Προσφορά Cosmote TV

Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

εγω ειχα κανει αιτημα μεταφορας σε αλλη γραμμη forthnet. εχει web offer 24mbps απεριοριστα σταθερα + 12 προς κινητα με 25 το μηνα για 18 μηνες.

ο οτε μου εκανε αντιπροσφορα 24mbps + 210 λεπτα προς σταθερα + 30 προς κινητα με 19,00 μηνα για 24 μηνες. bonus δωρεαν 200 λεπτα προς ολους για δυο κινητα τηλεφωνα που εχω θα μου βαζουν καθε μηνα για ενα χρονο και δεχτηκα εκανα ακυρωση μεταφορας

Μια χαρά ειναι η προσφορά (για δεδομέναΟΤΕ ε... Γιατί ντακς έχω δεχτεί ας πούμε προσφορά στα 15,90 για το ευέλικτο 300' από τη HOL και μάλιστα με δική μου επιλογή για 12μηνο ή 24μηνο).
Βέβαια αυτό το topic ατοχεύει στις προσφορές OTE για το ΟΤΕ TV κι όχι αποκλειστικά για τα πακέτα+internet. Οπότε για να τα συνδέσουμε λίγο, να σε ρωτήσω...

Για OTE TV δε σου έκαναν προσφορά, επιπρόσθετα της προσφοράς που αναφέρεις ε;

Re: Προσφορά ΟΤΕ

Καλησπέρα,

Τελικά έστειλα αίτημα ακύρωσης στην Forthnet (Nova).

Με πήραν από τον ΟΤΕ και μου έδωσαν FULL PACK για 24 μήνες +24Mbps +αστικά/υπεραστικά +30 λεπτά σε κινητά, αναγνώριση κλήσης +πιάτο, δέκτη HD, τοποθέτηση δωρεάν με 17,90 τον μήνα για το TV και 19,90 για internet και τηλεφωνία +έκπτωση στο κινητό εάν έχω cosmote.

Σύνολο 37,80€

Όλα αυτά για 24 μήνες και αυτό έγινε σήμερα και αφού είχα κάνει αίτημα στην forthnet

Υπαρχει καποιο τηλεφωνο που καλουμε για να παρουμε προσφορα?περα απο το 13888,γιατι ενω εχω κανει αιτηση φορητοτητας στην Forthnet με στοχο να παρω μια καλυτερη τιμη,δεν με εχουν καλεσει και φοβαμαι μηπως βρεθω στηn Forthnet .Αυτην την στιγμη δεν εχω ΟΤΕ TV αλλα μονο τηλεφωνια και internet στα 32 ευρω.

Ναι μου έκαναν 16 το full Pack

Α ωραίος. Αρκετά τίμια η προσφορά. 12μηνο ή 24μηνο το ΟΤΕ TV;

Υπαρχει καποιο τηλεφωνο που καλουμε για να παρουμε προσφορα?περα απο το 13888,γιατι ενω εχω κανει αιτηση φορητοτητας στην Forthnet με στοχο να παρω μια καλυτερη τιμη,δεν με εχουν καλεσει και φοβαμαι μηπως βρεθω στηn Forthnet .Αυτην την στιγμη δεν εχω ΟΤΕ TV αλλα μονο τηλεφωνια και internet στα 32 ευρω.

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα στο topic. Πάρε στο 2106295102.

Καλημέρα,
Εμένα μου έδωσαν το 13831, 2119552000 και τελικά για το θέμα της ακύρωσης μπόρεσα και συνεννοήθηκα στο 18345.
Όλα αυτά τα τηλέφωνα είναι της Forthnet.

Από τον ΟΤΕ με πήραν από το 13888 αφού έλαβαν το αίτημα φοριτότητας για αλλαγή παρόχου μόνοι τους, εγώ δεν τους κάλεσα ποτέ.
Μου έκαναν την προσφορά τους, την δέχτηκα και περιμένω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προσφορά ΟΤΕ

Α ωραίος. Αρκετά τίμια η προσφορά. 12μηνο ή 24μηνο το ΟΤΕ TV;

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα στο topic. Πάρε στο 2106295102.
Δεν θυμάμαι δεν έδωσα η προσοχή η δεν ρώτησα

Ποσες μερες εχουν περασει,χωρις να σε παρουν τηλεφωνο;

Μετα απο αιτηση φοτητοτητας μου εδωσαν: 24αρι ιντερνετ απεριοριστα σταθερα , 30 λεπτα προς κινητα δωρεαν αναγνωριση κλησεων , -5 ευρω επιπλεον στο κινητο , 70 ευρω δωροεπιτεγη γερμανο, στα 24,90 για δυο χρονια ,και otetv full στα 14,90 (για μελη εσυεα) .

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Μετά από αίτηση φορητότητας μου έδωσαν: 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά, 30 λεπτά προς κινητά δωρεάν αναγνώριση κλήσεων, ΟΤΕ TV full pack με 17,90 το μήνα για 2 χρόνια και δωροεπιταγή 80 από τον Γερμανό.

Το τελος ενεργοποιησης σε νεο παροχο χρεωνεται μονο οταν πραγματικα θες να φυγεις απο τον παλιο παροχο και δεν ακυρωσεις το αιτημα φορητοτητας,ετσι; Γιατι βλεπω η Forthnet το εχει 100 ευρω!!Μην κανω καμια πατατα...

Ζητώ συγνώμη έχεις δίκιο είναι συμβόλαιο για 2 χρόνια

Ζαχαρία πάλι δεν απάντησες στην ερώτηση του @dnik. :)
Την τιμή του internet+τηλέφωνο (του OTE double play δηλαδή) ρώτησε ο φίλος.

Απάντηση: Προσφορά ΟΤΕ

Ζαχαρία το ποσό που θα πληρώνεις για τηλεφωνο και ίντερνετ δεν έγραψες.