GiOrGoSk21
New member
- 11 March 2013
- 95
Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ
Μια χαρά ειναι η προσφορά (για δεδομέναΟΤΕ ε... Γιατί ντακς έχω δεχτεί ας πούμε προσφορά στα 15,90 για το ευέλικτο 300' από τη HOL και μάλιστα με δική μου επιλογή για 12μηνο ή 24μηνο).
Βέβαια αυτό το topic ατοχεύει στις προσφορές OTE για το ΟΤΕ TV κι όχι αποκλειστικά για τα πακέτα+internet. Οπότε για να τα συνδέσουμε λίγο, να σε ρωτήσω...
Για OTE TV δε σου έκαναν προσφορά, επιπρόσθετα της προσφοράς που αναφέρεις ε;
εγω ειχα κανει αιτημα μεταφορας σε αλλη γραμμη forthnet. εχει web offer 24mbps απεριοριστα σταθερα + 12 προς κινητα με 25 το μηνα για 18 μηνες.
ο οτε μου εκανε αντιπροσφορα 24mbps + 210 λεπτα προς σταθερα + 30 προς κινητα με 19,00 μηνα για 24 μηνες. bonus δωρεαν 200 λεπτα προς ολους για δυο κινητα τηλεφωνα που εχω θα μου βαζουν καθε μηνα για ενα χρονο και δεχτηκα εκανα ακυρωση μεταφορας
Μια χαρά ειναι η προσφορά (για δεδομέναΟΤΕ ε... Γιατί ντακς έχω δεχτεί ας πούμε προσφορά στα 15,90 για το ευέλικτο 300' από τη HOL και μάλιστα με δική μου επιλογή για 12μηνο ή 24μηνο).
Βέβαια αυτό το topic ατοχεύει στις προσφορές OTE για το ΟΤΕ TV κι όχι αποκλειστικά για τα πακέτα+internet. Οπότε για να τα συνδέσουμε λίγο, να σε ρωτήσω...
Για OTE TV δε σου έκαναν προσφορά, επιπρόσθετα της προσφοράς που αναφέρεις ε;