Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Λογικό, αφού πρόκειται για διετές συμβόλαιο.

Ναι αλλα καποιοι αλλοι που ζητησαν πχ διακοπη οτε tv (παραμονη σε double play) και για να τους κρατησουν τους δωσανε νεα καλυτερη τιμη 3play, με την ανανεωση δεν τους ειπαν για κλειδωμενη τιμη.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Δεν καταλαβαινω το αγχος σας για το 3play του ΟΤΕ. Δεν ειναι ακριβη η τηλεοραση του, η τηλεφωνια ειναι. Με τετοιες "προσφορες" συμφερει να βαλετε μια hol cyta η wind με 22-24 ευρω και να παρετε σκετο ΟΤΕTV με 28.

Αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια. Ειδικά για ΟΤΕ.

Αυτο προφανως θα αποσαφηνιζεται μονο σε συμβολαιο. Αν και κατα τη γνωμη μου μονο και μονο οτι λενε οτι αυτο το ποσο ειναι για τηλεφωνια-ιντερνετ και αυτο για tv σημαινει οτι ειναι ανεξαρτητα. Βεβαια καποιος σε προηγουμενο post ειχε ρωτησει και ξεκαθαρισε οτι η συνολικη τιμη θαναι κλειδωμενη για 2 χρονια.
Εγω αυτο που εξακολουθω να μην καταλαβαινω ειναι αν τα τελη ενεργοποιησης ειναι το ιδιο με τα τελη φορητοτητας. Αν καποιος γνωριζει ας το ξεκαθαριζει γιατι νομιζω ειναι διαφορετικο.

Πηρα τηλεφωνο για να δω αν μπορω να παρω την προσφορα (ευχαριστω για το τηλεφωνο btw :D ) και μου το τονισε, χωρις να την ρωτησω, οτι η τιμη δεν αλλαζει για 2 χρονια ουτε στο σταθερο ουτε στο ote tv.

Ναι παιδιά δε λέω το αντίθετο. Κι εμένα όταν μιλούσαμε με τον άνθρωπο (και του το έθιξα το θέμα, παραπάνω από 1 φορά κιόλας) επέμεινε κι αυτός ότι η τιμή δεν αλλάζει με τίποτα. Δεν τους έχω όμως καμία μα καμία εμπιστοσύνη γι' αυτό θέλω να ξέρω τι θα παίξει σε περίπτωση αλλαγής τιμής. Δε ξέρω αν παρακολουθείτε θέματα τιμολογιακών πολιτικών εταιριών δορυφορικής TV, internet, κινητής... Εγώ επειδή τα κοιτάω (ακόμα κι όταν δε με αγγίζουν) και τυγχάνει να συγκρατώ και στο μυαλό μου αρκετές απ' τις κλεψιές τους, δεν τους εμπιστεύομαι. Το έχουν κάνει συχνά αυτό όλοι, το να ανεβάσουν τιμές και να πουν στον κοσμάκη: "ντάξει μωρέ, σε αφήνουμε να φύγεις αζημίως αν θες". Ωστόσο δεν είναι και τόσο αζημίως το σκηνικό, γιατί πολλοί πηγαίνουν και τις συνδέσεις των κινητών τους εκεί π.χ. που έχουν το σταθερό+internet τους επειδή συμφέρει το πακέτο all-in-one. Κι όταν στο σπάει ο άλλος με νταβατζιλίκι, σε γ.......

Εγώ αλήθεια το βλέπω πολύ πιθανό να κάνει καμιά αύξηση ο OTE στο ΟΤΕ TV, κατά το καλοκαίρι ας πούμε (και καθόλου τυχαία η εποχή: μέσα στις ζέστες στα μπάνια και λίγο πριν ξεκινήσουν τα αθλητικά γεγονότα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς). Θα σου πει: "πήρα κύριε το CHL, το οποίο είναι εμπορικότατο και θα με πληρώσεις κάτι παραπάνω γι' αυτό (στην τελική ξέρουμε ότι το γουστάρετε όλοι οι Έλληνες με την πίτσα-μπύρα φάση κλπ και θα το εκμεταλευτούμε γιατί μπορούμε). Αν δεν θέλετε, μπορείτε να φύγετε αζημίως."

Γι' αυτό ρωτάω στην προηγούμενη σελίδα αν έχει τύχει σε κανέναν ή απλά αν έχει ρωτήσει αν μπορείς να σπάσεις ταυτόχρονα και το ADSL του ΟΤΕ σε μια τέτοια περίπτωση. Γιατί -αν δεχτώ την προσφορά τώρα βεβαίως- κατά το καλοκαίρι με βλέπω να το χρειάζομαι. Κι εγώ και πολλοί άλλοι.

Ενδιαφέρουσα η προσφορά.

Μήπως ρώτησες πως διαμορφώνεται η τιμή στο πακέτο με 360' σε κινητά;

Δε ρώτησα φίλε μου όχι, αλλά όπως είδες σου απάντησαν στην προηγούμενη σελίδα.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ενδιαφέρουσα η προσφορά.

Μήπως ρώτησες πως διαμορφώνεται η τιμή στο πακέτο με 360' σε κινητά;

Εγω εκανα σημερα ανανεωση με τον ΟΤΕ (ειχα βαλει ΟΤΕtv πριν ληξει το συμβολαιο του σταθερου ομως).Η τιμη αν εισαι στον ΟΤΕ και ανανεωσεις 24μηνες με adsl 24,απεριοριστα σταθερα,360' κινητα ειναι 33,90 + 21,9 OTEtv=55,8. Αν ζητησεις φορητοτητα στον ΟΤΕ απο αλλο παροχο στο ιδιο πακετο βγαινει 33,90+17,50 OTEtv=51,40.(αυτο μου ειπαν σε μαγαζι ΟΤΕ που ρωτησα αν μεταφερω το αλλο μου σταθερο που ειναι στη wind)

Επισυναπτω ενημερωτικα το χαρτι που μου εδωσαν απο τον ΟΤΕ με τις τρεχουσες προσφορες
Γβ‚¬ΓΒΓŽΒΏΓΖ’Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ΅Γβ€š ΓŽΕΈΓŽΒ€ΓŽβ€’.jpg

Last edited:

δωρο εγκατασταση δεν κανει πληρωνεις 50 ευρω σου δινει μονο δωρεαν τον εξοπλισμο εγω οπως εγραψα και ποιο πανω ημουν στον οτε με vds30 τελειωσε το συμβολαιο περασε και εν εξαμηνο αλλα δεν μου εκαναν καμια προσφορα οταν εκανα αιτηση μεταφορας στην hol τοτε μετα απο δυο ημερες με πηραν τηλ για να μαθουν γιατι θελω να φυγω τους ειπα οτι θα φυγω λογω κοστους και μου εκαναν προσφορα για adsl 24 + 30 λεπτα δωρεαν σε κινητα οταν τους ειπα να μου κανουν και προσφορα για otetv τοτε μου ειπαν οτι μου το δινουν με 17,40 ευρω το συμβολαιο ειναι για 24 μηνες με κλειδωμενη τιμη

Εχετε δει πουθενα στο συμβόλαιο που υπογράφετε να αναφέρει για κλειδωμένη τιμή κατά την χρονική διάρκεια ισχύος του συμβολαίου ;
Προσοχή, στο συμβόλαιο, όχι στις διαβεβαιώσεις των call center operators..

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ παιδιά ανανέωσα στον ΟΤΕ για 2 χρόνια με 47,80 και περιλαμβάνει,
24ρι internet. 6 ώρες κινητά, OTE TV FULLP και 5€ κάθε μήνα σε 2 καρτοκινητά για ένα χρόνο

Ουσιαστικά οι 6 μήνες δωρέαν ΟΤΕ TV σε 12μηνη δέσμευση 3play που είχαν παλιότερα (έχω πάρει αυτή την προσφορά) τώρα είναι 5 μήνες σε 24μηνη δέσμευση. Δε βγαίνει το μαγαζί μάλλον και αναγκαστικά ο τσάμπας πέθανε ...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Εγώ παιδιά ανανέωσα στον ΟΤΕ για 2 χρόνια με 47,80 και περιλαμβάνει,
24ρι internet. 6 ώρες κινητά, OTE TV FULLP και 5 κάθε μήνα σε 2 καρτοκινητά για ένα χρόνο

Με αιτημα φορητοτητας,φανταζομαι.

Για 3 play 250 λεπτά σταθερά, 30 λεπτά κινητά (20,90 ) και ΟΤΕ tv (17,90 ), σύνολο 38,80 πώς σας φαίνεται;

Παρα πολυ καλο ειναι,αλλα εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος.Εμενα ας πουμε δεν θα με καλυπταν μονο 30' κινητα,θα το ξεπερνουσα και θα πληρωνα επιπλεον,οποτε τα 360' ειναι μονοδρομος για μενα.Τα 17,9 του OTE TV στα εδωσαν για νεα συνδεση η ανανεωσες;

Για 3 play 250 λεπτά σταθερά, 30 λεπτά κινητά (20,90 ) και ΟΤΕ tv (17,90 ), σύνολο 38,80 πώς σας φαίνεται;

Να πω και γω την ιστορία μου...

Μετά από τρία τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ επειδή έληξε το συμβόλαιο μου για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά, η απάντηση εννοείται πως ήταν όχι. Οκ λέω, ευχαριστώ και κάνω αίτηση στη wind με 20 το μήνα (απεριόριστα σταθερά και 300' προς κινητά και 120' στο f2g μου και 500 mb δώρο internet σε άλλη κάρτα) + 27 οτεtv, 47 σύνολο.

Χθες στις 12:00 πήρα μήνυμα από την wind ότι η αίτηση μου ξεκινάει καταχωρήθηκε και θα ειδοποιηθώ για την εξέλιξη της.

Στις 15:00 με παίρνουν από ΟΤΕ (13888) και μου λένε λάβαμε αίτημα αποχώρησης, ισχύει? Λέω ναι λόγω οικονομικότερου προγράμματος. Και μου λέει ότι αν αυτός είναι ο λόγος, τότε έχουμε μια πολύ καλύτερη τιμή να σας προσφέρουμε για το πακέτο που είχατε κ πριν (έχω το ίδιο με αυτό που ανέφερε ο Νάσος παραπάνω), στην τιμή 38,85 . Νάσο μου χρέωσαν παραπάνω 5 λεπτά! :P

Της τα έψαλα λοιπόν, γιατί να πρέπει να μπω σε όλη τη διαδικασία με την wind και γιατί να μη μου προσφέρετε αυτή την τιμή όταν σας κάλεσα τρεις φορές πριν κάνω αίτημα φορητότητας, μου είπε ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι ειδική και δεν μπορούσαν να σας την προσφέρουν οι συνάδελφοι καθώς δεν είναι σε κανέναν τιμοκατάλογο κλπ κλπ κλπ... Τα κλασσικά....

Μου τόνισε κ εμένα ότι η συγκεκριμένη τιμή κλειδώνει για τα 2 χρόνια και επίσης μου πρόσφερε και μια δωροεπιταγή 80 από Γερμανό.

Αυτά τα λίγα κ από εμένα.. Πρέπει δυστυχώς να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία για καλύτερη τιμή...

Να πω και γω την ιστορία μου...

Μετά από τρία τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ επειδή έληξε το συμβόλαιο μου για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά, η απάντηση εννοείται πως ήταν όχι. Οκ λέω, ευχαριστώ και κάνω αίτηση στη wind με 20 το μήνα (απεριόριστα σταθερά και 300' προς κινητά και 120' στο f2g μου και 500 mb δώρο internet σε άλλη κάρτα) + 27 οτεtv, 47 σύνολο.

Χθες στις 12:00 πήρα μήνυμα από την wind ότι η αίτηση μου ξεκινάει καταχωρήθηκε και θα ειδοποιηθώ για την εξέλιξη της.

Στις 15:00 με παίρνουν από ΟΤΕ (13888) και μου λένε λάβαμε αίτημα αποχώρησης, ισχύει? Λέω ναι λόγω οικονομικότερου προγράμματος. Και μου λέει ότι αν αυτός είναι ο λόγος, τότε έχουμε μια πολύ καλύτερη τιμή να σας προσφέρουμε για το πακέτο που είχατε κ πριν (έχω το ίδιο με αυτό που ανέφερε ο Νάσος παραπάνω), στην τιμή 38,85 . Νάσο μου χρέωσαν παραπάνω 5 λεπτά! :P

Της τα έψαλα λοιπόν, γιατί να πρέπει να μπω σε όλη τη διαδικασία με την wind και γιατί να μη μου προσφέρετε αυτή την τιμή όταν σας κάλεσα τρεις φορές πριν κάνω αίτημα φορητότητας, μου είπε ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι ειδική και δεν μπορούσαν να σας την προσφέρουν οι συνάδελφοι καθώς δεν είναι σε κανέναν τιμοκατάλογο κλπ κλπ κλπ... Τα κλασσικά....

Μου τόνισε κ εμένα ότι η συγκεκριμένη τιμή κλειδώνει για τα 2 χρόνια και επίσης μου πρόσφερε και μια δωροεπιταγή 80 από Γερμανό.

Αυτά τα λίγα κ από εμένα.. Πρέπει δυστυχώς να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία για καλύτερη τιμή...

Ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες που πρεπει να σε βαλουν στη διαδικασια να κανεις αιτηση φορητοτητας για να σου δωσουν κατι καλο.Αυτο ισχυει για ολους τους παροχους.Κι εγω ηξερα οτι αν εκανα αιτημα φορητοτητας θα πετυχενα κατι καλο,αλλα με φοβισαν αρκετα πραγματα που διαβασα σε διαφορα forums για προβληματα με την αιτηση υπαναχωρησης (καθυστερηση,ταλαιπωρια,μη αποδοχη,χρεωση τελων ενεργοποιησης κλπ) και προκειμενου να αποφυγω ολα αυτα εκανα λιγο πισω.Ειμαι περιεργος παντως να μαθω αν θα ξεμπλεξεις αμεσα απο τη Wind η θα σου κανει «νερα».

Τέλεια.
Με ψήσατε κι εσύ κι ο @nickzick που την πήρατε να τη ζητήσω κι εγώ. Τα λεπτά ομιλίας με υπερκαλύπτουν (βασικά δεν παίζει να τρώω ούτε τα μισά).
Εσύ από φορητότητα την πήρες ή ήσουν κι εσύ υφιστάμενος πελάτης ΟΤΕ;

edit: Ώπα άκυρο στην ερώτηση, μόλις έιδα το ακριβώς προηγούμενο post σου. Οπότε υφιστάμενος.
Σε νέους πελάτες λέτε να μην το δίνουν;

Last edited: