Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

για επανασυνδεση δεκτη υπαρχει καμια προσφορα(σκετο ΟΤΕ ΤV)

Re: Προσφορά ΟΤΕ

έχω ΟΤΕ TV.internet κ τηλεφωνια είχα forthnet.Mε πήραν ομως απ τον ΟΤΕ κ μου έκαναν προσφορα 35 ευρω όλα μαζί.Και ενω μου είχαν στείλει τα συμβόλαια τα ειχα υπογραψει κ τα χα στειλει πίσω με φωτοτυπιες κτλ χαρτια που θέλανε,περνουσαν οι μερες κ δεν γινόταν τίποτα.Τους κάλεσα κ μου είπαν ότι έχει ακυρωθεί το αίτημα φορητότητας.Λέω γιατι?Γιατί είχατε κάνει λάθος τα χαρτια...χμ,Μου είπε βεβαια κ αυτος οτι θα επρεπε να σας εχουν πάρει τηλ να σας ενημερωσουν.Τεσπα θα διαβιβάσει το αιτημα μου πάλι.
Πιστευω ομως πως απο μονοι τους το ακυρωσαν γιατι η τιμη ηταν πολυ καλή κ πλεον δεν δινουν τοσο χαμηλα ΟΛΑ ΜΑΖΙ.Απο βδομαδα θα με ξαναπαρουν κ κατι μου λεει οτι θα μου πουν κατα πολυ μεγαλυτερο ποσο....ειδωμεν

Αποψη μου ειναι αν παλι ακυρωθει να το κανεις απο καταστημα Γερμανος ή ΟΤΕ.
Η προσφορα με τα 36 ευρω ισχυει ακομα απλα καλυτερα να το κανεις σε καταστημα, τουλαχιστον ξερεις που να βαλεις την βομβα μετα :Ρ

Πηρα την εξης προσφορα εχτες μετα απο δικο μου τηλεφωνημα για 3play:
internet 24, απεριοριστη σταθερη, μιση ωρα κινητα 30 ευρω για 2 χρονια,
και οτεTV full ........10 ευρω για ενα χρονο και για τον δευτερο χρονο
κανονικη τιμη οποιο πακετο θες. Τωρα ειμαι σε αλλο παροχο.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μια κοινή προσφορά για όλους είναι. Τιμή καταλόγου στην τηλεφωνία και -50% για την τηλεόραση τον πρώτο χρόνο.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

για επανασυνδεση δεκτη υπαρχει καμια προσφορα(σκετο ΟΤΕ ΤV)

Εχω την εντύπωση οτι παλιός δέκτης που εχει κόπει δεν ξανα επανασυνδέεται και χρειάζεσαι καινουργια καρτα +δέκτη.

Το DP24 απεριόριστα στα 24,90 για δυο χρονια δεν είναι τιμή καταλόγου! Είναι ειδικη προσφορά που γίνεται μόνο απτο 13888.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το 50% για 12 μηνες για TV σε οσους κανουν φορητοτητα σταθερου το δίνουν και τα καταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ.

Τελικά μόνο όταν κανείς αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία μόνο τότε σου κάνουν καλή αντιπρόταση-προσφορά...και η η τιμή 35.85 είναι η καλύτερη για 24 Mbps αστικά υπεραστικά 30 λεπτά προς κινητά 5 ευρώ σε καρτοκινητο κάθε μήνα με συμβόλαιο 2 ετών και full πακέτο ote tv για ΕΝΑ χρόνο όμως

Εχω την εντύπωση οτι παλιός δέκτης που εχει κόπει δεν ξανα επανασυνδέεται και χρειάζεσαι καινουργια καρτα +δέκτη.

κριμα ομως να μην γινεται επανασυνδεση και να υπαρχει καποια προσφορα.
συν της αλλης ο παλιος δεκτης εχει το Mpeg4 ενσωματομενο

Εμένα μου ξαναέκαναν την ίδια προσφορά που μου είχαν κάνει.
Δηλαδή 35 και κάτι για OTE TV full, απεριοριστικα αστικά-υπεραστικά, 30 λεπτά προς κινητά και internet έως 24 mbps.

Το θέμα μου είναι στην εγκατάσταση.

Επειδή θα πρέπει να κατεβεί καινούριο καλώδιο, δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτομαι από την δωρεάν εγκατάσταση.

LNB στις 9 υπάρχει, το θέμα είναι να κατεβεί καινούριο καλώδιο από την ταράτσα και κατά πόσο καλύπτεται αυτό.
Έχεις κάποιος ιδέα τι παίζει?

Από προσωπικη εμπειρία Η προσφορά που παιζει προς πελατες nova3play είναι : 29,90 τα γνωστά + 5 ωρες κινητά και ote tv Full pack στα 10,95 για ενα χρονο.

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Από προσωπικη εμπειρία Η προσφορά που παιζει προς πελατες nova3play είναι : 29,90 τα γνωστά + 5 ωρες κινητά και ote tv Full pack στα 10,95 για ενα χρονο.

Εγώ όπου κι αν έχω ρωτήσει (13888, Γερμανός, ΟΤΕ) αυτήν την τιμή δίνουν με 30' κινητά όμως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ που δεν έχω καθόλου σταθερό και ίντερνετ σπίτι μου, μπορω να πετύχω καμια τέτοια προσφορά ή απαιτείται μεταφορά τηλεφωνου; Έχω μονο ote tv μέσω δορυφόρου. Ευχαριστώ

έχω ΟΤΕ TV.internet κ τηλεφωνια είχα forthnet.Mε πήραν ομως απ τον ΟΤΕ κ μου έκαναν προσφορα 35 ευρω όλα μαζί.Και ενω μου είχαν στείλει τα συμβόλαια τα ειχα υπογραψει κ τα χα στειλει πίσω με φωτοτυπιες κτλ χαρτια που θέλανε,περνουσαν οι μερες κ δεν γινόταν τίποτα.Τους κάλεσα κ μου είπαν ότι έχει ακυρωθεί το αίτημα φορητότητας.Λέω γιατι?Γιατί είχατε κάνει λάθος τα χαρτια...χμ,Μου είπε βεβαια κ αυτος οτι θα επρεπε να σας εχουν πάρει τηλ να σας ενημερωσουν.Τεσπα θα διαβιβάσει το αιτημα μου πάλι.

Πιστευω ομως πως απο μονοι τους το ακυρωσαν γιατι η τιμη ηταν πολυ καλή κ πλεον δεν δινουν τοσο χαμηλα ΟΛΑ ΜΑΖΙ.Απο βδομαδα θα με ξαναπαρουν κ κατι μου λεει οτι θα μου πουν κατα πολυ μεγαλυτερο ποσο....ειδωμεν

Λοιπόν με ξαναπήρε ο ΟΤΕ κ μου είπαν ότι την μεταφορά την ακύρωσε η Forthnet γιατί λέει ο αριθμός ταυτότητας μου ήταν λάθος.μου λένε 1η φορά τους τυχαίνει αυτό.επιβεβαιώσαμε ότι ο αριθμός είναι αυτός που τους είχα στείλει σε φωτοτυπία μου είπαν ότιισχυει προσφορά που μου χαν πει κ ξανακάνουμε αίτηση απ την αρχή.

Ξεχασα να προσθεσω 30κατι ευρω για την αρχικη ενεργοποιηση -οπως μου ειπαν.
Εγω πρεπει να δωσω και 30κατι ευρω προστιμο για την προωρη διακοπη συμβολαιου στο τωρινο παροχο.

Αν καταλαβα καλα παντως, η προσφορες που δινουν παιζουν +- 5 ευρω, αναλογα με
το ειδος της πρωην συνδρομης (3play-2play) και αναλογα με τον παροχο που εχει-ειχε ο πελατης.
Δεν ξερω αν προσφερουν μονοετη συμβολαια.