποσο.

Mου ειπαν μια περιπτωση που φαινεται απιθανη αλλα ειναι αξιοπιστη:
Κανει φορητοτητα, τον παιρνει ο ΟΤΕ και του δινει 20 ιντερνετ+σταθερα (οσο η HOL), τους λεει "δεν συμφερει, αλλος με πηρε και μου εκανε προσφορα για 17 , αν εχεις παρακατω καλως"...και τι εγινε;

του εδωσε με 14 /διετια
Τι τρεχει, υπαρχουν διαφορα γραφεια που ανελαβαν τους διαφευγοντες;

solareagle ανεξαρτητα ειναι μα σου κανουν προσφορα συγχρονως αν το ζητησεις

Μoυ φαινεται πολύ χαμηλή η τιμή για τον ΟΤΕ ο οποίος ειναι και σε καθεστώς ρύθμισης για συνδυαστικές υπηρεσίες (πλην TV)
Εισαι σιγουρος οτι ο φιλος σου ακουσε/κατάλαβε σωστά ;

Στη hol δίνω 19 με 4 ώρες κινητά και απεριόριστα αστικά υπεραστικά. Τώρα για τις τιμές του οτε, καλή είναι η προσφορά.

Δεν νομίζω! Ή δίνεις 19 και έχεις υποχρεωτικά κινητό vodafone ή δίνεις 19 ευρώ και έχεις 4 ώρες κινητά και σταθερά μαζί και όχι απεριόρίστα σταθερά.

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει μια προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες από τον ΟΤΕ και είναι η εξής:

Αστικές +Υπεραστικές + Internet έως 24 Mbps + 30 Λεπτά σε κινητά + Full Πακέτο του OTE TV.

Για τηλεφωνία 24.90 το μήνα με δέσμευση 24 μηνών

Για Full Pack ΟτεΤV 10.95 το μήνα με δέσμευση 12 μηνών.

Όλα αυτά μαζί με 35.85 ευρώ το μήνα.

Βασική προϋπόθεση η επιστροφή από άλλο πάροχο στον ΟΤΕ

Η αναγνώριση κλήσης είναι μέσα σε αυτή την τιμή και η τιμή είναι τελική μαζί με το Φ.Π.Α. Επίσης με +5 ευρώ το μήνα σε αυτή την τιμή δηλαδή με 40.85 ευρώ το μήνα η ώρες προς κινητά γίνονται 6 το μήνα.(αυτό βέβαια είναι προαιρετικό).

Αυτά όλα τα λέω προς ενημέρωση προς το Forum, όμως αν κάποιος ενδιαφέρετε για αυτή την προσφορά έχω τον αριθμό και τα στοιχεία τις κοπέλας που με εξυπηρέτησε και θα μπορούσα να του το δώσω αλλά όχι δημόσια γιατί είναι προσωπικό οπότε στείλτε μου PM.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει αρκετό καιρό τώρα (υπάρχουν αναφορές και σε προηγούμενες σελίδες). Τη δίνουν και όταν λαμβάνουν αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.

Δυο φορές που έχω πάρει στο 13888 για φορητότητα από άλλη εταιρεία δεν μου την έχoυν πει. Μου αναφέρουν 29,90 τηλέφωνο πλέον τα 10,95 του ote tv.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει αρκετό καιρό τώρα (υπάρχουν αναφορές και σε προηγούμενες σελίδες). Τη δίνουν και όταν λαμβάνουν αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.

Εγώ πάντως προσφέρομαι αν κάποιος δεν βρει άκρη με το 13888 να εξυπηρετήσω. Και έγραψα κυρίως γιατί σε προηγούμενα post Σεραφείμ πολλοί παραπονέθηκαν ότι η προσφορά στα 36 ευρώ είχε σταματήσει να δίνετε από τον ΟΤΕ.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

29,90 είναι με 6 ώρες κινητά. Ζήτησε με 30 λεπτά να πάει στα 24,90 η προσφορά.
Έχω την εντύπωση ότι αυτό που δίνουν επίσημα είναι με 30 λεπτά στα 29,90. Τώρα ειδικότερα κάποια τμήματα του οτε σου κάνουν την προσφορά που αναφέρθηκε.

Εγω παντως τελευταια δεν μπορω να βγαλω καθολου γραμμη με το 13888.Οταν τελειωσει η ανανεωση που ειχα κανει,στο χρονο πανω,μπορω να φυγω οποτε θελω ή να κανω αιτημα φορητοτητας,ετσι;