Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να βάλω στο πατρικό μου στο χωριό ΟΤΕ TV 3play .
Εχω ήδη εκεί τηλέφωνο από ΟΤΕ.
Αλλοι τηλεφωνικοί πάροχοι δεν έχουν εκεί κάλυψη.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή προσφορά?

Ευχαριστώ Σήφης

Re: Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να βάλω στο πατρικό μου στο χωριό ΟΤΕ TV 3play .
Εχω ήδη εκεί τηλέφωνο από ΟΤΕ.
Αλλοι τηλεφωνικοί πάροχοι δεν έχουν εκεί κάλυψη.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή προσφορά?

Ευχαριστώ Σήφης

Η καλυτερη προσφορα που μπορεις να παρεις ειναι μαλλον η προσφορα του ΟΤΕ tv που ισχυει για ολους τους συνδρομητες ΟΤΕ : 22,90 ευρω to full pack για 12 μηνες + 2 δωρεαν.Αν υπηρχαν εναλλακτικοι παροχοι θα μπορουσες να «εκβιασεις» μεσω φορητοτητας,αλλα τωρα ο ΟΤΕ ειναι μονοπωλιο σ'εσενα.Αν καποιος αλλος εχει καποια καλυτερη ιδεα ας την πει.

Μια μικρή διόρθωση μονάχα : 21.90 είναι η τιμή για πελάτες ΟΤΕ.

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπερα. Απο προχτες προσπαθω να τους παρω την τιμη 35,85 ολα για 2 χρονια αλλα αρνουνται πεισματικα. Ταυτοχρονα βεβαια πιεζουν για να με παρουν καθως ειμαι συνδρομητης Nova Forthnet με full pack απεριοριστα αστικα υπεραστικα κινητα και διεθνη (ολα στα 49,90) και με υπολοιπομενο συμβολαιο (δηλ θα πληρωσω και πεναλτυ στη nova)

Λετε να δεχτουν τελικα; Υπαρχει κανεις να του το εκαναν;

Σε αλλη περιπτωση μου λενε για 42,80 αλλα τοτε δε με συμφερει η φασαρια και το κοστος ουτε να τα σκεφτω

Με πηραν και μου προσφεραν απεριοριστες αστικες υπεραστικες + 24 ιντερνετ + 30 προς κινητα + αναγνωριση για 24 μηνες πακετο με οτε tv full pack για 12 μηνες. Εννοειται με δωρεαν εξοπλισμο κ εγκατασταση.

Εγω ηθελα ενιαιο πακετο για ολα στους 24 μηνες γιατι φανταζομαι πως θα με κοπανισουν στον εγκεφαλο μολις σε ενα χρονο ληξει το ote tv και με κρατανε στο υπολοιπο πακετο για 1 ακομα χρονο

Σου δίνουν τον ΟΤΕtv full pack, με 10,95 για έναν χρόνο (απ´ ότι καταλαβαίνω).

Τον δεύτερο χρόνο τον διαπραγματεύεσαι εκ νέου (δεν υπάρχει περαιτέρω δέσμευση). Εάν το κόψεις σίγουρα θα έχεις καινούργια προσφορά.

Τι σε προβληματίζει;

Εχεις δικιο. Τοσο το δινουν.

Με προβληματιζει μονο πως η διαπραγματευτικη μου ισχυς θα ειναι αδυναμη σε 1 χρονο καθως θα ειμαι δεσμευμενος ετσι κ αλλιως στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ κ θα ξερουν πως δε με χανουν

Επειδή είμαι στην ίδια περίπτωση, θα σου εξηγήσω πως το βλέπω από την πλευρά μου.

- Έχω συμβόλαιο με 10,95 μέχρι τέλη Μαρτίου 2016.

- Το Μάρτιο του 2016 διαπραγματεύομαι για συνέχιση της παροχής στα 17,80. Εάν δεν ευοδώσει, (γιατί όντως θα υφίσταται το συμβόλαιο της τηλεφωνίας και έχουν το πάνω χέρι) συνεχίζω για άλλους δύο μήνες με τιμή 21.90 (Απρίλιο & Μάιο 2016, μέχρι τον τελικό του Champions League δηλαδή) και μετά το ΚΟΒΩ (αφού η περίοδος Ιούνιου-Σεπτέμβριου είναι ουσιαστικά περιττή για μένα, αφού παρακολουθώ κυρίως αθλητικό περιεχόμενο.)

- Από Σεπτέμβριο 2016 και μετά βλέπουμε. Μπορεί να έχει διαμορφωθεί και άλλο οικονομικό τοπίο. Δύσκολα, υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία, να υπάρξει αύξηση τιμών.

- Συμπερασματικά εκτιμώ ότι η τιμή είναι δελεαστική. Εάν όμως πρέπει να καταβάλλεις "πέναλτυ" -όπως γράφεις- σε άλλη εταιρία, θέλει προσοχή. Πρέπει να συνεκτιμήσεις όλα τα δεδομένα.

Last edited:

Εχεις πολυ σωστη και μελετημενη στρατηγικη. Το πεναλτυ το εχω δεδομενο, ομως σκεφτομαι πως αυτο που μου προσφερυν απ'τον οτε ειναι αρκετα δελεαστικο κ ισως αν το χασω να το μετανιωσω.

Απο την αλλη ηδη με τη νοβα δεν εχω κατι να δω και με δεδομενο πως εχασε και το ch. league δε θα εχω και κατι να δω.

Απλα θα ημουν πολυ πιο σιγουρος αν μου ελεγαν (οπως και τους το ειπα) 2 χρονια τα παντα, παρα αυτο που προτεινουν.

Υποδηλωνει στρατηγικη κ απ' τη μερια τους που δε θα ειναι για καλο του πελατη φυσικα

Π. Δημήτρης
- Το Μάρτιο του 2016 διαπραγματεύομαι για συνέχιση της παροχής στα 17,80. Εάν δεν ευοδώσει, (γιατί όντως θα υφίσταται το συμβόλαιο της τηλεφωνίας και έχουν το πάνω χέρι) συνεχίζω για άλλους δύο μήνες με τιμή 21.90 (Απρίλιο & Μάιο 2016, μέχρι τον τελικό του Champions League δηλαδή) και μετά το ΚΟΒΩ (αφού η περίοδος Ιούνιου-Σεπτέμβριου είναι ουσιαστικά περιττή για μένα, αφού παρακολουθώ κυρίως αθλητικό περιεχόμενο.)

Που ξερεις οτι ο ΟΤΕ δεν θα δειξει και προκριματικα ευρωπαικων διοργανωσεων;Απο αρχες παντως Αυγουστου ξεκινανε τα πρωταθληματα (βαζω και zweite liga μεσα).Εκτος αν βεβαια βλεπεις μονο τις μεγαλες ομαδες,πασο).

Last edited by a moderator:

sollareagle, τους καλοκαιρινούς μήνες, όλοι μας είμαστε πιο χαλαροί, και προφανώς τα "προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων" (στην συντριπτική πλειοψηφία παιγνίδια χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον) δεν καθορίζουν ούτε τις ημερομηνίες των διακοπών, ούτε και μας κλείνουν στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει το καλοκαίρι κυρίως, ένα χρονικό διάστημα έστω και 2 μηνών, που επιτρέπει την διακοπή της συνδρομητικής TV , ώστε να "αυξήσει" κάποιος την διαπραγματευτική του ισχύ.

Βέβαια μακρυά πήγαμε, αφού μιλάμε για καλοκαίρι.... 2016.

Με τις παρούσες συνθήκες, ήθελα να πω στον malawi, ότι ένα ετήσιο συμβόλαιο στα 10.95 είναι συμφέρουσα τιμή και διαμορφώνει ένα ανταγωνιστικό και δελεαστικό, συνολικά, πακέτο ΤV - τηλεφωνίας - internet.

Από την άλλη η στρατηγική του ΟΤΕ είναι να σε δελεάσει με φθηνή TV ώστε να "πουλήσει" ακριβή τηλεφωνία & internet.

Όμως πάντα ο πελάτης θα έχει το πάνω χέρι και την τελική απόφαση. Εξάλλου και ο ΟΤΕ δεν επιθυμεί να "μαζεύει" τους αποκωδικοποιητές....

Δικιο εχεις Δημητρη αν και θα προτιμουσα να ειχα το κεφαλι μου ησυχο για 2 τουλαχιστον χρονια να τελειωναμε. Γι αυτο μου αρεσε το "για παντα" της νοβα.

Θα κοιταξω παντως μηπως τουλαχιστον γλυτωσω το τελος ενεργοποιησης του οτε γιατι εχω τα 75 του πεναλτυ της Νοβα

Το "για πάντα" της Forthnet, μην το λες αβίαστα!!!

Πριν υπογράψω συμβόλαιο φορητότητας στον ΟΤΕ (πριν 10 μέρες δηλαδή) , είχα την "γνωστή", καλή προσφορά των 49.90 της Forthnet.

Εν συντομία σου λέω, ότι μετά το 12μηνο, τους ενημέρωσα ότι δεν πρόκειται να πληρώσω 4,90 για HD, ούτε να υπογράψω 18μηνο συμβόλαιο, αλλά ήθελα να συνεχίσω σε συμβόλαιο "αορίστου" με τα 49.90 (με τα HD), το οποίο θα το κρατούσα τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τους το είχα ζητήσει κατ´επανάληψη τηλεφωνικώς & γραπτώς.

Εεεε, μου έκοψαν τα HD!!!!! Εάν εννοείς "για πάντα" με νέα 18μηνη δέσμευση, προσωπικά διαφωνώ επειδή θεωρώ ότι Chapmions & Europa League έχουν μεγάλο ειδικό βάρος ( συγκλονιστικά παιγνίδια σε ... ακατάλληλες ώρες, 21:45 & 22:05, για να τα παρακολουθήσεις με τα τέκνα, στην... καφετέρια). Οπότε εάν δεσμευτείς με 18μηνο στην Forthnet, θα πρέπει να έχεις ίσως κατά νου και την προσθήκη ΟΤΕtv.

Τέλος πάντων, υποκειμενικά είναι αυτά και οι προτεραιότητες του καθένα είναι διαφορετικές.

Μα ουσιαστικα τωρα ειμαι σε συμβολαιο 18μηνο με τη νοβα αλλα ειμαι για να φευγω εστω και με πεναλτυ. Γιατι για το Ch league κυριως την εβαλα και μας το πηρε ο οτε. Οποτε τωρα που με πηραν για την προσφορα απο οτε μπηκα στον πειρασμο.

Γιατι αν το σκεφτει κανεις τωρα δινω 49,90 το μηνα χωρις να εχει ουσιαστικα να δω κατι πια. Εστω κ με το πεναλτυ των 75 στη νοβα , δινοντας 39,85 (θα παρω κ αποκωδικοποιητη pvr +4 ) στον οτε θα κανω αποσβεση του προστιμου σε 7 μηνες περιπου κ θα εχω κ τη δυνατοτητα να δω κ κατι παραπανω.

Σε βαθος χρονου θα κανω κ οικονομια. Το θεμα ειναι πως θα μπορουσα να περιμενω να περασει κ αλλος καιρος να μικρυνει το πεναλτυ. Παρολαυτα σκεφτομαι πως ουσιαστικα θα το πληρωσω στο λογαριασμο καθως θα δινω 10 παραπανω απ τον οτε το μηνα, αλλα κυριως φοβαμαι μηπως χασω κ την προσφορα που μου εκαναν απο οτε (μου ειπαν απο οτε πως ειναι προσφορα που μου κανουν τωρα και δεν ξερουν αν θα ισχυει μετα - βεβαια αυτο παιζει να ειναι μονο μοχλος πιεσης)

Υπο κανονικες συνθηκες εισαι σωστος. Απλα σκεφτομαι πως την προσφορα απ τον οτε τωρα την εχω και πως μεχρι τον Αυγουστο θα εχω πληρωσει σε λογαριασμο για νοβα 50 (5μηνεςx10 ) παραπανω απ οτι στον οτε για το ιδιο διαστημα.

Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι το πιο ορθολογικο

Τότε όμως λογικά θα είναι μικρότερο το πέναλτυ και αρχίζει ουσιαστικά η σαιζόν. Για τις προσφορές δε θα ανησυχούσα καθώς δε σταματούν ποτέ.

Το διλημμα μου εχει να κανει κυριως με το οτι το πεναλτυ ουσιαστικα θα το πληρωσω ακεραιο ακομα και να μεινω στη νοβα καθως η διαφορα προς τα πανω σε σχεση με τον οτε ειναι 10 ανα μηνα στην περιπτωση που παρω τον pvr απο οτε (15 αν επαιρνα τον απλο) κ με τον pvr θα μπορω να γραψω να δω κ κατι γιατι τωρα στη νοβα ποτε δεν πετυχαινω κατι οταν ανοιξω.

Φοβαμαι και μηπως ακριβηνει το οτε tv απ το καλοκαιρι λογω του οτι στο νεο προγραμμα θα ειναι και το ch league.

Θυμαμαι περυσι το καλοκαιρι που ψαχνομουν μου ζητουσαν και χρηματα για εγκαταστασεις εξοπλισμο κτλ. ενω τωρα μου τα δινουν ολα τζαμπα.