Σε σκέτα πακέτα υπάρχει περίπτωση καλύτερης τιμής ;
Εγώ έκανα υπαναχωρηση από forthnet σε ΟΤΕ δηλαδή δέχτηκα την αντιπροτασει του ΟΤΕ. Πόσες μέρες θέλει για να ενεργοποιηθει το συμβόλαιο. Ήμουν ήδη στον ΟΤΕ
Ναι αλλά χωρίς συμβόλαιο περνάνε οι μέρες και χρεωνομαι με τα τηλ που κάνω. Την Παρασκευή ακύρωση την αίτηση στην forthnet σήμερα έχουμε Τρίτη
Nα ρωτησω κατι.Εκανα αιτηση φορητοτητας στην forthnet και μου ειπαν σε 3 εργασιμες θα ερθει κουριερ με το συμβολαιο να υπογραψω.Απο εκεινη την στιγμη θα ενημερωθει ο Οτε ή απο σημερα που εκανα την αιτηση?Και μετα απο ποσες μερες (υποτιθεται οτι)θα με καλεσουν απο τον Οτε για αντιπροσφορα?
Ναι όλα καλά έγινε η μεταφορά οκ.Καλημέρα,
Τι έγινε σε πήραν τηλέφωνο;
Τις αιτήσεις τις κάναμε σχεδόν μαζί.
Εγώ παραλαμβάνω δέκτη από Δευτέρα και μέσα στην εβδομάδα θα με καλέσει τεχνικός για το πιάτο, εγκατάσταση κλπ.
Με εσένα τι έγινε;
Ναι όλα καλά έγινε η μεταφορά οκ.
Καλά πόσες μέρες θέλουν για να ενεργοποιήσουν την νέα προσφορά που μου έκαναν; το αίτημα ακύρωσης της φόρητοτητας που είχα κάνει προς την wind για να πάρω καλύτερη προσφορά έγινε από της 17/3/2015. Παράξενο μου φαίνεται...
Ναι σας ξέχασα Sorry. Έχω χαρά κλειδώνει στα 20 και κάτι.Από την χαρά σου προφανώς μας ξέχασες :cool4:
Υπάρχει κάποια προσφορά με VDSL ;
Μόνο όσες είναι διαθέσιμες online υπάρχουν;
Με ενδιαφέρει OTE double play VDSL + connx tv .
Όχι απλός έληξε το συμβόλαιο μου και μέσω 13888 τους τα έκανα τσουρέκια καθημερινώς 4-5 φορές τηλέφωνο από 8-10 μέρες όπου με πήραν κάποια στιγμή από το τμήμα προσφορών και μου έδωσαν την τιμή αυτή και δεν μπήκα κάν στη διαδικασία που κάνουν πολλά παιδιά με φορατοτιτες κτλπ.Φίλε poisonera πολύ καλή προσφορά. Εμένα μου έδωσαν ένα μήνα αργότερα από σένα τα ίδια εκτός pvr στα 54 .
Η προσφορά έγινε μετά από φορητοτητα ή ήταν χριστουγεννιάτικη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.