Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλά ό,τι να 'ναι... Πριν λίγο με πηρε από το 13888 μια κοπέλα κι όταν της ανέφερα την παραπάνω προσφορά κι ότι την πήρε κόσμος τις τελευταίες μέρες, μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά στο τμήμα τους. Ψεύτρα ή για κάποιο λόγο την δίνουν μόνο σε υφιστάμενους πελάτες;
Περιμένω τώρα τηλ από τον τύπο με τον οποίο μιλάμε τόσες μέρες.

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλά ό,τι να 'ναι... Πριν λίγο με πηρε από το 13888 μια κοπέλα κι όταν της ανέφερα την παραπάνω προσφορά κι ότι την πήρε κόσμος τις τελευταίες μέρες, μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά στο τμήμα τους. Ψεύτρα ή για κάποιο λόγο την δίνουν μόνο σε υφιστάμενους πελάτες;
Περιμένω τώρα τηλ από τον τύπο με τον οποίο μιλάμε τόσες μέρες.

Από όσο κατάλαβα εγώ την δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες που κάνουν αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία...

Κ πιστεύω ότι για να πάρεις εσύ αυτή την προσφορά, που την γνωρίζουν οι του ΟΤΕ αλλά την κρατάνε κρυφή...πρέπει να κάνεις το εξής...

Συμφωνείς με ΟΤΕ σε κάποιο πακέτο τους, μετά ελπίζεις να σε καλέσουν από την ήδη εταιρεία σου να σου κάνουν αντιπροσφορά, την δέχεσαι και μετά περιμένεις από ΟΤΕ να σε καλέσουν για να σου κάνουν νέα αντιπροσφορά που φυσιολογικά θα είναι αυτή που αναφέραμε στα 38,85 .... Μπέρδεμα...!!

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα!

Είμαι και εγώ στο τέλος του συμβολαίου μου με τον ΟΤΕ. (έχω double play + ote tv στα 55 ευρώ περίπου).
Έχοντας καλέσει στο 13888 μου είπαν οτι στους υφιστάμενους πελάτες απλά κάνουν μια έκπτωση στο double play 2 ευρώ.
Απαράδεκτο!
Θέλω να κάνω αίτημα φορητότητας σε όποιαδήποτε εταιρεία για να με πάρουν πίσω απο τον οτε για καλύτερη προσφορά αλλα φοβάμαι μην γίνει καμιά @@ (είτε δεν μου αντιπροτείνουν απο τον οτε είτε δεν θα με αφήνει ο νέος πάροχος να επιστρέψω στον οτε) και καταλήξω αλλού και χάσω το Οτε tv.

To OTETV μπορείς να το πάρεις "σκέτο" με 28/μήνα όποτε θές. Αν κάνεις φορητότητα σε εταιρία τηλεφωνίας για το 2play, πιο φθηνα θα σου ερθει. Μπορείς και να μήν κάνεις τίποτα και να περιμένεις το καλοκαίρι για κάποια καλύτερη προσφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Από όσο κατάλαβα εγώ την δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες που κάνουν αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία...

Κ πιστεύω ότι για να πάρεις εσύ αυτή την προσφορά, που την γνωρίζουν οι του ΟΤΕ αλλά την κρατάνε κρυφή...πρέπει να κάνεις το εξής...

Συμφωνείς με ΟΤΕ σε κάποιο πακέτο τους, μετά ελπίζεις να σε καλέσουν από την ήδη εταιρεία σου να σου κάνουν αντιπροσφορά, την δέχεσαι και μετά περιμένεις από ΟΤΕ να σε καλέσουν για να σου κάνουν νέα αντιπροσφορά που φυσιολογικά θα είναι αυτή που αναφέραμε στα 38,85 .... Μπέρδεμα...!!

Καλά ναι το είχα σκεφτεί αυτό αλλά είναι τέρμα χρονοβόρο και δε νομίζω να το κάνω στο τέλος.
Απλά έτσι για την ιστορία, θυμήστε μου... Ας πούμε ότι θέλω να κάνω αυτό που λες και συμφωνώ τώρα με τον ΟΤΕ. Μου στέλνει τα συμβόλαια με τα ΕΛΤΑ και σε 2 εργάσιμες το πολύ έρχονται (τουλάχιστον έτσι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα που μου τα έστειλαν μετά από λάθος συνεννόηση - τα έστειλα πίσω εννοείται). Τα διαβάζω, τα υπογράφω και τα παίρνουν πίσω. Μετά με παίρνει τηλ η 1η εταιρία μου για αντιπροσφορά. Αν τη δεχτώ, έχει το δικαίωμα η 1η εταιρία να με κρατήσει; Ή μήπως μετράει πιο πολύ το ότι έχω βάλει την υπογραφή μου στον ΟΤΕ (οπότε και θα έχουν αυτοί τον 1ο λόγο);

Κατάλαβες γιατί το ρωτάω ε; Γιατί αν συμβαίνει το 2ο, προσφανώς δε θα μπορώ να διεκδικήσω καλύτερη τιμή στον ΟΤΕ, αφού θα νομιμοποιούνται να με κρατήσουν με την 1η τιμή που μου έδωσαν.

Καλησπέρα!

Είμαι και εγώ στο τέλος του συμβολαίου μου με τον ΟΤΕ. (έχω double play + ote tv στα 55 ευρώ περίπου).
Έχοντας καλέσει στο 13888 μου είπαν οτι στους υφιστάμενους πελάτες απλά κάνουν μια έκπτωση στο double play 2 ευρώ.
Απαράδεκτο!
Θέλω να κάνω αίτημα φορητότητας σε όποιαδήποτε εταιρεία για να με πάρουν πίσω απο τον οτε για καλύτερη προσφορά αλλα φοβάμαι μην γίνει καμιά @@ (είτε δεν μου αντιπροτείνουν απο τον οτε είτε δεν θα με αφήνει ο νέος πάροχος να επιστρέψω στον οτε) και καταλήξω αλλού και χάσω το Οτε tv.

Κι εγω ειχα αυτο το φοβο απο τα ιδια περιστατικα,που εχουμε διαβασει.Προσωπικα,θα κανω τη διαδικασια για double play (θα αφησω την τηλεοραση ανεξαρτητη)κι αν δεν παρουν απο ΟΤΕ,σε 3-4 μερες,στη χειροτερη περιπτωση ακυρωνω τη φορητοτητα (βασικα μου βγαινει σχεδον το ιδιο και ΟΤΕ και Forthnet σε double play).
Εβαλαν και δυο φιλοι απο αλλο παροχο ΟΤΕ με τη γνωστη πρσφορα συν 2-3 αλλα πραγματακια ενιωθα σα χαζος,που με ρωτουσαν πως και πληρωνω τετοια τιμη (61-61 ευρω το δευτερο εξαμηνο συμβολαιου...0

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλά ναι το είχα σκεφτεί αυτό αλλά είναι τέρμα χρονοβόρο και δε νομίζω να το κάνω στο τέλος.
Απλά έτσι για την ιστορία, θυμήστε μου... Ας πούμε ότι θέλω να κάνω αυτό που λες και συμφωνώ τώρα με τον ΟΤΕ. Μου στέλνει τα συμβόλαια με τα ΕΛΤΑ και σε 2 εργάσιμες το πολύ έρχονται (τουλάχιστον έτσι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα που μου τα έστειλαν μετά από λάθος συνεννόηση - τα έστειλα πίσω εννοείται). Τα διαβάζω, τα υπογράφω και τα παίρνουν πίσω. Μετά με παίρνει τηλ η 1η εταιρία μου για αντιπροσφορά. Αν τη δεχτώ, έχει το δικαίωμα η 1η εταιρία να με κρατήσει; Ή μήπως μετράει πιο πολύ το ότι έχω βάλει την υπογραφή μου στον ΟΤΕ (οπότε και θα έχουν αυτοί τον 1ο λόγο);

Κατάλαβες γιατί το ρωτάω ε; Γιατί αν συμβαίνει το 2ο, προσφανώς δε θα μπορώ να διεκδικήσω καλύτερη τιμή στον ΟΤΕ, αφού θα νομιμοποιούνται να με κρατήσουν με την 1η τιμή που μου έδωσαν.

Αν πας σε forthnet 3play, θα εχεις τις παροχες τις τηλεφωνιας και ιντερνετ (οι οποιες κατα κοινη ομολογια ειναι αρκετα πλουσιες) με 29.90 μαζι με το start pack της Νοβα και να εχεις ξεχωριστο συμβολαιο το σκετο ΟΤΕtv (full pack), το οποιο κοστιζει 27ευρω. Στο συνολο δηλαδη ειναι αυτο που πληρωνεις ηδη. Ποιος ο λογος να ανησυχεις λοιπον αν δεν σου κανουν αντιπροσφορα (που θα σου γινει δηλαδη);

Πρώτο μήνυμα στο φόρουμ αλλά παρακολουθώ αρκετά χρόνια, απ την γέννηση του θα έλεγα. Anyway,
Για 3 play 250 λεπτά σταθερά, 30 λεπτά κινητά (20,90 ) και ΟΤΕ tv (17,90 ), σύνολο 38,80 πώς σας φαίνεται;

μετά από αίτηση για φορητότητα σε άλλο πάροχο μου έδωσαν αυτήν την προσφορά συν 80 ευρώ δωροεπιταγή. Όμως λόγω του ότι στα 24mbps θα είχα ταχύτητα κοντά στα 7, μου έκαναν και πρόταση για vdsl(την οποία και δέχτηκα) στα 30mbps(πιάνω ταχύτητα 26), απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά συν την δωροεπιταγή, στα 34.90/μήνα. Επίσης το OTETV στα 17.90. 2 χρόνια συμβόλαιο.

Καλώς σας βρήκα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Αν πας σε forthnet 3play, θα εχεις τις παροχες τις τηλεφωνιας και ιντερνετ (οι οποιες κατα κοινη ομολογια ειναι αρκετα πλουσιες) με 29.90 μαζι με το start pack της Νοβα και να εχεις ξεχωριστο συμβολαιο το σκετο ΟΤΕtv (full pack), το οποιο κοστιζει 27ευρω. Στο συνολο δηλαδη ειναι αυτο που πληρωνεις ηδη. Ποιος ο λογος να ανησυχεις λοιπον αν δεν σου κανουν αντιπροσφορα (που θα σου γινει δηλαδη);

Ώπα ώπα, ποιος είπε ότι πληρώνω 57 ευρώ τώρα;:confused:

Για adsl θα έπαιρνα απ το αστικό κέντρο που είναι στα 3,5 χιλιόμετρα. Ενώ για vdsl που πρέπει να είσαι μέχρι 1 χιλιόμετρο μακριά, δίνουν από dslam.
Αυτά στην δική μου περίπτωση φυσικά.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Τα μηνύματα με αναφορές σε σούπερ λίγδες, και άθλια Ελληνικά πρωταθλήματα έφυγαν. Το θέμα μας είναι "προσφορά ΟΤΕ" τα υπόλοιπα δεν αφορούν το νήμα.

Να πω και γω την ιστορία μου...

Μετά από τρία τηλεφωνήματα στον ΟΤΕ επειδή έληξε το συμβόλαιο μου για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά, η απάντηση εννοείται πως ήταν όχι. Οκ λέω, ευχαριστώ και κάνω αίτηση στη wind με 20 το μήνα (απεριόριστα σταθερά και 300' προς κινητά και 120' στο f2g μου και 500 mb δώρο internet σε άλλη κάρτα) + 27 οτεtv, 47 σύνολο.

Χθες στις 12:00 πήρα μήνυμα από την wind ότι η αίτηση μου ξεκινάει καταχωρήθηκε και θα ειδοποιηθώ για την εξέλιξη της.

Στις 15:00 με παίρνουν από ΟΤΕ (13888) και μου λένε λάβαμε αίτημα αποχώρησης, ισχύει? Λέω ναι λόγω οικονομικότερου προγράμματος. Και μου λέει ότι αν αυτός είναι ο λόγος, τότε έχουμε μια πολύ καλύτερη τιμή να σας προσφέρουμε για το πακέτο που είχατε κ πριν (έχω το ίδιο με αυτό που ανέφερε ο Νάσος παραπάνω), στην τιμή 38,85 . Νάσο μου χρέωσαν παραπάνω 5 λεπτά! :P

Της τα έψαλα λοιπόν, γιατί να πρέπει να μπω σε όλη τη διαδικασία με την wind και γιατί να μη μου προσφέρετε αυτή την τιμή όταν σας κάλεσα τρεις φορές πριν κάνω αίτημα φορητότητας, μου είπε ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι ειδική και δεν μπορούσαν να σας την προσφέρουν οι συνάδελφοι καθώς δεν είναι σε κανέναν τιμοκατάλογο κλπ κλπ κλπ... Τα κλασσικά....

Μου τόνισε κ εμένα ότι η συγκεκριμένη τιμή κλειδώνει για τα 2 χρόνια και επίσης μου πρόσφερε και μια δωροεπιταγή 80 από Γερμανό.

Αυτά τα λίγα κ από εμένα.. Πρέπει δυστυχώς να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία για καλύτερη τιμή...

Καλησπέρα και πάλι, σήμερα με πήραν από τη wind να με ρωτήσουν για ποιο λόγο ζήτησα ακύρωση της φορητότητας, τους είπα λόγω καλύτερης προσφοράς από οτε...

Μου έκαναν νέα λίγο καλύτερη προσφορά από την τελευταία τους αλλά ήταν πάλι ακριβότερη από του οτε και μετά το νέο όχι, μου είπαν οκ θα προωθήσουμε το αίτημα ακύρωσης. Και μετά από καμιά ώρα πήρα και μήνυμα στο κινητό ότι ακυρώθηκε το αίτημα μου. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. (Να σημειώσω ότι κατά την αίτηση μου στη wind ρώτησα και μου ανέφεραν ξεκάθαρα ότι μέσα σε 14 μέρες αν γίνει υπαναχώρηση, δεν υπάρχει καμία δέσμευση..)

Τα αναφέρω για τους φίλους που αναρωτήθηκαν αν θα ξεμπερδέψω γρήγορα με τη wind. :)

Καλησπέρα και πάλι, σήμερα με πήραν από τη wind να με ρωτήσουν για ποιο λόγο ζήτησα ακύρωση της φορητότητας, τους είπα λόγω καλύτερης προσφοράς από οτε...

Μου έκαναν νέα λίγο καλύτερη προσφορά από την τελευταία τους αλλά ήταν πάλι ακριβότερη από του οτε και μετά το νέο όχι, μου είπαν οκ θα προωθήσουμε το αίτημα ακύρωσης. Και μετά από καμιά ώρα πήρα και μήνυμα στο κινητό ότι ακυρώθηκε το αίτημα μου. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. (Να σημειώσω ότι κατά την αίτηση μου στη wind ρώτησα και μου ανέφεραν ξεκάθαρα ότι μέσα σε 14 μέρες αν γίνει υπαναχώρηση, δεν υπάρχει καμία δέσμευση..)

Τα αναφέρω για τους φίλους που αναρωτήθηκαν αν θα ξεμπερδέψω γρήγορα με τη wind. :)
Ωραια μπραβο.Εγω απο τα τοσα που ειχα διαβασει στο ιντερνετ για τις υπαναχωρησεις,φοβηθηκα να προχωρησω σε αιτημα φορητοτητας (κι εγω την wind ειχα κατα νου),κι ετσι δεν πηρα το καλυτερο δυνατο,αλλα απλα κατι καλυτερο απο αυτο που ειχα.

Πως κανεις αιτημα ακυρωσης;Ξαναπας απο το καταστημα;

Στην δική μου περίπτωση έστειλα με fax φωτοτυπία ταυτότητας κ έγραψα ότι θέλω να ακυρωθεί η αίτηση ενεργοποίησης της γραμμής μου στο δίκτυο της wind..

Έχω ΟΤΕ TV αορίστου και δεν έχω σκοπό να διακόψω. Τους τηλεφώνησα για για τυχόν προσφορά με δέσμευση και δεν μου έδωσαν. Μπορώ όμως να διακόψω και να παραγγείλω ξανά από το site το πακέτο με 12μηνη δέσμευση για να εκμεταλευτώ τους 2 μήνες δώρο;

Έχω ΟΤΕ TV αορίστου και δεν έχω σκοπό να διακόψω. Τους τηλεφώνησα για για τυχόν προσφορά με δέσμευση και δεν μου έδωσαν. Μπορώ όμως να διακόψω και να παραγγείλω ξανά από το site το πακέτο με 12μηνη δέσμευση για να εκμεταλευτώ τους 2 μήνες δώρο;
Αν έχεις εκπληρώσει τον χρόνο του συμβολαίου θα πάρεις τηλέφωνο και θα ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπών και θα ζητήσεις διακοπή για οικονομικούς λόγους. Σε μένα και σε πολλούς στο forum προτάθηκε ανανέωση για 12 μήνες ακόμα με δώρο 3 μήνες. Το ρισκάρεις....

αυτην την προσφορα των 38 λετε να την κανουν και σε φορητοτητα ή μονο για ενεργους συνδρομητες σε ανανεωση?

απο φορητοτητα μπορει ,για υπαρχων συνδρομητη το βλεπω δυσκολο ,συνυθος δεινουν κατι οταν εχεις την προθεση να την κοπανησης διλαδη φορητοτητα