Να πω και γω την ιστορία μου...
Μετά από τρία τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ επειδή έληξε το συμβόλαιο μου για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά, η απάντηση εννοείται πως ήταν όχι. Οκ λέω, ευχαριστώ και κάνω αίτηση στη wind με 20 το μήνα (απεριόριστα σταθερά και 300' προς κινητά και 120' στο f2g μου και 500 mb δώρο internet σε άλλη κάρτα) + 27 οτεtv, 47 σύνολο.
Χθες στις 12:00 πήρα μήνυμα από την wind ότι η αίτηση μου ξεκινάει καταχωρήθηκε και θα ειδοποιηθώ για την εξέλιξη της.
Στις 15:00 με παίρνουν από ΟΤΕ (13888) και μου λένε λάβαμε αίτημα αποχώρησης, ισχύει? Λέω ναι λόγω οικονομικότερου προγράμματος. Και μου λέει ότι αν αυτός είναι ο λόγος, τότε έχουμε μια πολύ καλύτερη τιμή να σας προσφέρουμε για το πακέτο που είχατε κ πριν (έχω το ίδιο με αυτό που ανέφερε ο Νάσος παραπάνω), στην τιμή 38,85 . Νάσο μου χρέωσαν παραπάνω 5 λεπτά!
Της τα έψαλα λοιπόν, γιατί να πρέπει να μπω σε όλη τη διαδικασία με την wind και γιατί να μη μου προσφέρετε αυτή την τιμή όταν σας κάλεσα τρεις φορές πριν κάνω αίτημα φορητότητας, μου είπε ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι ειδική και δεν μπορούσαν να σας την προσφέρουν οι συνάδελφοι καθώς δεν είναι σε κανέναν τιμοκατάλογο κλπ κλπ κλπ... Τα κλασσικά....
Μου τόνισε κ εμένα ότι η συγκεκριμένη τιμή κλειδώνει για τα 2 χρόνια και επίσης μου πρόσφερε και μια δωροεπιταγή 80 από Γερμανό.
Αυτά τα λίγα κ από εμένα.. Πρέπει δυστυχώς να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία για καλύτερη τιμή...